Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" ALFA -DZ " SH.P.K.
" AMK Grup " SH.P.K.
" AVAA Group " Sh.p.k.
" Axis Complex " SH.P.K.
" Consilium Expert Kosovo " SH.P.K.
" FORUM KOSOVA INVEST " SH.P.K
" Forum Kosova Investments " SH.P.K.
" GLOBRON INVESTMENTS " L.L.C.
" PRISHTINA PARK " SH.A.
" Venture Capital " SH.P.K.
"Beta " Sh.p.k.
N.T.P. " Medalion "
N.T.SH. " Dedi "
New Shtime Town " Emona "
" BP - HOME INVEST " SH.P.K.
" K & V " SH.P.K.
" KASH CAPITAL " SH.P.K.
" RENESANSA " SH.P.K.
" ALTER " SH.P.K.
" ART - INVEST " SH.P.K.
" DELTA INVESTMENT " SH.P.K.
" ECO - ESTATE " SH.P.K.
" EDISI COM " SHP.K.
" IMIT 1 " SH.P.K.
" M & B " SH.P.K.
" Prishtina Real Estate " SH.A.
" Tehnopolis Skenderaj " L.L.C.
" TONI - 1 " SH.P.K.
" ALBANI " SH.A.
" ALFA " SH.P.K.
" B.B.A. " SH.P.K.
" Ballkan Internacional Kosovë " Sh.p.k.
" Beta Investment " SH.P.K.
" Bp Home " Sh.p.k.
" Durante " Sh.p.k.
" Eurocom "SH.P.K.
" IMIT 2 " SH.P.K.
" Imobiliare Friuli "SH.P.K.
" Investa Property Solutions " L.L.C
" Joles GmbH & KG/AG " Sh.p.k.
" KOROM " SH.P.K.
" Luani " Sh.p.k.
" Mabetex Properties " SH.A.
" Swiss Visions AG " Sh.a.
" Tehno Invest " SH.P.K.
" Texso - Kos " SH.P.K.
" Us - Kos Investment " Sh.p.k.
"CITY CENTER " Sh.p.k.
"CTI-CAPITAL TRUST INVESTMENT GROUP " Sh.p.k.
"Ecoimpex " Sh.p.k.
"International Security Investigation" Sh.p.k.
"REALTY " SH.P.K.
"Spahiu AG" Dega në Kosovë
,,Gama" Sh.p.k.
,,Newco Prishtina Industrial Zone" Sh.p.k.
,,OTI CO" J.S.C.
Agencija" Aleksie"
Agjencioni Perspektiva
Agjension Patundëshmërie " KIKI "
Agjensioni për Afarizëm me Pasuri të Patundshme Dhënie me Qira dhe Shërbime Tjera të Afarizmit A & A
Agjensioni për Patundshmëri " Alkos "
Agjensioni për Patundshmëri " D.MARKS "
Europe Investment SH.P.K.(L.L.C.)
Kompania e Patundëshmerisë " A & A " SH.P.K.
Lux - Shtëpia e Mallrave Sh.p.k.
N.P. ,,Remajeur"
N.P.SH. " Gjeo - Kos "
N.Q.P.,,Nai Kosova" Sh.p.k.
N.SH. " JURISTI "
N.SH. " K INVEST "
N.SH. " MAPO "
N.SH. " Omega Developments "
N.SH. " PROGEO CONSULTING "
N.SH. Agjensioni për Shërbime " Prona "
N.SH. " Blearti "
N.SH. " GJEO-ING 1 "
N.SH. " LISI -AB "
N.SH. " ULPIANA - P "
N.SH. " Worth and White "
N.SH."GJEOINVEST"
N.SH.N. " Inter Negaa "
N.Sh.T. " World Marketing "
N.T.P. " PRO - EXPRESS "
N.T.P. " PRINCESHA "
N.T.P. " Borck "
N.T.P. " Ly-Invest "
N.T.SH "Etniku"
N.T.SH. " A & GJ "
N.T.SH. " CASA GRANDE "
N.T.SH. " REXHEPAJ "
N.T.SH. " RINI - L "
N.T.Sh.,,Goni" SH.A
Ndërmarrja " DELTA " SH.P.K.
Ndërmarrja për Menaxhment dhe Consulting ,,Agimi Company & PJT Group" Sh.p.k.
Trgovinsko Preduzeae Promet Nekretninama"Nuova Casa"
Zyre Për Punë Juridike " Janina "

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik