Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Urban Metropol " SH.P.K.
" V.O.-Studio " L.L.C.
D.P.SH. Fatoni - Production
N.SH. " Video Buda "
N.T.SH. " D.H "
" Profi Foto - Sela " Sh.p.k.
" Foto Fuji "
" MAPART MUHENDISLIK GIDA INS.SAN.VE TIC. LTD.STI. "- DEGA NË KOSOVË
" ZANA`S PRODUCTION " L.L.C.
,,Kosovacard"
Agjensi afariste administrative Andi
Auto - Park LILA
B.SH.K."ENI"
Company Trendi
D.P.H. ,,Gjelltore te Syla"
D.P.SH. " BERLAJOLLI SERVIS "
D.P.SH. " NIKONI "
D.P.SH. " DHRAB DISING FOTO "
D.P.SH. " Meli "
D.P.SH. " XEROX - 2 "
D.P.SH. " Elmaz "
D.P.SH. " SK- FOTO "
D.P.SH. " XL- PROVIDEO "
D.P.SH. ,, FOTO FERIZAJ-B
D.P.SH. Besvideo
D.P.SH. Foto " Luna "
D.P.SH. Foto Enigma - 2 "
D.P.SH." Frakas "
D.P.T. " Munishi -Art "
D.P.T.,,Foto Stili Besi "
D.P.T.,,Kodak Print "
D.P.Z. " FOTO LEARTI "
D.P.Z. " FOTO KONICA "
D.P.Z. " Foto Sharri "
D.P.Z. " Agoni "
D.P.Z. " FOTO STUDIO "
D.P.Z. FOTO " ADI "
D.P.Z. " Buci Production "
D.P.Z. " Bujupi "
D.P.Z. " Euro Stili "
D.P.Z. " Exe "
D.P.Z. " FOTO TOLI "
D.P.Z. " Foto - Video Jetoni "
D.P.Z. " FOTO - VIDEO JETONI 2 "
D.P.Z. " Foto Art Naseri "
D.P.Z. " FOTO DEA "
D.P.Z. " FOTO FOKUS "
D.P.Z. " Foto Gerti "
D.P.Z. " Foto Kodak "
D.P.Z. " Foto Linda "
D.P.Z. " Foto Marubi "
D.P.Z. " Foto Panorama "
D.P.Z. " Foto RINIA`S "
D.P.Z. " Foto Rona "
D.P.Z. " Foto Sheref "
D.P.Z. " Foto Star"
D.P.Z. " Foto Toto "
D.P.Z. " Foto-Kodak Kurti "
D.P.Z. " Nes Foto "
D.P.Z. " Photo Kis "
D.P.Z. " Photo Kosova "
D.P.Z. " Tërnoci - F.M. "
D.P.Z. " VIDEO ARBËRI "
D.P.Z. "ADRIATIKU-2"
D.P.Z. "Blic"
D.P.Z. "Foto Agroni-2"
D.P.Z. "Foto Drini 1"
D.P.Z. "Foto Drini"
D.P.Z. "Foto- Kis"
D.P.Z. "Foto Musa"
D.P.Z. "Foto Niki"
D.P.Z. "Foto Stili -Qaza"
D.P.Z. "Foto Vjosa"
D.P.Z. "Fotokopje Canon"
D.P.Z. ,, Fotograf Selim Meco"
D.P.Z. Art Foto " Petriti "
D.P.Z. Art Galery " Figura "
D.P.Z. Foto "Nikon"
D.P.Z. Foto & Video " ART VIZION "
D.P.Z. Foto ,,Idea"
D.P.Z. Foto Nesha 2
D.P.Z. Foto Studio " Shqiponja "
D.P.Z. Foto" Blina & Ardi"
D.P.Z. Fotograf "Micro"
D.P.Z." Foto Diari "
D.P.Z." FOTO ENIGMA 1 "
D.P.Z." Foto Studio Star"
D.P.Z." Foto-CD-Ardhmëria"
D.P.Z."Foto Eris"
D.P.Z."Foto Mars"
D.P.Z."Foto Sefa"
D.P.Z."Servis për çelsa"
D.P.Z.,, Foto Nesha"
D.P.Z.,, Foto Video - S "
D.P.Z.,,Canon"
D.P.Z.,,Foto Kodak"
D.P.Z.,,Foto Lami"
D.P.Z.,,Foto Loni"
D.P.Z.,,Foto Shqiponja"
D.P.Z.,,Foto Toto"
D.P.Z.,,Fotogjenika"
D.P.Z.,,Fotostudio 7"
D.P.Z.,,Sherifi"
D.P.Z.,,Veton"
D.P.Z.. "Foto Gashi"
D.P.Z.SH. "Press"
D.SH. " FOTO BARDHI "
D.SH. " Foto Konica "
D.Sh. " F.S.C. Foto Dernjani "
D.SH. " Production VSA "
D.T.SH. Shkambi
D.Z. " Foto- Bakiri"
D.Z. " Foto Enigma "
DPSH ,, Foto Sheref "
DPSh ,, Photocopy Laser - Canon - Color "
DPT ,, Extra Dardi Foto "
DPZ ,, Camera Crane "
DPZ ,, Fati "
DPZ ,, Foto Art "
DPZ ,, Foto Vjosa "
DPZ ,, Top Foto "
DPZ ,,Foto-Kemo "
DPZ Foto Video,,Hava"
DPZ Foto,,Vjosa"
DPZ,, Foto Dardani "
DPZ,, Foto Nikon "
DPZ,,Foto Cimi"
DPZ,,Foto Roka "
Dyqan i pamvarur sherbyes Inter.Com
Dyqan i pavarur shërbyes B.B.C
Dyqan i pavarur sherbyes Fast Net-PK
Dyqan i pavarur shërbyes Worldnet
Dyqan i Pavarur zejtar KOSOVA ALARM
Dyqani i pavarur sherbyes
Dyqani i pavarur tregtar CATI Malishevë
Dyqani i Pavarur Zejtar Egzona N.M. Gllogovc
dyqani i pavarur zejtar Foto Dragusha
Dyqani Pavarur Zejtar ,,As Foto"
Dyqani Privat " Foto As "
Dyqani Zejtar "B- 138"
Foto ,,Žare"
Foto Konica Sabiti
Foto Studio " Rojal "
Foto studio Momo
Kafe Hamburger Blendi Klinë
N.P. " ANALIZA KOMERCIALE "
N.P.SH. " ASB COM "
N.P.Sh. " Çoçaj "
N.P.Sh. " Foto Color Studio "
N.P.SH. " Magic Crystal Bicaj "
N.P.SH. " Marubi Atelie "
N.P.Sh. "Geo-Office"
N.P.SH. ,,Foto Marubi"
N.P.Sh.,,Merkos G"
N.P.T. " Ari
N.P.T. " Atalanta "
N.P.T. " Likuper"
N.P.T.SH. " Elbasan "
N.SH. ,, FER MEDIA "
N.SH. " TV PEJA "
N.SH. " Art - Foto "
N.SH. Centre for Education " Golden Generation "
N.SH. IT SOLUTION GR. "
N.SH. " bh - Studio "
N.SH. " Foto Kabashi "
N.SH. " URBANGRAPHICS "
N.SH. " ZIP PRODUCTION "
N.SH. Foto Studio " Beni & Vati "
N.SH. Shtëpia e Modës ,, Dielli Fashion "
N.Sh.T.,,Euro - Services"
N.T.P. " BLUE JEANS "
N.T.P. " FOTO FARI - A "
N.T.P. " MALA "
N.T.P. " STILI-FOTO"
N.T.P. " FOTO KABASHI - DRITONI "
N.T.P. " Foto Kushtrimi "
N.T.P. " JAHA GR - FOTO "
N.T.P. "Foto Burimi"
N.T.P.,,Krasniqi"
N.T.P.SH. " Foto Shop "
N.T.Sh . ".Fotokozmos 2 "
N.T.Sh. " Profi Foto "
N.T.SH. " Foto Dreni "
N.T.SH. " Mega Medium "
N.T.SH. " Photo Klik "
N.T.Sh. " Top Foto "
N.T.SH. Kosovarja
N.T.SH." Canon-Epoca "
N.T.Sh.,,Foto- Gagi"
Ndermarja per tregti turizem dhe sherbime export- import HOLLYWOOD SH.P.K. Prishtine
Ndërmarja VISION
Ndërmarrja për Tregti Transport dhe Sherbime " Forca "
Ndermarrja per tregti, turizem dhe sherbime GONI EXPORT - IMPORT Sh.p.k. PRISHTINË
Ndërmarrja private për tregti sherbime dhe materiale transglobal company export import
Ndërmarrja private tregtare prodhuese shërbyese ARBËRIA
Ndërmarrja private tregtare sherbyese me shumicë dhe e export-import BESA Prishtinë
Ndërmarrja private tregtare sherbyese Sheherzada
Ndërmarrja prodhuese sherbyese
Ndërmarrja shërbyese FATI
Ndermarrja tregëtare sherbyese EDICOM
Ndërmarrja Tregtare ,,Euro-Com"
Ndërmarrja tregtare MARIGONA Malishevë
Ndermarrja tregtare private prodh. Sher. Me shum. E pak. Exp. --imp. MONA
Ndërmarrja tregtare private shërbyese me pakic e shumic exp-imp DRINI
Ndërmarrja tregtare transportuese sherbyese export import Shaqa-commerc
Ndërmarrje sherbyese transportuese QUICK
NP,, Shqipërimi "
P.P. " Luks "
P.P."Bopa"
P.P.Z. " FOTO RRUSHI "
Photo ,,Genti"
Restorant Motel ,,Europa"
S.U.R. FAMILY STUDIO
S.U.R. Video-Photo Production " Prestige "
S.Z.R. " Foto Studio Goran "
S.Z.R. " KSM PHOTO "
Shpedicion ,,Mani"
Veprimtari shërbyese Pashorja
Videoclub Dardania

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik