Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

EUROSISTEM Sh.p.k.
" Adriainspekt " d.o.o.- Jedinica Kosovo
" Auto Test " SH.P.K.
" Derivati " Sh.p.k.
" EU-BusinessCenter " SH.p.k
" Jaha Com " Sh.p.k.
" Metron " SH.P.K.
" PRISHTINA " SH.P.K.
IKCMM "Quality Team " Sh.p.k.
Kompania për Shërbime Profesionale Ndërmjetësime dhe Verifikime "Power"SH.P.K.
N.P.SH. NORI -GR "
N.SH. " CIKAQI "
N.SH. Transpro
N.SH. " Zeneli "
N.SH. Kosova Giss
N.SH.T. " ECOLAB "
N.T.SH. ,,OM-ENGINERING
TOP Sh.p.k.
VAHID KRASNIQI B.I.
" FATI " SH.P.K.
" GMI AUTOMATIVE " SH.P.K.
" KALIBRIMI " SH.P.K.
" LLF CONTROL " SH.P.K.
" OK " SH.P.K.
" PAN INSPECTION SERVICES " S.R.L.- DEGA KOSOVË
" PETROL INSPEKT " SH.P.K.
" SHAR " SH.P.K.
" SIERRA - LAB " SH.P.K.
" Alex Stewart Kosovë " SH.P.K.
" Apave Kosovo " L.L.C.
" Autosistem " Sh.p.k.
" BTP OIL " Sh.p.k.
" EAS " SH.P.K.
" Konform " SH.P.K.
" Pastor Engineering Sh.p.k.
" Qendra e Kontrollimit Teknik të Automjeteve "ÇUNI " SH.P.K.
" RC NIC INSPEKT KOSOVA " Sh.p.k.
" TIMI & ECO " Sh.p.k.
" ZRMK Ljubljana Kosova " Sh.p.k.
"Control Products" SH.P.K.
"Prolab " SH.P.K.
"Saybolt Pan Adriatika " d.o.o.-Jedinica Kosovo
"Saybolt Pan Adriatika Kosova" Sh.p.k.
,, DD " Sh.p.k.
,,CET" Sh.p.k.Konsalting , Inxhiniering dhe Trajnim
,,Moderne" SH.P.K.
,,Neti" SH.P.K.
Autoshkolla " Ford "
Byro për Ekspertiza Teknike " Ekspertues "
CIESM. S.A.- DEGA NË KOSOVË
D.P.SH. "Sinjalistika"
D.P.Sh. " Nearis Inxhinjering "
D.P.Z. " MUSLIJA "
D.Sh." PSYCHOAKT "
Dyqan i pavarur zejtar Auto Servisi
Environmental Protection Solutions EPS
Gate Audio Visual Solutions
GGU Gesellschaft fur Grundbau und Umwelttechnik mbH-Përfaqësia në Kosovë
Instituti Për Hulumtim dhe Analiza "Leka -Gas" SH.P.K.
Kontrollimi Teknik dhe Analiza,,Moderne"
Kontrollimi Teknik i Automjeteve " As - Adis "
Korporata ,,Sara & Meti" Sh.p.k.
KPU " Inspect " Sh.p.k.
N.P. " DURIMI "
N.P. "Ekspertiza"
N.P.SH. " SKAB "
N.P.SH. " LABI "
N.P.SH. " MASTER EKSPERTIZA "
N.P.SH. " Euro - B "
N.P.Sh. " Euroashensori "
N.P.Sh. " Okta "
N.P.Sh. " Road Traffic "
N.P.Sh.,,Krasniqi"
N.P.T. " Cartier "
N.P.T.,,Banjska Trans"
N.SH " GOLF "
N.SH. " IKF "
N.SH. " EKSPERTIZA "
N.SH. " ADIONA "
N.SH. " BERATI - R "
N.SH. " DIELLI "
N.SH. " DULI 1 "
N.SH. " ING TRAFIK "
N.SH. " KASTRIOTI - EX "
N.SH. " LABORATORI m "
N.SH. " AUTO STOP "
N.SH. " EKSPERTIZA - ING "
N.SH. " ETL - KOSOVA "
N.SH. " Gesa "
N.SH. " Rabis "
N.SH. " Real "
N.SH. " TYF "
N.SH. AL-ING
N.SH. " Analysis of Accident "
N.SH. " AVEP "
N.SH. " Bardhi "
N.SH. " Bini "
N.SH. " Ça -Sing "
N.SH. " Ekspertiza - R.B "
N.Sh. " Ekspertiza "
N.SH. " EKSPERTIZA 2011 "
N.Sh. " Fiona Ekspro "
N.SH. " Ko -Tek- Prishtina "
N.SH. " MINERAL ING "
N.SH. " Naseri "
N.SH. " NM ing - exp "
N.SH. " Professional - ing "
N.SH. " SAFETY TRAFFIC TRANSPORT "
N.SH. " T T Engineering "
N.SH. " TIMIG "
N.Sh. " Trafiku-S.B. "
N.SH. " Uka "
N.Sh. " Ylberi "
N.SH. " Ylberi.
N.SH. " Z-ENG "
N.SH. "J-E-K"
N.SH. "ORKIDA "
N.Sh. "Trafik - Exp.-Ing "
N.SH. LABORATORI " ENOLOGU "
N.Sh." Test & Ing "
N.SH."Krisma 9001"
N.Sh.,,Alba"
N.Sh.,,Dreni"
N.Sh.,,Etaloni
N.Sh.,,Leka" Sh.p.k.
N.SH.P. " EMIRA.COM "
N.Sh.P. " B & V "
N.SH.P. " ISTRIA "
N.SH.T. " MASA "
N.SH.T. " Euro Food - Remont Servisi " Sh.p.k.
N.Sh.T.,,Agro-Edita"
N.T. " HEMKOS "
N.T." IVF 1 "
N.T.B."Kosova Commerce "
N.T.P. " AUTO STAR 1 "
N.T.P. " OIL LAB "
N.T.P. " Auto Atllas "
N.T.P. " KG Ekspertiza "
N.T.P. "PMB Global "
N.T.P." B & B "
N.T.P.,,Rabi"
N.T.P.,,Xhema"
N.T.SH " Trafiku - T "
N.T.SH. " Tekniku "
N.T.SH. " EUROPA "
N.T.SH. " Kontroll - Test "
N.T.SH. " MONTING "
N.T.SH. " Simm Kosova "
N.T.SH. " Standard "
N.T.Sh. " AB-EKS "
N.T.Sh. " Auto Komerc "
N.T.Sh. " Besi "
N.T.SH. " Cartier "
N.T.SH. " Fermont - Mani "
N.T.SH. " Kometa "
N.T.SH. " PETROLEUM SCIENTIFIC "
N.T.SH. " Weld -Kos"
N.T.SH. "Auto Arena"
N.T.SH. "Bezi 2"
N.T.SH. "Teuta AG"
N.T.SH." Shaban Maliqi"
N.T.SH." URESA - COM "
N.T.Sh.,, Autouno"
Ndermarja tregtare hoteliere sherbyese RACING
Ndërmarrja Banesore ,,Housing Company Sh.p.k.
Ndërmarrja për Kontrollimin Teknik të Automjeteve " Shala "
Ndermarrja Shërbyese FEJZA - CONTROLE ISTOG
Ndërmarrja shërbyese private kontroll teknike Nazi
Ndërmarrja sherbyese transportuese Taho - taxi - Triumfi
Ndërmarrje Shërbyese Për Çertifikim " Emgs Kosova "
Ndërmarrje Tregtare Shërbyse " Auto 3000"
NI Gani Shala
NNP,, Granit "
NNP,,Lindi"
NSH ,, Agroni "
NTP "Llaptek"
NTP ,, Auto - Atllas "
NTP,,Euroinvest"
NTSH,, Auto - Invest "
NTSH,, Palma -P.M. " Sh.p.k.
P.P. " Inter - Comerce "
Privatno Preduzeae ,,Cile Auto"
Privredno preduzeae za kontrolu kvaliteta EUROINSPEKT Zubin Potok
S.K.A. " Popaj "
Shoqëri Për Vlersime Dhe Konsulenc Ekonomike e Teknike,,Ecoing" Sh.p.k.
STR Auto Servis ,, Spona "
U.P. " HOROOK "
Z.SH. " ARBI-EKS -B "
Z.SH. "Traffic road"
ZIK d.o.o. - Representative Office in Kosovo
Zyra Për Shërbime " Ekspertiza "
Zyra Për Shërbime "Ekspertiza"
Zyre Shërbyese " Mirieks "

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik