Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

Muharrem Shabani N.I.
N.SH. " UNI -TRANSLATION "
" Nobel Translation " L.L.C.
Haxhi Berisha N.I.
N.P. " BENIT "
N.SH. " GEO CAD "
N.SH. " Avantida "
N.Sh. " Das "
N.Sh. " GLOBAL Consulting "
N.SH. " IMPULSE TRANSLATIONS "
N.SH. " ISOTOPE Language Consultancy and Services "
N.SH. " LINGA -LINGUA "
N.SH. " PËRKTHYES RONA "
N.SH.P. " Vullneti "
N.T.P. " Guri "
Zyra e Përkthimeve " Mika "
Zyre për përkthim " Fisniku "
" N & E PARTNERS " SH.P.K.
" Bruno Translate " L.L.C.
" Byro Agroni "
" FRG Services " Sh.p.k.
" Kontrax IT & S " L.L.C.
" Kosovatranslation " Sh.p.k.
" Rea " GmbH -Dega në Kosovë
" Translation Center " SH.P.K.
A.SH. " Beti & Ola "
Agencija V & O Consulting
Agjenci e Përkthimit "Abdullah Karjagdiu"
Agjencia për Shërbime " Tango "
Agjencion i Përkthimeve ,,Ximi"
Agjencion për Përkthime Rigoni
Agjencioni i Përkthimit ,,Commpass"
Agjencioni për përkthime " Blini "
Agjencioni për Përkthime " Te Nysreti "
AGJENSION PËR PËRKTHIME " EJONA "
Agjension i Përkthimit ,, Premium "
Agjension Për Përkthime Dhe Sigurime " Mirdita-M"
Agjension për Përkthime"Dion"
Agjension Për Shërbime -" L B G - Communications "
AGJENSION PËR SHËRBIME JURIDIKE "H & H"
Agjension Shërbyes " Veprimtari Sekretarimi & Përkthimi"
Agjensioni ,,Vullneti"
Agjensioni i Përkthimeve " NISI "
Agjensioni i Përkthimeve "Rabit"
Agjensioni Për Përkthime "Phoenix Translations"
Agjensioni Për Përkthime "FATI"
Agjensioni për përkthime ,, Ylli "
Agjensioni për Përkthime Gjuhësore" Interlinguo"
Agjensioni Sherbyes " Omeri "
B.P.GJ.H. Iton Schol "
Byro dhe shkollë për përkthim Towson
Byro e Pavarur Shërbyese "Ori"
Byro Për Përkthime " Elvane"
Byro për përkthime dhe punë juridike ,, International "
Byro Përkthimesh " Ornela "
Byroja e Përkthimeve BGV
D.P.H. " Pasha Baklava "
D.P.SH. COPY SHOP GRAFIK-PLUS
D.P.SH. " Jeta "
D.P.SH. " TRANSLATION CENTER "
D.P.Sh. " Verona "
D.P.SH. "Fan Noli"
D.P.SH. "PRINTSHOP"
D.P.SH. "Sedi-Fati"
D.P.SH. "WISDOM"
D.P.Sh. ,,Veranda"
D.P.T. " LUANA "
D.P.T. "ADI - PRINT"
D.P.T.,,Dajti-Veranda"
D.P.Z. Fotokopje " Ari "
D.P.Z. " Vlora"
D.P.Z. "Canon"
D.SH. " BESA "
D.SH. " TRANSLATION CENTRE "
D.SH. " VOX "
D.SH. Agjencia Për Perkthime " INTRA "
D.SH. " Translation Service Team "
D.SH. " BALERI "
D.SH. " CALL CENTER - SH "
D.Sh. " Edith Durham "
D.SH. " ENG -V.D."
D.SH. " Erhan "
D.SH. " FLUTURA - LL "
D.SH. " Leksika "
D.SH. " NEXUS CONSULTING "
D.SH. " Pitagora "
D.Sh. " Tosi "
D.SH. " TUANA TRANSLATION "
D.SH. Agjensioni Për Përkthime " Meteor "
D.SH. Fotokopje "Ricoh-2"
D.SH. Fotokopje "TRADITA"
D.SH.P. " LINGUISTIKA "
D.T.SH. " TONI "
DPSH ,, Edi "
DPSH,, Final Edit "
Dyqan i pavarur sherbyes NORA
Dyqan i Pavarur Zejtar ,,Foto Color Studio"
Dyqani i Pavarur Zejtar ,,Kashi"
English School T&T
Faik Bajrami përkthyes nga gjuha gjermane,angleze në shqipe dhe serbo-kroate dhe anasjelltas
Fotokopirnica,,Student"
Fotokopje,, Miri "
INTERPRETE GJYQËSORE - FLUTRA LILA
N. SH. " Linguist "
N.I. " Snoudon Daci "
N.I. Jonuz Bytyqi
N.I. " Prof. Gulten Nobirda "
N.I. "Fida"
N.I. Fatos Rizvanolli
N.I. Nevzat Bekteshi
N.P. "Fanolia"
N.P.SH. AUTOSHKOLLA " ALBA - A "
N.P.SH. ZYRA E PËRKTHIMEVE ZYRTARE " POLYGLOT "
N.P.SH. " ARDI "
N.P.SH. " ARSHKU "
N.P.SH. " GEST "
N.P.SH. " Hoti "
N.P.SH. " RLA "
N.P.Sh. " Univers "
N.P.SH. "TOMI PRINT"
N.P.SH. Zyra e Përkthimeve ,, Metar "
N.P.Sh.,,TranServe"
N.P.T. "Niki"
N.SH ."Midona"
N.SH. " DRITA "
N.SH. " CONTENT TRANSLATION OFFICE "
N.SH. " ELITA "
N.SH. " LIDI AGENTUR "
N.SH. " FLORESA "
N.SH. " " Trankos Consulting "
N.SH. " ALB - EAGLE "
N.SH. " ALL STARS LANGUAGE CENTER "
N.SH. " DE - AL "
N.SH. " GERMAN LANGUAGE CENTER "
N.SH. " Germanistika "
N.SH. " INTER - TRANS "
N.SH. " INTO ALBANIAN "
N.SH. " LINGO "
N.SH. " TES "
N.SH. " VOICE SIG "
N.SH. " Babilon "
N.SH. " Cambridge "
N.SH. " DDA "
N.SH. " DeutschKurs - CELI "
N.SH. " PRESTIGE "
N.SH. " Qerimi "
N.SH. " The Translators "
N.SH. Agjencioni për përkthime " ALFA - COM "
N.SH. School of Foreingn Languages
N.Sh. " A & F "
N.SH. " A B C "
N.SH. " AAG "
N.SH. " ARTX "
N.SH. " BALKANTER "
N.SH. " Beni "
N.SH. " Blerti "
N.SH. " Business Process Outsourcing And Project Management "
N.SH. " C.S. O. Solution "
N.Sh. " Deutsches Sprachzentrum "
N.SH. " Dina "
N.SH. " EURO TRANSLATIONS "
N.SH. " FATIME`S LANGUAGE SOLUTION "
N.SH. " GIMA "
N.SH. " GINA - E "
N.SH. " GLOBAL TRANSLATIONS "
N.SH. " H & L "
N.SH. " Im Translator "
N.SH. " In Between"
N.SH. " INTERPRETATION & TRANSLATION SERVICES - ITS "
N.SH. " J.W.V. Goethe "
N.SH. " KASTRIOTI-R "
N.SH. " Languages Centre "
N.SH. " LINGUA PRO "
N.SH. " Lingua Inter - Medi "
N.SH. " LINGUA PROFESSIONAL "
N.SH. " Linguistic Center "
N.SH. " LISA "
N.SH. " Mars A "
N.SH. " MEDIATITLE "
N.Sh. " Mega Language Solutions "
N.Sh. " MV Consulting "
N.SH. " NEXT STEP "
N.Sh. " Oxford "
N.SH. " PLC LINGUA "
N.SH. " POL - ALBA "
N.SH. " PRO TRANSLATION SERVICES "
N.SH. " Qyteza 1970 "
N.SH. " RIKI-2012 "
N.SH. " Studie Deutsch "
N.SH. " SVIRCA-PËRKTHIME "
N.SH. " SWISS - AUSTRIA AGENCY "
N.SH. " THE TRANSLATOR - A "
N.SH. " Translate Express "
N.SH. " Trioidea "
N.Sh. " Unilinguae "
N.SH. " Ura "
N.SH. " Valdi "
N.SH. " Vera "
N.SH. "add-edu center "
N.SH. "BENGLISH"
N.SH. "Hasaj -& Co"
N.SH. "Incoming"
N.SH. "Midona-G"
N.SH. "Trans- Alb"
N.SH. ,, Global Express gr."
N.SH. Instituti për gjuhë gjermane " I.GJ."
N.Sh. Language Translation Agency " LTA "
N.SH. LINGUA CENTER " THE BLACKBOARD "
N.SH. Translations And Consulting " Pro Kos
N.SH. Zyra Për Përkthime " M & M "
N.SH." Suksesi "
N.SH." TRANSLATION OFFICE PRISHTINA "
N.SH."Erona"
N.Sh."Professional Language Associates"
N.Sh.,,AB & Associates"
N.Sh.,,Apple Junior English School"
N.Sh.,,Conference Interpretation And Translation Services"
N.Sh.,,Interpret "
N.Sh.,,Kosova Language Solutions"
N.Sh.,,Rina - Servis"
N.SH.P. " ARS TRADUCTIONIS "
N.Sh.P. " Transcript "
N.SH.P. " TRANSLATED "
N.Sh.T. " Incoming - G "
N.SH.T. " Korrekt "
N.SH.T. "Verona & Beni"
N.Sh.T. R&R Agjencioni ,,Trashupa"
N.SH.Zyre Për Përkthime " Glob "
N.T.P. " START COPY "
N.T.P. " BE - NO - MEN "
N.T.P. " Translation@centre"
N.T.SH. "BALATON COMERC"
N.T.SH. " PËLLUMBI - N "
N.T.Sh. " Belushi "
N.T.SH. " Bern "
N.T.SH. " DUMANI TRAVEL "
N.T.SH. " GJENERIMI "
N.T.SH. " Pharmarex "
N.T.SH. " Vjofiza "
N.T.SH. "Fati"
N.T.Sh.,,Vidave"
N.T.Sh.,,Xhipi"
Ndër.për tran.prodh.dhe qar.të ma.me shum.dhe pak.ex-imp HAMZA Rahovec
Ndermarrja Tregtare Prodhuese "Genti"
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Transportuese " L & B "
Ndërmarrje për ndërmjetsim BUZAKU
NSH ,, Exon - Translations "
Përkthyes ,,Jona"
Përkthyes Gjyqesor Beqir Kasemi
Përkthyese,, Shqiponja në Botë "
Përkthyse Gjyqësore " Arjeta Bllaca Mullaavada"
S.U.R. " COPY PRINT "
S.U.R. "PAPIRO-PRINT"
Sh.S.P. " Experienca "
Shërbime Sekretarie Dhe Përkthimi " Alblingua"
U.P. " AD LITTERAM "
U.R. " MILAN "
U.R. " Euro Consulting "
V.P.SH. "Polyglote"
Valentin Gecaj N.I.
Veprimtari e pavarur sherbyyese HEPI
Veprimtari Përkthyese Tahir Dërmaku
Veprimtari Të Sekretarimit Dhe Përkthimit " Arbëri"
Veprimtari të Sekretarimit dhe Përkthimit " Cilësia "
Z. Sh.,, Byro Dorafati "
Z.P.Gj. ,, Nikollë Markaj "
Z.P.P. " Hieronimus "
Z.Sh ." Byro Përkthimi "
Z.SH. " Business Representative Services "
Zyra për Përkthime " Goni "
Zyra për Përkthime " Besiana "
Zyra Administrative " Thaçi "
Zyra e Perkthimeve " Jerina "
Zyra e Përkthimeve " Dea "
Zyra e Përkthimeve " Fidani "
Zyra e Përkthimeve "Italia"
Zyra e Përkthimeve ,,Arbëri"
Zyra e Përkthimeve Gjyqësore ,,Hilda Alaj"
Zyra e Përkthimeve për Gjuhë Gjermane ,,Belkize"
Zyra Ndërkombëtare e Përkthimeve
Zyra Për Përkthim " Interpreter Shaipi"
Zyra Për Përkthim " Lejla "
Zyra për Përkthime " Lata "
ZYRA PËR PËRKTHIME " AULONA "
Zyra Për Përkthime " Gjuha e Saktë "
Zyra për Përkthime " Merkuri "
Zyra Për Përkthime "IF Solutions"
Zyra për përkthime ,, Muhamet Ukaj "
Zyra për Përkthime ,,Monitori"
Zyra Për Përkthime Gjyqësore " Ramize Ferati "
Zyra Për Përkthime" BE TRANSLATED"
Zyra për sherbime dhe përkthime ,, Profesional "
Zyra për sherbime të Perkthimit " Lingua "
Zyra Shërbyese " QTS "
ZYRE E PËRKTHIMEVE " VALI "
Zyre e Përkthimeve " URAS "
Zyre për Përkthim " Albani "
Zyre Për Përkthime Translations Express
Zyre Për Përkthime " Naseri "
Zyre Për Përkthime " Suela "
Zyre Për Përkthime "Eni - Vizion"
Zyre Për Përkthime "Fjalësi"
Zyre Për Përkthime "Terca"
Zyre Për Përkthime "Vision"
Zyre për Përkthime ,,Enor"
Zyre për Përkthime dhe Shërbime " Juris & Term "
Zyre Për Përkthime E Shërbime Juridike " Arti Agentur "
Zyre Për Përkthime EuroLingua
Zyre për Shërbime " Language Pro "
Zyre për Shërbime " Feba "
Zyrë Përkthimesh - Ruva
Zyre Sherbyese " Rino "
Zyre Sherbyese " Rioni "
Zyre Shërbyese "POLILINGUA"

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik