Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Sky Express " SH.P.K.
" ADLMS PIA Operations " J.S.C.
" Olti Airlines " L.L.C.
A.T. " Rinori - M "
Agjencia Turistike ,,Travel Day"
Agjensi Turistike ,,Victory"
Agjensija Turistike "Euro Sky "
Agjension për Kontrollim-Këshillim të Dokumenteve ,,Anaer"
AGJENSIONI TURISTIK " BUTRINTI "
Agjensioni Turistik ,, Tini Reisen "
Air adriatic Ud. Sh.p.k. Përfaqsia operuese
Air Logistics SH.P.K. - Dega në Kosovë
ALBANIAN AIRLINES MAK Sh.p.k.
Avioimex sh.a Përfaqsia Operuese
D.SH. " SKYWINGS - INTER "
Hemus Air Sh.P.K. Përfaqsia Operuese Prishtinë
N.SH .Agjencioni Turistik ,,Veneta Travel "
N.Sh. "Wings Aviation Services "
N.SH.T. " MCM CARGO "
N.T.P.Sh.,,Eximmer"
N.T.SH. " B.Q."
N.T.SH. " Samiri Tours "
N.T.SH. "Vëllëzërit Turkaj"
Ndërmarrja akcionare tregtare transportuese me shumicë dhe pakicë export-import Feniks
Ndërmarrja shebyese e mallrave Illyric Cargo
Ndermarrja tregtare sherbyese private
NPSH,,Unis "
Shoqeri njepersonale për prodhi,mqarkullim dhe sherbime në trnsprot dhe veprimtarit e agjensive tëUD
UnoTop AG Biel - Dega në Kosovë
Vectoria Verwaltungs GmbH CO REISEBURO KG

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik