Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

N.SH. ILLYRIA FILM
" ADX POSITIVE " SH.P.K.
" ALBUNION-MEDIA " SH.P.K.
" BLACK FISH " SH.P.K.
" CHAMELEON PRODUCTION " SH.P.K.
" Divan Production " L.L.C.
" Prishtina Films " L.L.C.
" Qendra Production " Sh.p.k.
N.SH. " Digital Dimension "
N.SH. " Labirinth Studio "
N.SH. " Tri Dritare "
N.SH. " VISSOUNDMEDIA "
N.SH. SHKOLLA PRIVATE E MUZIKËS "STUDIO HELIX"
" In My CountryProductions " SH.P.K.
" NIL PRODUCTION " SH.P.K.
" PULLA " SH.P.K.
" 2 Yjet Company " Sh.p.k.
" Akt Production" Sh.p.k.
" CMB-Marketing & Advertising " Sh.p.k.
" G - ON. FILM PRODUCTION " SH.P.K.
" Labia Infinity " Sh.p.k.
" NAM Creative " SH.P.K.
" O Kay Production " Sh.p.k..
" Passion Communications " Sh.p.k.
" Produkcioni K - 1 " Sh.p.k.
" The Agency " Sh.p.k.
"ERBAB-I ZIYARET" SH.P.K.
,, Concordia Pictures " SH. p.k.
,,Dardania Film" Sh.p.k.
AS-Film
Audio-Video-Cd Klub ,,Teli"
BOKAI PRO - MULTIMEDIA
Compania filmike "PEACE PICTURES" Sh.p.k.
D.P.SH "Vokshi"
D.P.SH. " MEGA MUSIC "
D.P.SH. S.P. VIDEO
D.P.SH. " Studio Londi Cam "
D.P.SH. BEKIMI
D.P.SH. Video Studio " Gjini "
D.P.T. " Gimi Comerce "
D.P.T." Tiki - 3AAA "
D.P.T.,, Zjarri "
D.P.T.,,Labia"
D.P.Z. ,,A -Zh.F.F. 111 + Zherka"
D.Sh. Xasio Creative "
D.SH. " Da`art - picture "
D.SH. " e.Produksion "
D.SH. " TITLE MULTIMEDIA PRODUCTION "
D.Sh. ,,CD Shop Doremi "
D.SH. CD Shop " Charlie "
Digital Studio " Neptun "
Dyqani i pamvarur ejtar Tekniks
Dyqani i pavarur Tregtar Gimi-Comerc 1
Dyqani i pavarur tregtaro-sherbyes DDS (Video Club)
Kompania publike për prodhim çfaqje dhe distribim të filmave KOSOVA FILMI
Milenium Production
Movie House Milot & Eliot Pictures L.L.C.
N.P. " Arisa Film "
N.P.D.F " n Art "
N.P.F.,,Media Profiles"
N.P.SH. " Ars Of Arts "
N.P.SH. " THE GROUP " L.L.C.
N.P.SH. ,, MEN MEDIA-Pictures "
N.P.SH. " TESA "
N.P.SH. " 5 STARS "
N.P.SH. " Artfabe "
N.P.SH. " Capture creative studio "
N.P.SH. " DARDANIA FILM "
N.P.SH. " N -art "
N.P.SH. " Rilex "
N.P.Sh. " Ura Film "
N.P.SH. " Victor Production "
N.P.SH. "Flex Film Productions"
N.P.SH. Intro Pictures
N.P.Sh.,,Audio - Video Prodaction"
N.P.Sh.,,EMF"
N.P.Sh.,,Illyric Productions"
N.P.T. IDEA STAFF
N.SH. " FILM MISSION "
N.SH. " DERA FILM "
N.SH. " negativ FILM "
N.SH. AUDIO SERVICES " WAVE "
N.SH. " CIRCLE PRODUCTION "
N.SH. " TRIP PRODUCTION "
N.SH. " Ata Media Production "
N.SH. " Bleri Production "
N.SH. " DRAGUSHA PRODUCTION "
N.SH. " IDEA DESIGN "
N.SH. " ILIRIA FILM & TEATËR "
N.SH. " LA MEDIA "
N.SH. " LENS - PRODUCTION "
N.SH. " MOMENTO "
N.SH. " NEW MILLENNIUM PRODUCTION "
N.SH. " PËRRALLA "
N.SH. " PLISI FILM "
N.SH. " ROLL PRODUCTION "
N.SH. " STARS PRODUCTIONS "
N.SH. " STUDIO KRENARIA "
N.SH. " THINK CREATIVE "
N.SH. " WE AND ASSOCIATES "
N.SH. " BM PRODUCTION "
N.SH. " MEDUSA PICTURES "
N.SH. " NIC PIC STUDIO "
N.SH. " Pro Media "
N.SH. " SHKUPI FILM "
N.SH. " STUDIO NEUBERG "
N.SH. " Teatri Alternativ TALIA "
N.SH. " Two Creative "
N.SH. " XO MOTION BUREAU "
N.SH. High Definition Production
N.SH. " PIK - production "
N.SH. " FINE PICTURE "
N.SH. " Reklama. ch "
N.SH. " TUNG KOSOVA / HELLO KOSOVO "
N.Sh. " A Production "
N.SH. " ALB PRODUCTION "
N.SH. " Albunion Media "
N.SH. " Arena "
N.SH. " ART FILM "
N.SH. " ART plus-studio "
N.Sh. " Art Studio Vizioni "
N.SH. " beze "
N.Sh. " BN PRESS STUDIO "
N.SH. " CITYFILM "
N.SH. " Creative Media "
N.SH. " CREATIVE STUDIO "
N.Sh. " East-West Production "
N.SH. " EL MEDIA "
N.SH. " EUREKA FILM & PRODUCTION "
N.Sh. " Fidaton "
N.SH. " Film Production Eldi "
N.SH. " Filmofil "
N.SH. " FISH - EYE "
N.SH. " FREEDOM PRODUCTIONS "
N.SH. " Gegnia Film "
N.SH. " Grand Media"
N.SH. " IDEA PRODUCTION "
N.SH. " IKONË -STUDIO "
N.SH. " INDUSTRIA FILM "
N.SH. " Infinity Produkcion"
N.SH. " Koperativa Communications "
N.SH. " LABIA FILM "
N.SH. " LENS PRODUCTION "
N.Sh. " Lone Wolf Pictures "
N.SH. " Media Service "
N.SH. " METI & DESING "
N.SH. " Mono "
N.SH. " N`ART "
N.SH. " New Film "
N.SH. " Olive Entertainment "
N.SH. " OMNI "
N.SH. " PIKA FILM "
N.Sh. " Play "
N.SH. " PUNËTORIA FILMIKE "
N.SH. " Rexfilm Entertainment "
N.Sh. " Shortcut Media "
N.SH. " SHPETA SOUND "
N.SH. " SOCIAL WORKERS "
N.SH. " STONE PRODUCTION "
N.SH. " Studio " ABF "
N.SH. " TIF "
N.SH. " VS MEDIA "
N.SH. " XD-PRODUCTION "
N.SH. "Garfin"
N.SH. "Produksioni Krusha"
N.SH. "Pulla"
N.SH. "SMART"
N.SH. "UMBRELLA P.R."
N.SH. "VELABANK PRODUCTION"
N.Sh. ,, Some Kind of Production"
N.SH. Filmike " Dielli "
N.SH. Punëtori Kreative " ISSTRA "
N.SH. Shtëpia filmike - ARKA - FILM
N.SH. Shtëpia Filmike " Imagine 35"
N.SH. SHTËPIA MEDIALE " SOKOLI "
N.SH." H.D.M. HIGHDEFINITION MORINA "
N.SH." 02 Media "
N.SH." H & H PRODUCTION "
N.Sh." Produksioni-Six Stars Media "
N.SH."OSO"
N.Sh.,,ABFILM"
N.Sh.,,Art - 4 Production"
N.Sh.,,Associacioni i Ashkalive të Kosovës"
N.SH.H. " DOKI "
N.SH.Mediale " PRESS MEDIA "
N.SH.P. " JR - Sound "
N.SH.P. " ILIRIA FILM "
N.SH.P.F. COMPANY " S.B. film "
N.SH.T. " ANYMATE "
N.T.,, Arboni"
N.T.P. " MEGA "
N.T.P. " JAM PRODUCTION "
N.T.P." VIZUAL ART "
N.T.SH. PRO ARTI "
N.T.Sh. " A - Mol Studio "
N.T.SH. " ZERO PRODUCTIONS "
N.T.SH. " L.S.S. PRODUCTIONS "
N.T.SH. " Labia "
N.T.SH. " NEXOS "
N.T.SH. " PORTA-1 "
N.T.SH. " RRB - Labia "
N.T.SH. " Zico "
N.T.SH. "Different"
N.T.SH.,,Troja Production"
Ndërmarje shërbyese Studio Puna
Ndermarrja Për Prodhimin e Filmave Dramave Dhe Programave Artistike FILMI RAHOVEC EK.IM.
Ndërmarrja Private Arisa Film
Ndërmarrja Shërbyese "Kosova Art"
Ndermarrja sherbyese per xhirimin e filmave SKENA ALTERNATIVE
Ndërmarrja Shërbyese Prodhuese ,,Blini Com"
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese STUDIO BENI
Ndërmarrje Filmike ,,Crossing Bridges Productions"
Ndermarrje sherbyso - tregëtare Er As export - import Gjakovë
NF ,, Film - Focus "
NP,, City Produkcion "
NPSH ,, Total Studio "
NTSH ,, Matrix - Video Club "
P.P. " AV STUDIO "
P.P. " KEKA "
Partes Produkcija DOO- Predstavnistvo Kosovo
Production Dhe Internet Provider ,,Millenium Records"
Produkcioni " Morina Films "
Produkcioni " Reality - it "
Produkcioni " Show Meselation "
Produkcioni " Video - Art "
Produkcioni Muzikor ,,Lori"
Produksion Muzikor " Art Skill "
Produksioni " Bravo "
Produksioni ,,Nisi"
Produksioni Filmik " Natyra Film "
Produksioni Filmik ,,Rino Art"
Produksioni Filmik Dhe Medial " AMCAN "
Produksioni Muzikor ,, Enisi "
Produksioni Muzikor ,,Redola"
Produsion Muzikor " Diva ` S "
S.B.Film - Kosova - Sh.p.k.
S.K.R. "Oko"
Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar Carrect & Company
Shtëpi Audio Video" Local Production"
Shtëpia Filmike " Ejona"
Shtëpia Filmike ,,Cinex - Productions"
Shtëpia Teatro-Filmike ,,Apollonia"
V.P.F.,,Prishtina Film"
Video Cd Club ,,Strelac"
Video club gold star gold-star
Video Klub
Video Klub ,, BB "
Video Klub Orion
Video Produksioni "Tema Art"

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik