Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

"Beta " Sh.p.k.
" KASH CAPITAL " SH.P.K.
" DDC " SH.P.K.
" EXPERENS KOSOVO " SH.P.K.
" IMMOBILIARE ITALIANA " L.L.C.
" Immobiliare Italia " Sh.p.k.
" Immokos Gmbh " Sh.p.k.- Përfaqësia në Kosovë
" KRO - KOS " Sh.p.k.
" N`PIKË " SH.P.K.
" Norwegen Invest Prishtina " Sh.a.
" Proton " Sh.p.k.
" QENDRA -1- " SH.P.K.
" Venko Group " Sh.p.k.
"ALWERA - Construction & Real Estate " SH.P.K.
"Qyteti Italia" Sh.p.k.
,,FHD Group" Sh.p.k.
Agencija za Nekretnine ,, Portal "
Agjencia ,,Roma"
Agjencia për patundshmëri ,, Trojet "
AGJENSI E PASURIVE TË PATUNDESHME " APP "
Agjensioni per patundeshmeri dhe afarizem Juridica mepergjegjsi te kufizuar
Agjensioni për Patundshmëri " Gresa "
Agjensioni për Patundshmëri " Alkos "
Agjensioni Shërbyes " Linda"
D.SH." Agjension BM"
Kosovo Israel Properties SH.P.K.
N.I. " KOSGILLI "
N.N.T. " Blend "
N.P.SH. "Gari "
N.SH. " ORLI "
N.SH. " Arad "
N.SH. " Investment House Kosova "
N.SH. " Agency ENI "
N.SH. " Altini "
N.SH. " QUID "
N.Sh. "Dea"
N.SH. "Doni"
N.T.P. " Ari - Besi "
N.T.SH,,Gezimi "
N.T.SH. " A & V Trade "
N.T.SH. " LEONI "
N.T.Sh. " Prohome "
N.T.Sh.,,Naki Trade"
Ndërmarrja shërbyse BE-MU Patundëshmëria
NSHT ,, Geniti "
P.P. ,,Buduanost"
P.P.,,M&M"
Samostalna trdgovinska radnja Neven

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik