Uninoni i afaristëve shqiptarë-Prishtinë The union Albanian Business


Pun naziv:
Uninoni i afaristëve shqiptarë-Prishtinë The union Albanian Business
Adresa:
B-5-E-4, Lidhja e Pejës B-5-E-4 Priština
Tip:
Generalno partnerstvo
Matični broj:
80376952
Šifra delatnosti:
6522
Naziv delatnosti:
Ostalo kreditno iznajmljivanje novca
Sajt:
Firme u okolini:
Ndermarrje prodhuese,tregëtare,sherbyese EXP-IMP SLOVES-INGINJERING Prishtinë L.e Pejës Nr.2
D.P.Z. " Tolimm Design "
N.T.P. " G.T.T. Service "
Ndërmarrja Prodhuese Shërbyse dhe Tregtare "Univerzal - Impex "
" KOSOVA INFORMATION TECHNOLOGY " SH.A.

Uninoni i afaristëve shqiptarë-Prishtinë The union Albanian Business

B-5-E-4, Lidhja e Pejës B-5-E-4 Priština Kosovo
Posetioci našeg sajta su ocenili ovu firmu na sledeći način. 0 od 5 na osnovu 0 ocena

Vaše ime
Naslov
Komentar