Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

N.SH. OXFORD SCHOOL OF ENGLISH
" BZK ( K ) " L.L.C.
" L.E.A.D. center " Sh.p.k.
" MINE ACTION & TRAINING MONDIAL KOSOVO " SH.P.K
Element Kosovo Technology Investment Sh.p.k
Language School " Lobby "
Lotto Toto Kosova L.L.C.
N.SH. " Dija "
N.Sh. " Alban`S Models "
N.SH. " MULTI WORKSHOP "
N.SH. " OeSI "
N.SH. " SH.P. VISION "
N.SH. Qendra për Studim dhe Arsimim "MENDIMI"
N.T.P. " B P C "
N.T.SH. " THE CAMBRIDGE SCHOOL- D "
SHKOLLA PËR GJUHË TE HUAJA " ELITA LNG SCHOOL "
" COLLEGE OF EUROPE " SH.P.K.
" The Cambridge School " SH.P.K.
" The Oxford Institute " SH.P.K.
" CS Training Center " SH.P.K.
" English Studio "
" Fashion Week " SH.P.K.
" Headway"
" Inlingua School "
" London - Tirana - Scoul "
" PROPROTOCOL " SH.P.K.
" Qendra për Trajnime Aeronautike " Sh.p.k.
" Serbian language -lessons and consultancy " SH.P.K.
"A.B.A". English School
"ALINA " SH.P.K.
,,Student World Institute"
Afdtsim poune me kompjuter PC-Informatica
Agape American Learning Center
Agjencia për trajnim dhe treg pune
American School " A E G "
Arsimi i të rriturve dhe përkthimet në gjuhë të huaja GETE
Arsimimi Të Rriturve Dhe Arsimimi Tjeter ENGLISH TODAY GLLOGOVC
Auto Shkolla " VILI "
Auto-Shkolla ,,Loxha - GSH "
D.P.H. " Blini "
D.P.SH. " Mitrosoft Academy "
D.P.SH. " Language Center ET "
D.P.SH. E & GL.T.S.
D.P.SH. " EXCLUSIVE hair & esthetics-Academy "
D.P.SH. " Linda -G "
D.P.Z. " Dafina "
D.P.Z. " PFAFF"
D.SH. "PHOENIX"
D.SH. " ENGLISH FOR ALL "
D.SH. " NESFA - S "
D.SH. "ENGY"
D.SH. "LONDON SCHOOL"
D.SH. "STRATFORD GRAMMAR SCHOOL"
D.SH."Deutsche Privat Schule"
Dyqani i pamvarur COMPUTER
Education Center Of Prishtina " Ecop "
English language cours Trisa
English Language Teaching
English School " Vali "
English School " Step by Step "
Englisht Sxhodl Vali
Fehmi Dumani B.I.
Harvard Center Of English
INSTITUTI IMPAKT
Instituti Broker i Sigurimeve " MEBA " Sh.p.k.
Instituti i Hapur në Prishtinë Sh.p.k.
Instituti Kombëtar i Auditëve -IKA-Sh.p.k.- Njësia në Kosovë
K.SH.K.,Cyber soft "
KAM ,,Labinoti" Sh.p.k.
Kurs për Gjuhë të Huaja " Zas English Center"
Kurs për Manekin -E ABC
Kurse të Gjuhës Gjermane " Hallo Deutsch "
Kursi i Gjuhës Angleze " Royal "
Kursi i gjuhëve të huaja " A.A.E.C. "
Language Centre ,,Anglia"
Lind @ Star
Luljeta Jashari B.I.
N. SH. ,,ENGLISH SCHOOL
N. Sh. " Deutschkurs "
N.I. " Open Language "
N.P. " Shoqëria Vali "
N.P. "Yellow Pages"
N.P." English Centre "
N.P.P. " Eurolingua School "
N.P.SH. " Pent - Computers & Training School "
N.P.SH. ,, Language School Zana
N.P.Sh. " Come "
N.P.SH. " GENI & HARRY "
N.P.SH. " Genta "
N.P.SH. " New Age School"
N.P.SH. " THE CUTTING EDGE "
N.P.T. " MENDIMI POZITIV "
N.SH . KESHILLA PEDAGOGJIKE - PSIKOLOGJIKE
N.SH. " PROLINGUA - KOSOVA "
N.SH. " PEDAGOGU "
N.SH. " Linguaphon "
N.SH. " CITECH ACADEMY "
N.SH. " LINGUA LINK "
N.SH. " LinguaLink "
N.SH. " LONDON SCHOOL OF ENGLISH "
N.SH. " DIOR "
N.SH. " DRENORI "
N.SH. " EL Master "
N.SH. " ENGLISH & U1 "
N.SH. " ENGLISH STUDIO "
N.SH. " FLC "
N.SH. " IT - PRO SERVICES "
N.SH. " ITB WEST GR "
N.SH. " KOPSHTI BOTA MAGJIKE "
N.SH. " LINGUA FOREVER "
N.SH. " NET SERVICES "
N.SH. " THE LONDON SCHOOL "
N.SH. " BRITANNICA SCHOOL "
N.SH. " LONDON SCHOOL OF ENGLISH - GB "
N.SH. " Shkolla e Vallzimit Modern 2 STEP "
N.SH. " Shtëpia Cuneus"
N.SH. " TREFFPUNKT "
N.SH. LINGUA
N.SH. QENDRA PËR GJUHË TE HUAJA " ZAS -TRADE "
N.SH. Victoria Language School 2
N.SH. " Foreign Language School "
N.SH. " NEW CHALLENGE "
N.SH. " 3N CENTER "
N.SH. " 4 Stars English Language School "
N.SH. " A & A Consulting "
N.SH. " A.A.E.C."
N.Sh. " ADA SCHOOL "
N.Sh. " American Corner "
N.SH. " AMI "
N.SH. " ASSOCIATES FOR FINANCE AND ACCOUNTING SERVICES "
N.SH. " Bioestetike Vlora Nice "
N.SH. " Britkos Consulting Services "
N.SH. " BS Palais 4 "
N.SH. " BUTTERFLIES "
N.SH. " C LL-College "
N.SH. " CIS - KOSOVO "
N.SH. " common - aim "
N.SH. " DTI- ITM"
N.SH. " ELC "
N.SH. " ENGLISH CENTRE - 2 "
N.SH. " English Language "
N.Sh. " Friends "
N.SH. " GLOBAL ENGLISH LANGUAGE SCHOOL "
N.SH. " Horizont "
N.SH. " INFORMATIKA"
N.SH. " Information Technology Consulting & Services "
N.SH. " Inspiring - English Course "
N.SH. " KNOWLEDGE "
N.SH. " LANSONI "
N.SH. " Let S Go "
N.SH. " Lingua Lex "
N.SH. " LTC "
N.SH. " National "
N.SH. " OL-DI "
N.SH. " Oxford - VS "
N.SH. " Pretty Woman "
N.SH. " PROGRESS SCHOOL "
N.SH. " S.V "
N.SH. " Sprachzentrum -Nikçi "
N.SH. " Step by Step 1 "
N.SH. " The British School "
N.Sh. " The New York School "
N.Sh. " Time School "
N.SH. " WORLD ENGLISH CENTER "
N.SH. " YES KOSOVA "
N.SH. "A.B.C - Deutsch "
N.SH. "STUDENTËT PA KUFI"
N.SH. "WORLD LANGUAGE CENTER"
N.Sh. ,,British & American School"
N.Sh. ,,Manchester School of English"
N.SH. ABC-AMERICAN SCHOOL OF ENGLISH
N.SH. Deutschkurs " Luna "
N.SH. English Language Center "
N.SH. Imri S Tochter Sprachschule
N.SH. QAP " DITURIA "
N.SH. Qendra Për Aftësimin Profesional " Oxford Studio"
N.SH. SHKOLLA " MISBAH & FRIENDS "
N.SH." English Solution "
N.SH." Accounting School And Business "
N.SH." ENGLISH LANGUAGE SCHOOL "
N.SH." GENI & HARRY "
N.SH." QENDRA ELOHIM "
N.SH." Qendra Për Trajnim dhe Consulencë AS"
N.SH." San Barbara "
N.SH." Victoria Language School 1 "
N.Sh.,,17 Shkurti"
N.SH.,,ELC"
N.Sh.,,It - Training"
N.Sh.,,Progres"
N.SH.. " O.D. Megi"
N.Sh.A. "Ushtar Kavaja "
N.SH.T. " BQEA - TRADE "
N.SH.T. " The Polyglot Language Centre "
N.SH.T. " Vetëtima "
N.SH.T. " BS Palais 3 "
N.SH.T. " Gena "
N.Sh.T.,,Atdheu Com"
N.T.P. " Simoni "
N.T.SH. ELS - PROLIFIC
N.T.SH. MOTRAT SHIJAKU
N.T.SH. " ELEKTROWATI "
N.T.SH. " OS - CONSULTANCY "
N.T.SH. " Computertrade "
N.T.SH. " The Cambridge School "
N.T.SH. "Nora S-Schule"
N.T.Sh. "ON TECH "
N.T.SH. "Univers"
Ndërmarrja për prefeksionim profesional,tregti dhe turizëm SELECTA -ARS MATIÇAN
Ndërmarrja Private për Aftësim në Kompjuter " ABC COMPUTER "
Ndërmarrja prodhuse tregtare shërbyse private Albatros R.B. Export impot
Ndërmarrja shërbyese exp.imp. DAWIDAK
Ndërmarrja Shërbyese FLORA
Ndërmarrja shërbyese kompjutorike MKM - KOMPJUTOR
Ndërmarrja shërbyese private HAD LIPJAN
Ndërmarrje prodhuese tregtare dhe sherbyese ELBASANI
NSH ,, Përspektiva "
NSH ,, Spring "
NSHN,, Tre Yje "
Oxford School Of English
P.P. "BALKAN IMP."
P.U. " Jezieki Studio Lingualand "
Përkthyes Gjyqësor për gjuhë gjermane Rahim Vrapçani
Poligoni i Shenjëtarisë " Katana " Sh.p.k.
Professional Language Center ,,Lingua"
Q. GJ.H. " The Oxford School "
Q.A.,,E.L,T. Course"
Q.A.,,Gjeniu"
Q.A.Gj.H.,,Joni"
Q.A.P.,,Mebusan"
Q.GJ.H. " Internacional "
Q.N.E.V.D.U.M.,,Aloka Kosovë"
Q.S.R. Shkolla e Skijimit "Dardani "
Qendra e Aftësimit Profesional " London Eye "
Qendra e Aftësimit Profesional ,,Arsimimi"
Qendra e Gjuhëve "Go Global "
Qendra e Gjuhëve të Huaja " Essence "
Qendra e Gjuhëve Të Huaja " The Cambridge School "
Qendra e Gjuhëve të Huja De-En School
Qendra e Informatikës ,,Blarshk Computer"
Qendra Edukuese Arsimore " Keycentre "
Qendra për aftësim profesional " Britannica LC
Qendra për aftësim profesional ,,Euro Dituria "
Qendra Për Aftësimin Profesional " Fra Belleca "
Qendra për aftsimin profeasional për frizer "ISTANBUL"
Qendra për Aftsimin Profesional ,,Profesioni"
Qendra Për Gjuhë Angleze "American English Center "
Qendra per Verifikimin e Aftësive Profesionale " Aftësimi "
Qendra Trajnuese - Publicistike " Real "
SH.Gj. H.,,English Course "
SH.GJ.H. " BRITANNICA - ELT "
SH.GJ.H. " The New York School "
SH.M.T. " Skënder Luarasi " SH.P.K.
Shkolla e Gjuhëve " Universum "
ShKOLLA E GjUHËVE TË HUAJA " L`AVENIR "
Shkolla e Gjuhes Angleze " SKYLINE "
Shkolla e Gjuhëve të Huaja " Deutsch -T "
Shkolla e Gjuhëve Te Huaja "Sfera"
Shkolla e Gjuhëve të Huaja " Britannica School "
Shkolla e Gjuhëve të Huaja "W.B.YEATS "
Shkolla e Matematikës " Dituria "
Shkolla Fillestare e Informatikës.me kmpjuterizëm " Si-Floppy "
Shkolla per arsimim të riturve THE QUEENS SCHOOL
Shkolla për Dizajn " Desing Factory ks " Sh.p.k.
Shkolla për gjuhë të huaj - Anglisht Foreign Language Centre Royal
Shkolla për Gjuhë të Huaja " ERËZA ENGLISH SCHOOL "
Shkolla për Gjuhë të Huaja " Përspektiva "
Shkolla Për Gjuhë Të Huaja "COMMON A i M "
Shkolla për Gjuhë të Huaja ELITA-21
Shkolla për informatike ëdhe kompjutore
Shkolla për Kitar " Vihuela "
Shkolla për kompjuter ,, Comet "
Shkolla për Kompjuter dhe Gjuhë,,Informatika"
Shkolla për mësimin e gjuhës Angleze The New Life
Shkolla Profesionale "Vasilis Akademy"
Shkollë e Gjuheve të Huaja " Wisdom School "
Shkollë për Gjuhë të huaja " The Queen "
STUDIO " LINGUA FON "
The Cambridge School
The Oxford School
Trajnimi i Gjuhës Angleze ,,Dona -School"
UNIVERSITETI " DARDANIA " SH.P.K.
Universiteti ,,Fama"
V.K. " Bendict School "
V.P.SH. 3CS- Three Computer Services
VA ,,Viktoria-Fitorja"
Vatra e Diturisë " Kursi i Gjuhëve të Huaja "
Veprim.për arsim të rritur Shkëlqimi
Veprimtari trajnuese për komputer dhe gjuhë të huaja Visio 2
VetëtimaQendra per aftësimin prof.te punet.nga lemia e mbr.kunder zjarri dhe mbrojt.ne pune Prishtin
Zyra e Perkthimeve " Jerina "
Zyra e Përkthimeve Profesionale ,,ZPP"
Zyre e Shërbimeve " Infosys "

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik