Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" DIKA - CONSULTING " SH.P.K.
" BEFA -VERMITTLUNG GmbH " DEGA NË KOSOVË
" BM Events & Consulting " SH.P.K.
" Portal Pune " SH.P.K.
" Prowork " SH.P.K.
N.T.SH. " Teknika "
" APP " SH.P.K.
" Bold Expirience " SH.P.K.
" INVICTA PARTNERS " L.L.C.
" KOSOVA RESOURCE " L.L.C.
" WORK EXPRESS GmbH " -PËRFAQËSIA NË KOSOVË
" ADOKA Agency " SH.P.K.
" B.B.A. " SH.P.K.
" GENTLE RESEARCH " SH.P.K.
" H C B S - 1980 "Sh.p.k.
" Idea Consulting " SH.P.K.
" Inteqna "SH.P.K.
" M.J.B. Group " Sh.p.k.
" No Barriers Trading & Consulting " L.T.D.
" Punësimi Leasing " L.L.C.
"Europartner Ferizaj" SH.A.
"Ferho-Kos" Sh.p.k.
"Minerva Dienstleistungs GmbH " Dega në Kosovë
Agencija Za Posredovanje‚ " Fortuna"
Agjencion Sherbyes " Mediteran "
Agjencioni " PERJU "
Agjencioni Profesional ,,O & M"
Agjensioni " Ahmeti Com "
Agjensioni Për Punësim "Uniserve"
Byro Punësimi "Aurora"
D.P.T. " Euro Shop "
M.N.P. " WORLDJOB "
N.P.,,Globi"
N.P.SH. " Eagle America"
N.P.T. " Kosova Employment Support "
N.SH. " NEW WAY "
N.SH. Associates for Information and Development " AID "
N.Sh. " Beni "
N.SH. " Instituti Për Punësim Rrustem Kastrati "
N.SH. " IS - NA - IS "
N.SH. " MEDIPLUS "
N.Sh. " Megacities Consulting "
N.SH. " TIME TRAVEL "
N.SH. ,,,Au-Pair-Agenture"
N.SH. ,,VARIUS i & i "
N.Sh. Agjensioni Për Punësim " Fedi "
N.Sh.,,Bl-Consulting"
N.SH.Agjensioni për Punësim " Valdrini "
N.SH.T. " RRONI "
N.T.P. " Dubai Trade "
N.T.P. " Gjikolli"
N.T.SH. " Berisha "
N.T.SH. " Dap "
N.T.SH. " S.P.D. ITALIA "
Ndermarrja private Sherbyese Job Jakut
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese ,,Start"
Ndërmjetësimi në Punësi " Liko "
Norkos Invest " SH.A.
P.P. IMPERIAL-RECRUITING INC
Qendra për Trajnim Funksional dhe Punësim " Puna " SH.P.K
SHA,,Inter Job"
U.P. Agencija " F.B.O."
Zyre Sherbyese ,, J.T.C. "

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik