Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

AUTO TAXI Njazi Frangu
" AL-BUSS AG " Sh.p.k.
KLINIKA KLLOKOT L.L.C.
" BINNI REISEN " SH.P.K.
" Fenix Energy Company " L.L.C.
" Prishtina " Sh.p.k.
A. Turistik ,, Artani Tours "
A.R. " Buzia 1"
A.T. " Lumi Trans "
A.T. "Prishtina Travel"
Agjencioni Turistik " Baci "
Agjencioni turistik Dakaj Toni
Agjensija turistike EDONA
AGJENSIONI TURISTIK " HORIZONTI REISEN "
Agjensioni Turistik ,,Ardias Reisen"
ARIANI
Auto - Taxi Vilson Dashi
Auto Prevoznik Dobrivoje Stojkovia
Auto Taxi
Auto -Taxi Naser Gashi
AUTO TAXI EDI - Z ZEQE KURMEHAJ
AUTO TAXI KASTRIOTI
Auto Taxi Mehmet Kazazi
Auto Taxi Naim Krasniqi
AUTO TAXI SHERBIMI BEQIRAJ
Auto Transportues Isa Zeneli
Auto Transportues Qendrimi - H
Auto transportues Sovrani
Auto transportues Valdrini
Auto transportzues MAZREKAJ
Autoprevoznik " Rašie "
Autoprevoznik "Asim Šaipi"
Autoprevoznik Dejan Oraovaia
Autoprevoznik Maksimovia Zoran"
Auto-Taxi Shefqet Krasniqi
AUTOTRANSPORTUES - VEHBI TAHIRI
Autotransportues "Bajramaj"
Autotransportues "Isuf Isufi"
AUTOTRANSPORTUES ALBAN-D
Autotransportues Emrush Shkodra
Autotransportues Kadrush Shkodra
Autotransportues Kenti
Autotransportues LINDI
Centar za obuku vozaea ZEBRA Zubin Potok
D.P.H. " Cali "
DPT,, Ideali "
Kombi Taxi Hafir Murtezi
Kombi - Taxi Kemal Sulejmani
Kombi Prevoz Goroljub Stevia
Kombi Taxi Behxhet Meholli
Kombi Taxi Hysen Duraku
Kombi Taxi Ilazim Alija
Kombi Taxi Lavdim Bajrami
Kombi Taxi Mursel Hajdari
Kombi Taxi Sadik Krasniqi
Kombi Taxi Afrim Hyseni
Kombi Taxi Agim Haziri
Kombi Taxi Avdullah Hyseni
Kombi Taxi Bedri Zymeri
Kombi taxi Daut Krasniqi
Kombi Taxi Emin Dedinca
Kombi Taxi Gjylazim Ibrahimi
Kombi Taxi Halil Qopeva
Kombi Taxi Imer Morina
Kombi Taxi Kastriot Laci
Kombi Taxi Labinot Loshaj
Kombi Taxi Mehedin Pireva
Kombi Taxi Milaim Haliti
Kombi Taxi Sead Hajdari
Kombi Taxi Sla?an ?or?evia
Kombi -Taxi Slavoljub Djordjevia
Kombi-Taxi Arbnor Duklini
Kombi-Taxi Dedë Duhani
Kombi-Taxi Ruzhdi Sylejmani Caka
Kombi-Taxi Zeqir Deliu
KOPERATIVË SHOQARË E TAKSI SHËRBIMIT KASTRIOTI
Minibus -Musli Ahmeti
Minibus Osmon Musliu
N,T."Hoxha"
N. SH. "Univers"
N.P.,,Bërbatovci-Trans"
N.P.,,Kosova"
N.P.SH. " MONIKA "
N.P.Sh. " Rinori "
N.P.SH.T.SH.P. " Vatra - Turs "
N.P.T. " BASHKIMI REISEN "
N.P.T. " Alp - Commerc "
N.P.T. " Bashkimi "
N.P.T. " Bus - Trans " Sh.p.k.
N.P.T. " Cali"
N.P.T. " Genti Tours "
N.P.T. " Graniti "
N.P.T. " Hoqa Trans"
N.P.T. " Leci Reisen "
N.P.T. " Titi - Transport "
N.P.T. " Union "
N.P.T. "Besi "
N.P.T. "Bledi"
N.P.T. "Nuhija Comerc"
N.P.T."Herolindi Komerc"
N.P.T.,,Nderimi"
N.P.T.SH.T. " Lata"
N.SH. " Xhati "
N.SH. " PHS & ISP - TRANSPORT "
N.Sh. Radi Taxi " Edi "
N.Sh. Radio Taxi " Beka-Pejë"
N.Sh.T. "Kaltrina Travel"
N.T. " Albi - Tours "
N.T. " XHEMA-TOURS "
N.T. " ATMAXHA - TRANS "
N.T. " Amiri "
N.T. " Arbeni "
N.T. " Ardi Trans "
N.T. " Avda "
N.T. " Deçani Reisen "
N.T. " Edonisi Tours "
N.T. " Euro - Tours "
N.T. " Fati Trans "
N.T. " Fidani Tours "
N.T. " Hasi Trans "
N.T. " Janjeva Trans "
N.T. " Kasumi "
N.T. " KIR Turs"
N.T. " Kosova-Turs"
N.T. " Linda Tours "
N.T. " Shpresimi "
N.T. "Albi"
N.T. "Dritoni"
N.T. "Xeni- Tours"
N.T." GONI "
N.T.,,Istambull-Tur"
N.T.,,Lika - Tours"
N.T.,,Rama"
N.T.,,Real Tours"
N.T.,,Toni - B - Tours"
N.T.M.,,Robiturs"
N.T.N."ÇLIRIMI"
N.T.P " Olisi Reisen "
N.T.P . " Valmiri Tourist "
N.T.P. " FATONI REISEN "
N.T.P. " UKA COM "
N.T.P. " Alia Commerce "
N.T.P. " Atlantda-AG "
N.T.P. " AZIZI COM "
N.T.P. " BESA "
N.T.P. " Besi Tours "
N.T.P. " Bleri Commerce "
N.T.P. " Çlirimi "
N.T.P. " Dili "
N.T.P. " Fershped BH "
N.T.P. " Istambull - Tours "
N.T.P. " LABI TOURS "
N.T.P. " Mens "
N.T.P. " Merita "
N.T.P. " Zubaku Reisen "
N.T.P. "Bleri"
N.T.P. ,,EDION TRADE
N.T.P."Meti Commerce"
N.T.P.,,Dili Commerce"
N.T.P.,,Enisi"
N.T.P.,,Europa - Trans"
N.T.P.,,Meli-Tours"
N.T.P.,,Venera"
N.T.Q..Sh.,,Atlantida"
N.T.SH " FESTIMI "
N.T.SH. " Amara-O-Travel "
N.T.SH. " GJOCAJ TOURS "
N.T.SH. " UKA COM "
N.T.SH. " Balli "
N.T.SH. " KUSHTRIMI - P "
N.T.SH. " Mendi "
N.T.SH. " YLLI TRANS "
N.T.SH. " Arbi-Tours "
N.T.SH. " Bekimi Com "
N.T.SH. " Beni Reisen "
N.T.SH. " Besi Tours "
N.T.SH. " Burgia Commerc"
N.T.SH. " Durimi "
N.T.SH. " Edi "
N.T.Sh. " Eki - Trade "
N.T.SH. " Elvisi Transport "
N.T.SH. " Goni Trade "
N.T.SH. " Hani Com "
N.T.SH. " Keni Turs "
N.T.SH. " Metehia - Tours "
N.T.SH. " Mondi Tours "
N.T.SH. " Nushi - M "
N.T.SH. " Raçi "
N.T.SH. " Riki Trade "
N.T.SH. " SELA TRANS - XHELA "
N.T.SH. " Shala Trans "
N.T.SH. " Shehu - 2000 "
N.T.Sh. " Simolli Tours "
N.T.SH. " Teuta - Market "
N.T.SH. " Try Tours "
N.T.SH. " Xheki "
N.T.SH. "BLEDI REISEN"
N.T.SH. "Goni- Trans"
N.T.SH. "Nexhi -Tours"
N.T.Sh. "RADAVC TRAVEL "
N.T.SH. "VECTOR"
N.T.Sh. ,,Atllas"
N.T.SH. ,,Eltours"
N.T.SH. ,,NITI-NATI "
N.T.SH. Reisburo " Sion "
N.T.SH." Dona Tours "
N.T.Sh.,, Gramozi Trade "
N.T.Sh.,,Europa"
N.T.Sh.,,Istogu Com"
N.T.Sh.,,Kosova Tours "
N.T.T"NEXHI COMMERCE"
N.T.T. " ERONISI "
N.T.T. " Didi "
N.T.T. " ERIONI TRANS "
N.T.T. " Ledri "
N.T.T. " SARA - TOURS "
N.T.T. "FLUTURA REISEN"
N.T.T. " FLORIANI "
N.T.T. " Florimi Trans "
N.T.T. " Guta Trans Tours
N.T.T. " JKT TT "
N.T.T. " Llapi - Tours - Reisen "
N.T.T. " Memi Reisen "
N.T.T. " Syla - F "
N.T.T. " Taulanti "
N.T.T. " Zhur Tours "
N.T.T. "Kaolini - Trans "
N.T.T. ,, Mexi Commerc
N.T.T. ,, Sion Reisen "
N.T.T. ,,Erhan - Trans"
N.T.T. ,,Feniks-Tours"
N.T.T.,,Grashtica"
N.T.T.,,Halimaj-Reisen"
N.T.T.,,Luli 93 "
N.T.T.,,Mir-Tours"
N.T.T.H. " Aleni Commpany "
N.T.T.P. " Uka Trans "
N.T.U. " Geci Trans "
N.T.U. " Kosovatrans "
N.T.U.,, Albi-Turs"
N.T.U.,, Drenica - Trans "
Nder.pri.treg.nder.pro.sher.e tran. me shum.e pak.Export-Import KASALAR COMPANY
Ndërm.sherb.treg.hoteliere transportuese Drini-A.B.
Ndërmarja sherbyese ransportuese Agroni-k
NDERMARRJA NDERTIMORE TRANSPORTUESE PRIVATE PODVORICA
Ndërmarrja për transport
Ndermarrja për transportë udhtarëve dhe sherbime OSLOTURS
Ndërmarrja përt transport
Ndërmarrja Private Transportuese "Durimi Tours"
Ndërmarrja private transportuese BESI - KOM
Ndermarrja prodhuese transportuese dhe sherbyese export-import AS-COMPANY
Ndermarrja Prodhuese Transportuese Tregtare Dhe Sherbyese ILIRI - TOURS RETI KK RAHOVEC
Ndermarrja prodhuese tregtare sherbyese dhe transportuese NGAVIS Exp-imp
Ndërmarrja prodhuese, transportuese dhe tregtare BONA-TOURS Krusha e Madhe KK. Rahovec Export-Imprt
Ndermarrja prodhuse ndertimore tregtare turistike hoteljere sherbyse expot - import
Ndermarrja sherbyese transportuese BESA
Ndërmarrja sherbyese,tregtare GJOCI TOURS
Ndërmarrja Transportuese "Elita Tours"
Ndërmarrja Transportuese "Emra "
Ndërmarrja Transportuese ,,Ahmeti Tours"
Ndermarrja transportuese ADRIATIKU TOURS SIQEVË
Ndërmarrja Transportuese Goni.Com
Ndërmarrja transportuese hotelerike sherbyese BENI TRADE
NDERMARRJA TRANSPORTUESE PREKAZI RAISEN PREKAZ
Ndërmarrja Transportuese Private ,,Qendrimi"
Ndërmarrja Transportuese Shërbyese " Euro Trans "
Ndërmarrja Transportuese Shërbyese ,,Ermali"
Ndermarrja transportuese Tali-T
Ndërmarrja Transportuese Tregtare " Flori "
Ndërmarrja transportuese tregtare shala turs
Ndërmarrja transportuese tregtare TAULANITI
Ndermarrja transportuese Xhezairi Grabanicë
Ndermarrja transportuese,tregëtare me shumicë e pakicë PRANVERA Pejë
Ndermarrja Transportuse Shërbyse " Ermali "
Ndërmarrja treansportuese tregtare BEGOLLI COPANI
Ndermarrja tregëtare,sherbyese,transportuese me shumic e pakic Export-Import ARTA-COMMERC Fushë Kos
Ndërmarrja Tregtare ,,Gori-Company"
Ndërmarrja tregtare e private transportuese VLORA TOURS
Ndermarrja tregtare private GËZIMI
Ndërmarrja Tregtare Private Shërbyse " Kushtrimi"
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese TERSTENA exp-imp
Ndërmarrja tregtare prodhuese transportuese VER-VET-COMPANY-KOSOVA
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " Nexha Impex "
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " VËLLËZERIT THAQI "
Ndërmarrja tregtare sherbyese Omega-Turist
Ndërmarrja tregtare sherbyese transportuese Atlantik export-import
Ndërmarrja tregtare sherbyese transportuese DRITON TURS
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese" Beli Turs"
Ndërmarrja Tregtare Transportuse " Verona"
Ndërmarrja Tregtare Transportuse Shërbyse " Besart Commerc "
Ndërmarrja Tregtare,Sherbyese Transportuese" Shkendija"
Ndërmarrja Turistike-Tregtare " BENI TOURS"
Ndërmarrje për transportimin e udhëtarëvve dhe mallrave Albi
Ndërmarrje Transportuese Argjendi Tours
Ndërmarrje transportuese Qamaria Dubovik
Ndermarrje Transportuese Sherbyese NTSH MENDI-TOURS
Ndërmarrje transportuese shërbyese ZYMA TURIST
Ndërmarrje trasnporteuse sherbyese SHQIPONJA
Ndërmarrje tregtare dhe transportuese Çiri-Tours
Ndërmarrje tregtare punuese ARTI - COM Export-Import
Ndërmarrje tregtare shërbyese transportuese "FESTIMI - TOURS"
NdërmarrjeTransportuese Tregtare "Kosova Expres"
Ndërtmarrje transportuese shërbyese
NPT ,, Beki "
NPT,,Ylberi Tours"
NT ,, Ekremi Tours "
NT ,,Arbeni Tours"
NTP,,Azizi"
NTP,,Endriti Commerce"
NTP,,Fehmi Com"
NTSH,, Adio Tours "Sh.p.k.
NTSh,, Flaka - Tours "
NTSH,,Destani-Trans"
NTSH,,Medina"
NTSH,,Milenium"
NTSH,,Syla-Trans"
NTT ,, Ferturist "
NTT,, Bashkimi "
NTT,,Dika-Trans"
NTT,,Zhupa-Trans"
NTT,,Zhur Reisen"
P.P. " B & D & N "
P.P."31 MAJ"
P.P.,, Vito "
P.T.P. " Ljubic Komerc "
Preduzeae za Proizvodnju Promet i Uslugu VELIMIROVIA
Privatno preduzeee Mesa trans Rvatska
Royal & buses transportation
S.Z.R. " AUTOSERVIS M3 "
Shërbime Transporti Të Udhëtarve Edona Senik
Shoqata e Kombi Busve Podujevë
Shoqërija për prodhim tregti sherbime dhe transport Iljaz Ajdari Dooel Eksport import
Subjekti afarist shërbyes Auto taksi Sh. Krasniqi
Subjekti afarist sherbyes Auto taxi
T.P. " PAVLE TRANSPORT "
T.P. "Metikos"
T.U.P. " Prevoz - 038 "
Veprimtari e pavarur transportuese autotransportues
Veprimtari e pavarura transportuese V.P.T. Autoransportues
Veprimtaria e pamvarur trasnprotuese AUTO - TAKSI Muharrem Berisha
Veprimtaria e pavarur trasnportudese AUTO-TAXI Isa Mavriqi
Veprimtarija e pavarur transportuese VT AUTO TAXI

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik