Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

N.T.SH. "ANDI SHPED"
" AD Antigona Shped " SH.P.K.
" D M " Sh.p.k.
" Ferrshped " Sh.p.k.
" TRADEX " SH.P.K.
" V & V Distribution " Sh.p.k.
" VIP AIR " SH.P.K.
Agjencioni Doganor " GENISHPED "
Agjension Doganor " Toni Shped "
D.SH. " ERZA SHPED "
N.P. Agjension Doganor " INTRO SHPED "
N.SH. " BUNA SHPED "
N.SH.P."Vllesa-CO" Sh.p.k
N.T.SH. " Deoni & Co "
" MN Lojistik " SH.P.K.
" Fati 2 " Sh.p.k.
" INTER - SHPED " SH.P.K.
" LONA SHPED " SH.P.K.
" SHPEDEX " SH.P.K.
" ALM COMPANY " Sh.p.k.
" AL-SHPED " SH.P.K.
" BILANC SHPED " SH.P.K.
" DEVOLLI CORPORATION " SH.P.K.
" Eksim -Shped " SH.P.K.
" Exim Shped-I " Sh.p.k.
" Flora Impex " Sh.p.k.
" Global " Sh.p.k.
" Kosovashped -Company " Sh.p.k.
" Luli Trans Shped " Sh.p.k.
" Nasa Trade " SH.P.K.
" Trend "
" VESA SHPED- LTD " SH.P.K.
" Vesashped " Sh.p.k.
"Area Shped"
"Doli Shped " SH.P.K.
"EURO IMPEX" SH.P.K.
"Kutla -shped" Sh.p.k.
"MEGA SHPED" Sh.p.k.
"Princi" Sh.p.k.
"PRIZREN SHPED" SH.P.K.
,, Nasa Shped " Sh.p.k.
,,Beli Shped"
,,Dardania-Shped "
,,Endriti" Sh.p.k.
,,Ibo" Sh.p.k.
,,Kastrioti"
,,Lenti Company" Sh.p.k.
,,Mega Plast "Sh.p.k.
A. SH. ,,Agro-Shped "
A.D. " Planet "
A.D. " A & GJ Shped "
A.D. " Fisniku Shped "
A.D. Tyrhan Shped "
A.D.,, Pëllumbi"
A.D.,,Tolaj - Trade "
A.SH.T."ZANA"
A.Sh.T.,,Geni"
A.T. " Eurocent "
A.T. " Syla - Tours "
A.T. "Donati Travel"
ADK,,Euroagent"
AGJENCI E SHPEDICIONIT " FORTEC "
Agjenci Doganore dhe Transport " AD TRADE "
Agjenci per regjistrim te automjeteve
Agjenci turistike TE FATI
Agjencion Doganor Real Shped "
Agjencion Doganorë " Besimi Busines "
Agjencioni " Fisi Shped "
Agjencioni " Ylberi "
Agjencioni Doganor " Vërmica - Shped "
AGJENCIONI DOGANOR KARADAKU-V
Agjencioni Doganor " Tina - DP "
Agjencioni Doganor "AR SHPED"
AGJENCIONI DOGANOR "BASHA SHPED"
AGJENCIONI DOGANOR "EUSHPED"
Agjencioni DUA
Agjencioni KUKI - COMPANY
Agjencioni për Shpeditim " Famshped "
Agjencioni për sigurimin e automjeteve BEREKET
Agjencioni për veprimtari private sherbyese Speed Shped
Agjencioni Turistik " Dardania Travel "
Agjensi e shpedicionit ADHURIMI - SH
Agjensi private për sigurimjin e pronësdhe bartjen e pronësisë SHQIPËTARI
Agjensi Shpedicioni " Buki "
Agjensi Shpedicioni"Tuli Shped"
Agjensia Doganore " LINDA "
Agjensia për shpedicion EURO-SHPED Prishtinë
Agjensia Shpedituese ,,Dardani Comerc"
Agjension Shpeditimi " Beni "
Agjension Doganimi Goni Shped
Agjension Doganor " Geta "
AGJENSION DOGANOR " VITA "
Agjension Doganor " Bajrami Shped "
Agjension Doganor " Burreli "
Agjension Doganor " Djellza"
Agjension Doganor " Fitimi Shped "
Agjension Doganor " Ikea Shped "
AGJENSION DOGANOR " TIME S "
Agjension Doganor " Tona "
Agjension Doganor " Vob Shped "
Agjension Doganor "Doni- Shped"
AGJENSION DOGANOR "GINE"
AGJENSION DOGANOR "REAL"
Agjension Doganor "Ylli Shped "
Agjension Doganor ,,Delt X"
Agjension Doganor ,,Forca - NK"
Agjension për Shpeditim " Trolli - T "
Agjension për Shpeditim ,, Arbreta "
Agjension Shërbyes " Garanca"
Agjension Turistik " Denisi - AG "
Agjension Turistik " Fenix Travel "
Agjension Turistik " Nora "
Agjensioni - Begi Shped
Agjensioni Doganor " ISNIQI "
Agjensioni Doganor " Global Shped "
Agjensioni ,,Gagu Kom"
Agjensioni ,,Lluka Shped"
Agjensioni ,,Shpresa"
Agjensioni Doganor
Agjensioni Doganor " Trend"
Agjensioni Doganor " DI - BU "
AGJENSIONI DOGANOR " LUMA - SHPED "
AGJENSIONI DOGANOR " ALPHA SHPED "
AGJENSIONI DOGANOR " AS-SHPED "
Agjensioni Doganor " Blendi -A "
Agjensioni Doganor " Driloni "
Agjensioni Doganor " Fest - Shped "
Agjensioni Doganor " Linda - M "
Agjensioni Doganor " Pajdi"
Agjensioni Doganor " Royal"
Agjensioni Doganor " Tërnava Shped"
Agjensioni Doganor " Valerina "
Agjensioni Doganor "NEKI-SHPED"
Agjensioni Doganor "NORI SHPED"
Agjensioni Doganor ,,Altini"
Agjensioni Doganor ,,Spahiu Shped"
Agjensioni Doganor ,,Transshped"
Agjensioni Doganor Bimi
Agjensioni Doganor" ALBANIA SHPED "
Agjensioni Doganor" Mondi -Shped "
Agjensioni Doganorë " Delta -A "
Agjensioni i Shpedicionit " Genta Shped"
Agjensioni i Shpedicionit " Lala Shped "
Agjensioni i Shpedicionit "Leka SHped "
Agjensioni i Shpedicionit ,,Genta Shped"
Agjensioni Për Shpeditim "Binjakët"
Agjensioni Për Shpeditim "Qendrimi Shped"
Agjensioni tregtare me shumicë export-import Albind trade Kosova
Agjensioni Turistik - Schaede Patrick
Agjensioni Turistik ,,Reiseburo-Globi"
AGJENSIONI"EKO SHPED"
Auto Shkolla ,, L - Hagen "
Autoshkolla L Golf
Company prodhuese transportuese shërbyese dhe export-import MORGAN
D.P. T." Sound "
D.P.SH. Agjensioni " Ballkani Shped "
D.P.Sh. " IMI-III "
D.P.SH. "BANI SHPED"
D.P.SH. "IMI-II"
D.SH " Bimi Shped "
D.SH. " VULA SHPED "
D.SH. Agjensioni Doganor " FESTI SHPED "
D.SH. Agjensioni Doganor " ON TIME "
DEA
Dyqan i pavarur sherbyes ALFA SHPED
Evropa- 2 Sh.p.k.
Hongkong Bruce Lee International Trading Limited Përfaqësia Kosovë
M &M -Militzer & Munch iternational forwardes-Air cargo
N. SH. "Univers"
N." METEX"
N.N.T. " Bini "
N.P. " Bleta "
N.P. " Pro Shped "
N.P. " Vektor "
N.P. "Beti Shped"
N.P."A.B.C."
N.P."SHEKI SHPED"
N.P.,,Bina-Shped"
N.P.,,Çabrashped"
N.P.,,Euro-Vision"
N.P.,,Viva - Shped"
N.P.N. "Asllan & Sons"
N.P.SH "AKIDEJA"
N.P.SH. " Euro-Shped "
N.P.SH. " International Trans -06 "
N.P.SH. " Expres- Tours "
N.P.SH. " Abi - G "
N.P.Sh. " Arlinda Shped "
N.P.SH. " Berlin Shped "
N.P.SH. " Energyshped "
N.P.SH. " Euro Kosova"
N.P.SH. " FERI - FLY "
N.P.SH. " Rina Shped "
N.P.SH. " Zara Shped "
N.P.SH. "Flonja"
N.P.SH. "Stublla- Commerce"
N.P.SH. "Xhetishped "
N.P.Sh. ,,Euro Shped"
N.P.SH. Agjensioni Për Shpeditim " Alba Shped "
N.P.SH."Norma"
N.P.SH."Shped Trade Exp.Imp."
N.P.SH.,, Arbëria "
N.P.Sh.,,Arsenali"
N.P.Sh.,,Euro-AS"
N.P.Sh.,,Montimi - Raushiq"
N.P.T. " V - KELMENDI "
N.P.T. " LONI "
N.P.T. " Euro- Nex "
N.P.T. " Kastrati "
N.P.T. " Mergimi"
N.P.T. "Ardi- Com"
N.P.T. "Ardiani Shped"
N.P.T. "Cami - Com"
N.P.T. "Kumanova"
N.P.T. "Qorri Comerc"
N.P.T. "Visari"
N.P.T."Servis Shped"
N.P.T.,,Euroshped"
N.P.T.SH. " Burimi "
N.P.T.SH. " CHAMPION "
N.P.T.Sh.,,Sadex"
N.Sh " EUROSHPED "
N.SH. " JUPI "
N.SH. " L D "
N.SH. " LOAR SHPED "
N.SH. " SARA COM "
N.SH. " STAR SHPED "
N.SH. " A.D. Bylbyl-Shped "
N.SH. " Beni Shped"
N.SH. " A & ARDI "
N.SH. " Agrari "
N.SH. " Agroshped "
N.SH. " Albani "
N.SH. " ALDI SHPED "
N.Sh. " Arena "
N.SH. " Balkan Shped "
N.SH. " Elona Shped "
N.SH. " ERA - N "
N.SH. " Flutura "
N.Sh. " Koal "
N.SH. " Labinoti "
N.SH. " Llam - Shped "
N.SH. " Lorik Shped "
N.SH. " MARASH-SHPED "
N.SH. " MUKI SHPED "
N.SH. " Niki "
N.Sh. " Rahova Shped "
N.SH. " Real "
N.SH. " Rika-Shped "
N.Sh. " Titi-Shped "
N.SH. " Valeria "
N.SH. " XHETI - D "
N.SH. "Darti-Shped"
N.SH. "Kulla-Shped"
N.SH. AGJENSION DOGANOR "URIMI"
N.SH." A.D. ARBANA "
N.SH." Edi Shped"
N.SH." Prishtina - 2000 "
N.Sh.,,Ardi"
N.Sh.,,End-Lina"
N.SH.,,Euroshped"
N.Sh.,,Shkaba"
N.Sh.Agjencia Doganore " MEGASHPED "
N.SH.P. " Ardhmëria "
N.SH.Shpedicion "Roki Shped"
N.SH.SHpedicioni "Omek"
N.SH.T. " MIZAN "
N.SH.T. " MCM CARGO "
N.SH.T. " BJB - SHPED "
N.SH.T. " Diti "
N.SH.T. " Endriti "
N.SH.T. " Etika "
N.SH.T. " Jupiteri "
N.SH.T. " Lushaku"
N.SH.T. "Kujtim Turs"
N.Sh.T.,, Emiku"
N.Sh.T.,,Akideja"
N.Sh.T.,,Albakos" Sh.p.k.
N.Sh.T.,,Albakos" Sh.p.k.
N.Sh.T.,,Auto Marketing"
N.Sh.T.,,Jetta"
N.SH.T.T. " Fortesa M "
N.T. KOSOVO TOURISM CENTER
N.T. " Apollo "
N.T. ,, Buqi Kom "
N.T. ,,Impexshped"
N.T. AGJENSION DOGANOR " LORI "
N.T.,,Evropa Trade"
N.T.,,Fati Comerce"
N.T.N.,,Meti Trans"
N.T.P. " DONA "
N.T.P. " PAJTIMI - SHPED "
N.T.P. " VENDORI "
N.T.P. " Britania "
N.T.P. " Dina Travel "
N.T.P. " Vjosa -Shped "
N.T.P. " ANESA "
N.T.P. " Ahmet Commerce "
N.T.P. " Bes - Bek "
N.T.P. " Fatlumi "
N.T.P. " Hib - Shped "
N.T.P. " Jona"
N.T.P. " Joni "
N.T.P. " Loni "
N.T.P. " MEGI "
N.T.P. " Nisi Shped "
N.T.P. " Oraca "
N.T.P. " Protect "
N.T.P. " Rina E.I "
N.T.P. "BINDI"
N.T.P. "GIMA"
N.T.P. "Softis"
N.T.P. "Vlora -Shped"
N.T.P." ALDI "
N.T.P."BENI BIZNIS"
N.T.P.,,Ardijani Com"
N.T.P.,,Besi-Shped"
N.T.P.,,Gagica Comerc"
N.T.P.,,Ngas"
N.T.P.,,Përparimi"
N.T.P.,,Vegas"
N.T.P.,,Vlora - Komerc"
N.T.Sh ,,Dona-Travel"
N.T.SH. " Ad - Elioni "
N.T.SH. " DIZI - SHPED "
N.T.SH. " ELTONI "
N.T.SH. " SHALA TRADE "
N.T.SH. " VILA - SHPED "
N.T.SH. " Dona "
N.T.SH. " Greece - Travel "
N.T.SH. " KAN - Shped "
N.T.SH. " METRO -U "
N.T.SH. " Sig - B - Travel "
N.T.SH. " VJOSA "
N.T.SH. "Bos "
N.T.SH. ,,EURO-ASI "
N.T.SH. LIRIMI "
N.T.Sh. " A & E "
N.T.SH. " Abi - Shped "
N.T.Sh. " Aidi "
N.T.SH. " ALB SHPED"
N.T.SH. " Albakos "
N.T.SH. " Ardiani Shped "
N.T.SH. " AUTO-SHPED "
N.T.SH. " Berisha -Transport"
N.T.SH. " Bernardi "
N.T.SH. " Drisa - Shped " Sh.p.k.
N.T.SH. " Eurodona "
N.T.SH. " Eximcom "
N.T.SH. " FHM FAMILY "
N.T.Sh. " Fisi "
N.T.SH. " Gurina " SH.P.K.
N.T.SH. " Hani Impex "
N.T.SH. " Jakupi "
N.T.SH. " Kosova Shped "
N.T.SH. " Kulla "
N.T.SH. " Kutla-Shped "
N.T.SH. " Laçi "
N.T.SH. " LEARTI "
N.T.SH. " Lumi i Bardhë "
N.T.SH. " Mega- Bro "
N.T.Sh. " Mili Trans-Shped "
N.T.SH. " Monda - Shped "
N.T.SH. " Nani Impex "
N.T.Sh. " Nazi "
N.T.SH. " Neli "
N.T.SH. " Shero -Tors "
N.T.SH. " Shkodra "
N.T.SH. " Shpedkos "
N.T.Sh. " Simnica Shped "
N.T.SH. " Tani "
N.T.Sh. " Ukifet "
N.T.SH. " Univerzal "
N.T.Sh. " Uran Shped "
N.T.SH. " You & We - JU e Ne "
N.T.SH. "ALB - KOS"
N.T.SH. "Arlinda Comerc"
N.T.Sh. "Arsenali "
N.T.SH. "Basha Trans"
N.T.SH. "Euroshped"
N.T.SH. "Fati"
N.T.SH. "GËRMOVA SHPED"
N.T.SH. "Ideal Coop"
N.T.SH. "Kormani Com"
N.T.SH. "Niki-Shped"
N.T.SH. "Ylli"
N.T.SH. ,, NISI SHPED
N.T.SH. Bujaria- M
N.T.SH. PREMTIMORI
N.T.SH." Loni "
N.T.SH."Darti"
N.T.SH."Trolli"
N.T.SH."VJOSA"
N.T.Sh.,, Uki - Shped"
N.T.Sh.,,Butrinti"
N.T.SH.,,Daci-Shped"
N.T.Sh.,,Drenusha"
N.T.Sh.,,Euro-Trans"
N.T.Sh.,,Iliriashped"
N.T.Sh.,,M&A Shped"
N.T.Sh.,,Olti - Shped"
N.T.SH.,,Oxa Shpet"
N.T.SH.,,Rina"
N.T.SH.SH. Tea Shped
N.T.T. " Istogu "
N.T.T. " Exim Tours "
N.T.T. " ITK - SHPED ""
N.T.T."Vëllëzrit Thaqi"
N.T.T.SH.P. " INTER EUROPA "
Nd.pri.dtreg.hote.dhe sherb.BIG SAUND ex-imp.
Ndëmarrja për Shërbime Dhe Shpedicion ,,M.G.-Shped"
Ndëremarrja për ndërmjetësim, shpedicion dhe tregti BREGA-COMMERCE Export-Import Gjakovë
Ndërm.priv.prodh.sherb.treg.A.American P.INC Exp.-Imp.
Ndërm.Treg.dhe shërb.Liria Impex f.Lisnajë
Ndërmaarrja private prodhuese,ndertimore tegtare dhe herbyese Ala-co export import
Ndërmarja Private Euro - Com Export - Import Mitrovicë
Ndermarja prodhuese tregtare sherbyese AGIMI-COMMERCE
Ndërmarja punuese sherbyese dhe transport.Edi Korona
Ndërmarja tregtare prodhuse shërbyse export import SIF -1106IC
Ndërmarja tregtare sherbyese Gona Klinë
Ndermarja tregtare shërbyese LABI-COMMERCE
Ndërmarja tregtare shërbyese pridhuese ALBA
Ndërmarja Tregtare Sherbyese Victoria Gjilan
Ndërmarr.treg.priv.sherb.me pakicë e shumicë Export-Import Gazi-Niku
Ndermarrja " METEX "
Ndermarrja për prodhim tregti sherbime dhe export import SYRIGANA SHPED me p.p Mitrovicë
Ndërmarrja per prodhim tregti Shpedicion export-import Gresa Shped Mitrovicë
Ndërmarrja për prodhim, tregtidhe turizum export-Imnport GRANITI COMMERCE
Ndërmarrja për Qarkullim të Mallrave Transport Shërbime " Gollak - Commerce "
Ndermarrja per sigurimin e automjeteve shpedicione auto shkolle EXP-IMP SALA
Ndërmarrja për Tregti Transport dhe Sherbime " Forca "
Ndermarrja Private " Euro Shped"
Ndërmarrja private Besishped Pejë
Ndermarrja private Export-Import, Shpedicion Vigani
Ndërmarrja private ndërtimore tregtare shërbyese A.K. GROP exp.imp.
Ndërmarrja private prodhuese ndërtimore tregtare turistike export-import ADE-TOURS
Ndërmarrja private shërbyese A&B
Ndërmarrja private shërbyese K2
Ndermarrja Private Sherbyese TULI - SHPED NË PRISHTINË
Ndermarrja private tregtare me shumice dhe pakice export - import SHABI - TRADE
Ndërmarrja Private Tregtare Shërbyese "Rida"
Ndërmarrja private tregtare shërbyese me shumicë e pakicë export-import ERA-SHPED
Ndërmarrja private tregtare sherbyese METON
Ndermarrja private tregtare shërbyese PODUJEVA-SHPED
Ndërmarrja private tregtare sherbyse transportuese Fat&Ylli company import-export
Ndermarrja private tregtare transportuse dhe sherbyese me shumic dhe pakic export - import Mema-Shpe
Ndërmarrja private tregtare transportuse shërbyese hotelijere me shumicë dhe pakicë export - import
Ndermarrja private, sherbyese, transportuese, tregtare, me shumicë dhe pakicë, Ex.Imp.te Bashkimi
Ndërmarrja prodh.treg. Dhe shërbyese exp.imp. BAJRA COMM
Ndërmarrja prodhuese private BAJ-COM
Ndërmarrja prodhuese private EX - TRADE Prishtinë Export-Import
Ndërmarrja prodhuese private NELI - TRADE Export-Import Burim
Ndërmarrja prodhuese shërbyese dhe tregtare KULLAT exp.imp.
Ndermarrja prodhuese sherbyese tregëtare ABM COMPANY EXPORT-IMPORT
Ndermarrja prodhuese sherbyese tregëtare LINDA COMPANY EXPORT-IMPORT
Ndërmarrja prodhuese tregtare Adria-fe export import Pejë
Ndërmarrja prodhuese tregtare dhe shërbyese
Ndërmarrja prodhuese tregtare sherbyese INTER COMPANY IMPORT-EXPORT
Ndërmarrja prodhuese, tregtare, sherbyese, export-import VIA
Ndërmarrja Shërbyese " Ben - Impex "
Ndërmarrja Shërbyese " Delta "
Ndërmarrja Shërbyese " Lindi "
Ndërmarrja Shërbyese " Pajtimi Shped "
Ndërmarrja Shërbyese ,,Euro-Trade"
Ndërmarrja sherbyese AL-SHPED
Ndërmarrja shërbyese Besjana - Shped
Ndërmarrja shërbyese INTERSHPED
Ndermarrja sherbyese Loni-D
Ndërmarrja Shërbyese Private -Agjensioni Doganor ,,Rebus Shped"
Ndërmarrja Shërbyese Rita
Ndermarrja shërbyese transportuese Cani compani
Ndermarrja sherbyese tregëtare GLOBI
Ndermarrja Sherbyese Tregtare Export Import ONIX - SHPED
Ndërmarrja shërbyese tregtare export-import RONI
Ndërmarrja sherbyese Trilinda-Xhen
Ndërmarrja shërbyese turistike ZATRIQI - TOURS
Ndërmarrja sherbyese Valmeti
Ndërmarrja shërbyese Xhiti Hani Elezit
Ndërmarrja shërbyese YLLI - N
Ndërmarrja shërbyese, treg.Peja Shped-Shpedicion
Ndërmarrja shpedituese
Ndermarrja Shpedituese Keni Shped
Ndërmarrja shpedituese sherbyese Mani-Shped
Ndërmarrja tdreagtare private shërbyese exim shped-i
Ndërmarrja tdregëtare,shërbyese,zejtare,prodhuese dhe bujqësore Delta-Com
Ndërmarrja tdregtare ndertimore dhe sherbyese Kushtrimi-001
Ndërmarrja TRANSALBANIA KOSOVA Prishtinë
NDERMARRJA TRANSPORTUESE TREGTARE ISNIQI
Ndërmarrja tregëtare me shumicë e pakicë MERCUR IMPEX EXPORT-IMPORT Prishtinë APJ Hyrja II/&
Ndermarrja tregëtare private EXPORT-IMPORT NESA
Ndërmarrja tregtare - sherbyese shpecom export - import
Ndërmarrja Tregtare " Vlera"
Ndërmarrja Tregtare Dhe Shërbyese A.B.V. Hani Elezit
Ndërmarrja Tregtare dhe Shërbyese me Shumic dhe Pakicë Export-Import PRISHTINA TRADE
Ndërmarrja tregtare dhe shërbyese Mendi Com
Ndërmarrja tregtare Export-Import ER - KOS
Ndërmarrja tregtare private AGNESA-COMERCE Lipjan
Ndermarrja tregtare private AK-SHPED
Ndërmarrja tregtare private BALJA COMMERC Lipjan
Ndermarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë export-import METI-COM
Ndërmarrja tregtare private me shumicë e pakicë export-import BERSAN-SHPED
Ndërmarrja Tregtare Private Shërbyese " Kalina "
Ndërmarrja tregtare private sherbyese Vegimi-Shped
Ndermarrja tregtare private sherbyse Sabina Impex
Ndërmarrja Tregtare Private"Filisa"
Ndërmarrja tregtare privatre shërbyese VOJSA Export - Import- Ferizaj
Ndermarrja tregtare privte sherbyse Bushi Shped
Ndermarrja Tregtare Prodhuese "Genti"
Ndermarrja tregtare prodhuese dhe sherbyese LOLI -EXIM PRISHTINË
Ndërmarrja tregtare prodhuese ndërtimore turistike PRIJATLI
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese exp-imp AGROTURS
Ndermarrja tregtare prodhuese sherbyese export-import MEHA-COMMERC Lipjan Ribar i Vogel
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " LINA-A "
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese ,,Ylli Shped"
Ndërmarrja tregtare sherbyese ALBIN TRADE - V
Ndërmarrja tregtare shërbyese ARDI-DANI
Ndërmarrja tregtare shërbyese Bleta Commerc
Ndërmarrja tregtare sherbyese me shumicë e pakicë expor-import
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Private ,,TRE YJET"
Ndermarrja tregtare sherbyese private FESTIMI Babush
Ndërmarrja tregtare shërbyese private PIMI
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Prodhuese " Xomi - Shped"
Ndërmarrja tregtare shërbyese TRADITA
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Transportuese " L & B "
Ndërmarrja tregtare sherbyese transportuese DONA SPED
Ndërmarrja Tregtare Sherbyse Prodhuse " Xomi Shped "
Ndermarrja tregtare turistike sherbyese INTERCOME
Ndërmarrja tregtare, sherbyese Export-Import EURO - A
Ndermarrje ndertimore, transportuese ,tregëtare ALDUALBA
Ndërmarrje për shërbime afariste NORMA
Ndermarrje per tregti te mbrendshme dhe të jashtme ARTTUR TRADE
Ndërmarrje private exportuese importuese FER-COMPANY
Ndërmarrje private sherbyese Moni-Shped
Ndërmarrje privatre tregtare - sherbyese MONDERO KOMISION
Ndërmarrje privte për shpedicionk,doganim perkthim dhe sigu.ndermarrje pri.për shpendicion dogani,pë
Ndërmarrje prodhuese tregtare transportuese dhe sherbyese Pars-1 Shpedicijon
Ndërmarrje Shërbyese ,,Enisi"
Ndërmarrje shërbyese afatiste për doganim Metroja Gllogovc
Ndërmarrje sherbyese Bani-Co
Ndërmarrje shërbyese për shpedicionin e mallrave për Dogdanim
Ndërmarrje Shërbyese Private " Shkelqimi"
Ndermarrje sherbyese tregtare transportuese Nita - Shped
Ndermarrje Transp.Sherbyse " Dukagjini Transport "
Ndërmarrje transportuese export-import Viona Glogvc
Ndërmarrje Transportuese Shërbyese "Dukagjini Transport"
Ndërmarrje tregtare me shumicë dhe pakicë si dhe shërbyese NORI-COMMERC
Ndërmarrje Tregtare Shërbyese " Royal "
Ndërmarrje tregtare shërbyese dhe prodhuese exp-imp BJESHKA Prishtinë
Ndërmarrtja private tregtare - transportuese LUKI TOURS
Ndërtimtarrija Tregtare Private Prodhuse Ndërtimore Shërbyse Export Import FLAKA
Ndrmarrja shërbyse tregtare private Labi
Nërmarrja tregtare shërbyese export - import A&A
NP,, Alberti "
NP,,Drini Shped"
NPSH,,Loku"
NPSH,,Rrufeja "
NPT ,,Euro -Uka"
NSH,, Arti "
NSh,, Loni - Shped "
NSH,,Monda"
NT,,Driton Tours"
NT,,Oztaç-Tours"
NTP,, Toni "
NTP,,Libertas"
NTSh ,, Auto Shped "
NTSH,, Albini "
NTSH,, Ylli Robicon "
NTSH,,Driloni-A"
P.P. " Becko "
P.P. " Dv-Šped "
P.P. " Tara Šped "
P.P. " Unija - Šped "
P.P. "Dole"
P.P. "KOSEX"
Preduzeae za Špediciju " 30 Decembar"
Prizren Shped
Sh.M.N.,,Eksimorshped"
Shenker DOOEL - Përfaqsia Kosovë
Shpedicion " Alfashped
Shpedicion "Edrejta - B"
Shpedicion "Extra Shped"
Shpedicion ,,E Drejta-B"
Shpedicion Transport " Xhekaj Transport " Sh.p.k
SHPEDICIONI " FERROSHPED " SH.P.K.
Shpedicioni " Drita Shped "
Shpedicioni " Getishped "
Shpedicioni " Labicom "
Shpedicioni ,,Alfa Logistik"
Shpedicioni Doganor " AA "
Špedicija " Jezero Šped "
Špedicija " Viki Šped "
T.P. " Gazivode Šped "
V.P.Sh.,, E & E & E"
Veprimtari e pavarur sherbyese M &XH
Veprimtari të Agjensive të Shpedicionit " Artiera - Shped
Veprimtari te agjensive te shpedicionit Gagi -Shped
Xhakmani Comerc
Zyre e Shërbimeve Afariste "Ideal"
Zyrja e sherbimeve afariste "PROKA"

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik