Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

Istanbul Ozel Guvenlik Ve Egitim Hizmetleri Anonim Sirketi Branch Office in Kosovo
" IMAT DEFENCE KOSOVA " SH.P.K.
" Imperial Security " SH.P.K.
" King Security " SH.P.K.
" Panterat e Zi " Sh.p.k.
" PRO SECURITY " Sh.p.k.
" Security Code " SH.P.K.
" Smarti-Kos " Sh.P.K.
" Syri Group " Sh.p.k.
Kompania e Sigurimit " Arti " Sh.p.k.
REKA SECURITY SPRL- DEGA NË KOSOVË
Security Company " WHITE WOLF " Sh.p.k.
Shoqëria e Sigurimit Fizik SNAJPER SECURITY Sh.p.k.
" DARK - BLACK SECURITY " SH.P.K.
" K.S. FATI SECURITY " SH.P.K.
" Kompania e Sigurimit Security 001 " SH.P.K.
" LEOL SECURITY " SH.P.K.
" ROYAL SECURITY " SH.P.K.
" ALPHA & GAMMA " SH.P.K.
" B.B.S. " SH.P.K.
" BLACK EAGLE " SH.P.K.
" CSEC4 " L.L.C.
" INSTINCT SECURITY " SH.P.K.
" SAS " SH.P.K.
" SECURITY INTELLIGENCE CENTRE " SH.P.K.
" Akrepat"Sh.p.k.
" BEN AF - SECURITY " Sh.p.k.
" Brahaj - 01 " SH.P.K. - Dega në Kosovë
" COBRA PROTECTORIS " SH.P.K.
" CODE SECURITY " SH.P.k.
" Drita Security " Sh.p.k.
" Elite Security Guard " Sh.p.k.
" EURO SEC " SH:P.K.
" I.S.S. Security KS " SH.P.K.
" ING Consulting " SH.P.K.
" International Support Services"
" OMEGA INTERNATIONAL ASSOCIATES - KOSOVA " L.L.C.
" Prishtina Security " SH.P.K.
" Pro - Security " Sh.p.k.
" Pro & Contra "Sicherheitsunternehmen GmbH Sh.p.k. Përfaqësia në Gjakovë
" PROFI " SH.P.K.
" Rojet e Nderit " Sh.p.k.
" Security Company Black Wolf " SH.P.K.
" South East Europe Security " Sh.p.k.
" Syri i Shqiponjës " Sh.p.k.
" TASK 21 " Sh.p.k.
" Taulantët " SH.P.K.
" Trident Security " SH.P.K.
" Votra - Kos " Sh.p.k.
"Balkan Integrated Security Solutions"L.L.C.
"Black Tigers" Sh.p.k.
"Delta Security" Sh.p.k.
"Emergency Response & Global Security Solutions"L.L.C.-Dega Kosovë
"G7 Security " L.L.C.
"Infinit Security " SH.P.K.
"Pirro" SH.P.K.
,,121 Security" Sh.p.k.
,,Bodyguard " Sh.p.k.
,,Metropol Security"
,,San Marco Security Service"" SH.P.K.
,,Spartan Security Sistem- SSS "
Agencija za Obezbedjenje " Vuk "
Agjensia detektive për rruajtjen epërsonave dhe bojekteve Kanun
Albani Sh.p.k.
BESA SEKURITY Shoqëria për sigurim fizik të pronës dhe personave
Compania e sigurimit BLACK DRAGON S
COMPANY FOR TRAINING SCRENING"CTS"SH.P.K
Europ security service Kosova
G4S Global Risks LTD Përfaqësia në Prishtinë
Henderson Risk Limited UNIT Kosovë
International Credit Investigations"S.A.S."Përfaqësia në Kosovë
IPL CONSULTING LIMITED
K.S. Sekurity " Alarm - Oli " SH.P.K.
K.S.F.A. Sekurity " Alarm - Luli " SH.P.K.
Kompani e Sigurimit ,,Alpha Private Security" SH.P.K.
Kompani e Sigurimit ,,Shqiponjat"
Kompani Sigurimi " Kabashi " Sh.p.k.
Kompani sigurimi Iliri Club
Kompani Sigurimi Karadaku
Kompania e Sigurimeve Fizike " Rrufeja "
Kompania e Sigurimit " Kosova Security " Sh.p.k.
Kompania e Sigurimit " Leo " Sh.p.k.
Kompania e Sigurimit "Atila " Sh.p.k.
Kompania e Sigurimit ,,ILIRIA" SH.P.K.
Kompania e Sigurimit Fizik " Luani " Sh.p.k.
Kompania e Sigurimit Fizik "Bashkimi" Sh.p.k.
Kompania e Sigurimit Fizik ,,Scorpion" Sh.p.k.
Kompania e Sigurimit Fizik,, KS Guards " Sh.p.k.
Kompania e sigurimit LIRIA
Kompania Për Sigurim Publik - Ruajtja ERENDIT Dhe Qetësisë Publike Security LEOPARD
N,P, " Skyfterat " Kompani e Sigurimit Fizik
N.P.SH. " Starside "
N.P.SH. "Alpenn"
N.S.P. ,,Malsori"
N.SH. SHQIPONJET E SHARRIT
N.SH. " PROTECT SECURITY "
N.SH. " ASK - SECURITY "
N.SH. " KRAHU I SKIFTERIT "
N.SH. " XONI SECURITY "
N.SH. " FEST - LL "
N.SH. " UJKU "
N.SH. " CPSO - CONTROL PREVENTIV OF SECURITY ORGANISATIONS "
N.SH. " BV- com "
N.SH. " EURO - SEC "
N.Sh. " Balkan International "
N.Sh. " Eagle Protection Security "
N.SH. " JETA E SIGURTË "
N.SH. " Luani - Dukagjin "
N.SH. " Luani - Gi "
N.SH. " Lyon "
N.SH. " NARDI - SEKURITY "
N.SH. " PANTHER "
N.SH. " Protect"
N.SH. " Sekyriti Alarm Tigrat "
N.SH. " Shqiponja "
N.SH. "Qendresa"
N.SH. "S.A.T." Security Service "
N.SH. ,, Gladiator "
N.Sh. ,,Korabi"
N.SH. ,,M-Gr.Secyrity "
N.SH. Sigurimi Fizik "Dio"
N.SH." MAGNUM "
N.Sh.,,As-Security"
N.Sh.,,Shala Security"
N.Sh.,,Vetëmbrojtja - Security"
N.Sh.,,Vip"
N.SH.P. " Syri i Skifterit "
N.SH.P. " MALSORI 1 "
N.SH.Sigurimi fizik " Tigrat "
N.SH.T. " Miami beach. Security "
N.T.P. " OLTI - LEKU "
N.T.SH. " SFK "
N.T.SH. "KS-AS SECURITY"
N.T.Sh. "Rosa Sekurity "
Ndermarrja private sherbyese CITYPOLL
P.U.P."Soko"
S.O.P. " Skifterët "
SAS Group International Kosova Sh.p.k.
Shërbime me kar.të përgj.për shoq.Cobra Maf

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik