Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

BACO d.o.o. Dega Kosovë
" DSK " SH.P.K.
" E.P.E. KOSOVO " L.L.C.
" efa Dienstleistung GmbH -Dega Kosovë
" ENTERI " SH.P.K.
" HY -ECO " SH.P.K.
"Green Wood " L.L.C.
"Royal Plus " Sh.p.k.
D.P.SH. " Butterfly "
N.P. " Valtoni "
N.P.Sh. " Top Services "
N.SH. " Besi "
N.SH. " Dina "
N.Sh. " Expresso "
N.SH. " GENESA "
N.SH. " Pastrohu "
N.T.P. " GIMI AH "
N.T.SH. " EGZONI KRISTAL "
" ALFA Tech " SH.P.K.
" EKO - Group " SH.P.K.
" EURO INFINITY " SH.P.K.
" LAGUNA " SH.P.K.
" PASTRIMI " SH.P.K.
" AB DIENSTLEISTUNG GmbH " Dega në Kosovë
" DCH Limited "- Dega Kosovo
" DELIJA Gebaudeservice & Management GmbH " Dega në Kosovë
" Delta Petrol Kosova " SH.P.K.
" EFA" SH.P.K.
" IDEE FORTI " Sh.p.k.
" Lindi " SH.P.K.
" New York Trade Services " L.L.C.
" Rina Company " Sh.p.k.
" Selmans Network " SH.P.K.
" SERTA dooel Skopje " Dega në Kosovë
" Stand & Glob " SH.P.K.
"Demi" Sh.p.k.
"D-tech" SH.P.K.
"ESNAF COMPANY" Sh.p.k.
"RMS"SH.P.K.
,,Krasniqi" Sh.p.k.
,,Service Nettoyage" Sh.p.k.
Atco Frontec Europa KFT - Kosovo Branch
Byro për pastrim dhe mirëmbajtje Shkëlqim
D.P.SH " Semi "
D.P.SH. " C.C.S "
D.P.Sh. " RAM "
D.P.SH. "ERA"
D.P.T. " Europa "
D.P.Z. " HYRA - H "
D.P.Z. "NUKI"
D.P.Z. " EXPRES -V "
D.P.Z. "Adonisi"
D.P.Z. "BLENDI-1"
D.P.Z. Servis " NORA "
D.P.Z.,,Linda-Clean"
D.SH. " RIDONIKA "
D.SH. "Y PASTËRTIA"
D.SH. "D.D.D."
D.SH. "FRESKIA"
D.SH. "PASTRIMI FJOLLA"
D.SH. Pastrimi "ARDI"
DPSh ,, Gashi "
DPZ,,Jeto Jetën e Ambientit"
Dyqani i pavarur zejtar - Servis URGENS
Glanz SH.P.K.
Kompani për pastrimin e objekteve DARDANET
KOSOVA WOMEN CLEANING SERVICE
MSS " Mobile Sanitary Services " SH.P.K.
N.N.P " Titi "
N.N.SH. "Veranda - Com"
N.N.SH.,,Astriti"
N.N.T.,,Two Brothers"
N.P. " LEA "
N.P. " Albana "
N.P. " Albani "
N.P. " AZI "
N.P. "Pio"
N.P.,,Globi"
N.P.N., " Uni - Project "
N.P.SH. " EKOGEN "
N.P.SH. " ECO PROJECT " SH.P.K.
N.P.SH. " A & R "
N.P.SH. " Arianiti - A "
N.P.Sh. " Cleankos "
N.P.Sh. " Dani - Zhegër "
N.P.Sh. " Egzoni - i "
N.P.SH. " Ex-press HIGIENE "
N.P.SH. " HIGJENA 07 "
N.P.SH. " JE - REALI "
N.P.SH. " MIRI "
N.P.SH. " Pastrimi "
N.P.SH. " Shkëlqimi "
N.P.SH. "Fita"
N.P.SH. ,,G.A. Pastërtia"
N.P.SH. Pastrim Gjeneral "Gimi"
N.P.SH." EXTRA "
N.P.SH." Extra D.D.D."
N.P.SH."Linda-Reinigung"
N.P.Sh.,,Egzoni"
N.P.Sh.,,Luani"
N.P.SH. Vetrok
N.P.T. " FENIKS "
N.P.T. "Toni"
N.P.T.,,Univerzal-Maltrimi"
N.SH PASTËRTIJA
N.SH "LINARI "
N.SH. " TONI "
N.SH. "Ajna"
N.SH. " Adi "
N.SH. " BETIMI - H "
N.SH. " CITY CLEAN "
N.SH. " GASHI "
N.SH. " HRS "
N.SH. " OLI "
N.SH. " PASTRIMI "
N.SH. " Pastrimi Egzoni "
N.SH. " ALTINI-A"
N.SH. " Ardi "
N.SH. " ARTI - A "
N.Sh. " Besa "
N.SH. " ECO PASTRIMI - 3D "
N.SH. " Neli & Morard "
N.SH. " SWISS PASTRIMI "
N.SH. "ART - D.D.D "
N.SH. " A & A KRASNIQI "
N.SH. " ASHENSORI "
N.Sh. " Beni Clean "
N.SH. " Blinaja "
N.Sh. " Build Green "
N.SH. " CMS COMPANY"
N.SH. " Dafi "
N.Sh. " Dea & Lena "
N.SH. " Eco Ambienti "
N.SH. " EGZONI 1 "
N.SH. " Eko -Pastrimi "
N.SH. " Esa "
N.SH. " Fati "
N.SH. " FELIX REINIGUNEEN "
N.SH. " FRESKIA "
N.SH. " G.N.E. PASTRIMI "
N.SH. " Geni - B "
N.Sh. " Higjena "
N.Sh. " Home Care "
N.SH. " HOME CLEAN "
N.Sh. " Hoti "
N.Sh. " Kaltrina "
N.Sh. " Kemi "
N.SH. " Kosovari "
N.Sh. " Manase "
N.SH. " MENDI - A "
N.SH. " N B "
N.SH. " Network Cleaning "
N.Sh. " NUE-DISCH "
N.SH. " OLA - NITA "
N.SH. " Pastrimi "
N.SH. " Pest Control"
N.SH. " POWER - SHJNE "
N.SH. " Refresh "
N.SH. " Sinatek "
N.SH. " STAR DAY "
N.SH. " Stolting "
N.SH. " TITI "
N.SH. " Triumfi "
N.SH. " XUKI "
N.SH. "ARIJANA"
N.SH. "Briliant"
N.SH. "Eki"
N.SH. "Frutig Dienstleistungen Reinigungen"
N.SH. "LAVANTERIA"
N.SH. "LIN HOME"
N.Sh. "Pastrim-B "
N.SH. "PASTRIMI MITROVICË"
N.SH. "SHALA COM"
N.SH. MIRËMBAJTJA " BESNIKU "
N.SH."AROMA"
N.Sh.,,Ambijenti"
N.Sh.,,Astro"
N.Sh.,,Gëzimi"
N.Sh.,,Pastrim - Servis "
N.Sh.,,S & N"
N.SH.N. " Stru Con " SH.P.K.
N.SH.P " Kelmendi "
N.SH.P. " LINDA "
N.SH.P. " Blini "
N.Sh.P. " Dona "
N.SH.P. " INDEX - H "
N.SH.P. " Pastertia "
N.SH.P. " Qendresa "
N.SH.P. " Quick Cleaning "
N.Sh.P.,,Metropoli"
N.SH.T. " Viola - H "
N.SH.T. " CRISTAL COM. "
N.SH.T. " TINA - A "
N.SH.T. " TORNADO "
N.SH.T. " Doctor Exterminator D.D.D. "
N.SH.T. " ECD - RINORI "
N.Sh.T. " Eco-Wet "
N.SH.T. " Esti "
N.Sh.T. " Expres Clean "
N.SH.T. " Higjena "
N.SH.T. " Network "
N.SH.T. " Scandik - Service "
N.SH.T. " ZHUPI "
N.SH.T. "Bris-Com"
N.SH.T. "Kristal-B"
N.SH.T. "MEGI PASTRIM"
N.SH.T. Burimi
N.T.,,Mbeturina"
N.T.P. ARTI-COM
N.T.P. " MAGIC TOUCH "
N.T.P. " ART - DARDE "
N.T.P. " M. N. H. COM - UNIVERZAL "
N.T.P. "Agro Fisi "
N.T.P. "AS - IDEALI "
N.T.P. " ALPRO "
N.T.P. " AROMA- B "
N.T.P. " DONA REINIGUNG "
N.T.P. " Pronaj "
N.T.P." KABASHI - I "
N.T.P.,,Art - Piraci"
N.T.SH " EKO - COM
N.T.SH "Tiki"
N.T.SH "Maxforce"
N.T.SH. " KRISTAL "
N.T.SH. " ACRONET "
N.T.SH. " ALL STAR "
N.T.SH. " EXPRESSCLEANING "
N.T.SH. " KASTRATI - L "
N.T.SH. " PASTRIMI "
N.T.SH. " DDD - PREVENTIVA "
N.T.SH. " DON - FOS "
N.T.SH. " MEL - HIGJENA "
N.T.SH. YLL - M
N.T.SH. " ALBINI "
N.T.SH. " BENI "
N.T.SH. " DRINI "
N.T.SH. " ALB - KOS "
N.T.SH. " Alfa "
N.T.Sh. " Beka "
N.T.SH. " BIZUN "
N.T.SH. " Bjeshka "
N.T.SH. " Cleankos "
N.T.SH. " DIM - KOS "
N.T.Sh. " Eko-Ambienti "
N.T.SH. " ELSA "
N.T.SH. "- EROLLI- "
N.T.SH. " Gjelbrimi "
N.T.SH. " Graniti "
N.T.SH. " Grunaja "
N.T.SH. " La Vie en Rose "
N.T.SH. " Limi & Dona "
N.T.SH. " Morina. "
N.T.SH. " STAR CLEANING "
N.T.SH. " Truly Nolen " SH.P.K.
N.T.SH. "Aome"
N.T.SH. "Pastrimi"
N.T.Sh." Ideal Clean "
N.T.SH."ETNORI"
N.T.SH."Higjienika"
N.T.Sh.,,Çlirimi"
N.T.Sh.,,Reklama - Toni"
Ndermarja private shërbyese NESA PASTRIM
Ndermarja Prodhuese Sherbyese Labi
NDËRMARRJA AKSIONARE PËR LARJEN DHE PASTRIMIN E OBJEKTEVE KOSWISS PASTRIMI AG
Ndërmarrja për larjen dhe pastrimin e objekteve KOSWISS
Ndërmarrja private EDONI
Ndermarrja private sherbyese Mont Kosova Banullë
Ndërmarrja Private,,Eko-Ambienti"
Ndermarrja Prodhuese Tregëtare,,Pashtriku"
Ndërmarrja Shërbyese " Delta "
Ndërmarrja Shërbyese BUJARI
Ndërmarrja shërbyese më shumicë dhe pakicë, export-import Blue Clean
Ndermarrja sherbyese private Beni
Ndërmarrja Shërbyese Private UNIDIENST AKLLAP
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese ,,MN.&M"
Ndërmarrje Shërbyese Private " Shkelqimi"
Ndërrmarrja Shërbyese Private " Cowa Servis"
NNSH,, Blini "
NP,,Rrezoni"
NSH,, Pastërtia "
NT ,, West "
NTSH ,, Arti "
Nuhi Shabani dhe Ortaku - SHKL
P.P.Z. "Sabi Express"
Privatno Preduzeae ,,Eko-San"
Punëtoria higjena - cani Malishev
SABA trust GmbH Përfaqësia në Kosovë
Schafberger jr. GmbH - Dega Kosovë
SECURITY TIGRAT
Servis i Pastrimit " Rainbow"
SRUUH "Imago"
SZR ,, Kirbi - Servis "
Vedat Ademi B.I.
Veprimtari e Pavarur ,,Te Syla"
Veprimtaria e pavarur shërbyese BLUE FRESH

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik