Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Ballkan Consulting Engineering " SH.P.K
" CITY GRUP " L.L.C.
" Global Marketing " SH.P.K.
" Reper " SH.P.K.
Agjencion Për Shërbime "BMV-E"
D.P.Z. " Abi "
D.P.Z. " Kiki "
D.SH. " ARI @ NET "
Kadrije Brestovci B.I.
N.I. Mevlan Bixhaku
N.P. " EKSPERTING "
N.SH. Ekspertiza " H.RR. FAVAN "
N.SH. " FROS "
N.SH. " PRO -ART "
N.Sh. " SKY design "
N.T.P. " FATONI - B "
Njomëza Luci B.I.
" KOSOVO ÇALIK LIMAK ENERGY " SH.A.
" KOSOFT " SH.P.K.
" Albarea-Rrjeti Turistik Shqiptar " SH.P.K.
" ARDI " L.L.C.
" Baholli " Sh.p.k.
" Kimi" Sh.p.k.
" Koni " Sh.p.k.
" N.SH. " ZENIART "
" Newco KOSOVA CONTROL " L.L.C.
" Newco PH Shop Gjakovë " Sh.p.k.
" Olsi Hair System " SH.P.K.
" Olti Trasing " Sh.p.k.
" TENSTEP KOSOVO-TSK " SH.P.K.
" Troni " Sh.p.k.
" TURKOS INVESTMENT " L.L.C.
" Union Distribucion" Sh.p.k.
" Urban Multimedia " SH.P.K.
" xhaxhi & sh " SH.P.K.
"Newco Kosovatex Warehouse Pejton" Sh.p.k.
,, Unikosproject" L.L.C.
,,A & A" Sh.p.k.
,,CET" Sh.p.k.Konsalting , Inxhiniering dhe Trajnim
,,Infinit Group" Sh.p.k.
,,Magno Reklam"
,,Mrena Design" SH.P.K.
,,Shqiponja" Sh.p.k.
Agjencioni " AAG-e "
AGJENCIONI PËR SHËRBIME " EKSPERTIZA "
Agjension për Ekspertiza Financiare "Oli "
Agjensioni " Arhivisti"
Agjensioni Për Menagjment" Ageena & Co Macefit "
ANTIQUITIES MONETARIUM AVGUSTUS DARDANICI ANTIQUES
Artaria Diamant Gllogovc
Auto Parking ,,Ari"
Auto Servis ,, Fiat "
Autolarje " Te Plepat "
Barnatore Bujqesore CAKA - B
Byro Për Ekspertiza " Bahtiri "
BYRO për Ekspertiza, ndërmjetësim dhe përfaqësime nga lam.e komunik.rrug.automob.
Byro për Shërbime " Bimi "
D.P. Xhamprerës " TINI "
D.P. " Sony Games "
D.P.H. " Delfini "
D.P.H. " Drenisi "
D.P.H. "Blini"
D.P.H. "Shqiprimi"
D.P.H. ,,Deniz"
D.P.SH . "Dema"
D.P.SH. " Hysidesign "
D.P.SH. " Traffic Engineering "
D.P.SH. " Berati "
D.P.Sh. " Design Prishtina "
D.P.SH. " Emirek "
D.P.SH. " Fisniku "
D.P.Sh. " Impulse "
D.P.SH. " Internet Click Net "
D.P.SH. " Playstation 2 "
D.P.SH. "Horizonti"
D.P.Sh. ,,Autolarje-Beka"
D.P.SH. Auto Larje " Fani "
D.P.SH."3A"
D.P.T. " EDONI "
D.P.T. Rolet punues ,, LEONI "
D.P.T. " ANZA "
D.P.T. " Elektron "
D.P.T. " Galeria A A"
D.P.T. " MOBILSHOP - DRINI "
D.P.T."RIO"
D.P.Z " Vllezërit Kadishani "
D.P.Z "Dreni"
D.P.Z. " UNIVERZAL - SB "
D.P.Z. " Bequku "
D.P.Z. " Besforti "
D.P.Z. " Diyamant "
D.P.Z. " Hasani "
D.P.Z. " Hasi "
D.P.Z. " Haxhija "
D.P.Z. " Jemen Caffe "
D.P.Z. " Kito "
D.P.Z. " Molos "
D.P.Z. " Nëntori i Tretë "
D.P.Z. " Prishtina - S.M. "
D.P.Z. " Shampion "
D.P.Z. " VIS-ART "
D.P.Z. "ARA - GRAF& DESIGN"
D.P.Z. "Dakaj"
D.P.Z. "Diamanti"
D.P.Z. "Doni"
D.P.Z. "Mega Reklam"
D.P.Z. "Te Murtezi "
D.P.Z." Byrektore Brigada 113 "
D.P.Z."KAMBERI"
D.P.Z."LUAN"
D.P.Z."Sertolli"
D.P.Z.,,Drini"
D.P.Z.,,Intelphone"
D.P.Z.,,Pastërtia"
D.P.Z.,,Vlora"
D.SH. " STUDIO AL "
D.SH. " Ricoh - 3 "
D.SH. " Slegt "
D.SH. " TIMI PHONE "
D.SH. "DJ - SHARRI"
D.SH. "DJ-XHAXHI "
D.SH. "In Design"
D.SH. Autolarje "Riki"
D.Sh.,,Vija Studio"
D.T.Z.."Buleci"
D.Z. " Teneqepunues "
D.Z.,,Te Qamili"
DPH,,Cani"
DPSh ,, Photocopy Laser - Canon - Color "
DPT ,, Meti "
DPT,, Mocca "
DPZ ,, Euro - Servis "
DPZ,, Baki "
DPZ,, Briskatar "
DPZ,, Kosova "
DPZ,, Kristal "
DPZ,,Këpuctari"
DSH Agency,,Europa- IDS "
Dyaan i pavarur zejtar Qelsi
Dyqan hotelier privat NAIMI Gllogovc
Dyqan i pamvarur qajtore KRESHNIKU Gllogovc
Dyqan i pavarur hotelier A-B-DUBOVCI
Dyqan i pavarur hoteljer Antika Gllogovc
Dyqan i pavarur hoteljer Kaltrina
Dyqan i pavarur shërbyes i Audivideo Klub MIMI
Dyqan i pavarur tregtar butik Landa Gllogovc
Dyqan i Pavarur Zejtar " Rrobaqepës "Trevira"
Dyqan i pavarur zejtar biljardo Flamuri
Dyqan i pavarur zejtar bukëpjekës Europa
Dyqan i pavarur zejtar DITI
Dyqan i pavarur zejtar robaqepës MIMOZA -DAKI
Dyqan i pavarur zejtar salon Ondulimi GOLD WEL Prishtinë
Dyqan i pavarur zejtar Xham Prerës BSB
Dyqan i pavarur zejtr bukëpjekës Burimi
Dyqan Tregtar
Dyqan tregtar privat Alti Gllogoc
Dyqan zejtar gomister Elegant
Dyqan zejtar privat - Arxhentar 5 - Vëllazërit
Dyqani i pamvartur hotelier DPH THERANDA - Gllogovoc
Dyqani i Pavarur Hotelier "Pallma-F.S."
Dyqani i pavarur hotelier LADY RR. LIDHJA E PEJES PRISHTINË
Dyqani i pavarur hotelijer ADRIA
Dyqani i pavarur hotelijer Milenijum
Dyqani i pavarur zejtar ABDULLA Prizren
Dyqani i pavarur zejtar AUTOSERVIS
Dyqani i pavrur zejtar servis për miëmbajtje kompjuterike si dhe shitje të tyre
Dyqani Privat " Brazil "
Dyqani Tregtar " Canon "
dyqani zejtar - rrobaqepës Dubai
Elektroservisi Dyqan i pavarur zejtar
Euro Games " Fati "
Fela Planungs AG- Përfaqsia në Kosovë
Fuad Miftari N.I.
Furra e Bukës ,,Nita BB "
Gumanister Vëllëzrit Gashi
HAPPY
INTERNATIONAL PROTECTION SERVICES
Internet " Kimi @ net "
Internet Globus
Internet Kafe ,,Adler Net"
Internet Kafe ,,Dreni @ Net"
Internet Kaffe ,, Opinion @ Net "
Kiosku i pavarur KUSHTRIMI -B-G Komoran
Kiosku POLJISI
Kompani Kosova - Trade
Kompania për projektim,elektrifikim dhe ndertim OMI ENGINEERING
Kuzhinë levizse Bardhyli
Met Bajraktari Plaza L.L.C.
Muzieka Grupa " Boemi "
N. T. " Ardhmëria " Sh.p.k.
N.B.T.,,BeGross" Sh.p.k.
N.H. " Aulona "
N.N.SH. " Euro-Shped "
N.P. " A&M
N.P. "Bio-Hony"
N.P.,,Metrology & Consulting"
N.P.H. " CASA MIA "
N.P.N. " TRAFFIC PROJECT & YLLI "
N.P.SH. " BURIMI - SER - STIHL "
N.P.SH. " CH & LEGAL SERVICE "
N.P.Sh. " Dardani "
N.P.Sh. " Dream Design "
N.P.SH. " Leoni"
N.P.Sh. " MIX MEDIA "
N.P.SH. " MR "
N.P.SH. " Rusting "
N.P.SH. " STOPI "
N.P.SH. " Tonis "
N.P.Sh. " Urban WEB"
N.P.SH. "FKVOIP -BUSINESS CENTER "
N.P.SH." Vllëzrit Thaçi "
N.P.T. " Bus - Trans " Sh.p.k.
N.P.T.,,Ortex- B"
N.SH Beinkosovo
N.SH. " POENTA "
N.SH. Kontrolli - NDT
N.SH. " ART PHOTO DESIGN "
N.SH. " PRO - TRAFFIC "
N.SH. " EKS BESI "
N.SH. " ENAR CONSULTING "
N.SH. " Germanistika "
N.SH. " GRAFIKA MATOSHI "
N.SH. " JONI - EKS "
N.SH. " LANGUAGE "
N.SH. " RED WELL "
N.SH. " TRAFFIC PROJECT AND EXPERTISE "
N.SH. " UNIVERS ACCOUNTING "
N.SH. " VITORJA "
N.SH. " A & E "
N.SH. " EKSPERTI - B "
N.SH. " GELT "
N.Sh. " GIS PRISHTINA "
N.SH. " Mediakos "
N.SH. " Monda "
N.SH. " RIMA - MEN "
N.SH. " Sigma "
N.SH. Ahmet Geca
N.SH. Arsim Aliu
N.SH. Studio e Dizajnit " Logo Design "
N.SH. " HELIVAFA "
N.SH. " Macro Creative "
N.SH. " PREVENTIVA NË KOMUNIKACION "
N.SH. " UNIGRAF "
N.SH. " Ag - Com "
N.SH. " Alba Project "
N.SH. " Alimpia "
N.SH. " Alpe "
N.SH. " Balluku & Zhaveli "
N.SH. " delmins "
N.SH. " Dizgrafik "
N.SH. " Drini "
N.SH. " Ekskola "
N.SH. " Ekspertiza - 1 "
N.SH. " Ekspertiza A.M "
N.SH. " Ekspertiza - AS "
N.SH. " Ekspertiza Mjeko-Ligjore " Gërxhaliu "
N.SH. " Experteam "
N.SH. " Fashion Creator "
N.SH. " Frontline Advertising "
N.SH. " HALLAKATE "
N.SH. " Jeta "
N.SH. " LEKA-H "
N.Sh. " MEDIA ONE - production "
N.SH. " Mobil Zone "
N.SH. " Peti "
N.SH. " Qendra për Ekspertiza BESNIKU "
N.SH. " Rreze Art Studio "
N.Sh. " Rrota Consulting "
N.SH. " Services Mall "
N.Sh. " T T + "
N.SH. " T.I - HOUSE "
N.SH. " TAHU -EKS-L"
N.SH. " TRE DE STUDIO "
N.SH. " Urban Multimedia "
N.SH. " Vector Advertising "
N.SH. "Bleri Art"
N.SH. "CALL CENTER KOSOVA"
N.SH. "Contact"
N.SH. "Daki"
N.SH. "EKSS"
N.SH. "Going"
N.SH. "ORTHOPEDIA "
N.SH. "Sintra"
N.Sh. ,,Lona"
N.SH. Res Iudicata "
N.SH. Shtëpia Botuese ,, Besa Press "
N.Sh.,,Dakrra"
N.Sh.,,Doni"
N.Sh.,,Drini"
N.Sh.,,Ekspertiza"
N.Sh.,,Lendi"
N.Sh.,,Patenta"
N.Sh.,,Pulla Studio"
N.Sh.,,Strategjia Biznesore Lina"
N.Sh.H. " Val-Era "
N.SH.P. " Euro-Garten "
N.SH.P. ,, NISI - SHPED
N.SH.T. " ENO - TRIA "
N.SH.T. " Miftari "
N.SH.T.P. " Triumfilogjik - 2 "
N.T. " Hysenaj "
N.T. " Viva - Transaction "
N.T.P. " Tiku "
N.T.P. English School " Golden Age "
N.T.P. " Arkivisti II "
N.T.P. " Fimex "
N.T.P. " Info Dizajn "
N.T.P. " Meriton "
N.T.P. " Sadati "
N.T.P. " Triumfi "
N.T.P. "Elvis-N"
N.T.P."Bulëzimi "
N.T.P.,,Dardanija HZ"
N.T.P.,,Erina"
N.T.P.,,X Trade"
N.T.SH. " DUKAGJINI "
N.T.SH. " Mercedes "
N.T.SH. " MVB - MEHANJA "
N.T.SH. " Binaku - Jaff "
N.T.SH. " Centrall -Shop "
N.T.SH. " Futura "
N.T.Sh. " I T - Centre "
N.T.SH. " ID "
N.T.SH. " RVA "
N.T.SH. " T - Cards "
N.T.SH. "BIZNES-COMERC"
N.T.SH. "FLORENTINA"
N.T.SH. "Giaco- Term"
N.T.SH. Atiki
N.T.SH. Kafiteria " Melosi "
N.T.SH."Extreme Studio "
N>Sh. " Bora "
Ndërm.sherb.priv.UNI - ENG - Prishtinë
Ndërmarrja Ndërimore Kosova Sh.p.k.
Ndërmarrja në pronësi private për prodhim dhe tregti exp-imp Nashutec me përgjegjësi të kufizuar
Ndermarrja për pro.shër. Inxhin. Dhe ex. Imp. METRLOGJ & ENGINEERING Prishtinë
Ndërmarrja private tregëtare,shërbyese EXPORT-IMPORT AS
Ndërmarrja privte Blerta Shped Kmenicë
Ndermarrja Sherbyese Export -Import PRISHTINA ASHENSOR
Ndërmarrja shërbyese Tregu i automjeteve Leona Lipjan
Ndërmarrja tregëtare shërbyese Online
Ndermarrja tregtare hoteliere Mimoza Gllogovc
Ndermarrja tregtare private sherbyese Beti-Comerce
Ndermarrja tregtare private Triumfi
Ndërmarrja tregtare shërbyese rekreative Drini
Ndermarrje tregtare mirëmbajtëse DRIMI
Newco Agricultural Station Gjakovë / ?akovica L.L.C.
Newco Banjë e Pejës L.L.C.
Newco Përparimi Brick Plant F3 L.L.C.
Newco PH Shop ( Therandë/Suva Reka) L.L.C.
NP " Lali"
NSH ,, Rinardi "
NShT,, Mabetimi "
NSHT,,Triumfilogjik "
NTP ,, Lili "
NTSH ,, Edonisi "
Ofiqina e pa varur zejtare Rrojtore-Nenqethje GËZIME
Orkestar Dejana Grujiaa
P.M. " Festina "
P.P. " Akademik Pejeinovie "
P.P. " Baština "
P.P. " Calcio "
P.P. " Freska "
P.P. " Sever "
P.P." Eurodan "
P.P." Obnova"
P.P.Z. " Beni "
P.T.P. "Nadja"
PP ,, Las Vegas "
Privatno preduzeae Mašinac Leposavia
Privatno Uslužno Preduzeae " Auto Parking "
Production Studio Viz-Art
Punëtoria e pavarur zejtare DIOLEN
Qajtore " Bibi"
Qajtore Loni-im Gllogovc
Qajtore te Nexhati Gllogovc
Qebaptore Ft-Kosovari
Qebaptore Gryka
QOSHK i pavarur tregëtar DONA - B.M. - Gllogovc
Riparim alitosaldus ALUMINI
Rrobaqepsi LEWIS
S.T.M.,,Blendi-Shop"
S.Z.R. " Rašic "
Shitore Tregtare " Labia"
Sony Play Station " Sony "
Traffic Engineering Group" Sh.P.K.
TUR " Profi Media"
TZR ,, Sitotehnika "
Vulkanizer Fatoni - frr
Yllka Brada B.I
Z. SH. " PSIKOLOG - EKSPERTIZA "
Z.P.SH. " Traffic Transport and Geotechnical Engineering "
Z.SH. " ARBI-EKS -B "
Zyra Shërbyse " Eksperti "
Zyra për Shërbime " Ekspertiza "
Zyra për Ekspertime Mjeko Ligjore " Monkon "
Zyra Për Përkthime " Labi "
Zyra për Përkthime " Toni "
Zyra Për Shërbime " Master - E "
Zyra Shërbyese " Këndi Punues "
Zyra Shërbyese " SALLAHU "
Zyre " Eksperti "
Zyre për Shërbime " Informatat "
Zyre Për Shërbime " Expert Financiar "
Zyre Për Shërbime "ING-SF"
Zyre Shërbyese " Extting"

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik