Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

"SFS - Sofia " Sh.p.k.
Autotransportues Isak Azemi
Autotransportues Xhafer Krasniqi
LUBOTENI-A Sh.p.k
N.SH. " NELI N "
N.T.P. " HYNORI "
" Behari Trans " SH.P.K.
" Albson Kemikal " Sh.p.k.
" EKO SHPED " Dega në Kosovë
" GEOING " Sh.p.k.
" Krasniqi Shped " Sh.p.k.
" Logistic Group Kosova " L.L.C.
" Logistics Plus " L.L.C.
" Luboteni " Sh.p.k.
" Mundo Logistics " SH.P.K.
" S.a.B. GRUP " Sh.p.k.
" SABI." sh.p.k.
" SEDES VISION " SH.P.K.
" Tornado 2 " SH.P.K.
" TRGOSPED - KS " SH.P.K.
Arsim Bucolli B.I.
AUTO TRANSPORTUES SHEFQET CAKOLLI
Auto-Taxi Xhevdet Maloku
Autotransportues Remzi Sheqiri
Autotransportues Behar Hyseni
Autotransportues Fadil Orlishta
Autotransportues Ismet Mahmuti
Autotransportues Nesim Hasani
Autotransportues Nexhmedin Maliqi
Autotransportues Xhevat Demi
Autotransportues Zyber Rrahmani
Autotransportues Ismet Beka
Autotrasportues Avni Mustafa
Enver Rexha B.I.
FATMIR STOLLA B.I.
FERUS KURTESHI B.I.
N.N.T. " IMERI "
N.P.T. " Glauku "
N.SH. " EURO SHPED 1 "
N.SH. PRENRECAJ
N.SH.T." ALPE TRANS "
N.T. " Luli "
N.T. " Niti "
N.T. " Transand Trade "
N.T. " V- G Trans "
N.T." AUTO - TRADE "
N.T.P. " TUTTI PRI "
N.T.SH. " Babë e Bir "
N.T.Sh. " Dushkaja "
N.T.SH. " Fortuna "
N.T.Sh. " Triera-Com "
N.T.SH."AUTOTRADE"
N.T.T. " Bledi "
NASER MUNISHI B.I.
P.P. " A & M-S "
P.P. " BROD "
P.P. " NEŠA - KOM "
P.T.P. " Filip Trans "
" SHARR SALLONITI I RI " SH.P.K.
" MATRIX KOSOVO " L.L.C.
" SHEGA PRO " SH.P.K.
" A & B -Trans " SH.P.K.
" Adex Trade " L.L.C.
" AGRI - PEX " SH.P.K.
" FAST " SH.P.K.
" HAMBURG LOGISTIK " SH.P.K.
" InterCargo " SH.P.K.
" IPEK INSAAT " SH.P.K.
" MOVE ONE " L.L.C.
" RMK " SH.P.K.
" TRANSTAS GLOBAL LOGISTICS " L.L.C.
" TRUCK TRANS " L.L.C.
" VIJATOR " SH.P.K.
" Agro - Teknika " Sh.p.k.
" AGROS " L.L.C.
" AGS- Pristina " L.L.C.
" Alba Gmbh " Sh.p.k.
" Arte Transport " SH.P.K.
" Aurora " Sh.p.k.
" B & B TRADING " SH.P.K.
" Bota Trans " Sh.p.k.
" Bujar Trans " Sh.p.k.
" Cimarosti " Sh.p.k.
" DIAMANT " SH.P.K.- Dega Kosovë
" Euroimport " Sh.p.k.
" FISHTREK TRADE " SH.P.K.
" FLOARI Sh.p.k.
" Gashi -AG " SH.P.K.
" Gmbh Transport Kosova " SH.P.K.
" Intertrans" Sh.p.k.
" Intertrans-Coop " Sh.p.k.
" KEGLI - DURI " SH.P.K.
" Kompania për Transport dhe Logjistikë K TRANS " SH.P.K.
" Korrier Express - Koex " Sh.p.k.
" Kosovashped -Company " Sh.p.k.
" LTS KOSOVO " L.L.C.
" M- POLLO " SH.P.K.
" Nati " SH.P.K.
" Nili" Sh.p.k.
" Nita " SH.P.K.
" Pajtimi Company " Sh.p.k.
" Prince " Sh.p.k.
" Railtrans " L.L.C.
" Roni " Sh.p.k.
" Ruhani Internationale Transporte " Sh.p.k.
" Šakišped " D.o.o.
" SHKËMBI-GLLAREVË" SH.P.K.
" TANDEM SOLUTION " SH.P.K.
" Terminali Prizreni " SH.P.K.
" TOP LOGISTICS " SH.P.K.
" Trafiko " Sh.p.k.
" TRANS 4 KOSOVA " SH.P.K.
" TRGOSPED " SH.P.K.
"Abazi Trans " Sh.p.k.
"Euro Beton" SH.P.K.
"Fan- Trans " Sh.p.k.
"Jet Transport " Sh.p.k.
"TD Mobil" Sh.p.k.
"Transportuesi" Sh.p.k.
"TRUCK FORCE " Sh.p.k.
,,Agi - Dani"Sh.p.k.
,,Markgrafler Taxi & Transporte Iliri" Sh.p.k.
,,Opoja Trans"
,,Rubicon Cori" SH.P.K.
,,Transkont" Sh.p.k.
A. T.,,Xhaviti Trans"
A.SH.T."ZANA"
A.T. "Vllëzrit- Mala"
A.T.,,Akrashtica-T"
Agjenci Doganore dhe Transport " AD TRADE "
Agjensi doganore Euro-Shped Bubavec
AGRON GJUKA B.I.
Ali Kurteshi B.I.
Auto Taxi Isa Brruti
Auto Transportues Hamdi Brajshori
Auto Transportues Rahim Ese
Auto - transportues Goni - Comerce Bellanicë
Auto - Transportues Isuf Hyseni
Auto - transportues rrugor i mallrave Musaja
Auto Transportues Vesel Begaj
Auto Shkolla Festina Prishtinë
Auto Taxi - Ikmet Zejnullahu
Auto Taxi Ilmi Islami
Auto Taxi Nuha Bitiç
AUTO TAXI TRANSPORTUES HAMZA Korroticë e Ultë
Auto Tranportues -Shaban Kalenica
Auto Transportues - Bekim Bajraktari
Auto Transportues - Bashkim Lajqi
Auto Transportues Izer Smajli
Auto Transportues - Din Demaj
Auto Transportues Halim Vitija
Auto Transportues - Hilmi Morina
Auto Transportues Reshat Ramadani
Auto Transportues - Zenel Shala
Auto Transportues " Kuka "
Auto Transportues " Toti "
Auto transportues "Sami Panxha"
Auto Transportues ,, Qazim Mustafa "
Auto Transportues ,,Shera"
Auto Transportues Afet Dalloshi
Auto Transportues Besim Hyseni
Auto Transportues Fatmir Dupa
Auto transportues Gani Salihu
Auto transportues Gjelal Gërxhaliu
Auto transportues GRYKA-THAQIT Llapushnik
Auto transportues Hyzri Sadiku
Auto transportues individual i mallrave nekomunikacionin Rrugor Enver Gashi
Auto transportues Ismajl Sylejmani
Auto Transportues Jahja Mustafa
Auto transportues Kipi Trasnportues - Gërlicë e Epërme
AUTO TRANSPORTUES KOSOVA Hamdi Gashi
Auto Transportues LEPENCI Doganaj
Auto Transportues Lulzim Morina
Auto transportues mallrash
Auto transportues mallrash Enver Salihu
Auto transportues mallrash Kadri Gërxhaliu
Auto Transportues Maruf Halili
Auto Transportues Mendu Bunjaku
Auto Transportues Naim Maliqi
Auto Transportues Ragip Begaj
Auto Transportues Ramadan Dervishi
Auto Transportues Ramiz Zubaku
Auto Transportues Ramush Dervishaj
Auto Transportues Rasim Vrajolli
Auto- Transportues Rexhep Krasniqi
Auto Transportues Rrustem Hamiti
Auto Transportues Sabit Pllana
Auto transportues Sali Sekiraqa
Auto transportues Sami Havolli
Auto Transportues Selman Lipovica
AUTO TRANSPORTUES Shemsi Pllana
Auto Transportues Smajl Rrustolli
Auto transportues tre vllezërit Kuqi
Auto Transportues Xhemajl Muja
Auto Transportues Xhemrush Omuri
Auto Transportues Xhevat Sahiti
Auto Transportues" Sadik Peci"
Auto Transportues,,Cani"
Auto transportuese imallrave në Komunikacion rrugor
Auto Transportus Agim Ramadani
Auto Transportus Fatmir Omuri
Auto Transportus Milazim Jusufi
Auto Transportus Naser Sadiku
Auto Transportus Naser Saiti
Auto Transportus Zenel Bardhaj
Auto Transportus,,Zenel Potoku "
Auto transporues zhavori BENI-Klinë
Auto transpotuese i mallrave BESI
Autoprevoznieka Radnja "Balkan Ekspres "
Autoprevoznik Ferit Karadolami
Autoprevoznik "Muki"
Autoprevoznik ,, Alfa-Trans "
Auto-prevoznik Isljam Alija
Autoprevoznik Milovan Petrovia
Autoprevoznik,,Emes"
Autoprevoznik,,Nevena Trans"
Autorransportues privat TE HABIBI
Autotaksi sherbime Bajraku -ib
Autotansportues Nazmi Osmani
Autotranmsportues TONI Z.S.
Autotransporti i mallrave vellezrit Avdyli Gllogovc
Autotransportrues Faik Hyseni
Autotransportrues TE HASHIMI Gllogovc
Autotransportuers KASTRATI B.
Autotransportues
Autotransportues Muhamet Sertolli
Autotransportues Adriatik Azemi
AUTOTRANSPORTUES ALAJDIN HOXHA
Autotransportues - Arben Berisha
AUTOTRANSPORTUES LAH ISTREFI
Autotransportues Mesud Haziri
Autotransportues Metat Gashi
Autotransportues Mustafa Gashi
Autotransportues Rexhep Mahmuti
Autotransportues Afrim Bujupi
Autotransportues Afrim Hoxha
Autotransportues Ardian Hyseni
Autotransportues Asllan Gashi
Autotransportues Asllan Keçolli
Autotransportues Atnan Shyqeriu
Autotransportues Avdullah Krasniqi
AUTOTRANSPORTUES AVNI HYSENI
Autotransportues Azem Rrahmani
Autotransportues Bashkim Gashi
Autotransportues Bashkim Rrukaj
Autotransportues Behar Trnava
AUTOTRANSPORTUES Besnik Krasniqi
Autotransportues Ejup Gashi
Autotransportues Fatmir Pacolli
Autotransportues - Gafurr Gashi
Autotransportues Gani Telaku
Autotransportues Gzim Shala
Autotransportues - Hamdi Latifi
Autotransportues Hasim Gashi
Autotransportues Hesat Arifi
Autotransportues Hetem Ramadani
Autotransportues Ilaz Mahmuti
Autotransportues ISMET FAZLIU
Autotransportues Jahi Isaku
Autotransportues Jakup Bytyqi
Autotransportues - Mehdi Salihu
AUTOTRANSPORTUES MILAZIM ARIFI
Autotransportues Muharrem Salihu
AUTOTRANSPORTUES MURAT HAZIRI
AUTOTRANSPORTUES MUSA DEMI
Autotransportues - Mustafë Kastrati
AUTOTRANSPORTUES NEXHAT PECI
Autotransportues Nexhip Januzi
Autotransportues Nusret Salihi
Autotransportues Nysret Bajrami
Autotransportues Qerim Azemi
Autotransportues Ragip Statovci
Autotransportues Refki Krasniqi
Autotransportues Rexhep Beqiri
Autotransportues - Rexhep Gashi
Autotransportues Ruzhdi Shabani
Autotransportues Sami Gecaj
AUTOTRANSPORTUES SAMI SAHITI
Autotransportues Shaban Daci
Autotransportues Shaqir Avdimetaj
AUTOTRANSPORTUES SHAQIR SAHITI
Autotransportues Skender Feka
Autotransportues Smalaki Osmani
AUTOTRANSPORTUES - TAXI Fati Transport
Autotransportues Valdet Kryeziu
AUTOTRANSPORTUES VESEL BALLAZHI
Autotransportues " Bahria"
Autotransportues " Beni "
Autotransportues " Drenica Commerce "
Autotransportues " Edi "
Autotransportues " Erblini "
Autotransportues " Izjadin Sadiku"
Autotransportues " Nusi "
Autotransportues " Obrazhda "
Autotransportues " Smajo "
Autotransportues "Dritoni"
Autotransportues "Leonardi"
Autotransportues "Noti"
Autotransportues ,, Emin Heta"
Auto-Transportues ,,Arditi-G "
Autotransportues ,,Besa"
Autotransportues ,,Binjakët"
Auto-Transportues ,,Cima Trans"
Autotransportues ,,Hoti"
Autotransportues ,,Mili Tranns"
Autotransportues ,,Niti"
Autotransportues ,,Vali Trans"
Autotransportues Abdilvahid Iseni
Autotransportues Agim Zulfaj
Autotransportues AGI-MA
Autotransportues Agron Emërllahu
Autotransportues Agron Muhaxheri
Autotransportues Ahmet Asllani
Autotransportues Ahmet Çupi
Autotransportues Ahmet Obrazhda
Autotransportues Ahmet Syla
Autotransportues Albani Llapushnik
Autotransportues ALBERTI
Autotransportues Ali Nuhaj
Autotransportues Arif Topalli
Autotransportues Arxhesa
AUTOTRANSPORTUES AVDI MORINA
Autotransportues Avdi Zogaj
Autotransportues Avdyl Bunjaku
Autotransportues Avni Morina
Autotransportues Bafti Salihu
Autotransportues Bafti Vrajolli
Autotransportues BARDHI Qikatov e Vjeter Gllogovc
Auto-Transportues Bashkim Uka
Autotransportues Bashkimi
Autotransportues Behxhet Ahmeti
Autotransportues Behxhet Kosumi
Autotransportues- Bekim Mahmuti
Autotransportues Bekim Maksuti
Autotransportues BERISHA TRANS A.T. BERISHA TRANS
Autotransportues Besim Paçarizi
Autotransportues Blerim Elshani
Autotransportues Bunjaku
Autotransportues Damaneku Gllogovc
Autotransportues Daut Spahija
Autotransportues ELSHANI - Gllogovc
Autotransportues Emrush Shkodra
Autotransportues Erhan Xhenaeva
Autotransportues Esat Krasniqi
Autotransportues Fadil Morina
Autotransportues Fadil Reçi
Autotransportues- Fadil Salihu
Autotransportues Faik Ramadani
Autotransportues Faton Sadiku
AUTOTRANSPORTUES FLAMURI GLLOGOVC
AUTOTRANSPORTUES GASHI TRANS
Autotransportues Gjevat Thaqi
Autotransportues -Hafir Kryeziu
AUTOTRANSPORTUES HAJDARI
Autotransportues Hajrush Bugaçki
Autotransportues Hamza Xhenajev
Autotransportues Haxhi Morina-Drenoc
Autotransportues Hysni Xhemajli
Autotransportues i mallarave SONI-TRANSPORT Llapushnik
Autotransportues i mallrave DAHI -Fushticë e Ultë
AUTOTRANSPORTUES I MALLRAVE EDONI HB
AUTO-TRANSPORTUES i Mallrave KLUNA Poklek i Vjetër
Autotransportues i pavarur NUHI ZEKA
Autotransportues i pavarur TRANSPORTI
Autotransportues individual i mallrave në komunikacion rrugor KASTRATI
Autotransportues individual i mallrave ne komunikacionin rrugor
Autotransportues individual i mallrave në komunikacionin rrugor
Autotransportues individual i mallrave ne komunikacionin rrugor AT TRANSPORT
Autotransportues individual i mallrave ne komunikacionin rrugor AUTOTRANSPORTUES
Autotransportues individual i mallrave në komunikacionin rrugor Autotransportues
Autotransportues individual i mallrave në komunikacionin Rrugor TRANSPORT
Autotransportues individual RIZA
Autotransportues Irfan Syla
Autotransportues Isa Nazifi
Autotransportues Isaj Thaqi
Autotransportues Isen Cena
Autotransportues Islam Berisha Malishevë
Autotransportues Ismajl Cikaqi
Autotransportues Ismet Berisha Carravran Gurbadh
Autotransportues Ismet Gashi
Autotransportues Isuf Hajrullahu
Autotransportues Jahir Ilazi
Autotransportues Kadrush Shkodra
Autotransportues Kemail Cakolli
Autotransportues Limi
AUTOTRANSPORTUES LIRIND
Autotransportues LULI TRANS
Autotransportues Mehdi Emini
Autotransportues Mehdi Emini
Autotransportues -Milazim Shabani
AUTOTRANSPORTUES MUHAMET KRASNIQI
Autotransportues Musa Mehmeti
Autotransportues Musa Vila
Auto-transportues N.Krasniqi Malishevë
Autotransportues Naim Fazliu
Autotransportues Naim Mustafa
Autotransportues Naser Morina
Autotransportues Naser Murseli
Autotransportues Naser Thaqi
Autotransportues Nezir Selimi
Autotransportues Omer Idrizi
Autotransportues për transportin rrugor të mallrave Luani Çikatovë e vjetër
Autotransportues Përparim Hyseni
Autotransportues Petrit Obrazhda
Autotransportues privat Çitaku Çitak
Autotransportues privat KRELANI
Autotransportues Qazim Mustafa
Autotransportues Raif Muzaqi
AUTOTRANSPORTUES Ramadan Gashi
Autotransportues Ramadan Krasniqi
Autotransportues Ramadan Krasniqi Malishevë
Autotransportues Refki Kryeziu
Autotransportues Remzi Kqiku
Autotransportues Riza Halimi
Autotransportues Rrahim Ejupi
Autotransportues Rrahim Islami
Autotransportues rugor i mallrave Vëllezrit Xhoshi
Autotransportues Saba Trans
Autotransportues Sabit Fazliu
Autotransportues Sabit Murina
Autotransportues Sadri Selimi
Autotransportues Safet Syla
Autotransportues Sahit Ademi
Autotransportues Salih Llugaliu
Autotransportues Samedin Mjeku
Autotransportues Sami Thaçi
Autotransportues Sami Thaçi Malishevë
Autotransportues Sejdi Hoti
Autotransportues Shaban Krasniqi
Autotransportues- Shaqir Sahiti
Autotransportues Shefqet Sadiku
Autotransportues Shefqet Krasniqi
Autotransportues Shefqet Selimi
Autotransportues Sherif Aliu
Autotransportues Shkelzen Hazrolli
Auto-transportues Shpejtim Dobruna-Llozicë
Auto-transportues Skender Berisha-Gurbardh
Autotransportues Skender Palloshi
Autotransportues SN-BESJANI GLLOGOVC
Autotransportues Sokol Shala Mleqan
Autotransportues Syla Gllogovc
Autotransportues Sylë Krasniqi
Autotransportues Sylë Sahitaj-Malishevë
Autotransportues TRANS GRANITI
AUTOTRANSPORTUES TRANSPORT
Autotransportues -Valdet Morina
Auto-transportues vllezërit Shala-Mleqan
Autotransportues Vllezrit Morina
AUTOTRANSPORTUES XHAFER BERISHA
Autotransportues Xheladin Berisha
Autotransportues Zeqir Bytyqi
Autotransportues,, R & H"
Autotransportues,,Hoti-Trans"
Autotransportues,,Lah Istrefi"
Autotransportuese mallrash Fevzi Nika
Autotransportuese rrugor i mallrave TIMI
Autotransportuesi individual i mallrave komunikacioni rrugor
AUTOTRANSPORTUESI PAJTIMI BUJAN - LIPJAN
AUTOTRANSPORTUESI SONI TRANS KROJMIR
Autotransportus
Autotransportus ,,Nefit Kusini "
Autotransportus Arton Gashi
Autotransportus i madhrave
Autotransportus i mallrave Rexha Gllogovc
Autotransportus individual i mallrave në komunikacion rrugor
Autotransportus individual i mallrave ne komunikacionin Rrugor
Autotransportus mallrash pestova
Autotransportus për Transportin e mallrave JEHONA
Autotransportus Përparimi Trans
Autotransportus privat
Autotransportus privat Bekimi
Autotransportuse Endi
Autotransportuse Halil Kelmendi
Autotransportusi Gjinovci Makermal
Auto-transporuese i malirane KIMI-TRANS
Autotransprotues i mallrave në komunikacionin rrugor
Autotrasnportuese ëi mallrave IBA Çikatovë e Vjetër
Autotrassnportues Sejdi Hoti Malishevë
Auttotransportus individual i madhrave ne komunikacionin rrugor autotransportuse
Avni Osmani B.I.
AVNI SHALA B.I.
Bajram Berisha B.I.
Besa Morina B.I.
BLU BELL & SARANDA Sh.p.k.
Bujar Hasani B.I.
D.P.SH. "ASK - COM"
D.T. " Liridoni "
Dyqan i pavarur zejtar Fatmir Trans
Ernim Rexhepi B.I.
G.T.P. " SEYO - COM "
Gazmend Kurta B.I.
HMG.Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Sirketi Përfaqësia Kosovë
Imer Mustafa B.I.
Intereuropa Kosova L.L.C.
Kombi-Taxi Jakup Nebihu
Kompanija Per Transport Ndertim Dhe Tregti BURIMI
Koperativ zejtare transportuese FERTAXI
M&M.militzer & Munch MTS Gmbh Prishtinë
MAKSI TRANS
MARKAJ-AF
N. SH. ,, ENISI "
N. T. ,, TONI "
N. T. " Niki Shped "
N. T. " SELMANI TRANS"
N. T. SH. " GENI COM "
N.D.Sh. "Dini-Com "
N.N. " BENI - AS - COM "
N.N. " Vllezrit Krasniqi "
N.N. " Lirigzoni Trans "
N.N. " Granta "
N.N. " Shkembi "
N.N. "Xhoxhaj"
N.N.P. " Kosumi "
N.N.SH. " TRE VLLËZRIT "
N.N.Sh. " Vëllëzërit Alshiqi "
N.N.SH." Herticët"
N.N.SH.,,Shqiptarët Istrian"
N.N.T. " Suiss - Kosova "
N.N.T. " ERMALI - 8 "
N.N.T. " Korabi "
N.N.T. " Begaj-Trans "
N.N.T. " Muli "
N.N.T. " Bini "
N.N.T. " Euro -Trans "
N.N.T. " Fazi Trans"
N.N.T. " Hamiti "
N.N.T. " Juniku " Sh.p.k.
N.N.T. " LINDI "
N.N.T. " Toverlani Trans "
N.N.T."Rudina"
N.N.T.,,Burimi"
N.N.T.,,Eurotrans"
N.N.T.SH. " ZYSKEN TRANS "
N.N.T.T. " Euro 2000 "
N.P. " KOMPAS PRISHTINA "
N.P. " Aferdita "
N.P. " EUROTEK "
N.P. " Next Market "
N.P. " TOLAJ TRANS "
N.P. " V- Comm"
N.P.,, Gani - Commerc"
N.P.,,Lori Com"
N.P.N.,,Tërpeza"
N.P.SH. ,,Topalli
N.P.SH. " SABA "
N.P.SH. " 4 Vëllëzërit Braina "
N.P.SH. " BURIMI - A "
N.P.Sh. " Mizi "
N.P.SH. " Ahmeti "
N.P.SH. " Arenaa "
N.P.SH. " AUTO NITI TRANSPORT "
N.P.SH. " Bashkimi "
N.P.SH. " Beki Trans "
N.P.SH. " Braka "
N.P.Sh. " Buardi " Sh.p.k.
N.P.SH. " Bushi - T "
N.P.SH. " KAONA "
N.P.SH. " Laki "
N.P.SH. " Nazif Hajdini "
N.P.SH. " Sherif - Com "
N.P.SH. " Shpëtimi "
N.P.SH. " Valoni "
N.P.T. " BESART TRANS "
N.P.T. " BINI - TRANS "
N.P.T. " DAJA "
N.P.T. " EXCLUSIVE - HAVOLLI "
N.P.T. " ZEKOLLI "
N.P.T. " Bleri - Trans "
N.P.T. " GIMI TRANS "
N.P.T. " Sllatina - M "
N.P.T. " SPEED "
N.P.T. ,, ARJONI-L "
N.P.T. " Arbëri "
N.P.T. " Baci Transport "
N.P.T. " Bajrami -Trans "
N.P.T. " Beka - Ag "
N.P.T. " Berisha Com "
N.P.T. " Blini "
N.P.T. " Busovata-Commerce "
N.P.T. " Bytyqi "
N.P.T. " Daku "
N.P.T. " Deni "
N.P.T. " Diellza "
N.P.T. " Doli - 2 "
N.P.T. " Drini i Bardhë "
N.P.T. " Gashi "
N.P.T. " Gzimi Trans "
N.P.T. " Heftrans"
N.P.T. " Jet - Com "
N.P.T. " Lala "
N.P.T. " Maxami -Trans "
N.P.T. " Taulanti"
N.P.T. "Ardi"
N.P.T. "Denisi- Trans"
N.P.T. "ENDRITI"
N.P.T. "Flori"
N.P.T. "Haliti"
N.P.T."HALITI"
N.P.T.,,Euroshped"
N.P.T.,,Goni Com"
N.P.T.,,Greece - Kosovo"
N.P.T.,,Nisi Trans"
N.P.T.,,Roni"
N.P.T.SH. " Smira Trans - S.P. "
N.P.T.Sh.,,Hagi -Komerc"
N.P.T.T. " Fatmir Trans "
N.P.T.T. ,,Xhema Trans"
N.SH T. " Erdi "
N.SH. " A - F PARTNER "
N.SH. " Ari Trans "
N.SH. " Çeklik "
N.SH. " Enti"
N.SH. " GASHI TRANS - I "
N.SH. " Lavdimi "
N.Sh. " Makshana "
N.Sh. " Pelikan Kosova "
N.SH. " PELIKAN TRANSPORT "
N.SH. " SE - FA KOSOVA "
N.SH. " SOVRAN KOS "
N.SH. " Transshped Emi "
N.SH. " URIMI TRANS "
N.SH. "Ags Skopje"
N.SH. "Hoti"
N.SH. "Jetmiri"
N.Sh. "Liki"
N.SH. "LORIKU"
N.SH. "Trans Cargo Team"
N.SH. ALBI - TRANS
N.SH. Autotransportues " Asmir - Trans"
N.Sh.,,Autokip"
N.Sh.,,Bi - Trans"
N.Sh.,,Dioni"
N.Sh.,,Rag - Alt Trans"
N.SH.Autotransportues " TRANS - SHPED "
N.SH.H. " Victory "
N.SH.T,,Transport"
N.SH.T. " BIMI TRANSPORT "
N.SH.T. " EMVIS "
N.SH.T. " FIN TRANSPORT "
N.SH.T. " B & N - Cargo "
N.SH.T. "RADIKA"
N.SH.T. " DANI "
N.Sh.T. " Euro-Transport "
N.SH.T. " Intershped "
N.SH.T. " Lemi "
N.SH.T. " Prushi "
N.SH.T. " REKA "
N.SH.T. 15 Janari
N.SH.T.,,Flurim Avdi"
N.SH.T.T. " Fortesa M "
N.T. " ALBI TRANS "
N.T. " E.K. TRANS "
N.T. " FATMIRI TRANSPORT "
N.T. " ABEJA "
N.T. " DITII "
N.T. " GASHI - G "
N.T. " JENUZI TRANSPORT "
N.T. " LEA "
N.T. " LINDI TRANS "
N.T. " LUSNJANI "
N.T. " TINI - N "
N.T. " TONI - TRANS "
N.T. " Avi - Trans "
N.T. " Besarti "
N.T. " FATI TRANS "
N.T. " MERITONI "
N.T. " Niki "
N.T. " Vatra "
N.T. "Bryma Shped"
N.T. ALBI - TRANS
N.T. B-TRANS
N.T. " KALANICA - TRANSPORT "
N.T. " 5 -A - S "
N.T. " 7 Vllëzrit Fazliu "
N.T. " ALBI "
N.T. " Arditi "
N.T. " Asllani "
N.T. " AUTOTRANS-ZOGAJ "
N.T. " Bardhi "
N.T. " Beli Trans"
N.T. " Beni Transport "
N.T. " Besmiri "
N.T. " Bledi Trans "
N.T. " Burimi Holiding "
N.T. " Dervishi "
N.T. " Dini Trans "
N.T. " EGZONI "
N.T. " EGZONI.Com "
N.T. " Ermali Trans "
N.T. " Fati Trans
N.T. " Fitimi Trans"
N.T. " Fleti "
N.T. " Foli "
N.T. " GESHTENJA - TRANS "
N.T. " Gjashtë Vëllezër "
N.T. " Hajra Trans "
N.T. " Haxhia - Eutransport"
N.T. " IMI "
N.T. " Inter Trans "
N.T. " Kujta "
N.T. " LIKA - TRANS "
N.T. " LILI "
N.T. " Liriani Transport "
N.T. " Mili "
N.T. " NITAJ TRANS "
N.T. " NITI - G "
N.T. " Noli "
N.T. " Olti "
N.T. " Patoku "
N.T. " PËRPARIMI - G "
N.T. " Second "
N.T. " Sharr Trans "
N.T. " Sopa- Shped "
N.T. " Sotrag"
N.T. " Toni - Com "
N.T. " Transproject "
N.T. " Ukmata - Transport " SH.P.K.
N.T. " Valoni "
N.T. " VOLTRANS"
N.T. " Xheki - Trans "
N.T. "Behari Trans"
N.T. "FDF COMM"
N.T. "Gzimi Trans"
N.T. "Kosmaqi -Com"
N.T. "Mentori"
N.T. "Shkelqi"
N.T. "Vëllezërit Dema " Sh.p.k.
N.T. Autotransportues " Hoti "
N.T. Autotransportues ,, Meditrans
N.T. Autotransportues" B&D"
N.T. SH. " LEO - TRANS "
N.T." Hajzeri Trans "
N.T." Kokollari Trasport "
N.T." Shega Trans"
N.T."DANI TRANS"
N.T.,, Doli "
N.T.,,Ardiani Tours"
N.T.,,Broqi-Trans"
N.T.,,Fatoni"
N.T.,,Kastrioti-N"
N.T.,,Komogllava"
N.T.,,Leo Transport"
N.T.,,Rial"
N.T.,,Valdrini"
N.T.,,Vllezërit Sahiti"
N.T.,,Xixi-Com"
N.T..P. " Jeta "
N.T.N. " FLORENTI TRANS "
N.T.N. " Istogu "
N.T.N. " Bleri Transport "
N.T.N. " Eg - En - Com "
N.T.N. " MILI "
N.T.N. " Patriot-Trans"
N.T.N. "Alija"
N.T.N. "Limi & Buli"
N.T.N. "Temporer Keramus" Sh.p.k.
N.T.N. ,, Shala - A "
N.T.N." Nida"
N.T.N.T." Shkoza"
N.T.P " XHEMA-COM "
N.T.P "Beni Commerc"
N.T.P,,A. Kukaj"
N.T.P. " FERI "
N.T.P. " GLOBAL LOGISTICS "
N.T.P. " TE URA B. "
N.T.P. " TRANS EURO - H "
N.T.P. " BT SWISS "
N.T.P. " Bushgegu "
N.T.P. " EUROASFALTI "
N.T.P. " FERIZI "
N.T.P. " GENI - XH "
N.T.P. " JAVORI COM "
N.T.P. " Kalludra Trans "
N.T.P. " LINDI TRANS "
N.T.P. " MALSORI "
N.T.P. " MEDINA COM "
N.T.P. " UKA "
N.T.P. " UNIS "
N.T.P. " VIZION - BD "
N.T.P. " ALB TRANS "
N.T.P. " Besi - Com "
N.T.P. " Eurotransport "
N.T.P. " Shaqiri-Plast "
N.T.P. " X-SHPED "
N.T.P. " DARDANIA - TRANSPORT "
N.T.P. " Përparimi "
N.T.P. " VATA TRANS "
N.T.P. " Al - Trans "
N.T.P. " Anisa "
N.T.P. " Arta Impex
N.T.P. " Atllasi "
N.T.P. " BAMEXS-TRANS "
N.T.P. " Bani Trans "
N.T.P. " Binaku Trans "
N.T.P. " Blendi Trans "
N.T.P. " BREZA-1 "
N.T.P. " Bukoshi Tours "
N.T.P. " Corman-Trade "
N.T.P. " Çupi "
N.T.P. " Delta -K "
N.T.P. " Denis Trans "
N.T.P. " Dona Tours "
N.T.P. " Driloni "
N.T.P. " Driloni - M "
N.T.P. " ELITA TRANSPORT "
N.T.P. " ELOARDI EXPRES "
N.T.P. " Erë Trans "
N.T.P. " Europa "
N.T.P. " Fitim "
N.T.P. " Hasani "
N.T.P. " Haxholli "
N.T.P. " Intercon "
N.T.P. " Kompakt Klima & Transporter "
N.T.P. " Kushtrimi-F "
N.T.P. " Mens "
N.T.P. " Nisi "
N.T.P. " -NITI- "
N.T.P. " Riadi Comerc "
N.T.P. " SABI "
N.T.P. " SWISS WORLD "
N.T.P. " Tina Transport"
N.T.P. " Ton 1 "
N.T.P. " Toska "
N.T.P. " Tyli Coom "
N.T.P. " Vatra "
N.T.P. " Xaxi "
N.T.P. " ZEKA TRANS"
N.T.P. "Buli Comm"
N.T.P. "Dani"
N.T.P. "Fidani-L"
N.T.P. "MAZREKU TRANS"
N.T.P. "Niti-As"
N.T.P. "Raka"
N.T.P. "Roni"
N.T.P. "TMAVA COM"
N.T.P. ,,QËNDRIMI TRANS
N.T.P. ,,Transportuesi Com"
N.T.P. Di & Di Com
N.T.P." EL- MISINI "
N.T.P."BINJAKËT"
N.T.P."TROPIK"
N.T.P.,,Afrimi"
N.T.P.,,Astra Com"
N.T.P.,,Autosaloni Pestova 1"
N.T.P.,,Cekaj - Auto"
N.T.P.,,Lira Trans"
N.T.P.,,Lumi Tex"
N.T.P.,,Neha Transport"
N.T.P.,,Rukovci"
N.T.P.,,Vata"
N.T.P.,,Vllezërit Ferizi"
N.T.P.,,Xhati Com"
N.T.P.SH. " Breza "
N.T.SH. " Nesi "
N.T.SH. " SCANIA TRANS "
N.T.SH. " DRAGAQINA TRANSPORT "
N.T.SH. " BENI "
N.T.SH. " BUZOKU "
N.T.SH. " Dini - Comerc "
N.T.SH. " ENES - COM "
N.T.SH. " ERI TRANS "
N.T.SH. " EURO - TEK "
N.T.SH. " GAFA TRANS "
N.T.SH. " GONI COM "
N.T.SH. " ILIRIA SEALINES "
N.T.SH. " KEMO "
N.T.SH. " LOGTRANS "
N.T.SH. " Mërgimi "
N.T.SH. " METI 2 "
N.T.SH. " OMURI "
N.T.SH. " TEUTA - T "
N.T.SH. " BELINDI "
N.T.SH. " BLENDI "
N.T.SH. " Globex "
N.T.SH. " Kroni - Com "
N.T.SH. " MENDIMI "
N.T.SH. " NARTIMI "
N.T.SH. " Trans Shped "
N.T.SH. " TRASPORTUESI "
N.T.SH. " URA "
N.T.Sh. " Xoni "
N.T.SH. ,, EULINDI TRANS
N.T.SH. Autotransportues ,, NEXHI TRANS "
N.T.SH. KOSOVA COM
N.T.SH. " DONI - COM "
N.T.SH. " GJOKA "
N.T.SH. " LONI TRANS "
N.T.SH. " NELI TRANS "
N.T.SH. " Adam - Trans "
N.T.SH. " ADI - Z "
N.T.SH. " Alfa "
N.T.SH. " Allall - Trans "
N.T.SH. " ALP "
N.T.Sh. " Alshiqi-Trans "
N.T.Sh. " Altoni "
N.T.SH. " ANI TRANSPORT "
N.T.Sh. " Aniki - Trans "
N.T.SH. " ARBËRI TRANSPORT "
N.T.SH. " Ariani "
N.T.SH. " ARSIMI COM "
N.T.SH. " AUTOTRANSPORTUES ORACA "
N.T.SH. " B - 52 "
N.T.SH. " Bageri I &M"
N.T.SH. " Bajrami Transport "
N.T.Sh. " Behari Comerc "
N.T.SH. " Bejtullahu"
N.T.SH. " Beka "
N.T.SH. " Beqiri Trans B "
N.T.SH. " Beqiri Trans "
N.T.SH. " BERATI -UH "
N.T.Sh. " Besarta "
N.T.SH. " Besi Trans "
N.T.SH. " BIMBO TRANSPORT "
N.T.SH. " Cufa Trans "
N.T.SH. " Denisi Trans"
N.T.SH. " Denizi "
N.T.SH. " DURIMI TRANS "
N.T.SH. " Eba "
N.T.SH. " ECONNECT "
N.T.SH. " -ELTONI- "
N.T.SH. " Euro - AG "
N.T.SH. " Euro - Biznis "
N.T.SH. " Euro - Trans "
N.T.SH. " EURO AG "
N.T.Sh. " Fati Trans "
N.T.SH. " FATLINDI - K "
N.T.Sh. " Florenti Trans "
N.T.Sh. " Gëzimi "
N.T.SH. " Gini Trade "
N.T.Sh. " GOLF X "
N.T.SH. " Goni "
N.T.SH. " Gzim Transport"
N.T.Sh. " Hakija Com "
N.T.Sh. " Hoxha "
N.T.Sh. " Iliri Com "
N.T.SH. " Komoni Komerc "
N.T.Sh. " Kosovari-G"
N.T.SH. " L.T.C. "
N.T.SH. " Loni "
N.T.SH. " Mendi Transport "
N.T.SH. " Morina"
N.T.Sh. " Neli Trans "
N.T.SH. " NEXHI "
N.T.SH. " Niti Com "
N.T.SH. " Protect "
N.T.SH. " Qaza "
N.T.SH. " Rudi "
N.T.SH. " Saudi - Sh "
N.T.SH. " SH - K "
N.T.SH. " SH.L.V.D."
N.T.SH. " Shqiprimi Com"
N.T.SH. " Speedy"
N.T.Sh. " Suhareka-Transport "
N.T.SH. " Tafa"
N.T.SH. " Torra Trans "
N.T.SH. " Trans - Place "
N.T.SH. " Univerzal "
N.T.SH. " VAK COM 1 "
N.T.SH. " VALERIONI "
N.T.Sh. " Vali "
N.T.SH. " XHANI COMMERCE "
N.T.SH. " Zena Trans "
N.T.SH. "ADI TRANS"
N.T.SH. "Basha Trans"
N.T.SH. "EAGLE TRANS"
N.T.SH. "Eli Transport"
N.T.SH. "Flora"
N.T.Sh. "Graniti "
N.T.SH. "Haxhi Transport Europa"
N.T.SH. "Ihas"
N.T.SH. "L.M.D."
N.T.SH. "LATA"
N.T.SH. "Leci Com"
N.T.SH. "Leonardi Trans"
N.T.SH. "SELA TRANS"
N.T.SH. "Tina- Trade"
N.T.SH. "Trans-5"
N.T.SH. "Trimi "
N.T.SH. "VATA - PRIZRENI"
N.T.SH. ,, Ajeti "
N.T.SH. ,,4 Vllezër"
N.T.Sh. ,,Edi"
N.T.Sh. ,,Edi"
N.T.SH. AUTOTRANSPORTUES "METI TRANS"
N.T.SH. Imer Idrizi
N.T.SH. Sela-Shped
N.T.SH." Ak Arslan"
N.T.SH." Alberti Comm "
N.T.SH." Euro Transport "
N.T.SH." Iki Trade"
N.T.SH." INT "
N.T.SH." Loni"
N.T.SH." Luta Kommerc "
N.T.SH." SHPATI - K "
N.T.SH."Shen"
N.T.SH.,, Matrix Relocations "
N.T.Sh.,,A & B Com"
N.T.Sh.,,Agi"
N.T.Sh.,,Ak-For Lojistik"
N.T.Sh.,,Altini Transport"
N.T.SH.,,Ardijani"
N.T.Sh.,,Com Votra"
N.T.Sh.,,Fisi - Trans"
N.T.Sh.,,Flaka"
N.T.Sh.,,Flamurtrans - L"
N.T.Sh.,,Hallall"
N.T.SH.,,Hasi"
N.T.Sh.,,Ibri"
N.T.Sh.,,Interkos"
N.T.Sh.,,Kaltrina Trans"
N.T.Sh.,,Malsori Shped"
N.T.Sh.,,New Port"
N.T.Sh.,,Shndriti"
N.T.Sh.,,T.M.T"
N.T.SH.,,Timoni"
N.T.Sh.,,Trimi"
N.T.Sh.,,Valoni-Trans"
N.T.SH. RONI TRANS
N.T.T " Blenardi "
N.T.T. " LEONARDI "
N.T.T. " ADNANI - T "
N.T.T. " RAMA - TRANS " SH.P.K.
N.T.T. " BILINICË "
N.T.T. " LIMI "
N.T.T. " NEWBORN "
N.T.T. " SARA - TOURS "
N.T.T. " Albi Trans " Sh.p.k.
N.T.T. " Arifi "
N.T.T. " Arlindi "
N.T.T. " Bajra Comerc "
N.T.T. " Begi "
N.T.T. " Bledi - SH "
N.T.T. " Diamanti "
N.T.T. " DORAN TRANS "
N.T.T. " Dorina "
N.T.T. " Driloni - K "
N.T.T. " DRILONI "
N.T.T. " Duro Shped "
N.T.T. " EUROSHPEDI "
N.T.T. " Fani Trans "
N.T.T. " Fati "
N.T.T. " Fatmiri - Trans "
N.T.T. " Flamuri "
N.T.T. " HAL-SA "
N.T.T. " Klysyra 97 "
N.T.T. " La & Li - Trans "
N.T.T. " Learti Travel "
N.T.T. " Linda "
N.T.T. " Mergimi -Trans"
N.T.T. " MORINA-E "
N.T.T. " Pajtimi Comerc "
N.T.T. " Palloshi"
N.T.T. " Riza -Transport "
N.T.T. " Routex "
N.T.T. " SH - DEDA "
N.T.T. " Shena "
N.T.T. " SHERIFF "
N.T.T. " Toni - Lindi "
N.T.T. " Uka Trans "
N.T.T. " Universe "
N.T.T. " Vllaznimi "
N.T.T. " Vllëzërit Përlaska "
N.T.T. " Xiki "
N.T.T. "Arbëri-Trans"
N.T.T. "Doni Trade"
N.T.T. "Eli -En"
N.T.T. ,,Met - Trans"
N.T.T. A.B. Trans
N.T.T."Badhyli trans"
N.T.T.,, Adri "
N.T.T.,,Fershped - VM"
N.T.T.,,Lindi-Ad"
N.T.T.,,Luli 93 "
N.T.T.,,Luri"
N.T.T.,,PB"
N.T.T.,,Sevilay"
N.T.T.SH. " Vëllezërit Shehu "
N.T.T.SH. "Baton Trans" Sh.p.k.
N.T.T.SH.P. "Endriti "
Ndë[rmarrja transportuese ARDIANI - Klinë
Ndëdrmarrja private shërbyese Vlora
Ndëdrmarrja prodhuese, ujqësore,transortuese,tregtare exort import ALBA
Ndëdrmarrja tregëtare sherbyese transportuese
Ndërdmarrja transportuese,ndërtimore tregtare,Smajli
Ndërm.prodh.shërb.treg.Meti Expo-impo
Ndërm.transport.prodh.treg.dhe shërb.Export-Import Dena Prishtinë
NDERMARJA PRODHUESE E TRANSPORTUESE PALL --TRANS BIÇEC
Ndërmarja tregtare transportuese me shumicë e pakicë Ballkani Rixhevë
Ndërmarje Transportuese " T.P.I. "
Ndermarje transportuese tregtare exp. Inp. Toni conpani
Ndermarje tregtare transportuese Misi Com
Ndërmarraj prodhuese, treg.traqnsp.dhe shërb.export-import FIDANI-COMM Prishtinë
Ndërmarrja Autotrasportuese Ismet Berisha
Ndermarrja Ndertimore Dhe Transportuese ASTRITI COMPANY
Ndërmarrja Ndërtimore dhe Transportuese Vishi
Ndërmarrja ndertimore rtransportuese tregtare Edenis export-import
Ndërmarrja ndërtimore sherbyese transportuese private Alberti Podujevë
Ndermarrja Ndërtimore Sherbyese transportuese private valoni
Ndërmarrja ndërtimore transportuese JASIRI
Ndërmarrja ndërtimore transportuese tregtare prodhuese ZHEGOC EXPORT-IMPORT
Ndermarrja Ndertimore Tregtare Dhe Sherbyese Export- Import DRITA - Impex
Ndermarrja Ndertimore Tregtare Transportuese Export - Iport Promis- Mitrovicë
Ndërmarrja Ndërtimore Tregtare Transportuese TURJAKA Malishevë
Ndërmarrja ndërtimore, transportuese e sherbyese MANI Kaçanik i Vjetër
Ndermarrja Për Transport Dhe Sherbime ANDUENA COMMERCI Prizren
Ndermarrja për transport dhe shërbime TRIMEX - LOGISTIC
Ndërmarrja Për Transport Dhe Shërbime Vëllezërit BYTYQI Prizren
Ndërmarrja për Tregti e Transport ,,Toli"
Ndermarrja private Bërbatovci Trans Export-Import
Ndërmarrja private DONI
Ndërmarrja private për prodhim, transport tregti,imp-exp ,shërbime SHEHU-COMPANY
Ndërmarrja Private Transportuese ,,Heta Trans"
Ndërmarrja private transportuese Driloni Comerc - D
Ndermarrja private transportuese Jaha Sodovin e Jerlive
Ndërmarrja private transportuese LINDI-TRANS
Ndërmarrja private transportuese LIRIA
Ndërmarrja private transportuese Stublla
Ndërmarrja private transportuse tregtare me shumicë dhe pakicë export - import
Ndërmarrja private tregëtare transportuese ARDI Transport Export-Import
Ndermarrja private tregëtare transportuese SKIFTERI
Ndërmarrja private tregtare ndërtimore-transportuese NORA
Ndermarrja private tregtare për grumbullimin dhe sherbimin DITA-IMPEX
Ndermarrja private tregtare prodhuese Dili Komm
Ndermarrja private tregtare RONI export- import
Ndërmarrja private tregtare transportuese export-import EURO-VAG
Ndërmarrja prodh.ndërtimore dhe shërbyese Jetmiri Company
Ndërmarrja Prodhuese Tegtare e Shërbyese " Shehu - Sh "
Ndërmarrja prodhuese transportuese BERATI
Ndermarrja prodhuese tregëtare,sherbyese BESI-COM EXP-IMP
Ndermarrja prodhuese tregtare export import VENHARI
Ndërmarrja prodhuese, ndërtimore tregtare dhe shërbyese BAGERI
Ndermarrja prodhuese, tregtare dhe transportuese Boni Rahovec
Ndermarrja prodhuese, tregtare, sherbyese dhe transportuese Morina Trade Vranjak
Ndermarrja prodhuse transportuse etregtare GIMI-TRANS
Ndermarrja Prodhuse Tregtare Shërbyese Hoti Export Import
Ndërmarrja punuese transportuese MERGIMI
Ndermarrja sherbyese ndertimore tregtare me shumicë dhe pakicë export-import DANI COM
Ndërmarrja Shërbyese Transportuese Çlirimi
Ndërmarrja sherbyese transportuese Dodaj Transport export import
Ndërmarrja shërbyese transportuese Qendrimi
Ndermarrja shërbyese transportuese Shërbimi
Ndermarrja sherbyyese tregtare ALBANI TRANS BIÇEC KAÇANIK
Ndermarrja traansportuese sherbyese tregtare Export-Import KUÇI TRANS Studenicë
Ndërmarrja transoprtuese ndërtimore Shkodra Malishevë
Ndërmarrja transportese KUMANOVA
Ndërmarrja Transportuese " Vëllezërit Luta "
Ndermarrja Transportuese "Brruti"
Ndërmarrja transportuese Avi - Commpany
Ndermarrja transportuese ÇLIRIMI
Ndërmarrja transportuese dhe tregtare 3 VËLLEZËRIT Hani Elezit
Ndermarrja transportuese dhe tregtare CANI COMMERCE Doganaj
Ndermarrja transportuese dhe tregtare SUMA-TRANS
Ndërmarrja transportuese dhe trgtare KRASNIQI TRANSPORT
Ndërmarrja transportuese e tregtare me shumicë e pakicë Gentriti Zabërgjë
Ndermarrja transportuese Edi në Malishevë
Ndërmarrja transportuese export-import Fortuna Klinë
Ndërmarrja transportuese Kafexholli Bellanicë
Ndërmarrja transportuese Kosova Zabergjë
Ndërmarrja Transportuese LAMI
Ndërmarrja Transportuese Ndërtimore BEGAJ Banjë
Ndërmarrja transportuese ndërtimore Shërbyese drenoci Malishevë
Ndermarrja transportuese NURA TRANS Kopiliq i Eperm
Ndërmarrja Transportuese Private "Albini Trans"
Ndërmarrja transportuese private FLASH LINE
Ndërmarrja transportuese private GENI
Ndërmarrja transportuese private Nisi
Ndërmarrja transportuese private T-Trans
Ndermarrja transportuese Raci Trans Jellovc
Ndermarrja transportuese Rugova-Trans Siqevë-Shtaricë
Ndërmarrja transportuese shërbyese ARIANI
Ndermarrja transportuese sherbyese Sejdia
Ndërmarrja Transportuese Sherbyese Shala Internacional
Ndërmarrja transportuese sherbyese tregtare private GRANITI expçort-Import
Ndermarrja transportuese sherbyese Uka - Trans
Ndermarrja transportuese TONI TRANS
Ndermarrja transportuese tregëtare BURIMI
Ndermarrja transportuese tregëtare private POJA
Ndermarrja transportuese tregëtare sherbyese prodhuese KASTRIOTI Dragobil
Ndërmarrja transportuese tregtare dhe shërbyese export import SWP Prishtinë
Ndermarrja Transportuese Tregtare Export Import Musli Drenica
Ndërmarrja transportuese tregtare N & N - Prizren
Ndërmarrja transportuese tregtare ndertimore QENDRIMI Skënderaj
Ndërmarrja transportuese tregtare private LLUGALIU
Ndermarrja transportuese tregtare private METI TRANS Banullë Lipjan
Ndermarrja transportuese VËËLLËZRIT ZEKAJ Abri e Poshtme Skenderaj
Ndermarrja transportuese VLLEZRIT-KRYEZIU
Ndërmarrja transportueser private tregëtare exp-imp Shala
Ndërmarrja TransportueseTregtare ,,Lumi "
Ndërmarrja Transportuse " Prishtina Transport "
NDERMARRJA TRANSPORTUSE E TREGTARE LAURA KAÇANIK
Ndërmarrja trasnportuese sherbyese DORËARTI
Ndërmarrja treg.prodh.shërb.me shumic e pakic Export Import Malsia
Ndermarrja tregëtare private me shumicë e pakicë export-import Beta
Ndermarrja tregëtare private sherbyese EVROPA-R
Ndërmarrja tregëtare private shërbyese Export-Import QENDRIMI BE
Ndermarrja tregëtare transportuese sherbyese VLLEZRIT RAMADANI Export-Import
Ndermarrja tregëtare transportuese SOKOLI
Ndërmarrja Tregtare dhe Sherbyese exp-imp Çagatay Ldjistig
Ndërmarrja Tregtare dhe Transportuese " Fati Trans "
Ndërmarrja tregtare dhe transportuese KRASNIQI Hani Elezit
Ndërmarrja tregtare dhe transportuese Ramuka Hani Elezit
Ndërmarrja tregtare dhe transportuese Vëllazërimi Hani Elezit
Ndërmarrja tregtare e transportuese hotelie Ndërt me shumicë e pakicë Ilirjada
Ndërmarrja tregtare e transportuese PRENI
Ndërmarrja Tregtare Private " Meti Compani"
Ndërmarrja Tregtare Private "Riadi Comerc"
Ndermarrja tregtare private Export-Import Besi
Ndërmarrja tregtare private më shumicë e pakicë exp-imp VLLËZRIT ELEZAJ gjurgjevik
Ndërmarrja tregtare private shërbyese Graniti trans export-import
Ndërmarrja tregtare private transportuese exp. Imp. Ballanca Komerc
Ndërmarrja tregtare private transportuese MINI COM
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese Fazip
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese Shërbyse "Trans Komerc"
Ndërmarrja tregtare prodhuese, ndrëritmore transportuese ADI - TRANS Llapqevë - Malishevë
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " Sadita "
Ndërmarrja tregtare sherbyese AMI
Ndërmarrja tregtare shërbyese BERISHA -N.B. EXPORT-Import - Xërxë KK. Rahovec
Ndërmarrja tregtare shërbyese FEME Exp-Imp
Ndërmarrja tregtare shërbyese private export import Meteori
Ndermarrja tregtare sherbyese private me shumicë dhe pakicë exp - imp.
Ndërmarrja tregtare sherbyese private VALA -TRADE
Ndërmarrja tregtare shërbyese transportuese
Ndërmarrja Tregtare Transportuese "Euro-Trans"
Ndërmarrja Tregtare Transportuese ,,Petriti"
Ndermarrja tregtare transportuese Bujari - Trans
Ndërmarrja tregtare transportuese Graniti
Ndërmarrja Tregtare Transportuese p.k. Adis Trans
Ndërmarrja tregtare transportuese private, MËRGIMI COMPANY Lipjan
Ndërmarrja tregtare transportuese sherbyese me shumicë e pakicë ZEFI-TRANS Rahovec - Klinë
Ndërmarrja tregtare transportuse Adis - Petrol
Ndërmarrja tregtare trasnportuese shërbyese Lori Export-Import
Ndërmarrja tregtare trasnprotuese Bafa-Trans export import
Ndermarrja tregtare trasportuese MUQOLLI Zabeli Ulët
NdërmarrjaTregtare Transportuese " Trimi"
Ndërmarrje private tregtare prodhuese transportuese Armendi
Ndërmarrje private Xhixhi
Ndermarrje sherb.transport.Dukagjini-Transport
Ndërmarrje Shërbyese " Galis Nigeria Limited "
Ndermarrje Transportuese ,, Sheki "
Ndermarrje transportuese ndertimore SHABANI COMMERC
Ndermarrje transportuese sherbyese BLERIMI
Ndermarrje transportuese sherbyese Gashi trans
Ndermarrje transportuese tregtare Seferi Transport
Ndërmarrje transportuese,ndërtimore,tregtare Kosmaqi-com
Ndermarrje Transportuse
Ndermarrje transportuse dhe sherbyese Pulatani
Ndërmarrje transportuse e mallrave Noti-He Gllabar
Ndermarrje tregëtare transportuese IMPORT-EXPORT TEUTA Budisalc
Ndërmarrje tregtare dhe shërbyese me shumicë dhe pakicë export-import GYNEJ-TOURS
Ndërmarrje tregtare prodhuese transportuese sherbyese
Ndërmarrje Tregtare Sherbyese " Albani "
Ndërmarrje tregtare shërbyese transportuese ZYMERI
Ndërmarrje tregtare transportuese sherbyese Tropikana
Nderrmarje transportuese e mallrave Miloti
Ndërrmarrja PrivateTregtare dhe Transportuese "Asmi"
Ndërrmarrje Transportuse Private Bardhi
Nderrmarrje,tregtare transportuese BAJRAMI
Nërmarrja Sherbyese Beni
Newco Fertrans L.L.C.
Newco Kosovashped Dardania L.L.C.
Newco TRANSPORTI L.L.C.
Nexhat Kurti B.I.
Nexhmedin Kurti B.I.
NN,, Evropa Shped "
NNT,,Edenis"
NSH ,, Astra "
NSH,, Idea -I- "
NSH,, Qaza "
NSHT,, Alberti"
NShT,,Rogova 1"
NT ,,Rama-Transport-Reisen"
NT Autotransportues Ismet Hasani
NT,, Landi Trans "
NT,,Bushi Trans"
NT,,Istogu"
NTP ,, Atdheu "
NTP,, Rrustemi Com "
NTSH ,, Ballkan Shped "
NTSh ,, Beni Trade "
NTSH ,, Verbica "
NTSh ,, Vllëzrit Musliu "
NTSH Auto Transportues,,Rama"
NTSH,, Bërveniku "
NTSH,,Euro-Jon"
NTSH,,Fershped "
NTSH,,Fonex"
NTSH,,Ulpi-Trans"
NTT,, Artani "
NTT,,Dardani"
NTT,,King"
NTT,,Transshped "
P.P. " ?erlek - Com "
P.P. " Grading "
P.P. " Ivan Comerc "
P.P. " Tandems "
P.U.P. " Bajro "
P.Z. " DINI "
PP,, Unicop "
PP,,Ivan Comerc"
PPT "Merkur Company" D.O.O.
Preduzeae,m trgovinsko i usluž. Preduz. Kompany Prom. Export - Import Doo Novi Pazar, Posl. Jedin. Z
Preduzece Za Usluge I Promet MINES Na Veliko I Malo Uvoz i Izvoz
Privatno preduzae Minar Leposavia
Rexhep Kurteshi B.I.
Sami Berisha B.I.
Sami Shabani B.I.
Samostalna Autoprevozniçka Radnja Gamara Soçanica
SH.T. " Kosova "
Sh.T.,,Agimi"
Shil Të UÇK
Shoqëria DURI SH.P.K.
Sipërmarrje tregtare prodhuese shërbyese transportuese Albatours
T.P.."Autoprevoznik Rama"
Taksi shërbimi Musa
Taxi Shërbime të Mallrave Qelë Lajqi
Taxi Shërbime të Mallrave -Selim Muqkurtaj
Taxi-Shërbime të Mallrave- Alil Dreshaj
Taxi-Shërbime të Mallrave-Jahja Nikqi
TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMENT SH.P.K.- DEGA NË KOSOVË
Transportues " Musa"
Transportues ESATI - VLASHNJE
Transportues i mallrave RINIA
Transportues Ilaz Haziri
Transportues indiv.i mallrave në kom.rrugor
Transportues individual i mallrave në komunikacion rrugor Afrim Kaqiu
Transportues individual i mallrave në komunikacion rrugor AUTOTRASPORT
Transportues individual i mallrave në komunikacionin rrugor AUTOTRANSPORT
Transportues individual i pavarur ne komunikacion rrugor Autotransport
Transportues individual i sherbimeve në komunikacionin rrugor AUTOTRANSPORT
Transportues indvidual i mallrave në komunikacion rrugorë
U.P. " Cuco "
Uki Trans privatno preduzece
Veprimt.e pavar.AUTOTRANSPORTUES trans.individ.i mallr.në komunk.rrugor
Veprimtari e pa mvarur autotransporuese i mallrave ne komunikacion rrugor
Veprimtari e pamvarur transportuese Autotransportues
Veprimtari e pavarur AUTO TRANSPORTUESE Misim Gashi
Veprimtari e pavarur auto trasnpoturese
Veprimtari e pavarur AUTOTRANSPORTUES TAXI
Veprimtari E Pavarur Traansportuese E Mallrave
Veprimtari e pavarur transportues autotransportues Bajram Pacolli
Veprimtari e pavarur transportuese
Veprimtari e pavarur transportuese auto - transportues Haki Rudaku
Veprimtari e pavarur transportuese AUTO TRANSPORTUES
Veprimtari e pavarur transportuese Auto transportues Selim Rrahmani
Veprimtari e pavarur transportuese Auto trasnprotues Enver Gajtani
Veprimtari e pavarur transportuese AUTOTRANSPORTUES
Veprimtari e pavarur transportuese autotransportues
Veprimtari e pavarur transportuese e mallrave
Veprimtari e pavarur transportuese TAXI TRANSPORTUES Sami Krasniçi
Veprimtari e pavarur transportus
Veprimtari e pavarur transportuse autotransportues
Veprimtari e pavarur trasnportuese Azem Abazi
Veprimtaria e pamvarur auto transport transportues individual i mallrave në komunikacionin
Veprimtaria e pamvarur Autrotransportuese Transpsortues INDIV IDUAL I Mallrave në Komunikacion rrug
Veprimtaria e panvarur Auto Transportuese individual i mallrave në komunikaiconin Rrugor
Veprimtaria e pavarur autotransport
Veprimtaria e pavarur autotransportues individual i mallrave ne komunikac. Rrugor
Veprimtaria e pavarur AUTOTRANSPORTUESE
Veprimtaria e pavarur autotransportuese AUTOTRANSPORTUES Prishtinë
Veprimtaria e pavarur autotransportuese individual i mallrave në komunikacionin rrugor
Veprimtaria e pavarur transpor AUTOTRANSPORTUES TAXI
Veprimtaria e pavarur transport autotransportues
Veprimtaria e pavarur transportuese Auto Transportues-Avni Statovci
Veprimtaria e pavarur transportuese Autotransportues
Veprimtaria e pavarur transportuese autotransportues
Veprimtaria E Pavarur Transportuese AUTOTRANSPORTUES - Ismail Çunaku
Veprimtaria e pavarur transportuese AUTOTRANSPORTUES Agim Murtezi
Veprimtaria e pavarur transportuese Autotransportues Burhan Esati
Veprimtaria e pavarur transportuese Autotransportues Burim Berisha
Veprimtaria e pavarur transportuese autotransportues individuali mallrave në komunikacionin rrugor
Veprimtaria e pavarur transportuese AUTOTRANSPORTUES Ismet Berisha
Veprimtaria e pavarur transportuese AUTOTRANSPORTUES Xhavit Bilalli
Veprimtaria e pavarur transportuese AUTOTRANSPORTUESE BEQIR GASHI
Veprimtaria e pavarur transportuese Autotransportus i mallrave LILI në komunikacionin Rrugor
Veprimtaria e pavarur transportuese Autotrasnportues Avni Murtezi
Veprimtaria e pavarur transportuese KOMBI - TAXI - Nshemsi Xhafolli
Veprimtaria e pavarur transportuese Komion - Taxi
Veprimtaria e pavarur transportuese tran. Indivdual i mallrave ne komi. Rrugor
Veprimtaria E Pavarur Transportuse Autotransport Bashkim Berisha
Veprimtaria e pavarur transportuse autotransportues
Veprimtaria e pavarur trasnportuese AUTO - TAXI - KOMVI - Rexhep Maloku
Veprimtaria e pavarur trasnportuese KAMION - TRANS NEXHAT MAKOLLI
Veprimtaria e pavarur trasnportuese, transpoirt Urban i uhdëtarëve KOMBI - BUS Xhevat Aliu
Veprimtraria e pavarur transportuese Autotransportues individual i mallrave
Veprimtri e pavrur transportueser autotransportues Bunjaku
Vepritaria e pa varur transportues autotransportues individual i mallrave ne komuni rrugor
XHO & XHI COMPANY
Zena GmbH- Përfaqsia në Kosovë

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik