Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

D.P.H. Qebaptore " Te Dani "
N.T.SH. " LI - ZA "
,, RRAHË JEZERCI " SH.P.K.
D.P.H. Maestro
D.P.H. " Anisi "
D.P.H. " Gentriti "
D.P.H. " Te Gala "
D.P.H. Piceria " GENEVA "
D.P.H."AGIMI"
N.P.SH. " LEO - LIR "
S.U.R. " Kod Konja "
" Hallall "
" RAINBOW " SH.P.K.
Auto- Taxi Meljgaib Sulta
Auto-Taxi Idriz Zogu
Bashkësia Akcion.Rekreac.Prodh.Hotel.-Turistike, treg.dheTransp.Ura e Fshejt Xërxë KK Rahovec Export
Biffe " Te Baca "
Cafeteria ,,Kosova"
Cafiteria "Titaniku"
ÇAJTORJA KAPROLLI
D.H. "Learti"
D.H. Hamburger " Hoti-As"
D.H.,,Studenti"
D.P. " Vali "
D.P. "Besi"
D.P. Hamburger " Geta "
D.P..,,Dukagjini"
D.P.H " Te Vushtrria "
D.P.H " BURIMI-B "
D.P.H Qebaptore "Blendi "
D.P.H. " BROD "
D.P.H. " AGIMI "
D.P.H. " Ensi "
D.P.H. " LINDI "
D.P.H. " Sharri "
D.P.H. "Blini"
D.P.H. "Edi "
D.P.H. Caffe Pizzeria " Leonita "
D.P.H. KUZHINA POPULLORE " TE HAMITI "
D.P.H. " BESARTI 1 "
D.P.H. " Extra Grill "
D.P.H. " HYSSI 3 "
D.P.H. " AGIMI "
D.P.H. " APETIT "
D.P.H. " BACI "
D.P.H. " BULLS "
D.P.H. " BURIMI - BL "
D.P.H. " BURIMI O "
D.P.H. " DIELLI "
D.P.H. " GENI - 1 "
D.P.H. " GETI "
D.P.H. " GJERGJI "
D.P.H. " JETA - 3 "
D.P.H. " KALAJA "
D.P.H. " Pizeria Gona "
D.P.H. " PRIZRENI "
D.P.H. " RESTORANT - BICI "
D.P.H. " RONI "
D.P.H. " SANELI "
D.P.H. " SEBA "
D.P.H. " SHARRI "
D.P.H. " TE CUFA "
D.P.H. " Te Xhufi "
D.P.H. " TIRANA "
D.P.H. " Alketa "
D.P.H. " Aroma 1 "
D.P.H. " BASIL LEAF COFFEE SHOP
D.P.H. " Besa "
D.P.H. " Cahani "
D.P.H. " Corner "
D.P.H. " CREM CAFFE "
D.P.H. " DONA "
D.P.H. " DONI - FAST FOOD "
D.P.H. " DONI "
D.P.H. " GJELLTORE QEBAPTORE FADILI - I - S "
D.P.H. " Goni "
D.P.H. " Hallall"
D.P.H. " Lindi -E "
D.P.H. " MARIGONA "
D.P.H. " Nesa "
D.P.H. " Opoja "
D.P.H. " Pranvera Petrit "
D.P.H. " Saranda "
D.P.H. " SOFRA -1 "
D.P.H. " Te Elmira "
D.P.H. " Tuli "
D.P.H. " YESTERDAY "
D.P.H. "Orgesi "
D.P.H. "TE DANI - 1"
D.P.H. Gjelltore " Te Besi "
D.P.H. KUZHINA " LINDI "
D.P.H. Mendi
D.P.H. QEBAPTORE " PRIZRENI "
D.P.H. Qebaptore "FATMIRI"
D.P.H. TE ARRA
D.P.H. TE MILI
D.P.H. Te Nila
D.P.H. Toni-Commerc"
D.P.H. XONA
D.P.H. " LEZET "
D.P.H. " Sokoli "
D.P.H. " Te Bushi "
D.P.H. " TE BACI "
D.P.H. " 24-Shi "
D.P.H. " A & H "
D.P.H. " A 3 "
D.P.H. " Adi "
D.P.H. " AFERDITA "
D.P.H. " Aida "
D.P.H. " ALTINI."
D.P.H. " Arbri "
D.P.H. " Ardi "
D.P.H. " Arizona -1"
D.P.H. " Arti - Jon "
D.P.H. " Arxhend "
D.P.H. " Aulona "
D.P.H. " BAJNICA "
D.P.H. " Bani "
D.P.H. " Bani "
D.P.H. " Barcelona "
D.P.H. " Bas Fad "
D.P.H. " Benetton "
D.P.H. " Beni "
D.P.H. " Blue Eye "
D.P.H. " Boss-i "
D.P.H. " BURIMI - LABI "
D.P.H. " Burimi "
D.P.H. " Burimi "
D.P.H. " Cafe Boheme "
D.P.H. " Çajtore 046"
D.P.H. " Daorsa "
D.P.H. " Delvina "
D.P.H. " Dia - Dashi "
D.P.H. " Diamant "
D.P.H. " Ditmir Diti "
D.P.H. " Doktor "
D.P.H. " Doner Haxhia "
D.P.H. " Drenisi "
D.P.H. " Drenusha"
D.P.H. " Drini "
D.P.H. " Dritoni "
D.P.H. " DUQI "
D.P.H. " Egzoni - S "
D.P.H. " Eja "
D.P.H. " Elioni "
D.P.H. " EMI "
D.P.H. " Ereblini "
D.P.H. " ERISI"
D.P.H. " Erxhani "
D.P.H. " Fero "
D.P.H. " Festimi "
D.P.H. " FLAKA -C "
D.P.H. " Flamengo "
D.P.H. " Florenti "
D.P.H. " Flori"
D.P.H. " FLORIDA "
D.P.H. " For You "
D.P.H. " Gagi Cafe "
D.P.H. " GENTRITI "
D.P.H. " GJELLTORE SHARRI "
D.P.H. " Gjelltorja Arditi "
D.P.H. " Gjemi "
D.P.H. " GJUETARI "
D.P.H. " Guri i Zi "
D.P.H. " Hani "
D.P.H. " Hilmi "
D.P.H. " ILIRIA - M "
D.P.H. " Jdea - X "
D.P.H. " Jeta "
D.P.H. " Jetoni "
D.P.H. " Jonuzi"
D.P.H. " Kalaja "
D.P.H. " KALLIRI "
D.P.H. " Keni "
D.P.H. " Koki "
D.P.H. " Korabi "
D.P.H. " Korzo "
D.P.H. " Kosova "
D.P.H. " Krrapi "
D.P.H. " Kulla "
D.P.H. " Kushtrimi "
D.P.H. " Labi "
D.P.H. " Landovica 2 "
D.P.H. " Lata "
D.P.H. " Lezet "
D.P.H. " Likoci "
D.P.H. " Liria "
D.P.H. " Llapi "
D.P.H. " Loni "
D.P.H. " Luxory - 2 "
D.P.H. " MAJACI 1 "
D.P.H. " Mali i Sharit "
D.P.H. " Mc Dona "
D.P.H. " Mela "
D.P.H. " Mindi "
D.P.H. " Mix "
D.P.H. " MR. TOST "
D.P.H. " Muriqi "
D.P.H. " Oda"
D.P.H. " Opoja"
D.P.H. " Pacolli - FP "
D.P.H. " Pallma "
D.P.H. " Parajsa "
D.P.H. " Përparimi - Sh. "
D.P.H. " Peshku"
D.P.H. " PRISHTINA - HXH "
D.P.H. " QELI "
D.P.H. " Quick "
D.P.H. " RAMCE - 1 "
D.P.H. " Rekord"
D.P.H. " REXHA "
D.P.H. " Rinia "
D.P.H. " RIO 1 "
D.P.H. " SARA 1 "
D.P.H. " Sarajeva "
D.P.H. " Sendviq - Bar "
D.P.H. " SHAQA "
D.P.H. " Sharbani "
D.P.H. " Sharri "
D.P.H. " Shkëndija "
D.P.H. " Shpresa "
D.P.H. " Shqiponjat e Gallapit "
D.P.H. " Smaka "
D.P.H. " Sport "
D.P.H. " Student "
D.P.H. " STUDENTI "
D.P.H. " SUJA "
D.P.H. " Te - Driloni "
D.P.H. " Te Agimi "
D.P.H. " TE ALBANI - A "
D.P.H. " Te Albani- V "
D.P.H. " Te Arbeni "
D.P.H. " Te Argjenti "
D.P.H. " Te Arnisi "
D.P.H. " Te Baci "
D.P.H. " Te Didi "
D.P.H. " Te Dini "
D.P.H. " Te Gëzimi"
D.P.H. " Te Gimi"
D.P.H. " Te Ibra "
D.P.H. " Te Iliri "
D.P.H. " TE LILA "
D.P.H. " Te Muharremi "
D.P.H. " Te Nazi "
D.P.H. " Te Xheta "
D.P.H. " Te Ximi "
D.P.H. " Tetova "
D.P.H. " Ti - Fi "
D.P.H. " Time` S Grill "
D.P.H. " Tina "
D.P.H. " Tina "
D.P.H. " Visari "
D.P.H. " Vllezërit ABA "
D.P.H. " VOGUE CAFE "
D.P.H. " XHETI 2 "
D.P.H. " Zabeli "
D.P.H. "Afrimi"
D.P.H. "Air Bar -UNB"
D.P.H. "Albtrimi"
D.P.H. "Bashkimi"
D.P.H. "Besa -2000 "
D.P.H. "Besi-B"
D.P.H. "Bulevardi"
D.P.H. "Burimi"
D.P.H. "Dardania - Ç "
D.P.H. "Deni"
D.P.H. "Diti"
D.P.H. "Doni"
D.P.H. "Edvin"
D.P.H. "Elda"
D.P.H. "Endriti"
D.P.H. "Eni - Deni "
D.P.H. "Erona"
D.P.H. "Expres"
D.P.H. "EXTRA - 1"
D.P.H. "F.Q. Studenti "
D.P.H. "Fontana "
D.P.H. "Gastronomi"
D.P.H. "Gëzimi"
D.P.H. "Jeta-S"
D.P.H. "Kushtrimi
D.P.H. "Kushtrimi"
D.P.H. "LANDI"
D.P.H. "LIKENI KUQ"
D.P.H. "Linden Blini"
D.P.H. "LIRIMI"
D.P.H. "Llapi"
D.P.H. "Lugishta "
D.P.H. "Minatori"
D.P.H. "Mondi"
D.P.H. "Nora"
D.P.H. "Nori"
D.P.H. "Orex"
D.P.H. "PASHTRIKU-E"
D.P.H. "Qingji i Ujit"
D.P.H. "Seba"
D.P.H. "Te Naja"
D.P.H. "Vjollca"
D.P.H. "Zeneli"
D.P.H. ,, Erjon "
D.P.H. ,, Te Endriti "
D.P.H. ,, Xeni "
D.P.H. ,,Adriatiku"
D.P.H. ,,Edona"
D.P.H. ,,Te Gzimi "
D.P.H. Çajtore ,,Ringo"
D.P.H. Çebaptore " Apetiti "
D.P.H. Fast Food " Dizari "
D.P.H. Gjelltore " Bashkimi "
D.P.H. Gjelltore " Endriti "
D.P.H. Gjelltore " Gardenia "
D.P.H. Gjelltore " Harmonia "
D.P.H. Gjelltore " Lezzet-2 "
D.P.H. Gjelltore " Mendi "
D.P.H. Gjelltore ,,Expres Xhema"
D.P.H. Gjelltorja,,Jeta"
D.P.H. Hamburger " Te Nori "
D.P.H. Hamburger ,,Bimi"
D.P.H. Kafe Bar " Sheshi "
D.P.H. Kuzhina " Albani"
D.P.H. Kuzhina " Ballkan "
D.P.H. Kuzhina " TE LA SHUK "
D.P.H. Kuzhina Popullore " Festini "
D.P.H. PICERIA " KOKY "
D.P.H. Pizeria Byrektore " Adora "
D.P.H. Pizzeria " Aroma "
D.P.H. QEBAPTORE " LIZI "
D.P.H. Qebaptore " Albani "
D.P.H. Qebaptore " Durguti "
D.P.H. Qebaptore " Jasmin "
D.P.H. Qebaptore " Mega -Flo "
D.P.H. Qebaptore " Shkodra "
D.P.H. Qebaptore " TE ADNANI "
D.P.H. Qebaptore ,,Te Xena"
D.P.H. Qebaptore Te Bashkimi
D.P.H. Qebaptore,, A & B "
D.P.H. Qebaptore-Gjelltore" Lumi"
D.P.H. Qebaptorja " Nani "
D.P.H. RESTAURANT " YJET "
D.P.H. Restaurant "Camping Meti"
D.P.H. Restoran - Piceri " Rio "
D.P.H. SPORT
D.P.H. Te Cuki "
D.P.H." Doneri"
D.P.H." Elvis I.M.B."
D.P.H." Evergreen "
D.P.H." Luani"
D.P.H." Majaci "
D.P.H." QEBAPTORJA VLLAZNIMI- B
D.P.H." Te Beni "
D.P.H." Te Xaja "
D.P.H."Arena "
D.P.H."BESI"
D.P.H."Beskoti"
D.P.H."Dukagjini"
D.P.H."FATI"
D.P.H."FIDANI"
D.P.H."GJEMO"
D.P.H."Gjuetari"
D.P.H."Hamburger Kabashi"
D.P.H."Nesi"
D.P.H."Prizreni"
D.P.H."SARAJEVA"
D.P.H."Sarajeva"
D.P.H."Shari"
D.P.H."Zinova"
D.P.H.,, Argos"
D.P.H.,, Boss "
D.P.H.,, Dini "
D.P.H.,, Don Cafe"
D.P.H.,, Rinia "
D.P.H.,,Amareta"
D.P.H.,,Antika"
D.P.H.,,Apolloni"
D.P.H.,,Ardi"
D.P.H.,,Arta"
D.P.H.,,Bekimi"
D.P.H.,,Benetton"
D.P.H.,,Blerta"
D.P.H.,,Dardania"
D.P.H.,,Doner Kebap"
D.P.H.,,Dushi"
D.P.H.,,Erza"
D.P.H.,,Euro - 1"
D.P.H.,,Fitore"
D.P.H.,,Freskimi"
D.P.H.,,Gapi"
D.P.H.,,Gjelltore AB"
D.P.H.,,Grill Pulash"
D.P.H.,,Krosa Xh.K."
D.P.H.,,Kryeziu"
D.P.H.,,Kualitet"
D.P.H.,,Kulla"
D.P.H.,,Kuzhina Liria"
D.P.H.,,Llapi Dhe Gollaku"
D.P.H.,,Marigona"
D.P.H.,,Moza"
D.P.H.,,Pharmacy Exprex"
D.P.H.,,Qebaptore Shkodra"
D.P.H.,,Qeti"
D.P.H.,,Raha"
D.P.H.,,Rinesa"
D.P.H.,,Suadi"
D.P.H.,,Tafa"
D.P.H.,,Te - Pika"
D.P.H.,,Te Fati"
D.P.H.,,Te Leonardi"
D.P.H.,,Te Luani"
D.P.H.,,Te Mullini"
D.P.H.,,Toni"
D.P.H.,,Vlora-M-XH"
D.P.H.,,Yllka"
D.P.H.Bar " Piceria-Palma "
D.P.SH. SHKUMBIMI
D.P.SH. " Beni "
D.P.SH. " Buca "
D.P.Sh. " Edi "
D.P.SH. " Geti"
D.P.SH."ILIRI"
D.P.SH."SPORT"
D.P.Sh.,,Te Drita"
D.P.SH.. " Biti "
D.P.T. " Bimi - ZH "
D.P.T. " Besmiri-M "
D.P.T. " Gjocaj "
D.P.T. " Plovdiv "
D.P.T. "Te Gëzimi -J "
D.P.T. ,,Besi"
D.P.T." Ximi "
D.P.T.,,Diana"
D.P.T.,,Fejza"
D.P.Z. " Saraj "
D.P.Z. "TE LENTI"
D.P.Z. "TE YLLI - A"
D.P.Z. " Besiana "
D.P.Z. " Dyner -Blendi "
D.P.Z. " Fitimi "
D.P.Z. " Hemi & Deni "
D.P.Z. " Iliri 1 "
D.P.Z. " Lindita "
D.P.Z. " Liria - 1 "
D.P.Z. " Mekka "
D.P.Z. " Meli "
D.P.Z. " Opoja "
D.P.Z. " Paris "
D.P.Z. " Rai "
D.P.Z. " Te Mixha "
D.P.Z. " Te Zani "
D.P.Z. " Vrrini"
D.P.Z. "Hari"
D.P.Z. "Malësia"
D.P.Z. "Oreksi Hevi"
D.P.Z. "Valbona"
D.P.Z. ,, Lindi "
D.P.Z. Ambëltore "Shejlla"
D.P.Z. PICERIA " KETI "
D.P.Z. Qebaptore "Te Jetoni"
D.P.Z. Vëllezërit KRASNIQI Qebaptore
D.P.Z."Apetiti"
D.P.Z."Mostar"
D.P.Z."Qebaptore Liria"
D.P.Z.,, Armendi-P"
D.P.Z.,,Babas"
D.P.Z.,,Ballkan"
D.P.Z.,,BUJARI-B"
D.P.Z.,,Delfin"
D.P.Z.,,Medina-ZM"
D.P.Z.,,Sharr - Haxhi Sejda"
D.P.Z.,,Te Avnia"
D.P.Z.,,Vanilla"
D.SH.H"TE DUTI"
D.Z." Amiri"
Deqani i pavrur ushqimorKosova Mensë dhe Kuzhinë
DP.H. Gjelltore " Veha "
DPH ,, Cimi "
DPH ,, Europa - Sh "
DPH ,, Linda "
DPH ,, Nik Pik Bar "
DPH ,, Rona "
DPH ,, Te Nexhi "
DPH ,, Tetova "
DPH ,, Thaqi "
DPH ,,Gjakova 2"
DPH Kafiteria,,Piccolo"
DPH,, A "
DPH,, As "
DPH,, Bajraktari "
DPH,, Ballkan "
DPH,, Bellini "
DPH,, Breca Com "
DPH,, Fitimi "
DPH,, Kafe e Shoferave "
DPH,, Kosharja "
DPH,, Lezet "
DPH,, Opoja "
DPH,, Oreks"
DPH,, Remi "
DPH,, Te Arra "
DPH,, Te Bujari "
DPH,, Toni "
DPH,, Tregu "
DPH,, Ylli "
DPH,,4 "
DPH,,Aba"
DPH,,Agimi"
DPH,,Hyska"
DPH,,Labi"
DPH,,M"
DPH,,Qebaptore Elmiri II"
DPH,,Queen"
DPH,,Te-Xeni"
DPSh,, Master "
DPT,, Skenderbeu "
DPT,,Mek Hit"
DPT,,PHruto"
DPZ "TË MULLIRI I BEGUT"
DPZ,, Kosova "
DPZ,, Metro - Caffe "
DPZ,, Valoni "
DPZ,,Ham"
DPZ,,Jeta"
Dyçan i Pavarur Hoteljer GALLAPI Orllan
Dyçani i Pavarur Hotelier " MIMOZA "
Dyçani i pavarur Hoteljer qebaptore te Luli
Dyqan i pamv.treg.dhe hotelier Kreshniku
Dyqan i pamvarur hotelier Qajtore KROLLI
Dyqan i pamvarur hoteljer xhelltore MËRGIMI
Dyqan i Pavarur Hotelier " Dielli "
Dyqan i Pavarur Hotelier " Park
Dyqan i Pavarur Hotelier ,, TONI"
Dyqan i Pavarur Hotelier ,,Fontana"
Dyqan i pavarur hotelier AFËRDITA
Dyqan i pavarur hotelier ARBERI - H
Dyqan i pavarur hotelier ARTANI
Dyqan i pavarur hotelier hamburger FESTINA
Dyqan i pavarur hotelier kfe-qajtore Tebeki
Dyqan i pavarur hotelier Kosova
Dyqan i pavarur hotelier MARIGONA
Dyqan i pavarur hotelier qepaptore MAMUSHA
Dyqan i pavarur hotelier TE METI
Dyqan i pavarur hoteliere KRISTIANI KASTRIOTI
Dyqan i pavarur hotelijer qajtore Oreks
Dyqan i pavarur hotelijer Qebaptore
Dyqan i pavarur hoteljer
Dyqan i Pavarur Hoteljer " Matiqani "
Dyqan i pavarur hoteljer AZGONI qebaptore
Dyqan i pavarur hoteljer Binakaj
Dyqan i pavarur hoteljer Kaçarreli - Prishtinë
Dyqan i pavarur hoteljer piceri
Dyqan i pavarur hoteljerë
Dyqan i pavarur hoteljerë
Dyqan i pavarur hoteljerë Argjenti
DYQAN I PAVARUR HOTELJERE DRITONI
Dyqan i pavarur hoteljer-tregta AGIMI Banjë
Dyqan i pavarur shërbyes hotelier dhe tregtar KUMANOVA Malishevë
Dyqan i pavarur sherbyes TINI 7
Dyqan i pavarur tregëtar hotelier GRANITI Malishevë
Dyqan i pavarur zejtar
Dyqan i Pavarur Zejtar ,,Holiday"
Dyqan i pavarur zejtar RESTAURANT SHPATI
Dyqan i pavarur zejtar Studenti
Dyqan i pavarur zejtare Agimi
Dyqan i pavrur hoteljerë
Dyqan i pavrur zejtare Hoteljere
Dyqani hotelier RESTORANT KASTRATI Malishevë
Dyqani hotelier-Qajtore Kulla e Hotit Malishevë
Dyqani i pamvarrur hoteljer Mekdonals
Dyqani i pamvarur Çajtore Gashi
Dyqani i pamvarur hotelier STUDENTI
Dyqani i pamvarur hoteljer TONI
Dyqani i Pamvarur Zejtar Te Xhaxhi - 3
Dyqani i pamvrur hoteljer
Dyqani i pamvrur hoteljer Beni
Dyqani i Pavarrur Hotelijer Qebaptore
Dyqani i pavarur hoteleri CELI
Dyqani i Pavarur Hotelier " Besniku "
Dyqani i Pavarur Hotelier " Extra - N "
Dyqani i Pavarur Hotelier " Tushi "
Dyqani i Pavarur Hotelier "Cami
Dyqani i Pavarur Hotelier ,,Bristol-2"
Dyqani i pavarur hotelier Atlantic Skenderaj
dyqani i pavarur hotelier CIMI
Dyqani i pavarur hotelier EPB
Dyqani i pavarur hotelier gjelltore Besarti
Dyqani i pavarur hotelier gjelltore popullore Bleta-R.Sh.
Dyqani i pavarur hotelier hamberger Xhimi
Dyqani i pavarur hotelier hamburger BANI TWO FERIZAJ
Dyqani i pavarur hotelier MATURANTI
Dyqani i pavarur hotelier Oreks
Dyqani i Pavarur Hotelier Pizzeria " Roma "
Dyqani i pavarur hotelier Qebatore AROMA
Dyqani i pavarur hotelijer Bistro & Alzburg
Dyqani i pavarur hotelijer Genti - AA
Dyqani i Pavarur Hotelijer Qebaptore FOLEA -Ferizj
Dyqani i pavarur hotelijer ujvara e mirushës - Volljakë
Dyqani i pavarur hoteljer
Dyqani i pavarur hoteljer Arena
Dyqani i pavarur hoteljer Enisi
Dyqani i pavarur hoteljer gelltore DAUTI
Dyqani i pavarur hoteljer qebaptore Valdrini
Dyqani i pavarur hoteljere sherbyes Planet-Holiywood
Dyqani i pavarur kuzhinjer Dyner Tini
Dyqani i pavarur shërbyes KOSOVA
Dyqani i pavarur sherbyese OREKSI - S
Dyqani i pavarur SUPERMENI
Dyqani i Pavarur Tregtar " Rozafa"
Dyqani i Pavarur Tregtar "Rita"
Dyqani i Pavarur Zejtar Qebaptore Jupa- NJ
Dyqani i pavarur zejtar EGZONI
Dyqani i pavarur zejtar hamburger BURIMI Ferizaj
Dyqani i pavarur zejtar hamburger OREX Ferizaj
Dyqani i pavarur zejtar në 7& xha
Dyqani i pavarur zejtar qebaptore Lifi Ratkoc KK Rahovec
Dyqani i pavcarur hotelier dhe tregtar DRITI-M Malishevë
Dyqani i pavrur hotelier Dddrenica Kam Gllogovc
Dyqani ipavarur hotelier Çebatore KOSOVA-BS
Dyqani pavarur hoteljer Ardi
Dyqani zejtar hotelier ORIENT
FIDANI PRIZREN
Furra Kosova ,,Kujtimi"
Gjelltore " TONI "
Gjelltore Besi.B
HC ,,Emin Duraku"- ,,ED EDIOREX" Sh.a.
Kafiteri DIAMO
Kafiteri Luani --klinë
Kafiteria,, Taxi"
Kuzhina Popullore " Bleri"
Kuzhina Popullore " Sharr"
Kuzhina Popullore ADONISI Rahovec
Kuzhina popullore BESIANA
Kuzhina popullore CITI
Kuzhina popullore YLBERI Lipjan
Kuzhinë opullore Gazmendi Skenderaj
Lokal i pavarur hoteler Daci Hani Elezit
Lokali pavarur hoteljer KOSOVA Hani Elezit
N.H. " Lojza "
N.H. " Pashtriku "
N.H. "Delfini"
N.H. "Ham-Ham"
N.H. ,,Saranda"
N.H. GJELLTORJA " TRIMI "
N.H."Centimetër"
N.H."Rugova-Camp"
N.H."Te Besniku"
N.H.,,Loni"
N.H.SH. " Lisi "
N.H.Sh.,,Riviera"
N.H.T,,Genti"
N.H.T. " TE HAMITI "
N.H.T. " Evropa - B.I."
N.H.T. " Grabanica-Qendër "
N.H.T. " Likofci "
N.H.T. " Magic Factory "
N.H.T. " Union "
N.H.T. "Dublin "
N.H.T.,,Shkukëza"
N.P. " Viva "
N.P.,,Dini"
N.P.H. " GONI "
N.P.H. " Altini "
N.P.H. " New Rogner "
N.P.H. " PERPARIMI-SH "
N.P.H. " Te Nazi "
N.P.H. " Të Sabria "
N.P.H. "Majami"
N.P.H."Bifurkasioni"
N.P.H."ILIRI- M"
N.P.H., Komani-J"
N.P.H.,,Fati"
N.P.SH. ,, AGIMI "
N.P.SH. " GJELLTORE FATONI "
N.P.SH. " Faiku - SA "
N.P.T. " Palma "
N.SH. " Mareci "
N.SH.H. " TE NAZI "
N.SH.H." Kalite"
N.SH.P. JETA -2000
N.Sh.T. " Almiri Com "
N.T..SH. Ndërmarrja tregtare dhe sherbyese PAJTIMI Kijevë
N.T.H. " Bon Appetit
N.T.H. " Leona "
N.T.H. " Mc Donald s - B "
N.T.H. "Shqiponja"
N.T.H." Koral "
N.T.H.,,Dushkaja"
N.T.H.,,Keni Impex - Gurina"
N.T.P. " GRANITI -3 "
N.T.P. " Oreksi "
N.T.P. " Emi -2"
N.T.P. " Ferma Mali "
N.T.P. " Fontana "
N.T.P. " Global Parajsa "
N.T.P. " SARANDA - B "
N.T.P. " SHAMPION "
N.T.P. " Te Dulli "
N.T.P. " Uflla "
N.T.P. ,, As Centrum "
N.T.P. ,, Charlie "
N.T.P. ,, RINORI "
N.T.P. Qebaptore "DYLI"
N.T.SH. " DARDANI "
N.T.SH. " ULPIANA "
N.T.SH. " Besi
N.T.SH. " Edona -Trade
N.T.SH. " FK - ANA "
N.T.Sh. " Liza "
N.T.SH. " Nora "
N.T.SH. " Te Buja "
N.T.SH. " Te Mili "
N.T.SH. " Tip - Top "
N.T.SH. "Albani"
N.T.SH. "Horizonti"
N.T.Sh.,,Albini"
N.T.Sh.,,Çlirimi"
N.T.Sh.,,Shala"
N.T.Sh.,,Vivatin"
Nder. Shër. Treg. Me shumi. E pak. Dhe exp. - imp. ARIANI
Ndërmarja Tregtare Private Hoteliere Europa -P
Ndërmarraj tregtare sherbyese vepirmtariare me shumicë e pakicë DURAKU Skenderaj
Ndërmarrja Hoteliere ,, Zajki"
Ndërmarrja Hoteliere Tregtare " Kosovarja"
Ndërmarrja hotelire Roma
Ndërmarrja hotliere tregtare BJESHKËT E THATA Isotg
Ndermarrja për ushqim dhe pije pizzeria Bella Donna-C në Deçan
Ndërmarrja Private Hoteliere " Rinia"
Ndërmarrja prodhuese,tregëtare dhe hoteliere Export-Import FAIKU Istog
Ndërmarrja Shërbyese Hoteliere " Dyner ,,
Ndërmarrja sherbyese tregtare FORTUNA - A
Ndermarrja tregëtare prodhuese dhe sherbyese DARDANIA
Ndërmarrja Tregtare Hoteliere "Shtavica - 5 ,,
Ndërmarrja tregtare hoteliere private JEHONA
Ndërmarrja tregtare private hoteljere NIKI
Ndërmarrja tregtare shërbyese MALOKU Prishtinë
Ndërmarrja Zejtare Hoteliere " Dorani"
Ndërmarrje e Pavarur Hotelijer " Endriti AK "
Ndermarrje Hoteliere ALBERTI
Ndermarrje Hoteliere MERCI
Ndermarrje tregtare prodhuese sherbyese ALBANI Rahovec
NHP,, Te Baci "
NHSH,, Aliu "
NHSH,,Horion"
NP,, Fontana-Orex "
NPH,, Majaci "
NSHP,,Saranda"
NT,,Maloku"
NTH ,, Jetmiri "
Nth Teuta
NTH,,Besa S.A."
NTH,,Expres"
P.P. BOKI
P.P..Z " METI "
P.P.H.,,Istambul Doner"
P.P.Z . Hamburger "MC Donalds "
P.P.Z. " LIRIA "
P.P.Z. " RINIA "
P.P.Z. " Fati- R "
P.P.Z. " Vllezërit Zuka "
P.P.Z.,,Bashkimi"
P.P:H."Emra-TC"
Pamvarsia
Panta Rhei
Produksioni Muzikor ,,Redola"
Punëtzoria e pavarur zejtare GJELLTORE KOSHARJA
Puntor e P avarur Zejtare ALTONA
Puntori e pavarur hoteliere sendwich - bar RONI
Puntori e pavarur hoteliere -sendwich -bar RONI
Puntori E Pavarur Hoteljere LINA Gjilan
Puntori shërbyese hoteliere café bar TE PAPAKU
Puntorija e pavarur zejtare Kosova e lirë
Qajtore Loni -Im
Qbaptore BRAHAJ
Qebaptore - Dyqan I Pavarur Hoteljer TE BUJARI
Qebaptore ,, Adri "
Qebaptore ,,Fitimi"
Qebaptore ,,Te Mili"
Qebaptore Berati
Qebaptore Sheki
QEBAPTORE ZANA
Qebaptorja " Kërça"
Qebaptorja ARAQI - HAMBURGER
Qebaptorja Te Genti
Qevaptore ATDHEU PO dhe salloni femrave FRIZER
Restorant LISI Gllogovc
Restorant Rocky
Restoranti HOLIVUD 99
S.T.P. " Rafaelo "
S.U.R " IL PRIMO "
S.U.R " Teacher s "
S.U.R. " Baza "
S.U.R. " Bondorno "
S.U.R. " Dva Goluba "
S.U.R. " Fast Food 1"
S.U.R. " KOD CKOLJE "
S.U.R. " Oaza "
S.U.R. " RAMCE "
S.U.R. " Sedmo Nebo "
S.U.R. " SMAK "
S.U.R." KOBRA "
S.U.R.,,Bosna"
S.U.R.,,SM-4"
Samostalna ugostiteljska radnja SOFRA
Shgoqëri një anëtarëshe BLETA - 2 m e përgjegjësi të kufizuar - Prizren
Shitore e Pavarur Zejtare ,,Korza"
Shoqëri një anëtarshe PRIZRENI përgjegjësi të kufizuar Prizreni
Shoqëri një anëtarshe SINAN me përgjegjësi të kufizuar - Prizren
Shoqërinjë anëtarshe ë SINAN me përgjegjësi të kufizuar - Prizren
SUR " Beli Dvor "
SUR,,Medina"
TRENJAKET -94 PRIZREN
U.P. ,, Xhemo "
U.R. ,, SVETI NIKOLA "
V.P.H. " Higjiena "
VISARI-Prizren

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik