Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" 4C Group " Sh.p.k.
" Appsforge " L.L.C.
" ASSECO SEE " Sh.p.k.
" BIOTEC " SH.P.K.
" BLUEBERRY " SH.P.K.
" Consulting Communication Service " SH.P.K.
" DATALOCK " SH.P.K.
" HARRISIA " SH.P.K.
" HITECH " SH.P.K.
" Intech " Sh.p.k.
" IPCENTER. KS " LLC
" Karrota Labs " Sh.p.k.
" NOVUS " SH.P.K.
" SGBJ Technical Services " L.L.C.
" TaBS " SH.P.K.
" Teknolla " L.L.C.
" XELEX TECHNOLOGIES INC " DEGA KOSOVË
Direct Debit Limited - Branch In Kosova
N.Sh. " Delta-Soft "
N.SH. " Net Computers "
N.SH. " Alb Solutions "
N.SH. " eneses "
N.SH. " Ideal Soft "
N.SH. " MS-Gr "
N.Sh. " Sera "
N.SH. " Smart Code "
N.SH." Smart business solution "
" Elektro SOFT KOSOVO " L.L.C.
" ZONNUM " SH.P.K.
" APPDEC " SH.P.K.
" BIT KOSOVA " SH.A.
" BLUE GRASS CONSULTING " L.L.C.
" CODE " SH.P.K.
" ELITE IT GROUP " L.L.C.
" Financial Core " L.L.C.
" KOSOVA INFORMATION TECHNOLOGY " SH.A.
" MikroBiz " SH.P.K.
" Prime db " SH.P.K.
" SEDI - MEDIA - AG - PËRFAQËSIA NË KOSOVË
" SMart Group " SH.P.K.
" SPARTANSOFT " SH.P.K.
" SPRIGS " SH.P.K.
" Teknolla Group " L.L.C.
" TILL " SH.P.K.
" Aptiva " SH.P.K.
" Art Computers" Sh.p.k.
" CTBA " Sh.p.k.
" D & G Group " Sh.p.k.
" DardaLink " SH.P.K.
" Data Guard "
" Datanet It " Sh.p.k.
" Dinor H & O " Sh.p.k.
" EASY ON " Sh.p.k.
" Inco " SH.P.K.
" intes GmbH " DEGA KOSOVË
" Kosova Net " L.L.C.
" KOSPROG " Sh.p.k.
" LUNAKOS " SH.P.K.
" Macher Solutions Kosovë " SH.P.K.
" NART Group " Sh.p.k
" PHRONESIS TECHNOLOGIES " SH.P.K.
" Refresh Group " SH.P.K.
" SMARTTECH " Sh.p.k.
" Technology Orchestra " SH.P.K.
"AlbSoft Engineering" Sh.p.k.
"Cryptocon"SH.P.K.
"Dardasoft" Sh.p.k.
"Datalab-KS" L.L.C.
"eLogic " SH.P.K.
"INFOTECH" L.L.C.
,, Data Net " Sh.p.k.
,,Arb Market" Sh.p.k.
,,DRENET" SH.P.K.
,,I.C.T.S. AlbWeb.com" Sh.p.k.
,,Virtual Era" Sh.p.k.
AMEBEAN -Sh.p.k.
D.P.SH. " i - Soft "
D.P.SH. " FINCH 1 "
D.P.SH. " Internet Click Net "
D.P.SH. " Online "
D.P.Sh. "Blue Tech "
D.P.SH. "Cyber Gate"
D.P.SH."Bisi"
D.P.T. " Aptek "
D.P.T. "D-Tech"
D.P.T.,,Delta Com"
D.P.T.,,Isra- A"
D.P.Z. " Finsoft Computers "
D.P.Z. " SKYLINE "
D.SH. " Link "
D.Sh. " Liridoni "
D.SH. "Inteligent Business Solution IBS"
D.SH. "New Page"
GDi GISDATA DOOEL - Dega Kosovë
HIT - BIT
Hoxha Com
IN2 d.o.o. - Branch office in Kosovo
Intelligent Software Technologies "iSoft Technologies "
Internet Business Software-Ibsoft
Internet Cafe VIJA SATELIT
Internet Caffe " Ibra "
Kosovo Trajning program
Kshillime dhe Sigurimi i Paisjeve Programore Code - X "
L.T.I.,,Expik " SH.P.K.
N Sh,, Kos -Data "
N. SH. " Soft Age "
N.I.SH. " Peja Bustness - Int "
N.N. PROJEKTUESE " PROJEKTIMI "
N.P. " Data Com"
N.P. " Laser Geosystems "
N.P. "Alba-Soft"
N.P.SH. 99 Ngjyra
N.P.SH. " Pent - Computers & Training School "
N.P.Sh. " Artmotion "
N.P.SH. " Dita "
N.P.SH. " Fix Webb "
N.P.SH. " Power Soft "
N.P.SH. " RRJETI. BIZ "
N.P.SH."CYBERSPACE"
N.SH. " CLICK IT "
N.SH. " CATICOM "
N.SH. " KOSOFT "
N.SH. " A.D.V. "
N.SH. " Besplay "
N.SH. " BILANC ONLINE "
N.SH. " DUKAGJIN.COM "
N.SH. " Rubikoni "
N.SH. " SOFT DESIGN "
N.SH. " Zgjidhja Soft "
N.SH. " ARKU STUDIO "
N.SH. " BITS -Bekaj IT Solutions "
N.SH. " MICROLINES "
N.SH. Alb Consulting
N.SH. " Keytech "
N.SH. " KOSSOFT "
N.SH. " Terabit "
N.Sh. " 4 safebit "
N.SH. " Acon "
N.Sh. " ACWEB "
N.SH. " AK SECURITY SOFT "
N.SH. " ALBTRIX "
N.SH. " AR SOFT "
N.Sh. " Beed Systems "
N.SH. " Bio Soft "
N.SH. " BLI 1 SOFT "
N.SH. " BRIGHTSOFT "
N.SH. " Cerrca Consulting G.P. "
N.SH. " END POINT "
N.Sh. " ENG TEAM & PARTNERS KOSOVO "
N.Sh. " Fiber - Tech "
N.Sh. " GEN - TI "
N.SH. " General Software"
N.SH. " GLOBAL SOFT "
N.SH. " H -TECH "
N.SH. " IBN"
N.SH. " INFO G "
N.SH. " IT - Solutions "
N.SH. " IT Consulting and Engineering "
N.SH. " Keytech "
N.SH. " Kreatoda "
N.SH. " Llampa "
N.SH. " Log - Net "
N.SH. " Lokaj Software "
N.SH. " PhoenixNet "
N.SH. " PRO - SOFT "
N.SH. " ProActive Technology Solutions "
N.Sh. " Probit "
N.SH. " PROFIBITS "
N.SH. " Proinf "
N.SH. " SDE "
N.SH. " SEL@NET "
N.Sh. " Sfera Soft "
N.SH. " SoftSolution "
N.SH. " Technical Media Support"
N.Sh. " Terabit "
N.Sh. " Tomp "
N.Sh. " Virtual Solutions "
N.SH. " XHAKA "
N.SH. "Logic Plus Consulting"
N.SH. "X-SOFT"
N.Sh. ,,Logic Plus"
N.SH. GIGA DIZAJN
N.SH." @ NET "
N.SH." IT SECTOR "
N.Sh.,,DataProgNet"
N.Sh.,,Fast Net"
N.Sh.,,Pansoft"
N.Sh.,,ProMeing"
N.Sh.,,Vlerasoft"
N.Sh.,Trend"
N.SH.P. " PCL-Programe"
N.SH.T. " Intuite Gr "
N.SH.T. " SAS - CONSULTING "
N.SH.T. " AD Projecting "
N.Sh.T. " Bast Kos "
N.SH.T. " GEOPREFIX "
N.SH.T. " Global"
N.Sh.T. " Wonderland "
N.Sh.T. adaptivIT
N.Sh.T.,,Atdheu Com"
N.Sh.T.,,I 4 Tech"
N.T. " PROKA "
N.T. Interadria"
N.T.P. " Ardhmëria Net "
N.T.P. " Alfa Dev "
N.T.P. " Infotech "
N.T.SH. " VOLSET "
N.T.SH. " MELITA & PARTNERS "
N.T.SH. " INTROIT "
N.T.SH. " TAULANTI "
N.T.SH. " Dardalink "
N.T.SH. " LANGUAGE - TO - GO "
N.T.SH. " Projekt ING "
N.T.SH. "CS - NET "
N.T.SH. " Ada Technology "
N.T.SH. " Adasoft "
N.T.SH. " Clastertech "
N.T.SH. " Click Soft "
N.T.SH. " e I T "
N.T.SH. " Gini Trade "
N.T.SH. " Goni Design "
N.T.Sh. " Infotech "
N.T.SH. " INTER - NET "
N.T.SH. " ISOFT "
N.T.Sh. " Phoenix "
N.T.Sh. " Sonet "
N.T.SH. " UEB STUDIO "
N.T.SH. " UNISOFT "
N.T.SH. "ITDC"
N.T.SH. "TIT"
N.T.Sh. BIIS "
N.T.Sh.,,Merosoft"
N.T.Sh.,,Prosoft"
N.T.SH.,,SDI Computers"
Ndërm.Priv.Treg.Shërb.dhe Inform " Dituria "
Ndërmarrja private Export-Import COMETA
Ndërmarrja private Export-Import EKIS
Ndermarrja private tregëtare sherbyese KOMPJUTERI
Ndërmarrja private tregtare sherbyese me shumicë dhe pakicë export-import NEPTUN
Ndermarrja sherbyse private P & D- Project Design
Ndërmarrja tregtare e shërbyese Bekinet Kaçanik
Ndërmarrja tregtare shërbyese GENIUS COMPUTERS
Ndërmarrja tregtare shërbyese Qendra informatike kompjuterike QIK-Prishtinë
Ndërmarrje Private Shërbyese Ardhmëria Kompjuterike
Ndërmarrje sherbyese KASUMI CONSULTING
Ndermmarrja sherbyese prodhuese me shumicë dhe pakicë ILLYRIAN GROUP
NG ,,SOFT " Sh.p.k.
NMC - Prishtina L.L.C.
NSH ,, Teuta -S "
NSh ,, X- World "
NSh,, Oak Technologies "
NTSH ,, Itex "
NTSh,, Info Net "
P.P.,,Nitromedia"
PC - Urban
Personal computers Urani Kaçanik
Pronet it Konsallting Inxhiniering dhe Telekomunikime Export Import
Pronet Si - Sh.p.k.
PTP,,Trend-Computers"
Qendra e Mendjes " Zgjidhja "
S.T.R. " Compart "
Studio e Teknologjisë " Sfera Interactive"
Wsop Informationsmanagement GmbH -Përfaqësia -Kosovë
Z. Sh.,,Alba Comm"
Zyra e Teknologjisë Informatike " Din Don "
Zyre e Shërbimeve " Infosys "
Zyre e Shërbimeve ,,Oxa"

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik