Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" IMMOBILE ENGINEERING " SH.P.K.
" Capital Ring " Sh.p.k.
" Damastian " SH.P.K.
" JAY - KOSOVO " J.S.C.
" N.SH.T. " ALFA AS "
" TGD Consulting " SH.P.K.
" Virtyti " Sh.p.k.
"Pozhegu Brothers " SH.P.K.
N.Sh. " ILIRICUM.A "
N.T.SH. " Ulpiana "
P.P. " B & R "
" GLOBI GROUP " SH.P.K.
" KASH CAPITAL " SH.P.K.
" ALBANSOLAR " SH.P.K.
" Consistant-Construction-PTY " SH.P.K.
" EKFOTECH " SH.P.K.
" IMMOBILIA " SH.P.K.
" R2L IMMOBILIEN " SH.P.K.
" RN.EU " SH.P.K.
" URANUS PROJECT PLATFORM " SH.P.K.
" URBAN " SH.P.K.
" WAKYO " J.S.C.
" AGJENCIA S & S ESTATE " SH.P.K.
" Alko Sunshine "
" Amerkos " Sh.p.k.
" EURO ASSETS ADVISORY " SH.A.
" GLOBAL KOSOVO VIP " SH.A.
" Intercapital " SH.P.K.
" Leal Fund " D.O.O.
" Marigona Residence " SH.P.K.
" Mesa Real Estate " Sh.p.k.
" NEW PRISHTINA RESIDENCE " SH.P.K.
" Nile " L.L.C.
" Norma" Sh.p.k.
" Studio Load "
" Swiss Kosova - AG " SH.A.
" Trem " Sh.p.k.
" ULPIANA PRIMA " SH.P.K.
" VLEERA " SH.P.K.
,,DIA AG" SH.A.
A.P. "Kontakti"
A.Q.P."Eki"
A.Q.P.,,Obligata"
A.SH."GJENTI"
A.Sh.,,Visi"
A.SH.P. " Rugova "
Agencija " Dino"
Agencija " Šutia"
Agencija "Boka"
Agencija Za Nekretnine " 007 ZZ "
Agencija za nekretnine Muki
AGJ. J. " Fatoni "
Agjencia e qarkullimit me pasuri të patundshme " AJ - Ti "
Agjencia për Shitblerjen e Patundëshmerive " Ardhmëria "
Agjencia Shërbyese Private
Agjencion Patundshmërie " Univers "
Agjencion Patundshmërie ,,Ylli"
Agjencion për patundshmëri " Dega "
Agjencion për patundshmeri ,, Pirro "
Agjencion Për Patundshmeri M1
Agjencioni
Agjencioni Shërbyes " Bona- Fides "
Agjencioni Patundshmërie Oskar Estate Agent
Agjencioni për Patundshmëri " Trolli - Servis "
Agjencioni Për Patundshmëri" Elita -M"
Agjencioni Për Shërbime " Besi "
Agjensi për palujtëshmeri BENI
Agjensi për Palujtshmëri ,, Prona "
Agjensi Qarkulluese me pasuni të patundshme ZENA IMOBILE
Agjensia " Pajtesa"
Agjensia për Pasuri të Patundshme " Erjoni GG "
Agjensia për pasuri të patundshme IMOBILIA
Agjensia Për Qarkullimin e Patundeshmerisë " Pactum"
Agjensia turistike "Peja Reisen"
Agjension për Paluajtshmeri " Villa Agency "
Agjension për Patundëshmëri,, Victoria "
Agjension Për Patundshmëri " Maliqi "
Agjensioni " Burimi "
Agjensioni " Toni "
Agjensioni ,,Real Estate ABC"
Agjensioni Për Patudshmëri " Ngadhnjimi "
Agjensioni për Patundëshmëri " E E "
Agjensioni për Patundëshmeri ,, Arberi "
Agjensioni për Patundshmëri " B & S "
Agjensioni për Patundshmëri " Gresa "
Agjensioni Për Patundshmëri " Labi "
Agjensioni Për Patundshmëri " Çatia "
Agjensioni për Patundshmëri " Vlera "
Agjensioni Për Patundshmëri "Lori-As"
Agjensioni për shërbime "Prenaj"
Agjensioni Për Vlerësime " Mondi "
APN ,, Stan "
ARENA AGENCY
Armend Spahiu B.I.
Avokat Qenan Zairi
Avokat Rexhep Grubi
Balkan Kuwait Group " L.L.C.
Byro për Patundshmeri " BE - MU "
Byro për Patundshmëri "Triton"
D.P.SH. " ARI - I "
D.P.SH. " Orbita "
D.P.Z. Sallon Ondulimi " Drenusha "
D.SH. " AGJENCIONI I PALUJTSHMERISË U2 "
D.SH." Agjension BM"
D.SH."Kosova Immobilien"
Gvozd Manager CO
Ipko Esate LLC
Kosovo Property Group " FOX " L.L.C.
Maliq Lushaku N.I.
N. T. SH . " D.H ."
N.I. " KOSGILLI "
N.N.Sh. " Ego-Elsa "
N.P. " Gjeo-Gaus"
N.P.N. "River Bird"
N.P.N. "Vizioni-S" SH.P.K.
N.P.SH. " PRONA "
N.P.SH. " Euro Kosova"
N.P.SH. " Rilindi "
N.P.SH. "Omega"
N.P.SH. Ndërm arrje private për ndërmjetsime dhe sheërbime FENIKS
N.P.Sh.,,Geli"
N.P.T. "Agency I.H.B."
N.P.T."MEGA OPTIMUM"
N.Q.P. "Terra "
N.Q.T.Sh.,,Millennium"
N.Sh .A.P. " KOSOVA ESTATE "
N.SH. " URBAN ESTATE "
N.SH. " ALLMA "
N.SH. " VELANIA "
N.SH. " VISION - Plus "
N.SH. AGJENCIONI PËR PATUNDSHMËRI " PRISHTINA - F "
N.SH. Agjensioni për patundëshmeri " Megi "
N.Sh. " Fati "
N.SH. " ORCHIDEE "
N.SH. " ADRIANI "
N.SH. " AMSA "
N.SH. " Best Home "
N.Sh. " Bilalli "
N.SH. " Complete "
N.SH. " Dervisholli "
N.Sh. " Fitorja-B "
N.SH. " Geo - Kos "
N.SH. " Geo & Land "
N.SH. " Globi "
N.SH. " Lori "
N.SH. " Marrëveshja "
N.SH. " Metropoli "
N.SH. " My Home "
N.SH. " Pepi "
N.SH. " Prishtina City "
N.SH. " PRISHTINA ESTATE "
N.SH. " PRISHTINA PROPERTY ESTATE AGENCY "
N.Sh. " REALCON "
N.SH. " Yrea "
N.SH. "Fer"
N.SH. "Vaf"
N.SH. ,, Superprona "
N.SH. Agjensioni për Patundëshmeri " URANI "
N.SH. AGJENSIONI PËR PATUNDSHMËRI " ZEM "
N.SH."GJEOINVEST"
N.SH.,,Eurokos"
N.SH.,,Gjota "
N.Sh.,,Prokos"
N.SH.N. " Olti "
N.Sh.N. ,,Liburn"
N.SH.P. KONTO FINANCA
N.SH.P. " FIS - FINANCIAL AND INSURANCE SERVICES "
N.SH.T. " MECOM "
N.SH.T. " KOLOS "
N.Sh.T." A & D Universal "
N.Sh.T.,,Tregus"
N.T.P. " MECA "
N.T.P. " QEHAJA "
N.T.P. " S. FIVE GR "
N.T.P. " VANESSA - D "
N.T.P.,,Cameron"
N.T.SH. " CENTURY 21 "
N.T.SH. " ORIENTAL "
N.T.SH. " RINGA "
N.T.SH. " Bonny "
N.T.SH. " CASPIAN MULTI RESOURCES "
N.T.SH. " Dardana "
N.T.Sh. " Edal-Kosova"
N.T.SH. " EKSPERTIZA "
N.T.SH. " Intel Service "
N.T.SH. " Real "
N.T.SH. " TEA"
N.T.SH. " Xeni - Com "
N.T.SH. "Labi"
N.T.SH. "Venera"
N.T.Sh. Agjencioni Për Patundshmëri ,,Tradita"
Ndërmarja private ndërtimore shërbyese export - import Immobiliare Italia
Ndërmarrja private shërbyese e qarkullues Syrgana export-import
Ndërmarrja private tregtare sherbyese Export-Import me shumicë INTERNACIONAL
Ndermarrja prodhuese tregtare dhe sherbyese export impot GJALLONI
Ndërmarrja prodhuse tregtare dhe shërbyese GG
Ndermarrja tregtare dhe sherbyese METI AG
Ndërmarrja tregtare ndertimore dhe transportuese Limatemp export-import,
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Arianiti"
Ndërmarrja tregtare private oferta
Ndërmarrja trtegtare dhe sherbyese Export-Imnport ENI Prishtinë
Ndërmarrje private për treg.të bre.dhe jash.qarkullimi të patu.gru.e.prodh.vepr grafike BENET
Ndërmarrje shërbyso tregtare EVROPA-TOURIST
NSh ,, Vlerësimi "
NSh,, Power-Star "
P.P.U. " S.O.S.& B.K."
Preduzeqe za proizvodnju tuzhenjering promet roba i usluga ENPROT
Veprimtaria e pavarur me pasuri tw patundshme Axhencioni TIKS OFERTA

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik