Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

,, POLIGONI I SHEJTARISË " Sh.p.k.
" Fit-Gym " Sh.p.k.
D. SH. " Fitnes Club Olympic "
K.F. " Aeroporti " SH.P.K.
N.Sh. " Fun Factory "
P.P. Teretana " Darko "
" BO " SH.P.K.
" REAL SPORT " SH.P.K.
" Arena Sport Marketing "
" Ballkan Internacional Kosovë " Sh.p.k.
" ProGym Group " SH.P.K.
" Trepça 89" Sh.A.
,, Scorpio Paint Ball " Sh.p.k.
,,Ganirosha" Sh.p.k.
Aikido Škola "DAWN"
Bastore Sportive " Premier "
Bilardo Club ,, Rinia "
Bilardo Clubi ,, Phoenix "
Bilijar Klub,,Master"
Biljardo XANI
Bodibilding " Gladiatori "
Body Building Fitnes Club "Venani"
D.P.SH. " PLAYSTATION 3 "
D.P.SH. " Te FLAMURAT "
D.P.Sh. " Billard`S Club Mondi "
D.P.Sh. " Fitnes Center "
D.P.SH. " OLIMPIA "
D.P.SH. " Te Endriti "
D.P.SH. "Magic Body"
D.P.SH. ,,BILARDO RINIA
D.P.Sh. Klubi i Body-Bildingut "Ariani "
D.P.T. " Maki "
D.P.T. " Rugova - Relax "
D.P.T. " Sport Home "
D.P.T. Kiosk " Drenica "
D.P.T."Beni"
D.P.Z. " Fitness - Studio Koca "
D.SH. " ARDITI "
D.SH. " KOSOVA PING PONG "
D.SH. " FITNES STUDIO DINI "
D.SH. " Sport Caffe"
D.Sh. Biliardo " Pimi "
D.SH. Fitnes " Ndryshimi "
D.Sh. Klubi Rinor " Te Durajeti "
D.Sh.,,Tophane"
DPZ ,, Olimpija "
DPZ,,Leti"
F.C. " PRISHTINA " Sh.p.k.
FITMSS - STUDJO KOCA GLLOGOVC
Fitnes Club " Corporo - Sana "
Fitnes Club " Full Contact "
Fitnes Club,,Luani"
Fitnes Klub ,, Lady "
Fitnes Studio " VIP "
Fudbalski Klub ,, Radnik "
Futbalski Klub " Radnik 1 "
K.F. " Liria "
Klub Teretana "Olimp"
Klubi Futbollistik " Getoari "
Klubi i bodibyldingut Banana Bylding
Klubi i Futbollit ,, Hysi "
Klubi i Karates ,, liria "
Klubi i Shahut " Istogu "
Klubi rinor Vala - 2000
Klubi Shenjëtaris " Op. Shigjeta "
Klubi Sportiv ,, Flex "
Košarkaški Klub " Bambi "
N.N.SH. " Flori "
N.P. " MONDI "
N.P.Sh. " Paint Ball "
N.P.SH.T. " DREN-COMMERCE "
N.P.T. " Olympic Village"
N.P.T. "Euro
N.R.S. "Kalorsi"
N.S.,,Iliria - Sport"
N.SH. " BILARDO - GENTI "
N.SH. " Fitnes-Roni- Body-Billding "
N.SH. " NEW FOOTBALL STAR "
N.SH. " FITNES ARTI "
N.SH. " JUDO - DRITA "
N.SH. " S.S.-Sport "
N.SH. FRESKIJA-E
N.SH. Klub Shahu " Haxhi Baba "
N.SH. Qendra Sportive " Bujqësija "
N.SH. " BODY FIT "
N.SH. " Enesi - BM "
N.Sh. " Euro Sport "
N.SH. " Get Fit "
N.SH. " La Fitness Center "
N.SH. " Marius Vizer "
N.SH. " Pro Beach Soccer "
N.SH. " Rogana - Sport "
N.SH. " Stadjoni - Komani "
N.SH. " Viski Net "
N.SH. "RD.Concordia "
N.Sh. "Verona"
N.SH. ,, Ferizaj 99 "
N.SH. FITNESS CLUB " BUSHI "
N.SH. Fushat e Tenisit " Rilindja"
N.Sh. Pishina " Kreshniku "
N.SH." NAKI "
N.SH." Power House -Ilirida "
N.SH.,,Prapashtica-FA"
N.Sh.,,Streetball Kosova"
N.Sh.H. " Europark "
N.Sh.R. "Arsenali -Sport "
N.SH.T. " Delfini "
N.SH.T. AGJENSIONI I SPORTIT " SPORT + "
N.T. " LASKU "
N.T. " PRO "
N.T. "BARDHI-b"
N.T.P. " Kujtesa "
N.T.P. ,, Fitness & Bodybuilding Club - Roni
N.T.P. ,, Xhuli - Fitnes
N.T.P.,,Tranzit"
N.T.SH. " FLEX "
N.T.SH. SPORT CENTER
N.T.SH. " Fitness & Blues Cafe Double Trouble "
N.T.Sh. " Hidi Fitnes "
N.T.Sh. " Sport "
N.T.SH. "Tonisport "
N.T.SH. GYM & LIFE
N.T.Sh.,,Fit in Wellness Club"
Ndermarrja private sherbyese tregtare Pëllumbi Exp.Imp.
Ndërmarrje afariste Basti i parë sportiv
Ndërrmarrje private tregtare veprimtaria sportive Supersport
NRS,,Gj & I"
ODBOJKASKI KLUB STRPCE
P.P. " Feniks "
Pishina " Delfina "
Plesna skola Fenix
Q.R.S. " Beni - Sport "
Q.S.Drinasi"
Qendra rekreative arsimore sportive turistike dhe prodhuese LËNDINA E PAQES
Qendra Rekreative DELFINA Gjilan
Qendra Rekreative Sportive " AS "
Qendra Sportive " Bonus "
Qendra Sportive Rekreative "PISHINA SALLAHU"
Qendra sportive Sezai Suroi
RAÇASPORT Ndermarrja sherbyese sportive export-import
S.P."Matini"
S.U.R. " Eagle -Club "
S.U.R. "FITNES CENTAR"
SHKOLLA E KARATËS " KARATE DO "
Shkolla e Basketbollit " Vertikal "
Shkolla e Mini Baskebollit ,, A.B.S."
Shoqëri për veprimtari të të gjitha sporteve dhe degëve sportive të sportit të prishtinës Prishtina
Ski Servisi Markoni Brezovica
Sportski Centar " A S "
U.P. Sportsko Društvo " Tomonage -PMD "
V.S. " Tosi "
Veprimtari e sportit dhe rekreacionit Funworld - Club
Veprimtaria E Pavarur Sportive KLUBI I Shenjtarisë CAKU

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik