Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" CRK TERMINALI DOGANOR " SH.P.K.
" A.p.m.p. DUA " SH.P.K.
" Ferrshped " Sh.p.k.
"Lidhja Auto-Moto e Kosovës " SH.a.
" A.P.M.P. DUA 1 " SH.P.K.
" EUBLERI " SH.P.K.
" A.D.T. DUA 2008 " SH.P.K.
" Green CO " SH.P.K.
" Terminali " SH.P.K.
"Asistenca Rugore e Kosovës " SH.P.K.
"Muki Trans" Sh.p.k.
,,Izolacija"
,,Jona" SH.P.K.
,,Profi - Shped" Sh.p.k.
A.p.m.p." DUA 2 " SH.P.K.
A.SH.,,Tea-Shped"
A.T.,,Spiegel Tours"
Agjencioni Doganor " Vërmica - Shped "
Agjencioni Për Menagjim Profesional,,Dua"
Agjensioni Touristik " Beks "
AUTO - PARKING QENDRA
Auto Larje"GRANITI"
Auto Parking ,,Ari"
Auto Parking Qaza
Auto parking Valtoni
Auto transportues LUKAJ -H
Auto Transportus "Xaki"
Autoparking "Hekurudha"
Auto-Servis ,,Mischelin"
Auto-transpçortues Genti Nuhi Gara
Autotransportues " Nusi "
AUTOTRANSPORTUES NAZMI GASHI
Autotransportues Sadri Selimi
D.P.H. " HOLLYWUD "
D.P.SH. " SAHAT KULLA "
D.P.SH. "Egzoni"
D.P.SH. "Tërnava"
D.P.Z. "Fati"
D.P.Z. Autoservis " Reno "
Dolio-D
Dyqani i pavarur zejtar vullkanizer
N. SH. " REX - EXIM "
N.I.T. ,,Husaj Tours"
N.N.Sh. " Gimi Shped "
N.N.T." Te Skenderi-SM "
N.N.T.P. " Dani - Trans "
N.P.,,Bina-Shped"
N.P.SH. " Bashkimi "
N.P.T. " Euro - Transport "
N.P.T. " Mergimi"
N.P.T. " Standard Comerc "
N.P.T. " Vëllezërit Nikqi - R "
N.SH. " Asistenca Rrugore e Kosovës "
N.SH. " Auto - Tërheqëse "
N.SH. " B & F INXHINIERING "
N.SH. " Prishped "
N.SH. " RISI - 1 "
N.SH. " SANN - FLY "
N.SH. " Sinjalizimi "
N.Sh. " Swiss Travel "
N.SH. "SHANA"
N.SH." Landi Tours "
N.SH.T. " TOLI TOURS "
N.Sh.T. " ETS "
N.SH.T. " Montel "
N.SH.T." Doruntina "
N.Sh.T.,,Jetta"
N.SH.T.T. " Mergim - Kosi "
N.T. " Armend - Trans "
N.T. " Vellezrit " Merturi"
N.T." Charly "
N.T.P. " ASDRENI "
N.t.P. " Albioni "
N.T.P. " Leotrimi "
N.T.P. ,,Cali-Comm"
N.T.P." EJP-Trade"
N.T.P."Merkur"
N.T.P.,,Vllezërit Shabani"
N.T.SH. " HOME OFF "
N.T.SH. " SHALA TRADE "
N.T.SH. " Express Shped "
N.T.SH. " KG - Engineering "
N.T.SH. " Dani - Tours "
N.T.Sh. " Endriti Kom "
N.T.SH. " Erza - Tours "
N.T.SH. " Gjaferraj-Turs"
N.T.SH. " GLADIOLA "
N.T.SH. " Korabi - FV "
N.T.SH. " Kulla "
N.T.SH. " Marimanga"
N.T.SH. " Monda - Shped "
N.T.Sh. " Nazi "
N.T.Sh. " Skenda Trans
N.T.SH. "Auto Qendra Beni"
N.T.SH. ,, A.M.C. AUSTRIA
N.T.Sh. ,,Gladiola"
N.T.SH. ,,LIRIDONI COM
N.T.Sh.,,Ardishped - Eu"
N.T.T. " Haziri - F "
Ndërmarrja për ndërtimtari hotelieri dhe shërb.Export-Import DARDAN-SHPED PRISHTINË
Ndermarrja për prodhim tregti dhe sherbime EDITA SH.P.K. Prishtinë
Ndermarrja për tregëti dhe shërbime Dafimend Exp.-Imp. Berjah
Ndërmarrja për tregti shpedicion e transport p.p. Agron shped Prizren
Ndërmarrja Private për Shpedicion dhe Transport ,,Jetashped"
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare Shërbyese Private "Viki"
Ndermarrja sherbyese KASTRATI
Ndërmarrja Sherbyese Prodhuese " Flora ,,
Ndërmarrja transportuese sherbyese Valoni-Company Malishevë
Ndermarrja Transportuse Sherbyse Ndertimore " Berisha "
Ndermarrja tregtare dhe sherbyese exort-import LINASHPED
Ndermarrja Tregtare Ndermjetsuese Sherbyese MEGA DRENOS KK RAHOVEC
Ndërmarrja Tregtare Private " Meti Compani"
Ndërmarrja tregtare prodhuese sherbyese Export-Import BESA -S.S.
Ndermarrja tregtare sherbyese EXP-IMP SARANDA Zaqishte
Ndërmarrja tregtare shërbyese prodhuese private export-import FER IMPEX
Ndërmarrje transportuese ndertimore BESARTI-K
Ndërmarrje tregtare transportuese LUMBARDHI
Newco Mirusha Transport L.L.C.
NP,,Exim"
NT ,, Kosova "
NT,, Ardi "
NT,, Prizreni "
NTSH,, Albini "
NTSH,, Visari "
NTT,, Artani "
P.P. " Šole "
Preduzeqe za promet proizvodnju i usluge interniv trade
Samostalna trgovinska usluzna radnja KAMEN
Shpedicion ,,Mani"
Suddeutsche Service GmbH - Përfaqësia Kosovë
TRANSCONT DOO - PËRFAQËSIA NË KOSOVË
Veprimtari e pavarur shërbyese auto-park CËRVADIKU
Veprimtari e pavarur sherbyese Parking Tori

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik