Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Njomza " SH.P.K.
N.Sh. " Sky-Sekuriti "
" 4 PROTECTION " Sh.p.k.
" BMA SECURITY GROUP " L.L.C.
" CODE SECURITY " SH.P.k.
" International Support Services"
" Montshild" L.L.C.
" PLANET SECURITY " SH.P.K.
" Security Company Black Wolf " SH.P.K.
" Syri i Shqiponjës " Sh.p.k.
" W.D.G. " Sh . A .
"International Security Investigation" Sh.p.k.
A.O. " Alfa Security Sistems "
Agencija Guard
Agjencia e Shërbimeve Delta Agjensi
Agjencioni i Sigurimeve " Vilsoni "
Agjencioni për &mbajtjen e objekteve SPEED
Agjencioni për sigurim Xh. D. Detektiv & securiti
Agjensioni "Dursig"
Agjensioni i Sigurimeve " Ramjani - A "
Auto Center " Ascom " Sh.p.k.
Compania e Sigurimeve ,, Sun -Security" SH.P.K.
Compania e sigurimit FALCON
COMPANIA E SIGURIMIT UJQIT ILIR ISTOG
Compania e sigurimit VETMIA
Compania Shërbyese Tregtare "Rona-BK"
DDUI - DIPLOMATIC DEFENSE UNIT INTERNATIONAL " SH.P.K.
DTP ,,Genardi"
K.S.F. " Sekurity Alarm " Sh.p.k.
K.S.F.A. Sekurity " Alarm - Luli " SH.P.K.
KOMPANI PROFESIONALE PER SIGURIMIN FIZIK TË PERSONAVE DHE OBJEKTEVE JAGUAR
Kompani Profesionale për Sigurimin Fizik të Personave Objekteve SCORPION
Kompania e sigurimeve EAGLE
Kompania e sigurimeve private ELITA
Kompania e Sigurimit " Kosova Security " Sh.p.k.
Kompania e sigurimit Eagle
Koperativa Rinore BLERTA
Lion Sekurity, kompania sigurimin fizik të pronës dhe të personave
N.P. " Toni - Sicurite "
N.SH. " Syri "
N.SH. " ASK - SECURITY "
N.SH. " CALL CENTER LE- OR "
N.SH. "LENTI"
N.SH. " CALLCENTER BECOM
N.SH. " Çlirimi "
N.Sh. " Eriku-Gj"
N.SH. " Euro Guard "
N.SH. " Excellence "
N.Sh. " Ibsag Kosova "
N.SH. " Jero - Nimi "
N.SH. " KSK - SH. "
N.SH. " Olisi "
N.SH. " Te Fitimi "
N.SH. " Vigjilenca"
N.SH. "INTERNATIONAL SECURITY"
N.Sh.,,Kom - Arsimi"
N.Sh.,,Niti - B"
N.Sh.P.,,ShNKHP- Kispi"
N.SH.T. " Hijena "
N.T.SH. " Albulena "
N.T.SH. "Beti Tours"
N.T.Sh.,,Alba - V"
Ndermarrja Për Ruaj. Të Pas. Treg. Sher. Dhe Pro. VARNOST SH. A. MARIBOR- PËRFAQSIA KOSOVË
Ndermarrja Prodhuese Tregtare Dhe Sherbyese EJA
Ndërmarrja prodhuese tregtare sherbyese export import Elita Sh.p.k.
Ndermarrja sherbyese Balena
NDERMARRJA SHERBYESE E SIGURIMEVE SPIDER
Ndërmarrja sherbyese FORCA
Ndërmarrje private me pergjegjësi të kufizuar POWER SERVICE
Ndërmarrje Tregtare Prodhuese Shërbyese Taulanti
NSH ,, Top Sigurimi "
NSh,, Amar "
Organizata për sigurim personal dhe juridik FOLEA E SHQIPONJES
P.P. "FENIKS"
PP ,, Kostia Trade "
SECURICOR KOSOVA
Sherbim i siguri rujtje objekteve personale fizike juridike Therepeli
Sistem Fto Security
Strategic Puls Research - Përfaqësia në Prishtinë
Zyra për Veprimtari të Anketimit e Sigurimit Shqiponjat e zeza Lipjan

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik