Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" ARS TRAVEL GROUP " L.L.C.
" As Travel Club " SH.P.K.
" Beti Travel " SH.P.K.
" EUROBERISHA Travel " SH.P.K.
" Fia Travel " SH.P.K.
" FORUMCONGRESS & TRAVELL " L.L.C.
" KOSOVA AIRWAYS " Sh.p.k.
" Kosova -Turizëm " SH.P.K.
" Kosovoguide.com " SH.P.K.
" Mjellma Travel " SH.P.K.
" MT KOS " L.L.C.
" sabagroup " SH.P.K.
" TURKO GAZ " Sh.p.k.
" Victoria Tours " Sh.p.k.
" WTA " SH.P.K.
AGJENCIONI TURISTIK " EGNATIA -1"
Agjension Doganor " Toni Shped "
AGJENSION TURISTIK " ON AIR "
IBF consulting training SH.P.K.
N.SH. REISEBURO ,, ORA "
N.SH. " MEGXONI "
N.SH. " TURISTIKUS "
N.SH.T. " Dea Silver "
N.T.SH. Agjensioni Turistik " Valentina Travel "
N.T.SH. " Theranda-Travel "
N.T.SH. " TINA - BF "
Qendra Sportive "Joni"
" AIRPASS SERVICES KOSOVA " SH.P.K.
" MAZGITI TURIST " SH.P.K.
" SABA - TOURS " SH.P.K.
" VAS TOUR OPERATOR " SH.P.K.
" ZEUS " SH.P.K.
" AIRWINGS KOSOVA " SH.P.K.
" ALTAVIA TRAVEL " SH.P.K.
" Ephesus Travel Kosova " SH.P.K.
" ILEA AIR " L.L.C.
" KOSOVO TURISM GROUP " SH.P.K.
" LA CORTE " SH.P.K.
" RILINDJA REISEN - 2011 " SH.P.K.
" SABBA GROUP " SH.P.K.
" SKYWINGS GmbH " L.L.C.
" Union Travel Prishtinë " Sh.p.k.
" Air Company Arbëri " Përfaqsia në Kosovë
" Air Germania "SH.P.K.
" air kosova.biz " SH.P.K.
" AirTour " Sh.p.k.
" Almakos -Group " SH.P.K.
" ALWAYS TRAVEL & TOURS " SH.P.K.
" ATLAS TRAVEL CENTER " SH.P.K.
" Discover America " SH.P.K.
" Dubai Travel" Sh.p.k.
" Globi " Sh.p.k.
" ILEA Travel " L.L.C.
" Intergroup " SH.P.K.
" Kosova Travel " SH.P.K.
" Oaza - A " Sh.p.k.
" Rilindja Reisen " Sh.p.k.
" Tanamera " Sh.p.k.
" TRAVEL LINES " SH.P.K.
" ULPIANA - TRAVEL " Sh.p.k.
" Veneta Travel " SH.P.K.
" Your World Travel" Sh.p.k.
" Zip Travel Kosova " Sh.p.k.
"Albamex" SH.P.K.
"Arcobus Travel " SH.P.K.
"Euro-Travel Agency" Sh.p.k.
"GG Group INC" Sh.p.k.
"Reiseburo Prishtina Group" Sh.p.k. -Ltd Co
,, Air Kosova " Sh.p.k.
,, Air Prishtina " Sh.p.k.
,, Conex Travel " Sh. p. k.
,,First Choice Travel"L.L.C.
,,Illyrian Airways" Sh.p.k.
,,Illyrian Eagle" Sh.p.k.
,,Labea Reisen " Sh.p.k.
,,Quza Company "
,,Reiseburo-Prishtina" Sh.p.k.
A GJ. T. " Kaqanoli Reisen "
A T " Meridian - Travel "
A. T. " Kosova Lines "
A. T. " Prishtina Reiseburo Travel Agency "
A. T. " Riza - Tours "
A. T. " Transkos "
A. T. ,, Malësia Reisen "
A.D." Jeta Shped"
A.D."Kreshniku-Shped"
A.SH. " Abc - Voyages "
A.SH.T."ZANA"
A.Sh.T.,,Euro Star Club"
A.T. " AIR - TURS "
A.T. " Digit Travell "
A.T. " Adriatika Kosova "
A.T. " Korabi Tours "
A.T. " Adri Tours"
A.T. " Berisha Travel "
A.T. " Bes - Arti "
A.T. " Besi - Rajzen "
A.T. " Cufa - Reisen "
A.T. " Drilona "
A.T. " Drina "
A.T. " Euro-Trend "
A.T. " Gagi Reisen "
A.T. " Korabi Reiseburo "
A.T. " Kosovavoyages "
A.T. " Linda - Tours "
A.T. " Prishtina Travel "
A.T. " Rinori - M "
A.T. " Skylinestravel "
A.T. " Theranda Tours "
A.T. " Toptravel "
A.T. " World Travel And Tours"
A.T. " Zef Tours "
A.T. " Zhupa - Tours "
A.T. "Era"
A.T. "Mitrovica- Tours"
A.T. "Petriti- Trade"
A.T. "Sprinter"
A.T. ,, Al - Itkan për Haxhë dhe Umre"
A.T. ,,BKS Travel"
A.T. ,,Euro Tours"
A.T. ,,Gjeravica -Turist "
A.T." Fer- Tours"
A.T." Labi Reisen"
A.T."Prizren Tours"
A.T.,, Alkhtani "
A.T.,, Arbëria Reisen "
A.T.,, Globi "
A.T.,, Meti -AS "
A.T.,,Alba"
A.T.,,Arbi Reiseburo"
A.T.,,Avio Express"
A.T.,,Bujaria Tours"
A.T.,,Dardania Travel & Tours-Ag "
A.T.,,Korabi Tours"
A.T.,,Libertas"
A.T.,,On Travel"
A.T.,,Rusolia"
A.T.,,Spiegel Tours"
A.T.,,Valentina-Air"
A.T.,,Zani-Tours"
A.T.SH. " Prizren Turs "
A.T.Sh. ,,Aldi Travel"
A.Turistik ,,Andi"
Agencion,,Ar-Tours"
Agency Turistike Femi Morina
Agfjenci turistike
Agjenci Turistike " AG - Travel "
Agjenci Turistike " Jaha Tours "
Agjencia e Udhëtimeve ,,Relax Airlines"
Agjencia transportuese turistike Emini-Reisen Rahovec
Agjencia Turistike ,,Travel Day"
Agjencia turistike GRUKA - TORUES
Agjencion sherbyes turistik dhe hotelier Star Tours
AGJENCION TURISTIK " TRUVA LINES "
AGJENCION TURISTIK " ALBANIAN WINGS "
Agjencion Turistik " Buti Raisen "
Agjencion Turistik " Meridiani"
Agjencion Turistik "ALBA TOURS"
Agjencion Turistik "Alba Tours"
Agjencion Turistik ,,M & G Travel Centrum"
Agjencion Turistik ,,Phoenix - Fly "
Agjencion Turistik ,,Tiara Reisen"
Agjencion Turistik American Express Travel
Agjencioni Turistik " Baci "
Agjencioni ,,Kosova Toours"
Agjencioni i turistik Meka travel turizëm Uëmra &Haxh
Agjencioni Prishtina incoming LTD
Agjencioni Prishtina Turs
Agjencioni Turistik " NETO - PROFITI "
Agjencioni Turistik " ALBI TOURS "
Agjencioni Turistik " Albulena Travell "
AGJENCIONI TURISTIK " RILINDI REISEN "
Agjencioni Turistik Ardiairlines
Agjencioni Turistik " Albioni "
Agjencioni Turistik " Baci -Prishtinë "
Agjencioni Turistik " Bingo Travell "
Agjencioni Turistik " Dardania Travel "
Agjencioni Turistik " Edona - Tours"
Agjencioni Turistik " Exclusive "
Agjencioni Turistik " GONCA TURIZM "
Agjencioni Turistik " Isars Reisen "
AGJENCIONI TURISTIK " ISRA TOURS "
Agjencioni Turistik " Kosova Voyages "
Agjencioni Turistik " Meni Travel "
Agjencioni Turistik " Shar Turs"
Agjencioni Turistik "Albanora Eurolines"
Agjencioni Turistik "Real"
Agjencioni Turistik "Travel Plus"
Agjencioni Turistik ,,Air- Libonia" Sh.p.k.
Agjencioni Turistik ,,D... Travel"
Agjencioni Turistik ,,Euro Travel"
Agjencioni Turistik ,,Ridi Reisen"
Agjencioni Turistik ,,Rinia Reisen"
Agjencioni Turistik Arizona - Tours
Agjencioni turistik Azija
Agjencioni turistik Besi Reisen
Agjencioni turistik KOSOVA BROKER
Agjencioni Turistik Leotrimi
Agjencioni turistik ON TRAVEL Prishtinë
Agjencioni turistik shebyese transportusdhe sherbimet shpedicijonit EXP-IMP OPTIMA-TOURS
Agjencioni turistik,, EUROFLY"
Agjencioni Turistik,,Ar-Za"
Agjencioni Turstike ATA COMPANY
Agjencioni,,Capital Sky Net"
Agjencoin turistik Fati travel
Agjensi Doganore ,, Lori Shped "
Agjensi private tirostole XHIDA
Agjensi Turistike ERA-TRAVEL
Agjensi Turistike " Florida "
Agjensi Turistike " Jetmiri"
Agjensi Turistike "Beni Reisen"
Agjensi Turistike ,, Arad "
Agjensi Turistike ,,Besa Reisen"
Agjensi Turistike ARBËRIJA
Agjensi turistike SHKELQIMI - REISEN
Agjensi turistike SHKOZA Prishtinë
AGJENSIA TURISTIKE " IDEALI TOURS "
Agjensia Turistike " Iliria Travel "
Agjensia private turistike DIONI Skenderaj
Agjensia private turistike e sherbyese Kosovari
Agjensia Turistike " Zurich "
Agjensia Turistike " Best Reisen "
Agjensia turistike "Peja Reisen"
Agjensia Turistike ,, Dea Travel "
Agjensia Turistike ,, Mimoza "
Agjensia Turistike ,,Hati Reisen"
Agjensia turistike Adriatiku Prishtinë
Agjensia turistike Bota
Agjensia turistike DORI - TOURS
Agjensia turistike Eurozona Istog
Agjensia turistike ILIRIAN REISEBURO
Agjensia turistike Prishtina AG-E
Agjensia turistike Ramaj
Agjensia turistike shërbyese Rilindja Reisen N.B.
Agjensia Tustike Mediterran Prishtinë
Agjension Turistik " Bardha Travel "
Agjension " Laura Tours "
Agjension Doganor "Legenda - Shped"
Agjension për Shërbime " New Line "
Agjension Shërbyes"Vita- Tours A&B"
Agjension Touristik ,, DONA TOURS "
Agjension Turistik
Agjension Turistik KANION TOURS
Agjension Turistik " Hasi Impex "
Agjension Turistik " ARBËRI "
Agjension Turistik " DI PASSIO & ERENIKI TOUR "
AGJENSION TURISTIK " EURO - TOURS "
Agjension Turistik " Lura "
AGJENSION TURISTIK " OMER TRAVEL "
AGJENSION TURISTIK " VELA TRAVEL "
Agjension Turistik " Alpha Travel "
Agjension Turistik " Arbëri "
Agjension Turistik " Ardi - Tours"
Agjension Turistik " Baki Reisen "
Agjension Turistik " Diamond Travel "
Agjension Turistik " Doni 1 "
Agjension Turistik " Eurofly "
AGJENSION TURISTIK " FAVORI TOURS "
Agjension Turistik " Fenix Travel "
Agjension Turistik " hellotravel "
Agjension Turistik " Nora "
Agjension Turistik " Raci Travel "
Agjension Turistik " Rita - Travell "
Agjension Turistik " Skywings Inter KS"
Agjension Turistik " Travel Lines "
Agjension Turistik " Univers Travel "
Agjension Turistik "Arbëri"
AGJENSION TURISTIK "NDRIQIMI TOURS"
Agjension Turistik ,,Albi Travel"
Agjension Turistik ,,Edona"
AGJENSION TURISTIK ,,FLORIMI TOURS"
Agjension Turistik ,,Rina Reisen"
Agjension Turistik ,,Tina Rejsen"
Agjension Turistik ,,Univers Travel"
Agjension Turistik ,,Veseli -Turist "
Agjension turistik B&B
Agjension Turistik EGO
Agjension turistik i pavarur Viktor-tours
Agjension Turistik,,Maestro"
AGJENSIONI TURISTIK " DEA REISEN "
AGJENSIONI TURISTIK " ALBAKOS "
Agjensioni Turistik " Royal Travel "
Agjensioni " Fati Tours "
Agjensioni " Bonda "
Agjensioni Turistik " Royal Travel "
Agjensioni Turistik " Angels "
Agjensioni Turistik " Adhurimi "
Agjensioni " Anton Duhani"
Agjensioni " Discover America Kosova , Work and Travel "
Agjensioni " Hicaz Travel "
Agjensioni " Kujtimi Travel"
Agjensioni " Naseri Travel Agency"
Agjensioni " New York "
Agjensioni ,,Balkan- New Zeland Immigration Consultancy"
Agjensioni ,,Edi Turs & Transport"
Agjensioni ,,Globi-Reisen"
Agjensioni Doganor " ALFA - E "
Agjensioni Doganor "Enishped"
Agjensioni Doganor "Orgesi- Shped"
Agjensioni Merkuri
Agjensioni për Shpeditim ,,Kosova Shped"
AGJENSIONI TURISTIK " EURO - AGENTUR "
AGJENSIONI TURISTIK " BESI TOURS "
Agjensioni Turistik " Royal Travel - Hajj & Umrah "
Agjensioni Turistik " DINI COMMERCE "
Agjensioni Turistik " Gjilani - S "
Agjensioni Turistik " Luani "
Agjensioni Turistik " Morina Travel "
AGJENSIONI TURISTIK " NIKI REISEN-1 "
Agjensioni Turistik " Patriku "
Agjensioni Turistik " Toni Tours "
Agjensioni turistik - Travel Agency Edi - Company
Agjensioni Turistik " ADA TRAVEL "
Agjensioni Turistik " Air Kosova "
Agjensioni Turistik " Air -Tours "
Agjensioni Turistik " Airdardania "
Agjensioni Turistik " ALBERTI "
Agjensioni Turistik " ARCHITECTURAL DISCOVERIES"
Agjensioni Turistik " Artigoni "
Agjensioni Turistik " Art-Line 2 "
Agjensioni Turistik " Besa - Turs "
Agjensioni Turistik " BUJARI TRAVEL "
Agjensioni Turistik " Dielli "
Agjensioni Turistik " Emiri Reisen "
Agjensioni Turistik " Era Reisen "
Agjensioni Turistik " Euro - Tours "
Agjensioni Turistik " Euro Tours "
Agjensioni Turistik " Eurozona "
Agjensioni Turistik " Evropa "
Agjensioni Turistik " Exclusiv -Travel "
Agjensioni Turistik " Feri Tours "
Agjensioni Turistik " Flaka "
Agjensioni Turistik " Fluidi "
Agjensioni Turistik " Gërxhalia "
Agjensioni Turistik " Intours & Travel "
Agjensioni Turistik " Joni - Tours "
Agjensioni Turistik " KALLUDRA reisen "
Agjensioni Turistik " Kaltërsia Reissen 1 "
Agjensioni Turistik " Kelmendi "
Agjensioni Turistik " Kompass "
Agjensioni Turistik " Kosova FLY "
Agjensioni Turistik " NIKI REISEN "
Agjensioni Turistik " Oda "
Agjensioni Turistik " Oktravel Agency "
Agjensioni Turistik " Parnas "
Agjensioni Turistik " Prishtina h.h. "
AGJENSIONI TURISTIK " RAGUZA "
Agjensioni Turistik " Soni Tours "
Agjensioni Turistik " Vali - Tours "
Agjensioni Turistik "Qendrimi Kosovë "
Agjensioni Turistik "Saranda -Raisen"
Agjensioni Turistik "Toni"
Agjensioni Turistik ,, Ceni "
Agjensioni Turistik ,, Dona Tours
Agjensioni Turistik ,, Dona Tours "
Agjensioni Turistik ,, Eltoni - Reisen "
Agjensioni Turistik ,, Flora "
Agjensioni Turistik ,, Kaltërsia Reissen "
Agjensioni Turistik ,, Kosova Lines "
Agjensioni Turistik ,, Nderimi "
Agjensioni Turistik ,,Andi - Turs"
Agjensioni Turistik ,,B.F. Comerc"
Agjensioni Turistik ,,Bellatours"
Agjensioni Turistik ,,City Travel"
Agjensioni Turistik ,,Deni-Turs"
Agjensioni Turistik ,,Discount Flight Center"
Agjensioni Turistik ,,Edi 1"
Agjensioni Turistik ,,Ismajli Reisen"
Agjensioni Turistik ,,Kelmendi Reizen"
Agjensioni Turistik ,,Kosova"
Agjensioni Turistik ,,Swiss"
Agjensioni turistik Batllava Reisen
Agjensioni Turistik dhe Shërbimet ,,A & E"
Agjensioni turistik EURO TURIST Prishtinë
Agjensioni turistik EXPRES-TUR
Agjensioni turistik Ilirida
Agjensioni Turistik Kolloni Tours
Agjensioni turistik KORABI
Agjensioni turistik Labi
Agjensioni turistik LAURA TOURSS
Agjensioni turistik PIRANA TOURS
Agjensioni Turistik Travellines
Agjensioni Turistik" Fresh Air Travel "
Agjensioni Turistik" Nikaj Tours"
Agjensioni turistik,, Deni-Tours "
Agjensioni Turistik,,Andi-Turs"
Agjensioni Turistik,,Samirja Kom "
Agjensjon Turistik "Inter Tours "
Agjesioni Turistik " Miloti "
Angjensioni turistik AT . Kosova L. Arbëria ,Klinë
Asosiacion Turistik Aska Kosova Qubrel
AT,,Maxi-Tours"
AT,,Teuta-Tours"
AUSTRIA TOURS
Auto shkolla STARTI
Axhencioni Turistik ,, Experto "
Axhensi Turistike Kujtimi Turs
Byro e shërbimevce të udhëtimit, transportit, marketingut ...
Byro shyrbyese turistike Alfa Tours
D.P.H " Otranto "
D.P.Sh. " Vector -C "
D.P.T. " Going "
D.P.T. " Sheki"
D.P.Z. " FOTO LEARTI "
D.SH. AGJENSION TURISTIK " ASKO - TOURS "
D.SH. Agjensioni Turistik " DELFOS "
D.T.SH. " Lion "
DPSH Agjencioni ,,Zogu "
DPT ,, Puma "
Drenica Reisen - Përfaqësia në Prishtinë
Dyqan i Pavarur Shrbyes Gjakova-Reisen
Elfi-Tur OOD / Diadora Holidey-Predstavništvo Kosovo
Kombi Taxi Samilj Destani
Meridiana S.p.A. - Përfaqësia Operuese
Monda Tours ndërmarrje tregëtare shërbyese
N & B - Travel Agency Sh.p.k.
N.B.T.Sh. ,,Bedi"
N.H.Sh.,,Aulona"
N.P. " Ularica - Tours "
N.P. " BUTIS TOURS "
N.P.,,Zhitia - Turist"
N.P.SH. " INTERTOURS "
N.P.SH. ,, LULI TOURS "
N.P.SH. " BERLIN TOURS "
N.P.SH. " FIA TRAVEL "
N.P.SH. " FLASH LINE "
N.P.SH. " TRAVEL AGENCY FIBULA "
N.P.SH. " Euro - Tours "
N.P.SH. " INTERTOURS - GJILAN "
N.P.SH. " Dardania "
N.P.SH. " Expres- Tours "
N.P.SH. " ALBERT TRAVEL "
N.P.SH. " Berlin Com Gm "
N.P.SH. " Doni Com "
N.P.SH. " Eurolinda "
N.P.SH. " Europa 92 "
N.P.SH. " Loni Reisen "
N.P.SH. " N J F e E "
N.P.SH. " Peja Tours "
N.P.Sh. " Thuraja Travel "
N.P.SH. " Tradita "
N.P.Sh. " Union Travel Center "
N.P.SH. "Stublla- Commerce"
N.P.Sh.,,Guximi"
N.P.T " Toni"
N.P.T. ,, VAIDI "
N.P.T. " BASHKIMI REISEN "
N.P.T. " SFINGA - LINE "
N.P.T. " Pajtimi D.Commerce "
N.P.T. " Bazelli Raizen "
N.P.T. " Besarti - Tours "
N.P.T. " Burimi "
N.P.T. "Ardi- Com"
N.P.T. "Nikqi- KN
N.P.T. "Rotring"
N.P.T.,,Dardani Q.M."
N.P.T.,,Deçani-Turist"
N.P.T.,,Kollçaku"
N.Q. SH. "Illyria"
N.SH .Agjencioni Turistik ,,Veneta Travel "
N.SH. " Kosova Reisen "
N.SH. MAKSUTI RAISEN
N.SH. " AGJENSIONI TURISTIK Selectfly "
N.SH. " AIR JONI "
N.SH. " ETNO FLY "
N.SH. " GLOBAL TRAVEL AND TRADE "
N.SH. " KORBAY TRAVEL AGENCY "
N.SH. " PIRAMIDA KOSOVA "
N.SH. " Wes - Travel "
N.SH. " ZIP TRAVEL "
N.SH. " A A S "
N.SH. " AROS "
N.SH. " KOSOVAFLY "
N.SH. " SKY TRAVEL "
N.SH. " Zip Travel US "
N.SH. "Smart Travel "
N.SH. Agjensi Neks Travel
N.SH. AGJENSIONI " KOHA TURIZËM "
N.SH. Fer - Market
N.SH. METROPOL TIRANA-D
N.SH. Tirana Metropol
N.SH. " EURO TRAVEL "
N.SH. " GLOBI TRAVEL "
N.SH. " Hoti "
N.SH. " AKS Agency "
N.SH. " Arbëri "
N.SH. " A-TRAVEL "
N.SH. " Binakaj "
N.Sh. " Blue "
N.SH. " Bora "
N.SH. " DELTA TRAVEL "
N.SH. " DION FLY "
N.SH. " Drini Air "
N.SH. " DUA REISEN "
N.SH. " Easy Life "
N.SH. " Edoni Tours "
N.SH. " ELF "
N.SH. " ERA - N "
N.SH. " Eurowings Basel Saliu "
N.SH. " Fly Airwings "
N.SH. " FLY ATLASJET "
N.SH. " FOX PROJECTS "
N.SH. " Malësia Reisen"
N.Sh. " Ndriqimi "
N.SH. " ON LINE TRAVEL "
N.SH. " Raci Reisen -Com "
N.SH. " RORIDA "
N.Sh. " Sherreti Tours "
N.SH. " SHQIPONJA TRAVEL "
N.SH. " Transshped Emi "
N.SH. " TUANA TRAVEL "
N.SH. "AIR DRINIA"
N.Sh. "Alpha Travel Prn "
N.SH. "Damegra"
N.Sh. "ELF-2 "
N.SH. "Interkos"
N.SH. "LORIKU"
N.SH. ,,Drinia Net"
N.SH. Agjencioni Turistik "AIR MUNICH"
N.SH. Agjension Turistik " Libonia Fly "
N.SH. Agjensioni " Aksa "
N.Sh. Agjensioni " Diti "
N.SH. Agjensioni " Euro Travel "
N.SH. Agjensioni Turistik " EASY-FLY "
N.SH. Reiseburo ,,Dituria"
N.SH. TIRANA METROPOL-N
N.SH." AS TRAVEL ASSISTANCE "
N.SH." INFINIT "
N.SH." SHATRI TOURS "
N.SH." SHKËLQIMI REISEN "
N.SH." TIRANA METROPOL "
N.SH."Besniku-B"
N.SH."DATI"
N.SH."ENGE"
N.SH.,,Arbëria Travel"
N.Sh.,,Ardi"
N.Sh.,,Burimi Tours - Drenicë"
N.Sh.,,Deda - Tours"
N.Sh.,,Gëzimi Shped"
N.Sh.,,Mani Airlines Com."
N.SH.Agjencioni Turistik " LIRA TRAVEL "
N.SH.H. " Morea "
N.SH.P. " MCM "
N.SH.T. " Rinori Travel "
N.SH.T. " ALBA AIR "
N.Sh.T. " Deva- Tours "
N.Sh.T. " Apollonia "
N.Sh.T. " Auroni Travel "
N.SH.T. " Incom "
N.SH.T. " Lushaku"
N.SH.T. " NORI COM "
N.SH.T. " Qaza Reisen "
N.SH.T. " Reno-Tours"
N.SH.T. " Venera "
N.Sh.T. ,, Travel 2 "
N.SH.T. Mergimi - Tours "
N.Sh.T. R&R Agjencioni ,,Trashupa"
N.SH.T."Apollonia"
N.SH.T."Visi"
N.Sh.T.U.M. "Velania "
N.T. " YLLI - 2 "
N.T. "Bujari Tours"
N.T. "Krasniqi"
N.T.A.,,Toni-Com"
N.T.H." Dardania - Tours "
N.T.H.T. " Asllani Tours "
N.T.P. " DRINA TRANS "
N.T.P. " Kati - Shped "
N.T.P. " Ardi Tours "
N.T.P. " BESIANA "
N.T.P. " Erioni "
N.T.P. " Fitorja "
N.T.P. " I & D-TRAVEL "
N.T.P. " Intersig "
N.T.P. " Liki Tours "
N.T.P. " Marigona "
N.T.P. " Niti "
N.T.P. " Sfinga "
N.T.P. " Visari "
N.T.P. " Ylli "
N.T.P. "Batllava Turist"
N.T.P. "Geci Tours"
N.T.P. ,, Simnica Com "
N.T.P. ,,Turist Evropa"
N.T.P. Agjensia Turistike " Imi Tours "
N.T.P. Agjension Turistik " Inter Travel Club "
N.T.P."Albatros"
N.T.P."BENI BIZNIS"
N.T.P.,, Doni"
N.T.P.,,Albus"
N.T.P.,,Edi"
N.T.P.,,Hobi"
N.T.P.,,Real - Travell"
N.T.P.,,Sead Reisen"
N.T.P.,,World Travel"
N.T.P.,,Ylli""
N.T.P.SH. " Globi "
N.T.P.Sh. ,,Omega"
N.T.P.SH. OLIVERA-TC GJAKOVË
N.T.P.SH.T. Bati Company
N.T.Sh ,,Dona-Travel"
N.T.SH Auto Shkolla " Lëvis"
N.T.SH. " TURKO TRAVEL "
N.T.SH. " A.T. Adriatic "
N.T.SH. " AMK INTERNATIONAL "
N.T.SH. " EN - GE "
N.T.SH. " EURO - TOURS "
N.T.SH. " Ibraj Tours "
N.T.SH. " LULI "
N.T.SH. " PRISHTINA FLYY "
N.T.SH. " Raci Reisen "
N.T.SH. " EURODRINI "
N.T.SH. " GENI COM "
N.T.SH. " Guler "
N.T.SH. " MEMOS "
N.T.SH. " Sig - B - Travel "
N.T.SH. " Travel Service "
N.T.SH. " Alba - Tours "
N.T.SH. " Sharr Turist "
N.T.SH. " SHKËNDIJA TRAVELL "
N.T.SH. " Adriatiku"
N.T.Sh. " Aidi "
N.T.SH. " AMALFI "
N.T.SH. " Antika Travel "
N.T.SH. " Arbesa Turist "
N.T.SH. " Arlindi -B "
N.T.SH. " Ballkani Turist"
N.T.SH. " Banja Tours "
N.T.SH. " Beti "
N.T.Sh. " Bingo Reisen "
N.T.SH. " Bugra Astrans Commerce "
N.T.SH. " Dardania "
N.T.SH. " Deni Tours "
N.T.Sh. " EBEM "
N.T.SH. " Edi - Travel Agency "
N.T.Sh. " Ekspres - Tur "
N.T.SH. " Elda Reisen "
N.T.Sh. " Elioti.J.H "
N.T.SH. " Erza - Tours "
N.T.SH. " Exclusive Trade "
N.T.SH. " Fillimi "
N.T.SH. " GOLD - CO "
N.T.SH. " Hani Com "
N.T.SH. " IBG SERVICE "
N.T.SH. " JET AIR CONNECTION "
N.T.SH. " Klina Reissen "
N.T.SH. " Laura -Tours"
N.T.SH. " LAVDI COM "
N.T.Sh. " Loli "
N.T.Sh. " Marketingu "
N.T.SH. " Mendi - M "
N.T.SH. " Meti-Tours "
N.T.Sh. " Newborn-Inter "
N.T.SH. " PLUS TRAVEL "
N.T.SH. " Prime Travel "
N.T.SH. " Projekt i Ri "
N.T.SH. " Reisburo Gryka "
N.T.SH. " Reiseburo Iliria "
N.T.SH. " Renta-Car& Dreni"
N.T.SH. " Rrufeja " Sh.p.k.
N.T.SH. " Selo - Tours " Sh.p.k
N.T.SH. " Shero -Tors "
N.T.SH. " SUPERTRAVEL "
N.T.SH. " Te Kimetja "
N.T.SH. " TOMORI COM "
N.T.SH. " Valisa Komerc "
N.T.Sh. " VIP TRAVEL "
N.T.SH. " WORLD MARKETING C "
N.T.SH. "Albatros Reisen"
N.T.SH. "Beti Tours"
N.T.SH. "Butrinti"
N.T.SH. "Dialindi"
N.T.SH. "Euro Dardania"
N.T.SH. "Fiona"
N.T.Sh. "Fisi-Com"
N.T.SH. "Flori Reisen"
N.T.Sh. "Hiti "
N.T.SH. "Meri Com"
N.T.SH. "Obria"
N.T.SH. "Pelikan"
N.T.SH. "S.M.S. Travell"
N.T.SH. "Taulanti-T"
N.T.SH. "Teuta AG"
N.T.SH. "VECTOR"
N.T.SH. "Vëllëzërit Turkaj"
N.T.Sh. Agjension Turistik " Tina "
N.T.SH. Agjension Turistik "ABBA"
N.T.SH. Reisburo " Sion "
N.T.SH."Alpen"
N.T.SH."Euro-Dardi"
N.T.SH."LINA-TRADE"
N.T.Sh.,, Ardi Comerce "
N.T.Sh.,, Lindi"
N.T.Sh.,,Emini Comm"
N.T.Sh.,,Euroexport - R.Gj"
N.T.Sh.,,Gryka- Tours"
N.T.Sh.,,Kitka Turizëm"
N.T.Sh.,,Kosova Tours "
N.T.Sh.,,Maxi Travel"
N.T.Sh.,,Nikqi Tours"
N.T.SH.,,Piramida Tours"
N.T.SH.,,Rekord"
N.T.Sh.,,Rinia Travel"
N.T.Sh.,,Weekend Tours"
N.T.T " Euro Sky Travel Club "
N.T.T. " Fesh "
N.T.T. " Behari Tours "
N.T.T. " Bledi Reisen "
N.T.T. " Burimi-Tours "
N.T.T. " Commag Kaçaniku "
N.T.T. " Euro Reisen " F.M.
N.T.T. " EURO-TOURS "
N.T.T. " Jeta Tours "
N.T.T. " Kujtimi Turs "
N.T.T. " Mazgiti "
N.T.T. " Valoni Tours "
N.T.T. "ERHAN TRANS"
N.T.T. ,,Erhan - Trans"
N.T.T. ADRIA AIRWAYS Predstavništvo Prishtina
N.T.T." EX - IM TOURS "
N.T.T.,,Aginas-Travel"
N.T.T.,,Pro Fly-Ticket"
N.T.T.,,Vanesa" Sh.p.k.
N.T.T.P. " Arbëria - Reis Biro "
N.T.T.SH. ,, Kaltrina Tours "
Ndër.priv.për treg.e jasht.dhe të bren.me shum.dhe pak.tur.hot.dhe shped.exp.-imp.M.M.GJANA Prizren
Ndërmarja private shërbyese BENITA Gadime e epërme lipjan
Ndërmarja Private Shërbyese Tregtare"Diona"
Ndërmarja tregtare ,prodhuese,shërbyese Export -Import ANA
NDERMARJA TREGTARE TRAN. ME SHUM. DHE PAK. EX.IM. ELSHANI -OZDRIM
Ndermarja tregtare Transportuuse ARBËRIA
Ndërmarje Private Shërbyese "Taulanti"
Ndermarrja per grumbullim qarulim dhe sherb.Aero-Kosova Export-Import
Ndërmarrja për prodhim tregti dhe shërbime,export-import Prince Prishtinë
Ndërmarrja për transport dhe turizëm ADRIA adria airwayes the airline of Slovenia
Ndermarrja për tregëti dhe turizëm RUDINA-EXPORT-IMPORT Prizren
Ndërmarrja private Dini Comerc export-import Prizren
Ndërmarrja private për turizem menagjim,ingjiniering,dhe konstrukcion
Ndërmarrja private sherbyese në Deçan
Ndërmarrja Private Shërbyse ,, Koha Tours "
Ndërmarrja Private Transportuese Sherbyese " Veri Tours ,,
Ndermarrja private tregëtare sherbyese HAPPY MILLENNIUM
Ndërmarrja private tregtare dhe shërbyese LONA-TRAVELL
Ndërmarrja private tregtare export import B.F. Reisen Adem Jashari nr. 106 Prishtinë
Ndërmarrja private tregtare sherbyese AG COM EXPORT-IMPORT
Ndërmarrja private tregtare shërbyese Beli trade
Ndërmarrja Private Turistike dhe Sherbyese " ZANA "
Ndermarrja prodhuese tregtare dhe sherbyese exp. - imp. LITI - TOURS PRISHTINË
Ndërmarrja prodhuese tregtare dhe shërbyese Njomza exp. Imp.
Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese GJENTI TRAVEL
Ndermarrja prodhuese,tregtare dhe sherbyese DANA-AG EXP-IMP Krusha e Madhe Rahovec
Ndermarrja -prodhuese-tregtare-sherbyese BULLAKU-COMPANY EXPORT-IMPORT
Ndermarrja sherbyese Agjensia turistike ZATRIQI-TURS EXPORT-IMPORT Rahovec Rr.Xhelal Hajda -Toni
Ndërmarrja shërbyese dhe tregtare export-import Eureka Reisen
NDERMARRJA SHERBYESE PRIVATE GRANITI-SH
Ndermarrja Sherbyese Qarkulluese UNIVERS - SH
Ndërmarrja sherbyese shpedidtuese dhe prodhuese LULI
Ndermarrja sherbyese transportuese Turistike Besmiri Skenderaj
Ndërmarrja shërbyese tregtare me shumicë dhe pakicë exp.imp. Qëndresa
Ndërmarrja shërbyese turistike Besa & B. Co
Ndermarrja treg.exp-imp. Hoteliere turistike Beni Prague
Ndërmarrja treg.transport.private Baki Sllovijë, lipjan
Ndermarrja tregëtare dhe sherbyese KASTRIOTI-A Malishevë
Ndermarrja tregëtare private JETONI EXPORT-IMPORT
Ndermarrja tregëtare private SARANDA
Ndermarrja tregëtare prodhuese sherbyese BESA
Ndërmarrja tregtare dhe sherbyese LIRIA-TOURS Export-Import Prizren
Ndërmarrja tregtare private shërbyese Doni
Ndermarrja tregtare prodhuese Albania Expres
Ndërmarrja tregtare prodhuse Euro marketing
Ndermarrja tregtare prodhuse shërbyese private Kosova Company
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " Nexha Impex "
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " Verona"
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese ,,Bionti "
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese ARLINDA
Ndërmarrja tregtare sherbyese Export-Imprt MARKETINGU - Malishevë
Ndermarrja tregtare sherbyese Genta
Ndërmarrja tregtare sherbyese hot.turist.Export-Import LOTI-M
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese LULI
Ndermarrja tregtare sherbyese me pakicë dhe shumicë MEGIEM EXP. IMP.
Ndërmarrja tregtare sherbyese MIMIFI
Ndermarrja tregtare sherbyese Prishtina Ag
Ndërmarrja tregtare shërbyese turistike export import Oaza
Ndermarrja Tregtare Transportuse Shërbyse KOSMOS TOURS
Ndermarrja tregtare turistike EXCLUSIVE-TRADE exp-imp
Ndërmarrja tregtare turistike export-import SHERO-TURS
Ndërmarrja tregtare turistike PALMA TOURS
Ndërmarrja tregtare Turistike Palma Tours
Ndërmarrja tregtaree shërbyese Iilyria-MA
Ndërmarrja truistike shërbyese dhe qarkulluese NELI P.P. - Export-Import Prizren
Ndërmarrja turistike Gramosi-Tours
Ndërmarrja turistike hotelierie expot-import Saranda Tours
Ndërmarrja turistike hoteljere tdegtare prodhuese private, Burrak eksport-import
Ndërmarrja turistike private V-Shala Istog
Ndermarrja turistike sherbyese DRILONI-TOURS PRISHTINË
Ndërmarrja turistike VICTORY
Ndërmarrje për prodhim dhe sherbime export - import EURODARD
Ndërmarrje për qarkullim dhe sherbime iliria-rent a car export import
Ndermarrje private sherbyeso tregtare OAZA L
Ndërmarrje sherbyese Alba World
Ndërmarrje sherbyese Elena Di Montenegro
Ndermarrje sherbyese tregtare VULA A
Ndërmarrje shërbyso-tregtare QERRETI
Ndërmarrje transportuese dhe ndërtimore RUDINA TRADE
Ndërmarrje tregëtare turistike sherbyese Sulzer - AG Suharekë
Ndërmarrje tregtare shërbyese exp-imp ALIBABA
Ndermarrje tregtare shërbyese private me shumicë e pakic eksport-import DRINI-AS
Ndërmarrje Tregtare Turistike Shërbyese " Fati
Ndërmarrje tregtzare sherbyese turistike Export-Import ETIKA
Ndërmarrje Turistike Shërbyese ,, Eurokoha -Reisen"
Ndërmarrje turistike sherbyese Albakos BmbH
Ndërmarrjetregtare,shërbyese esxport-import Company Liriareisen-AG
NPT,, Cani - SS "
NSH,,MG"
NSHT,, Euro - Market - 2002 "
NSHT,, Patris " Sh.p.k.
NSHT,,Cameron"
NTP,, Euro-Nikqi "
NTP,, Vllëzrimi Tours "
NTP,,Dalina "
NTP,,Driloni "
NTSH ,, Fito "
NTSH ,, Fjolla "
NTSH ,, Kosova Air "
NTSh ,, Rilindja Travel Club "
NTSh,, Genta "
NTSH,,Edi Tours"
NTSH,,Naim-Tours"
NTSH,,Shpendi"
NTSH,,Valentina"
NTT,, Ippon "
NTT,,Polluzha-Tours"
P.P. "Holliday"
P.T.P. " Mediteran Tours "
Produzeae Za Deeiji i Omladinski Turizam " Lahor"
Reise Buro " Nita "
REISEBURO DITURIA
Sharri Biro Agjencia Turistike Shpedituse Shërbime Transporti dhe Shërbime Tjera Sharri - Biro
Shoqëri një antarshe SHARR TOURS me përgjegjsi të kufizuar Prizren
Shoqrija për veprimtari turistike transport veprimtari botuese medijat shërbime Reiseburo-Prishtinë
Summit Tours L.L.C.
T.A. ,, Alegro Tours "
T.A.,, Atlas Tours "
T.T.P. " TREND - G "
TAFA AIR SH.P.K. - PËRFAQËSIA NË KOSOVË
Transashsped MEYZ Gjilan
Travel Agency Venera Reisen
TURISTICKA AGENCIJA " HOLIDAY PLUS "
Turisticka Agencija " SLAVIA TOURISM "
Turistieka Agencija AVIO-AGENT
Turistieka Agencija Sveti Nikola
V.P.T.,,Viola -Reisen"
Vip Travel Agency
Visa Tours
Wiass- Travel Agency

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik