Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" UNIVERSTATE EUROPE " SH.A.
HYPOKRATI SH.P.K.
" Design Factory-ks " Sh.p.k.
" Humanistica " L.L.C.
" INTERNATIONAL UNIVERSITY KOSOVA " SH.P.K.
" KOLEGJI AUSTRIAK " SH.P.K.
GLOBAL EDUCATION INSTITUTE KOSOVO " GEIK " L.L.C.
KOLEGJI " ISPE " SH.P.K.
KOLEGJI EVROPIAN " JURIDICA "
KOLEGJI ILIRIA
N.P.SH. " B.Pr.A.L. UNIMEDIKA "
N.Sh. Kolegji " Aga Xhite "
" EUROPEAN UNIVERSITY IN KOSOVO " SH.P.K.
" Kolegji Europian i Prishtinës " SH.P.K.
" UNIVERSITETI AAB " SH.P.K.
" ECDL KOSOVA " SH.A.
" Euro Sporti Group " SH.P.K.
" Fakulteti i Menaxhmentit Internacional " Sh.p.k.
" KENSINGTON COLLEGE OF BUSINESS ( BALKANS)LIMITED " BRANCH KOSOVO
" Kolegji Kristal " Sh.p.k.-Përfaqësia në Kosovë
" Kolegji Universi " SH.P.K.
" Rima " Sh.p.k.
" Universiteti i Prizrenit " Sh.p.k.
"RUMELI" SH.P.K.
,,Akademia përTeatër, Film ,TV dhe Radio" A.T.F.TV.R.
Akademia e Arteve - Academy of Arts
Akademia Evropiane " Teuta "
Arsimi universitar "Blaka"
BPrAL AAB-RIINVEST " L.L.C.
F.I. HYPOKRATI - MEDICA SH.P.K.
Fakulteti i Farmacisë ,,Europa" SH.P.K.
Fakulteti i Gazetarisë " Faik Konica "
Fakulteti Privat i Biznesit "Biznesi "
Globe Institute of Technology - Campus Kosovë
Instituti ASAU
International Centre for Community and Enterprise Development Limited-Branch off Kosovo
KOLEGJI UNIVERSITAR " BIZNESI " SH.P.K.
KOLEGJI " VICTORY " SH.P.K.
Kolegji " Gjilani " Sh.p.k.
Kolegji ,,Tempulli"
Kolegji Evropian Dukagjini
Kolegji Universitar i Ferizajt " KUF "
N.P.SH. " BPrAL UNIMEDICA "
N.SH. " SHLPA-EVOLUCION "
N.SH. " Vizioni Për Arsim "
N.SH." Instituti i Arteve " SH.P.K.
QAMU " AMERI - KOS " Sh.p.k.
SH.L.P. " TEMPULLI " SH.P.K.
Shkolla për Dizajn " Desing Factory ks " Sh.p.k.
Shkolla për Dizajn ,, Design Factory "
The College of Southeastern Europe /inc
Universiteti Politeknik" Ismet Jashari -Kumanova" SH.P.K.
UNIVERSITETI " DARDANIA " SH.P.K.
Universiteti ,,Fama"
Universiteti Evropian i Prishtinës " UEP "
Universiteti Evropian Në Kosovë -Sh.p.k.
Universiteti i Shkencave Mjekësore "Rezonanca" Sh.p.k.
Universiteti Ndërkombëtar për Biznes dhe Teknologji ,,UBT" Sh.p.k
Univerziteti Europian në Kosovë

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik