Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Top Production-R.A. " SH.P.K.
Artist Estrade Afrim Gazija
Grupi Muzikor Albi Xhepa & Band
GRUPI MUZIKOR " ADEA "
Grupi Muzikor LIRIKËT
Grupi Muzikor OKARINA
Grupi Muzikor " EDI DHE LIRIKËT"
N.SH. " Etnon "
N.SH. " URBAN STUDIO BEATS "
N.SH. " Zoja "
N.SH. Kori Komertal " New Born "
N.SH. Studio " Ejona "
N.T.SH. " Hutini Books "
N.T.SH. " Tini -V "
Studio Muzikore "A-Dur"
" SPRAY " SH.P.K.
" CURRI GROUP " Sh.p.k.
" Hareja " Veprimtari Muzikore "
" Maestro Production "
" Power Concert Company ( PCC) " L.L.C.
" Quza Art "
A.P."Lati"
Agencija za organizovanje kulturnih aktivnosti Vatan
Agjencioni ,,EURO STAR" SH.P.K.
ANSAMBLI SHQIPONJA DUKAGJINIT
Artist Estrade HAMËZ LLAPQEVA
Artist Estrade - Jeton Fazliu
Artist Estrade Yllka Kuqi
Artist Estrade Visar Peja
Artist Estrade - Ibadete Isufi
Artist Estrade LINDITA HAKAJ
ARTIST ESTRADE BEHARE SHALA
Artist Estrade Driton Pula
Artist Estrade - Halil Mala
Artist Estrade Hava Uka
Artist Estrade Hulusi Byci
Artist Estrade Muhamet Berisha
ARTIST ESTRADE SUAD BRAHIMI
Artist Estrade VALON KUMNOVA
Artist Estrade YLL DEMAJ
Artist Estrade Zenel Doli
Artist Estrade " Ermali dhe Sabriu "
Artist Estrade " DJ MUSA "
Artist Estrade " Itto "
Artist Estrade " N.R.G. Band "
Artist Estrade " Remzije Osmani "
Artist Estrade " Xeni "
Artist Estrade "Meda "
Artist Estrade Abdyl Mëziu
Artist Estrade Afërdita Demaku
Artist Estrade Bukurie Dushi "Buqja"
Artist Estrade Florije Gashi
Artist Estrade Hazdret Aliu
Artist Estrade JASHAR ZEQA
Artist Estrade KENAN KRAKOVETI
Artist Estrade -Leonora Jakupi
Artist Estrade Mirash Bardheci
Artist Estrade Sami Hyseni
Artist Estrade -Sefë Duraj
Artist Estrade Shqipe Abazi
Artist Estrade Syne Loshaj
Artist Estrade-Vullnet Zhuniqi
Artist Extrade Malësor Prenkoçaj
Artiste Estrade REMZIJE STRUMCAKU
ARTISTE ESTRADE VALBONË VRANJA
Artiste Estrade Liridona Shala
ARTISTE ESTRADE SHQIPE KRIVENJEVA
Atelea" Artes"
Atelie ,, Protatoo "
Avi" Bylbylat"
BAJRAM GIGOLLAJ B.I.
Bastore Sportive ,,Premier"
D.P.Sh. " MUSIC AL"
D.P.SH. " DJ NANA "
D.P.T. "Saraj"
D.P.Z. " Art Top Shop "
D.P.Z. " ATELE G.G. "
D.P.Z. " Galeri V "
D.P.Z. " Stina Gallery "
D.SH. Atelie e Pavarur " Artiliza "
D.SH. " DJ-ARBËRI "
D.Sh. " Gallery & Atele "
D.SH. DESIGN STUDIO "ALARM"
D.SH." Pro-Music"
Estrada "Kastrioti"
Fatbardha Sula N. I.
FISNIK ADEMI N.I.
Galeria e arteve VIZIONI I RI 2000
Grupi Muzikor " Bitonia "
Grupi i Artistëve Muzikor " Celebre "
Grupi Muzikor " Troja "
Grupi Muzikor " Ansambli Besniku "
Grupi Muzikor " Vëllezërit Mziu "
Grupi Muzikor " Xhevahirët "
Grupi Muzikor "Buxhovi"
Grupi Muzikor "VELLEZERIT FAZLIU"
Grupi Muzikor ,,Shqiponjat"
ILIR GJOCAJ B.I.
K.U.D. " Sveti Sava "
KAFE - GALERI A
Kulturno umetnieko društvo Zveean
L.A.D.A. " Arti "
N.H.P.T.Sh.,,Hani i Dy Robertëve"
N.I. PETRIT HALILAJ
N.I. Albert Danqeli
N.I. Albert Zhubi
N.P. "Xixa"
N.P.SH. " Gentiani "
N.P.SH. " My Galery "
N.P.SH. " Dea "
N.P.Sh.,,Engji"
N.P.T. " ART DESIGNE "
N.P.T. " Kujta & Meri "
N.SH " ON RECORDS "
N.SH. " B. DINA - OXYGEN "
N.SH. STUDIO BALETI " ARABESKA "
N.SH. " ELSA & VESA "
N.SH. " FUTURE STEPS "
N.SH. " VËLLEZËRIT KRASNIQI "
N.SH. " Buka "
N.SH. " FASHION STEP "
N.SH. " IMOL "
N.SH. " NEW PROMOTION - K "
N.SH. " NITA "
N.SH. " RINIA SONG "
N.SH. " Dielli "
N.SH. " MUBARE "
N.SH. " RITMIKO "
N.SH. " Ari -Production "
N.SH. " M-Atele "
N.SH. " STUDIO APOITA "
N.SH. " 06"
N.SH. " ANA -Z "
N.SH. " ART MIRON "
N.Sh. " Art Sound Studio "
N.Sh. " Art Studio Vizioni "
N.SH. " ART-M "
N.SH. " Ballata "
N.SH. " Boomerang "
N.Sh. " CLASSIC "
N.SH. " DJ ENNO "
N.SH. " DJ FLOW "
N.SH. " DJ.GAZI "
N.SH. " EK ENTERTAINMENT "
N.SH. " ENDRIT "
N.SH. " Faces "
N.SH. " FBA "
N.SH. " FlaArb - STUDIO "
N.SH. " Latino Band "
N.SH. " Leon "
N.SH. " Produksioni Muzikor Shqiprimi "
N.Sh. " Pug Musik "
N.SH. " Queen "
N.SH. " STUPCAT "
N.SH. " Trafik Galeri "
N.SH. " VLLEZERIT BAJRAJ "
N.SH. " XHIMI PRODUCTION "
N.SH. " Xixëllonjat
N.SH. "Art -Co"
N.SH. "BENI"
N.SH. "TRIO BAND"
N.SH. Agnesa Vuthaj
N.SH. Diskoteka " Rinora "
N.Sh. Qendra Muzikore ,,Eurostar"
N.Sh." Emira Production "
N.SH." Leo Records "
N.SH."KLEA"
N.SH.,,Art-Motiv"
N.Sh.,,Itollmusic Studio"
N.Sh.,,Me Yjet"
N.SH.P. " BLINERA "
N.SH.P. Produksioni Muzikor " Erzana"
N.SH.Studio e Skulpturës "Formart"
N.Studio ,,,TT - Production "
N.T.P. " Galeria ARS "
N.T.P. " VIKTORIA - AS "
N.T.P. ,,Bonton"
N.T.P.,,Oxygen"
N.T.P.,,Piktori"
N.T.SH. " Tick Media "
N.T.SH. BINA
N.T.SH. " Garti "
NASER RAFUNA N.I.
Ndërmarrja për Ofrimin e Shërbimeve në Lëmin e Kulturës ,,Art-Helix"
Ndermarrja për rekracion yjet e vegjel
Ndërmarrja për veprimtari kulturore - argëtuese laboratori
Ndermarrja teatro filmike private DIELLI
NMF ,, Studio Rroni "
NP ,, Studiogjemi "
NP,,Arti"
NPT,,ATELE 33"
Piktor i pavarur ETI
Produkcioni Muzikor ,, Oli - Trint "
Produksioni Muzikor " Elsa "
Produksioni Muzikor "Jehona"
Produksioni Muzikor ,, Okteti + 1 "
Produksioni Muzikor ,,Audio Studio Dugi"
Produksioni Muzikor ,,Qumilat"
Produksioni Muzikor,,Corona"
S.P.M.,,Polifonia"
Sabit Bekteshi B.I.
Sh.K.A. " Ternipe"
Sh.K.A. "K.e.K"
Shoqëri Muzikore " A.V.I. Coda "
Shoqëri Muzikore " Xherdan "
Shoqëri Muzikore "Dostlar"
Shoqëri Muzikore "Flosena "
Shoqëria Muzikore ,,Nora e Kelmendit"
Shtëpia Botuese " Arkenza"
Studio Artistike ,,Ars Albanica"
Studio për piktura dhe tatuazhë
Teatri " Oda "
Teatri profesional i qytetit-Gjilan
Trio Bend Sladjan Rakia
U.P." SENKE "
Veprimtari Artistike " New Design "
Veprimtari Artistike ,, Korzafilm "
Veprimtari Artistike ,,Ballkani i Ri"
Veprimtari Artistike ,,Edona Llalloshi"
Veprimtari Artistike ,,RQ ENTERTAINMENT"
Veprimtari Artistike GALA
Veprimtari tjera zbavitse-Lojra Dy shokë
Verë Prela B.I.
Visar Ahmeti B.I

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik