Ndër.për tran.prodh.dhe qar.të ma.me shum.dhe pak.ex-imp HAMZA Rahovec


Pun naziv:
Ndër.për tran.prodh.dhe qar.të ma.me shum.dhe pak.ex-imp HAMZA Rahovec
Adresa:
Tip:
Privatno produzece
Matični broj:
80054009
Šifra delatnosti:
7483
Naziv delatnosti:
Sekretarske i prevodilaeke usluge
Sajt:
Firme u okolini:
Ekonomia shtepijake për bletari dhe shpendtari BLETA Cerovik
N.P.SH. " Tigar "
Preduzece za proizvodnju trgovinu i usluge exp-imp VIDO-INVEST
Servis për pastrimin e tepiave Bini
Ambulanca-Fizioterapija Lani

Ndër.për tran.prodh.dhe qar.të ma.me shum.dhe pak.ex-imp HAMZA Rahovec

Kosovo
Posetioci našeg sajta su ocenili ovu firmu na sledeći način. 0 od 5 na osnovu 0 ocena

Vaše ime
Naslov
Komentar