Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

Noter Arijeta Ukaj - Dervishaj
NOTER Gazmen Heta
Avokat Rafiz Shehu
N.Sh. " Kodi "
NOTER ENVER MORINA
NOTER NEXHAT QORROLLI
Noter Skender Dumani
" A & J " SH.P.K.
" APPONO " Sh.p.k.
" INTER - EXPERTISE " SH.P.K.
" Interlex Associates " L.L.C.
" Kalo & Associates-Kosovë " Sh.p.k.
" Kosova Dokument " SH.P.K.
" LEGAL CONSULTING GROUP " SH.P.K.
" Pepeljugoski Consulting " L.L.C.
" S.M.P. Advisory Bureau " SH.P.K.
" ZMP " Dega Kosovë
Agjension Për Punë Juridike " PJC "
Agjension për Shërbime Juridike " De JURE "
AVOKAT
Avokat Lawyer Shemsije Sheholli
Avokat Luljeta Gjinovci
Avokat Agim Muhaxhiri
Avokat Anton Nokaj
AVOKAT ARIF HASI
Avokat Azem Ejupi
Avokat Aziz Rexha
Avokat Bajram Tmava
AVOKAT FAHREDIN YMERI
Avokat Habib Arifi
AVOKAT ILYAS SAIT
Avokat Isa Salihi
Avokat Lulzim Balaj
Avokat Nexhat Qorrolli
Avokat Qerim Zogaj
Avokat Ruhan Avdili
Avokat Ruzhdi Maloku
AVOKAT - SELIM IDRIZI
Avokat Shaqir Behrami
Avokat Zahide Gjonaj
Avokat Artan Bunjaku
Avokat Fatlum Podvorica
Avokat Jusuf Sadiku
Avokat Sevdali Zejnullahu
Avokat Sylë Hoxha
Avokate Drita Hoxha
Avokate Florije Drevinja
Avokate Shefkije Bunjaku
N.SH. " Hëna "
N.SH. " Besa-Agency "
N.SH. Studio Ligjore " Jurisprudenca "
N.SH. Zyre për Shërbime Juridike " TH.G.R "
N.SH." EU Consulting "
Noter Burim Xhemajli
Noter Isak Ademi
NOTER KABIL MEROVCI
NOTER RAMADAN BUNJAKU
NOTER SEFADIN BLAKAJ
Noter Sefer Krasniqi
NOTER Agjensi Judikature
Noter Arbër Sadiku
NOTER ASTRIT BIBAJ
Notere Ermira Uka -Gashi
Notere Sherife Seferi Tahiri
Notere Vizhdane Kuçi
SDP KOSOVË LLC
Shoqëria e Avokatëve " SCLR Partners " SH.P.K.
Studio Ligjore " Ligji " SH.P.K.
Zyra e avokakturës Rahovec
Zyra Për Sherbime Juridike " Juristi "
Zyre Për Shërbime Juridike "Juristi "
" Optima Legal & Financial " L.L.C.
" ADEA EXCLUZIV KOSOVA - ALBANIA " SH.P.K.
" ATLANTIC INSURANCE ADJUSTERS " SH.P.K.
" CONFIDA " L.L.C.
" FINANCIAL LAW SMART AGENCY " L.L.C.
" FIRST LEGAL SOLUTIONS " SH.P.K.
" FLODA " SH.P.K.
" IMMOBILIA " SH.P.K.
" INVICTA PARTNERS " L.L.C.
" Kosovo Legal Services Company " L.L.C.
" SIX STARS ALLIED PARTNERS " L.L.C.
" ALBERT ISLAMI & PARTNERS " L.L.C.
" Ana " SH.P.K.
" Besnik R.BERISHA & ASSOCIATES " L.L.C.
" DEONI " SH.P.K.
" DSF - Consultancy Training And Development " SH.p.k.
" Euro Group 2011 " SH.P.K.
" FLY- VI " SH.P.K
" I-BUTTON " SH.P.K.
" ICS Assistance " L.L.C.
" Investment Kosova" SH.P.K.
" Invicta " L.L.C.
" JUDEX " L.L.C.
" Juridica SIG " SH.P.K.
" KLG " Sh.P.K.
" Pallaska & Associates " L.L.C.
" PRO - LEX " L.L.C.
" Pro Consulting " L.L.C.
" Ramajli Consulting " Sh.p.k.
" Sejdiu & Qerkini " SH.P.K.
" Tashko Pustina " SH.P.K.- Dega në Kosovë
" Zajmi 90 " Sh.p.k.
"Euromarkpat Kosovo" SH.P.K.
"GW Legal "L.L.C.
"Kosova Juridical Service" SH.P.K.
"Kosovo Consultants Group" SH.P.K.
,,Agjension për Shërbime Juridike ,,Kodi 1"
,,Profit" Sh.p.k.
,,S & I" Consult Ltd" L.L.C.
,,Studio Moderna Kosovë" Sh.p.k.
,,Timesa - Europe" Consulting and Associates T.C.A.
A.J. " Galaksija "
A.NJ.N.SH.P. " Fiducia "
A.Sh.J.K.,,Prudencia"
Advanced Engineering Associates International Inc-Përfaqësia Kosovë
ADVOKAT VLADIMIR PAVIC
Advokat Tomislav Jovanovic
Advokatura Despotovia
AGENCIJA "MARINA"
Agencija Uslužne Delatnosti " Maxima "
Agjenci Për Shërbime Juridike " FATOSI "
Agjenci Për Shërbime Juridike " World Line "
Agjencia ,,Roma"
Agjencion Për Punë Juridike "Creativ"
Agjencioni " American Green Card Kosova "
Agjencioni ligjor kronika ditore Prishtinë
Agjencioni për automjete të vjedhura "Graniti"
Agjencioni për Ndihma Juridike NORMA
AGJENCIONI PËR NDIHMË JURIDIKE " P.A.T.A.P "
Agjencioni për Patundshmëri " Trolli - Servis "
Agjencioni Për Shërbime " Prishtina Patent "
Agjencioni Për Shërbime Juridike " Juridika "
Agjencioni për Shërbime Juridike ,,Juristi"
Agjencioni shpeditues ARDI SHPED
Agjensi Juridike Kompania 5-A
Agjensia juridike
Agjension Doganor " Fitimi Shped "
Agjension Për Shërbime Juridike " Blendi "
Agjension Për Shërbime Juridike " Juristi"
Agjensioni për punë Juridike " Era "
Agjensioni "Norma"
Agjensioni i Shërbimeve Juridike ,,Info-Worldnet"
Agjensioni Për Kontabilitet ,Ekspertiza Këshillime "Ask-Lor"
Agjensioni për shërbime " Cilësia "
Agjensioni për Sherbime Juridike " Gjina "
Agjensioni Për Shërbime Juridike " FLori-G "
Agjensioni për shërbime Juridike " Uendi "
AGJENSIONI SHËRBYES "GEO SMART CONSULTING"
Asociacioni Privat B&K Prishtinë
AVOKAT
AVOKAT
Avokat
Avokat
Avokat
Avokat Abdylaziz Sadiku
AVOKAT BAJRAM ZEKAJ
Avokat Blerim Prestreshi
Avokat Abdylaziz Daci
Avokat Ali Qosaj
Avokat AQIF TUHINA
Avokat Arben Hoti
Avokat Avdulla Ismajli
Avokat Cenë Gashi
Avokat Ekrem Smajli
AVOKAT FAHRI NUHIU
Avokat Fatmir Bajraktari
Avokat Feriz Gërvalla
Avokat Flamur Kelmendi
Avokat Hajrush Nuhiu
Avokat Hasan Rizaj
AVOKAT HEVZI MURSELI
Avokat Hilmi Zhitija
AVOKAT ILAZ KADOLLI
Avokat Ilmi Pira
Avokat Jehona Musa
AVOKAT KADRI SYLAJ
Avokat Kimete Podrimqaku
Avokat Misin Frangu
Avokat Muharem Hoti
Avokat Murat Demolli
AVOKAT ORHAN REKATHATI
Avokat Osman Lajçi
Avokat - Refki Piraj
Avokat Refki Taç
Avokat Rexhep Hasani
AVOKAT RRUSTEM LATIFAJ
Avokat Selami Rexhepi
Avokat Shabi Idrizi
AVOKAT SHAIP RAMADANI
Avokat Shemsedin Pira
Avokat Shpresa Rexhepi
AVOKAT XHYMSHIT XHYMSHITI
Avokat Ylli Mekaj
Avokat Abduselam Xheladini
Avokat Agim Shala
Avokat - Ahmet Gjinovci
Avokat Ajvaz Islami
AVOKAT ALI LAJÇI
Avokat Ali Latifi
Avokat Arbër Istrefi
Avokat - Arianit Koci
AVOKAT ARMEND KRASNIQI
Avokat Arta Morina - Mustafa
Avokat - Asdren Hoxha
AVOKAT - ASMAN HOXHA
Avokat Avdi Ahmeti
Avokat Avdi Haxhaj
Avokat Avni Jashari
Avokat Bajram Azemi
Avokat Bajram Sherifi
Avokat Bajram Maraj
Avokat Bashkim Latifi
Avokat Bashkim Nevzati
Avokat Bedri Gashi
Avokat Behar Ejupi
AVOKAT BEKIM KRYEZIU
Avokat Beqir Haxhimusa
AVOKAT BESIM KUÇI
Avokat Besnik Haxhijanuzi
Avokat Blerim Igrishta
AVOKAT -- BLERIM M . HOXHA
Avokat - Bujar Hoxha
Avokat - Burim Xhemajli
Avokat Destan Rukiqi
Avokat Driton Govori
Avokat Ekrem Pira
Avokat Ekrem Shabani
Avokat - Enver Maxhuni
Avokat - Ergjyment Barbullushi
AVOKAT ERMIRA UKA-GASHI
Avokat - Fadil Hoxha
AVOKAT FAIK MORINA
Avokat FARUK KORENICA
Avokat - Fatmir Jelliqi
Avokat Fatmire Braha
Avokat Fazli Balaj
Avokat Fehmi Shala
Avokat Ferid Gjikolli
AVOKAT - FERID SHABANI
Avokat Flamur Bogaj
Avokat Gafurr Elshani
Avokat Gani Asllani
AVOKAT GANI KELMENDI
Avokat - Gani Morina
Avokat GANI REXHA
Avokat Gëzim Baloku
Avokat Gëzim Kollqaku
Avokat Gjuran Dema
Avokat Hajredin Leka
AVOKAT HALIL DERGUTI
Avokat Halim Sylejmani
Avokat Halim Kuliqi
Avokat Halit Sinani
Avokat Hamdi Jashanica
Avokat Hamzi Isufi
Avokat Hasan Përvetica
AVOKAT HASAN SADIKU
AVOKAT HATEME AJVAZI
Avokat - Hazër Susuri
AVOKAT IBRAHIM BERISHA
AVOKAT IBRAHIM IDRIZI
Avokat IDRIZ IBRAJ
Avokat ISA HYSENI
Avokat Iskender Muzbeg
Avokat - Jakup Hoda
Avokat - Jakup Qeku
Avokat Jakup Ramadani
Avokat Januz Murati
Avokat Jonuz Rama
Avokat Kadri Osaj
Avokat Klaus Wilhelm Kirchner
Avokat Kosovare Kelmendi - Dautaj
Avokat Kushtrim Musa
Avokat - Lawyer Xhelal Hasani
AVOKAT LIMON EMINI
Avokat - Lumturije Hoxha
Avokat Mahmut Halimi
Avokat - Mahmut Hoti
AVOKAT Masar Vula
AVOKAT MASHAR PIRANA
Avokat Meliha Gashi
Avokat Mentor Hajraj
Avokat Mexhid Syla
Avokat Miftar Islami
Avokat Minush Hoxha
Avokat Muhamed Beqiri
AVOKAT - Muhamet Humoli
Avokat Muharrem Bajraktari
Avokat Muharrem Ramadani
Avokat Muharrem Hadri
Avokat Musli Abazi
Avokat Musli Marovci
Avokat Mustafa Radoniqi
Avokat Mustafë Musa
Avokat Myhedin Bekeri
Avokat Myrvete Ejupi - Sopjani
Avokat Ndrecë Dodaj
Avokat Ndue Thaqi
Avokat Nebih Reçica
Avokat Nexharije Hoti
Avokat Nexhat Pula
Avokat Nexhat Shabani
Avokat Nik Lumezi
Avokat - NIKOLLË KABASHI
Avokat - Notar Publik Bedri Çitaku Mitrovicë
AVOKAT - NUHI PAÇARIZI
Avokat Orhan Basha
Avokat Osman Havolli
Avokat Osman Cucovic
AVOKAT PETRIT DUSHI
Avokat Qenan Zairi
Avokat Ragip Zeneli
Avokat Ragip Radoniqi
Avokat - Ramadan Berisha
Avokat Ramiz Krasniqi
Avokat Ramiz Sylejmani
AVOKAT RASIM HOTI
AVOKAT REFKI GEGA
Avokat Remzi Ballata
Avokat Rexhep Kaçaniku
Avokat Rifat Malazogu
Avokat Riza Berisha
Avokat RRAHMAN KASTRATI
Avokat Rrahman Retkoceri
Avokat Ruzhdi Berisha
AVOKAT SABIT MALIQI
Avokat Sabri Halili
Avokat Sabrie Jashari
Avokat Sabrije Krasniqi
Avokat Sadije Mjekiqi
Avokat Sadri Godanci
Avokat Sahit Bibaj
Avokat Sahit Hiseni
AVOKAT SALI MAZNIKOLLI
AVOKAT SARANDA REXHEPI
Avokat Selatin Ahmeti
Avokat Selim Berisha
Avokat Shaban Gashi
Avokat - Shaban Jahaj
Avokat Shabi Isufi
AVOKAT - SHAHIN BAJGORA
Avokat Shefqet Ibrahimi
Avokat - Shefqet Bytyqi
Avokat Shefqet Gjevukaj
Avokat Shemsi Uka
Avokat Sheremet Ademi
AVOKAT SHERIF SHERIFI
Avokat Shpetim Sadiku
Avokat Skender Jetishi
Avokat Skender Zariqi
Avokat - Teuta Beka
Avokat Tomë Gashi
AVOKAT VAHIDE BADIVUKU
Avokat Valbone Murtezi-Bytyqi
AVOKAT VAXHIT IDRIZI
AVOKAT VEHAP HASHANI
AVOKAT - VESEL JASHARI
Avokat Veton Rrecaj
Avokat Virtyt Ibrahimaga
AVOKAT VISAR OSTROZUBI
Avokat - Vizhdane Kuçi
Avokat Xhavit Krasniqi
Avokat Xhavit Krrakaj
Avokat Xhelal Radoniqi
Avokat Xhevat Rama
Avokat Zaim Istrefi
Avokat Zanfir Kryeziu
Avokat Zef Prenaj
Avokat - Zekrija Gashi
Avokat Zenel Hajdari
Avokat Zenel Mekaj
Avokat Zenel N. Ademi
Avokat Zenel Nikqi
Avokat - Zeqir Maxhuni"
Avokat ZYFER ALIU
AVOKAT ABEDIN ADEMAJ
Avokat Abit Asllani
Avokat- Adem Ademi
Avokat Adem Gorani
Avokat Adem Jetishi
Avokat Adem Vokshi
Avokat Agim Demiri
Avokat Agim Haraçia
Avokat Agim Haraçia
Avokat Agim Kabashi
Avokat Agim Lushta
Avokat Ahmet Ahmeti
Avokat Ahmet Hasolli
Avokat Ali Aliu
Avokat Ali Beka
Avokat Arben Mustafa
Avokat Arianit Nikçi
Avokat Armend Berisha
Avokat Avdi Rizvanolli
Avokat Avdyl Mazreku
Avokat Avni Berisha
Avokat Avni Ibrahimi
Avokat Azem Vllasi
Avokat Bahrie Besimi
Avokat Bahrije Gjyliqi
Avokat Bahtir Troshupa
Avokat Bajram Kajtazi
Avokat Bajram Morina
Avokat Bajram Mujaj
AVOKAT BARDH ADEMAJ
Avokat Bedri Çitaku
Avokat Bedri Krasniqi
AVOKAT BEKË LAJÇI
Avokat Bekim Avdimetaj
Avokat Bekim Veliqi
Avokat Besim Koçinaj
Avokat Besime Ismaili
Avokat Besnik Blakaj
Avokat Blerim Syla
Avokat Brahim Sopa
Avokat Daut Rudi
Avokat Demë Keka
Avokat Durak Fandaj
AVOKAT DURAK JASHARAJ
Avokat Edvard Gashi
AVOKAT EKREM AGUSHI
Avokat Elmi Qerimi
AVOKAT Emin Shkodra
Avokat Emrush Kastrati
Avokat Enver Halili
Avokat Esad Muharemi
Avokat Esat Gutaj
Avokat Fahire Çeko-Kabashi
Avokat Faruk Brestovci
Avokat Fatmir Aliu
Avokat Fatmir Celina Prizren
Avokat Fatmir Tasholli
Avokat Fehmi Gjikolli
Avokat Florin Vërtopi
Avokat Franklin Sedaj
Avokat Gani Sogojeva
Avokat Gazmend Gashi
Avokat Gazmend Nushi
Avokat Gazmend Sharku
Avokat Genc Juniku
Avokat Gëzim Pozhegu
Avokat Gjegj Skeli
Avokat Gjergj Biblekaj
Avokat Hafir Bytyçi
Avokat Halil Palaj
Avokat Halit Azemi
Avokat Hamdi Podvorica
Avokat Hamijeta Myftari
Avokat Hasan Jashari
Avokat Hasan Pruthi
Avokat Hasan Rexha
Avokat Hasan Rexha
Avokat Hasim Loshi
Avokat Haxhi Çekaj
Avokat Haxhi Kelmendi
Avokat Hil Prenaj
AVOKAT HYLKI KURTAJ
Avokat Hysni Hoxha
Avokat Ibrahim Duriqi
Avokat Ibrahim Elshani
Avokat Idriz Bajrami
Avokat Idriz Daci
Avokat Idriz Syla
Avokat Ilmi Ademi
Avokat Imer Ahmetaj
Avokat Isa Osdautaj
Avokat Isak Hoxha
Avokat Isak Nishevci
Avokat Ismail Hyseni
Avokat Ismet Kërçagu
Avokat Ismet Shufta
Avokat Ismet Tofaj
Avokat Ismete Kabashi
Avokat Jetullah Mehaj
AVOKAT KAPLLAN BARUTI
Avokat Kastriot Spahija
Avokat Kolë Ramaj
Avokat Lon Palushi
Avokat Marjan Nrecaj
AVOKAT MASAR MORINA
Avokat Mejdin Selmani
Avokat Memet Llabjani
Avokat Mentor Neziri
AVOKAT MIMOZA KUKA-BUSHI
Avokat Muhamet Humolli
Avokat Muhedin Haxhimusa
Avokat Mustaf Maloku
Avokat Mustafë Kastrati
Avokat Naim Rrecaj
Avokat Naser Gashi
Avokat Naser Husaj
Avokat Naser Peci
Avokat Nasuf Nasufi
Avokat Natal Bullakaj
Avokat Ndue Kurti
Avokat Nexhat Beqiri
Avokat Nexhat Elshani
Avokat Nexhmedin Sherifi
AVOKAT NEXHMI KRASNIQI
Avokat Nikë Shala
AVOKAT NUHI UKA
Avokat -Nysret Mjeku
Avokat Osman Haliti
AVOKAT OSMAN MEHMETI
Avokat Osman Zajmi
Avokat Pashë Kuçi
Avokat Pjetër Përgjoka
Avokat Prenk Pepaj
Avokat Qazim Qeska
Avokat Qemajl Juniku
Avokat Qerim Metaj
Avokat Raif Emini
Avokat Ramadan Bunjaku
Avokat Ramadan Leka
AVOKAT RAMADAN PAÇARIZI
Avokat Ramë Dreshaj
Avokat Rasim Krasniqi
AVOKAT REFIK ALILI
AVOKAT REFKI TAÇ
Avokat Rexhep Avdyli
Avokat Rexhep Gjikolli
Avokat Rexhep Grubi
AVOKAT RIFAT ABDULLAHI
Avokat -Robert Tunaj
Avokat Rrahim Hajdari
Avokat Ruzhdi Gashi
Avokat Sabri Kryeziu
Avokat Sabrije Sylaj
Avokat Sadullah Zeqiri
Avokat Safet Gorani
Avokat Safet Krasniqi
Avokat Sanije Seferi
Avokat Sefer Deskaj
Avokat Sehad Haliti
Avokat Selim Cacaj
Avokat Selim Nikqi
Avokat Selman Bogiqi
AVOKAT SHEVQET XHELILI
Avokat Shkelzen Sylaj
Avokat Shpend Krasniqi
Avokat Sinan Visoka
Avokat Sokol Basha
Avokat Teki Bokshi
Avokat Vehbi Beqiri
AVOKAT VELI KRYEZIU
Avokat Vlastimir Petrovic
Avokat Vllaznim Shehu
Avokat Xhafer Maloku
Avokat Xhelal Kelmendi
Avokat Xhevat Bici
Avokat Xhevdet Kendusi
Avokat Ymer Huruglica
Avokat Ymer Osaj
Avokat Zef Marleku
Avokat Zejnepe Zenuni
AVOKAT ZENEL ADEMI MITROVICË
Avokat Zeqir Bërdyna
Avokat Zymret Zeka
Avokat-Bashkim Mehana
Avokat-Besim Morina
Avokate Flore Hoxha
Avokate Garajfila Bytyçi
Avokate Lule Bilalli - Ymeri
Avokate Merita Bajraktari
Avokate - Sadbere Maliqi
Avokate Fehmije Gashi Bytyqi
Avokate Fetije Islami
Avokate Fikrije Krasniqi
Avokate Hana Canaj
Avokate Nyrtene Ahmeti
Avokate Rezarta Metaj
Avokate Sherife Seferi
Avokati Lekë Vuksani
Avokat-Naim Qelaj
Avokatora Private Gjilan
AVOKATORJA JONUZ RAMA
Avokatorja Val Gllogovc
Avokatur -Huma Jetishi
Avokatur Lumnije Azemi
AVOKATURA I.O.T. - L.L.C.
Avokatura "Gërxhaliu"
Avokatura dhe Konsalting Vuksani - Isufi
Avokatura Osmani
Avokatura private Gjilan
Avokaturë - Bedri Miftari
Avokaturë Ferki Xhaferi
Avokaturë për shërbime të punëve juridike Avokatia
Avokaturë Visar Vehapi
Avokat-Zenullah Pirraku
Avukatura Ylli Gllogovc
B.SH.J. " Dispozita "
Business & Law Consulting L.L.C.
Byro per ndihmë dhe sherbime juridike MEIN ANWALT
Byro përndihm juridike AVOKATORJA YLLI GLLOGOVC
Byro shërbyes ndërmjetesuese Eurocont
D.P. " Shërbimi - SH "
D.P.SH. " B - Plus "
D.P.SH. " WORLD "
D.SH. " EX LEGE "
D.SH. " MEDINA "
D.SH.T. "Falka"
DPSH,,Ekspert Byro"
DPZ,,Besari-Fin"
Electrowatt-Ekono AG.
Eurosig
Eversheds Piergrossi Bianchini Sh.p.k.-Përfaqësia në Kosovë
FADIL SINANAJ N.I.
Firmë Juridike ,,Ramajli & Partnerët"
Holding Korporata MODELI
HYSEN KOTRI B.I.
Impakt Consulting .LLC
Instituti ASAU
Kancelarija Pravnih poslova ,,Odbrana "
Kompania e Avokatve Arbëresh Sh.p.k.
Mihane - Vehbi Ismajli SHKL
N.I. Ramadan Hoxha
N.P.SH. " Hoti "
N.P.SH. " Komunikacioni Rrugor "
N.P.SH. " Kontrata "
N.P.SH. Electronik " Business - Pro "
N.P.SH."PLUS"
N.P.T. "Humana Pharm Pharmaceuticals"
N.SH. " SALESLINE EAST "
N.SH. " DEMIRI & CO "
N.SH. " ACCESS "
N.SH. " ISLAMI & PARTNERS "
N.SH. " A & L Consulting "
N.SH. " DE JURE CONSULTING "
N.SH. " EDISI "
N.SH. " GN BUSINESS ADVISORS "
N.SH. " INTELEKTUALE "
N.SH. " NXITON "
N.SH. " VITA "
N.SH. " A & B "
N.SH. " BEHLULI ECONOMY & LAW "
N.SH. " Kompenzimi "
N.SH. " NORMA "
N.SH. " PRO - DREJTËSIA "
N.SH. " PRONA "
N.SH. " Q & J "
N.SH. " Shefkiu LAW "
N.SH. " MEDION "
N.SH. " RENOa "
N.SH. " ZYRE KONSULENTE " ANAEGA "
N.SH. " Ademaj & Partners "
N.SH. " Agjensioni " M V "
N.SH. " AS "
N.Sh. " Astral "
N.SH. " CODEXI "
N.Sh. " Crossroads "
N.SH. " ERONA & ERINA "
N.SH. " Evidenca "
N.SH. " G.BISNES "
N.SH. " GREEN "
N.SH. " JASHARI LAW "
N.Sh. " Jura "
N.SH. " JURIDIKA - A "
N.SH. " JURISTI "
N.SH. " Jus Civile "
N.SH. " Kodeksi "
N.SH. " Lex Consulting "
N.SH. " Pat " Sh.p.k.
N.SH. " POLIGLOTI "
N.SH. " Professianal "
N.SH. " Studio -Fon "
N.SH. " Zyre Për Shërbime Juridike Doktrina "
N.SH. "B. RADONIQI"
N.SH. "Margaritaret"
N.SH. "Punët Juridike"
N.SH. "Shqiponja"
N.SH. Agjensioni Juridik " AL - ETNIK "
N.Sh. Financial Law Smart Agency
N.Sh. Kontraktimi"
N.SH. Zyra për Shërbime Juridike " DREJTËSIA "
N.SH. Zyra për Sherbime Juridike " Noli "
N.SH. ZYRE JURIDIKE " SUKSESI "
N.SH." Berisha "
N.SH." JUSTICIA "
N.SH." Vais Law "
N.SH."OFFICE FOR LEGAL SERVICES AND MEDIATION"
N.Sh.,,Pik"
N.Sh.,,Prior"
N.Sh.,,Toni"
N.SH.P." Smart Consulting "
N.SH.T. " A & E "
N.T.P. " Euro-Blue "
N.T.SH. " F-Aresi "
N.T.Sh. " Ahmeti "
N.T.SH. " Immobilie A & D
N.T.SH. " Patenta-R"
N.T.SH. " VISA "
N.T.SH. "Arsi"
N.T.SH. "Financa"
N.T.SH. "Hani Com"
N.T.SH. "Lindi Projekt"
N.T.Sh.,,Lindi"
N.T.T."KOSOVË"
Ndermarrja për qarkullim,sherbime dhe prodhim VIZIONI Mleqan Malishevë
Ndërmarrja për shërbime Juridike " Prishtina - AG "
Ndërmarrja për shërbime profesionale AGNESA Klinë
Ndërmarrja për shërbime profesionale dhe mbrojtje Juridike Justitia
Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese export - import DODA Prishtinë
Ndërmarrja shërbyese EXPORT-IMPORT DIB-Ferizaj
Ndërmarrje Për Shërbime Juridike " Gjoshi "
Ndërmarrje Private Shërbyese "Geardi"
Ndërmrrja për sherbime juridike dhe ekonomike Avukatik
NOTAR USREF MAZNIKAR
NOTER MINIR ZEKOLLI
NOTER ALIRIZA BESHI
NOTER BAHRIJA SKENDERI
Noter Bashkim Stavileci
NOTER BEHAR IDRIZI
NOTER BILGAIP MAZNIKAR
Noter Ekrem Nuhiu
NOTER FATMIR HALIMI
NOTER HALIL RRUKIQI
Noter Naim Rrecaj
Noter Nysret Ahmeti
NOTER ORHAN GASHI
NOTER SUNA SALLAHI
NOTER ARBEN MUSTAFA
Noter DUKAGJIN DINAJ
NOTER IBRAHIM ELSHANI
NOTER Naser Pajaziti
NOTER Shaqir Vula
Noter Shpend Haskaj
Notere Arteida Asllani
Notere Arbena Shehu
Notere Merita Kostanica
NOTERE FLUTUR ZAJMI
NPSh,, Biznes - Plus "
P.U.P. "M&D"
Përparim Grainca N.I.
Pravna Kancelarija " MERIMA "
Pravne Usluge Miro Delevia
Punë Juridike" Juristi"
Punet Juridike Avokat
Qendra Profesionale për të drejtat e njeriut dhe inciativa juridike DARDANI Skenderaj
Qendra profesionale për të drejtat e njeriut dhe iniciativa juridike
Shërbim juridik avokat ADEM BERISHA
Sherbime intelektuale të Avokatis
Shërbime Juridike Halil Ilazi
Sherbime Juridike Ibish Çakal
Shërbime nga Judikatura "Ermali"
Sherbime te konsultimeve nderkomtare
SHOQËRIA E AVOKATËVE " RAMAJLI & PARTNERËT " SH.P.K.
SHOQËRIA E AVOKATËVE " AVOKATURA NIKÇI " SH.P.K.
STUDIO LIGJORE " LEXICOM ASSOCIATES " SH.P.K.
U.R. " Agencija Miladinovia "
Veprimtari e pavarur avokatur Bajram Krasniqi
Veprimtari e pavarur juridike AVOKAT
Veprimtari e pavarur juridike AVOKAT
Veprimtari e pavarur juridike avokat
Veprimtari e pavarur juridke AVOKAT NOTER - Metush Sadiku
VEPRIMTARI E PAVARUR SHERBYESE AVAOKATURA XHELADIN OSMANI
Veprimtari e pavarur shërbyese Avokat Avdullah Robaj
Veprimtaria e pavarrur Avokatorja juridike
Veprimtaria e pavarur juridike - Avokat
Veprimtaria e pavarur juridike AVOKAT
Veprimtaria e pavarur juridike Avokatura
Veprimtaria e pavarur sherbyese Avokat Prishtinë
Veprimtaria juridike AVOKAT
Veprimtaria juridike Avokatura
Veprimtaria juridike-avokat-Ramiz Krasniqi
Veprimtarija e pavarur juridike Avokat
Veprimtarija E Pavarur Juridike AVOKAT Mediha Jusufi
Veprimtariu e pavarur juridke AVOKAT NOTER Drita Hoxha
Z.SH. " Etika Derm "
Z.SH. " Juristi "
ZPJ,,Sadrija"
Zyra Juridike DrejtësiA
ZYRA PËR SHERBIME JURIDIKE " JASHARAJ "
Zyra Administrative " Mazreku "
Zyra e Avokatis Koslex
Zyra e Avokatisë Xhevdet R.Rama
Zyra e avokatiss-avokati
Zyra e Avokaturës -Rahovec
Zyra e Konsulencës dhe Auditimit ,,SP-Studio"
Zyra e Përkthimeve " Fidani "
Zyra Ekonomiko-Juridike " Eko - Jur "
Zyra Juridike " Office "
Zyra Juridike "Experto Credite"
Zyra Juridike ,,Drejtësia"
Zyra Juridike Zyber Zeka
Zyra pë shërbime juridike " Juristi-F-XH "
Zyra për punë juridike Haki Xh. Kryeziu
Zyra Për Sherbime " Egzona "
Zyra për sherbime dhe përkthime ,, Profesional "
Zyra për shërbime Juridike " Arti "
Zyra për Shërbime Juridike " DR. Armand Krasniqi "
ZYRA PËR SHËRBIME JURIDIKE " DREJTËSIA "
Zyra për Sherbime Juridike " Fidani - J. L. "
Zyra për Sherbime Juridike " Gojani & Partnerët "
Zyra për Sherbime Juridike " HMG "
Zyra Për Shërbime Juridike " Judikatura-M.A."
Zyra për Shërbime Juridike " KELMENDI "
Zyra për shërbime Juridike " Norma "
Zyra Për Shërbime Juridike " Z.Pirraku"
ZYRA PËR SHËRBIME JURIDIKE "JURIDIKA-F "
Zyra për sherbime juridike ,, S. Seferi "
Zyra Për Shërbime Juridike ,,Krasniqi"
Zyra për sherbime Juridike Bedri Godanci
Zyra Për Sherbime Juridike Dhe Përkthime" Europa Pensions"
Zyra Për shërbime Juridike -Fa-Zeka
Zyra për Shërbime Juridike Haki Lecaj
Zyra Për Shërbime Juridike Muharrem Skenderi
Zyra Për Shërbime Juridike Rexhep Fusha
Zyra Për Shërbime Juridike Taip Hamidi
Zyra për Shërbime Juridike -Ymer Koro
Zyra për Shërbime Juridike Zeqir Govori
Zyra për ShërbimeJuridike ,,Ediolla Com"
Zyra Shërbyese Juridike " LONI "
Zyre avokatie Avni Gjakova
Zyrë avokatore Kadri Bicaj
Zyre Avokature - Enver Nimani
Zyre e Avokatures Mybijene Begolli-Sedefi
Zyre e Shërbimeve Juridike " Pro Iuris "
Zyre Juridike " Engji "
Zyrë Juridike " Shkresa "
Zyre Juridike " Bardhi & Partneret"
Zyre Juridike " Eama "
Zyre Juridike " Kompenzimi "
Zyre Juridike ,,Juniku"
Zyre Juridike ,,Juristi"
Zyre Juridike ,,Nermina"
Zyre Juridike ,,Tejeci "
Zyre Juridike Sokol Salihu
Zyre Juridiku " Përspektiva "
Zyre për Punë Juridike
Zyre Për Punë Juridike " EKS "
Zyre për Sherbime Juridike
Zyre për Shërbime Juridike - Naim Haliti
Zyre Për Shërbime Juridike " Prima "
Zyre Për Shërbime Juridike "Juristi-SD"
Zyre për Shërbime Juridike ,,Etika"
Zyre Për Shërbime Juridike Beqir Abdiu
ZYRE PËR SHËRBIME JURIDIKE DHE PRONËSORE "LEGAL CENTER"
Zyre për Shërbime Juridike- Xhafer Maliçi
Zyre Shërbyese " Edi "
Zyre Shërbyese " BEB - ec & ju "
Zyrë Shërbyese ,,Kodeks "
Zyrja Për Shërbime Juridike " Aziz & Nijazi"

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik