Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

Tregëti Lëvizëse Bekim Kosumi
N.T.P. " Shkumbini - M "
N.T.SH. " AMA 1 "
STENDA ENVER SALIHI
Tregëti Levizëse Ajete Kastrati
Tregtia Lëvizëse Ali Vrajolli
" PPM - Peja Public Market " L.L.C.
" Q & G " SH.P.K.
"Stenda nr.140"
,,Flamuri"
80396813
A.D.,, Pëllumbi"
ALLI-RIZA BERISHA B.I.
D.P. T." Sound "
D.P.H.,, Muja"
D.P.H.,,Kastrioti"
D.P.T " Kushineta "
D.P.T. " Orgesi "
D.P.T. " LISI "
D.P.T. " AGIMI "
D.P.T. " F & I "
D.P.T. " ISELSA "
D.P.T. " LEVIS "
D.P.T. " RILINDI "
D.P.T. " TE ZYMA "
D.P.T. " Albioni & N.B. "
D.P.T. " Beki "
D.P.T. " EBA "
D.P.T. " NOTI "
D.P.T. " TAULANT "
D.P.T. " TE BENI "
D.P.T. " TE DANI "
D.P.T. Ardi"
D.P.T. Butik " Lira "
D.P.T. " BESIMI "
D.P.T. " XHEKI "
D.P.T. " Adnani "
D.P.T. " Ar-Dio"
D.P.T. " Bajku "
D.P.T. " Baleci- 2 "
D.P.T. " BEKA-C "
D.P.T. " Besmiri-M "
D.P.T. " Blendi Shop "
D.P.T. " Boss - Textil "
D.P.T. " Brendoni "
D.P.T. " B-Shala "
D.P.T. " Buci "
D.P.T. " Bunjaku "
D.P.T. " Cons "
D.P.T. " DINA-V "
D.P.T. " Dini "
D.P.T. " Doni "
D.P.T. " Drini "
D.P.T. " EDISON "
D.P.T. " Egzoni "
D.P.T. " Encore "
D.P.T. " Fiona "
D.P.T. " Fita Tekstil "
D.P.T. " Flutra "
D.P.T. " Genta "
D.P.T. " GONI "
D.P.T. " Gurra Bes "
D.P.T. " Hana "
D.P.T. " Hekraria Te Luani "
D.P.T. " IS- Elektromaterijal "
D.P.T. " Kadri "
D.P.T. " Kiosku " Edi "
D.P.T. " Kombi "
D.P.T. " Loriku "
D.P.T. " Malbora "
D.P.T. " Medina "
D.P.T. " MIFA "
D.P.T. " Noti-L "
D.P.T. " OTO IRFAN "
D.P.T. " Rinia - I
D.P.T. " Riron "
D.P.T. " Sabiti "
D.P.T. " Sonashi "
D.P.T. " SUKI "
D.P.T. " Te Agroni "
D.P.T. " Te Ardi "
D.P.T. " Te Culi "
D.P.T. " Te Esati "
D.P.T. " Te Fatmiri "
D.P.T. " Te Gafurri "
D.P.T. " Te Skenda "
D.P.T. " TE XHEVDETI "
D.P.T. " Top Music "
D.P.T. " Vali Tekstil "
D.P.T. " Vigani "
D.P.T. " Xeni Shop "
D.P.T. "ADO TEX"
D.P.T. "AGIMI - K"
D.P.T. "ALBEDI"
D.P.T. "AMARI-1"
D.P.T. "ARLINDA"
D.P.T. "ARMENDI"
D.P.T. "BARDHI"
D.P.T. "BENI - 1"
D.P.T. "Bleoni"
D.P.T. "BLERON"
D.P.T. " Bushi 2000"
D.P.T. "CIMO"
D.P.T. "ÇLIRIMI-GAZI"
D.P.T. "DALIFE"
D.P.T. "DANI-1"
D.P.T. "DEMIR"
D.P.T. "DIARI"
D.P.T. "DUKE"
D.P.T. "EDONA-1"
D.P.T. "ELSHANI"
D.P.T. "ENGINI"
D.P.T. "ENIS"
D.P.T. "ER - FA"
D.P.T. "EVRA"
D.P.T. "FADILI"
D.P.T. "Gazi Textil"
D.P.T. "GEGAJ"
D.P.T. "GJANI - H"
D.P.T. "Heroina Hyseni
D.P.T. "IBRAHIM"
D.P.T. "ISA BYTYQI DB"
D.P.T. "JETI"
D.P.T. "KADA"
D.P.T. "LAJA"
D.P.T. "Lejla"
D.P.T. "LEVIS 501"
D.P.T. "LINDI - TEX"
D.P.T. "LONI - 1"
D.P.T. "MEHMETI"
D.P.T. "MERITA - 1"
D.P.T. "MON"
D.P.T. "MUCO - 3"
D.P.T. "Nasi & Beli"
D.P.T. "NITI BET"
D.P.T. "QAUSHI"
D.P.T. "SADIJE"
D.P.T. "SAHITI"
D.P.T. "SERA"
D.P.T. "SHAQIRI"
D.P.T. "SHKUMBINI"
D.P.T. "SIAR"
D.P.T. "SYLEJMAN"
D.P.T. "TE ATIFI"
D.P.T. "TE BELI"
D.P.T. "TE FATMIRI"
D.P.T. "TE ILIRI"
D.P.T. "TE PLAKI"
D.P.T. "TE REXHEPI"
D.P.T. "THAÇI"
D.P.T. "TONI - I"
D.P.T. "VETON"
D.P.T. "XHANI - X"
D.P.T. "XHEMILI"
D.P.T. "XHIMI"
D.P.T. "XHINSA TE PROFI"
D.P.T. "XIMI - X"
D.P.T. "YMIT"
D.P.T. "ZATRIQI"
D.P.T. "ZELË"
D.P.T. Fidanishte Lulishte " Lirimi "
D.P.T. Kiosk " Te Bimi "
D.P.T. Kiosk " Arta "
D.P.T. Kiosk "TRE VLLËZËRIT"
D.P.T. Kiosk Nr.534 " Gjina "
D.P.T. Kiosku " Drita "
D.P.T. Kiosku " Ylli "
D.P.T. Kiosku "Arijeta "
D.P.T. Lulishtja " Te Beni "
D.P.T." Çlirimi "
D.P.T." JONI "
D.P.T."AG-FA"
D.P.T."ALI-D"
D.P.T."Besa-N.S."
D.P.T."Elektro Nevzati"
D.P.T."FATMIRI"
D.P.T."KIKI"
D.P.T."Qaza"
D.P.T."Ydaverdi"
D.P.T.,, Eldi Nr -2"
D.P.T.,,Adidas"
D.P.T.,,Altini"
D.P.T.,,Ardi"
D.P.T.,,Bolero"
D.P.T.,,Egzoni"
D.P.T.,,Eton Jacket"
D.P.T.,,Forma"
D.P.T.,,Gazi"
D.P.T.,,Jetmiri"
D.P.T.,,Katër Yjet"
D.P.T.,,Labi"
D.P.T.,,Lemi Comerc"
D.P.T.,,Limi"
D.P.T.,,Naxhi"
D.P.T.,,Qershiza"
D.P.T.,,Qipa"
D.P.T.,,Rinori"
D.P.T.CD Shop ,,Alta"
D.P.Z. " AMMAR "
D.P.Z. " Argent "
D.P.Z. " Dini "
D.P.Z. " Gipa "
D.P.Z. " Taulanti "
D.P.Z. " Ximi "
D.P.Z. "ALMEDIN"
D.P.Z. "Luli"
D.P.Z. ARTIZANAT " AMIRI "
D.P.Z.,,Artizani"
D.SH. " RIDONIKA "
D.T.P. ,,Erza - M"
D.T.Z. ARTIZANAT " HAVA"
DPH Bar -Restaurant " Damastion"
DPT ,, Fashion "
DPT,, Arti "
DPT,, Besi-BH "
DPT,, Dioni "
DPT,, Edon "
DPT,, Parfumeria Graniti "
DPT,, Te Rusta "
DPT,, Yllka "
DPT,,Besi"
DPT,,Hyseni Trade"
DPT,,Nori -FSH"
DPT,,Skenderia "
DPT,,Valtoni"
DPT,,Xoni"
DPZ,,Arta-G.A."
dVeprimtari e pavarur tdregtare Stenda nr. 96
Dyqan i pavarur tregtar DAFINA Kopiliq i Ulët
Dyqan i pavarur tregtar Diki Danc
Dyqan i pavarur tregtar FADILI
Dyqan i pavarur tregtar MERITONI
Dyqan i pavarur tregtar Studenti
Dyqan i pavarur tregtar V.DACI
Dyqan i Pavarur Tregtare Zejtare
Dyqan i pavarur zejtar Gilinderi-Prekazi
Dyqan i pavrur tregëtar dhe shitje në tregje Janova Sankovc
Dyqani i Pavarur " Brazil"
Dyqani i pavarur hotelijer Shpendi
Dyqani i pavarur tdregtar Jehona Ferizaj
Dyqani i pavarur tregëtar Emi Stenda nr.410
Dyqani i pavarur tregëtar GJENITA
Dyqani i pavarur tregetare Bajrami
Dyqani i pavarur tregëtr TEUTA
Dyqani i pavarur tregtar AIDI
Dyqani i pavarur tregtar Camel
Dyqani i pavarur tregtar i dy motrat
Dyqani i pavarur tregtar KEMA Ferizaj
dyqani i pavarur tregtar Kosova Tekstil
Dyqani i pavarur tregtar LULI
Dyqani i pavarur tregtar MANI
Dyqani i pavarur tregtar MEJREM
Dyqani i pavarur tregtar stenda 335
Dyqani i pavarur tregtar stenda nr. 306 tregu i plaçkave Pallati i Rinis
Dyqani i pavarur trgëtar Albek
Dyqani i psavarur tregtar
Dyqani pavarur tregtar MIMOZA -I.I.
Dyqani Tregëtar GENTI - 1
Hamburger Levizës Nuhi Sertolli
Kiosk ,,Eja - AB"
Kiosk Guri - S
Kiosk,,Dili-Bondsteel"
Koperativa bujqësssore ISKOM
LIRIDON SPAHIU B.I.
Lokacioni Nr. 28 Mirsad Hashani
Mini Butik "Biba"
Mobilshop ,, Ardi "
MUSLI MAZREKU B.I.
N.N. " Dekorativ - BF "
N.P. " LULISHTE TE DEDA "
N.P.T. " Shporta Ditore "
N.P.T. " VËLLEZËRIT JASHARI "
N.P.T. " ROMANO - VESEL "
N.P.T. " Aga- Com "
N.P.T. " Albi "
N.P.T. " B & L-Jeans "
N.P.T. " Fitimi "
N.P.T. " Impala "
N.P.T. " Lindi - Com "
N.P.T. " Lindi - M.A. "
N.P.T. " Vetoni "
N.P.T. "Vellezërit Sadrijaj
N.P.T. ,,Argnesa Commerce"
N.P.T." Axa"
N.P.T."XONI"
N.P.T.SH. " Lumi Commerce - S "
N.P.T.SH. " Tina Commerce "
N.P.T.SH. " Trimi- Comm"
N.T " TE RASIMI "
N.T. " VALI - AS "
N.T. " Babita "
N.T. " BUJARI - S "
N.T. " METEOR - MN "
N.T. " Poliqka "
N.T. "Graniti"
N.T.,,Ardi "
N.T.,,Kastrioti - L"
N.T.P " TIKI "
N.T.P. ,, DORA-S "
N.T.P. " BEJTA COMMERCE "
N.T.P. " MEHO "
N.T.P. " Nita "
N.T.P. " ARJANITI "
N.T.P. " Arti "
N.T.P. " Duli -2011 "
N.T.P. " Egzoni "
N.T.P. " Lindi "
N.T.P. " Bujari "
N.T.P. " Doni "
N.T.P. " Bani "
N.T.P. " Drinori "
N.T.P. " ERDRINI "
N.T.P. " Fatoni "
N.T.P. " Graniti-Tekstil "
N.T.P. " Lulishtja Tina "
N.T.P. " Memi Beco "
N.T.P. " Niki Comerce RI "
N.T.P. " Reha "
N.T.P. " RIDA - COMM "
N.T.P. " Risi "
N.T.P. " Te Cipi "
N.T.P. " Toni Comerc "
N.T.P. " Valdrini "
N.T.P. " Vedati "
N.T.P. " YULIYAN "
N.T.P. "Besi Tekstil"
N.T.P. "Çlirimi"
N.T.P. "Hani Comerce"
N.T.P. "KEF"
N.T.P. "Te Nazi"
N.T.P. ,, Besarti "
N.T.P."BERS"
N.T.P.,,Albi"
N.T.P.,,Artani - M"
N.T.P.,,Axhi"
N.T.P.,,Kujtimi - Xhins"
N.T.P.,,Meni
N.T.P.,,Te Blerimi"
N.T.P.,,Vigani"
N.T.P.,,Xeni Com"
N.T.P.Sh.,,Raba"
N.T.SH. " ADONISI "
N.T.Sh. " Ebi "
N.T.SH. " VELLAZËRIA- K "
N.T.SH. " Vëllëzërit Veliu "
N.T.SH. "Arsi"
N.T.SH. "Samiri-Komerc"
N.T.SH. "Taita"
N.T.SH.P. " Abi Com "
NDËRMARRJA KOMUNALE TREGU STENDA 135
Ndërmarrja private trdegtare prodhuese exp-imp.Mirani
Ndërmarrja private tregtare sherbyese DITI
Ndermarrja prodhuese tregëtare transportuese GENTI-COMMERCE IM-PEX
NDERMARRJA PRODHUESE TREGTARE DHE TRANSPORTUESE V. HAMZA EXPORT IMPORT RAHOVEC
Ndërmarrja prodhuese tregtare transportuese tregtare transporuese LIRIDONI
Ndërmarrja prodhuese, tregtare, sherbyese dhe t rasnportuese TONI - GB Rahovec
Ndërmarrja tregëtare privatre XONI
Ndërmarrja Tregtare " Mareci "
Ndërmarrja tregtare Afrimi
Ndërmarrja Tregtare Private " Haxholli - Company "
Ndërmarrja tregtare private BARDHI
Ndermarrja tregtare private BEHARI
Ndërmarrja tregtare private prodhuese me shumicë Export-Import FATI - COMMERC
Ndërmarrja Tregtare Private Shërbyese Fati Commerce-F.H.
Ndërmarrja Tregtare Private TONI
Ndermarrja Tregtare Sherbyese "Ambindi"
Ndermarrja Tregtare Sherbyese BERATI -J Rahovec
Ndërmarrja tregtare shërbyese D-RABA Rahovec
Ndërmarrja Tregtare Transportuese " Toni - Comm "
Ndermarrja tregtare,sherbyese dhe transportuese DURAKU EXP-IMP Rahovec
Ndërmarrjaj private tregtare shërbyese prodhuese ALIA COMMERCE
Ndërmarrje prodhuese tdregtare Bleri
Ndërmarrje Prodhuese Tregtare Shërbyese Transportuese " Rinori B "
Ndermarrje tregtare private Lorita
Ndërmarrje Tregtare Private Prodhuse Shërbyse ILIRI
Ndërmarrje tregtare prodhuese sherbyese Dupin Com Export Import
Ndërmarrje Tregtare Shërbyese " Egzoni Comerc "
Ndërmarrje tregtare shërbyese ARLLATI - EXPORT
Ndërmnarrje tregtare
Njësia tregtare Ibrahimi Commerc
NP,,Driloni "
NPT ,, Lenti "
NPT,,Te Bleri"
NT,,Veseli"
NTP ,, Te Nushi "
NTP,, Adea "
NTP,, Drita Cosmetics "
NTP,,Anesa"
NTP,,Endriti-RM"
NTSH,, Shqipdoni "
NTSH,,Agani"
NTSH,,Ala"
POKRETNA TRGOVINA SRDJAN NICIC
Produkcioni muzikor audi video cd cassete STUDIO LULI shitëblerja e cassetave me shumicë e pakicë Ra
S.T.R. " Ajla "
S.T.R. " Klisura "
S.T.R. " Pijac "
S.T.R. " Vueko "
S.T.R. "Plastika"
S.T.T.,,Bebi-Komerc"
Samostalna Trgovinska Radnja " Kamenica "
Samostalna Trgovinska Tezga Banjska
SH.P.T. " Era"
SH.P.T. " Gazi "
SH.P.T. "Mulaku"
SHITES I TREGJEVE DETI GLLOGOVC
Shitës i tregjeve EDI - AD
SHITËS NË SHTANDE DHE TREGJE NIKI
Shitës në shtande dhe tregje SHUKA
Shitës në treg e shtande LIMEL Gllogovc
Shitës në treg Nike
Shitës në treg Te shpejta
Shitës në treg Tre Vllëzërit
Shitës në tregti Eri
Shites tregjeve MUSA Zabeli i Ultë
Shitja e mallrave jo ushqimor Aneksi i Tregut të gjelbërt STENDA NR. 160
Shitja e mallrave ne shtangje dhe tregje RIMI JANJEVË LIPJAN
Shitja e mallrave në shtngje Era Janjevë Lipjan
Shitja e mallrave në shtrangje dhe tdregje Jener Janjevë,Lipjan
Shitja E Mallrave Në Stangje D HE Tregje ADEMI Janjevë
Shitja E Mallrave Në Stangje Dhe Tregje URIMI - COMERC Banullë
Shitja E Mallrave Në Stangje Dhe Trexhe Meli Ribari I Madh
Shitja e mallrave në tregje DREDHËZA Akllap
Shitja me pakicë në treg.Stenda nr.235,236
Shitja ne satande dhe tregje KASTRATI
Shitja në shtande dhe tregje AR - EN
Shitja në shtande dhe tregje Besniku
Shitore e Pavarur Tregtare "Beli Comm "
Shitore e pavarur tregtare BANANA
Shitore e pavarur tregtare me mall të përzier Cobra
Shitore e pavarur tregtare Shkodrani Commerce
Shitore private tregtare
Shitore tekstili SYLA TEKS
Shitore Tregtare ,,Dritoni-R"
Shitorja e pavarur tregëtare BREGU
Shitorja e Pavarur Tregtare PATRIK
Shits tregtar në tregje perimtari
Shtandi - Bedri Kurteshi
Shtandi - Bekim Fejza
Shtandi " Eroll Runiku"
Shtandi levzës Komision Egzona
Shuitja me pakcië në shtangje DAUTI Janjevë - Lipjan
Stand në Tregje"3 Vllëzerit"
Standë 175 - Bekim Krasniqi
Standë 189 - Afrim Krasniqi
Stend Lëvizëse " Burimi"
Stend Levizëse " Te Buki"
STENDA ABDULLA BERISHA
Stenda - Bekim Klaiqi
Stenda - Ibush Kastrati
Stenda "Egzoni-K"
Stenda 118 Azem Islami
Stenda 128 Lulzim Nuhiu
Stenda 232 Sylejman Gashi
Stenda 238 Salih Beqiri
Stenda 283 Agim Selmani
Stenda 292 Asllan Xheladini
Stenda- 99 Ylber Zhegrova
Stenda Arben Lushtaku
Stenda Besim A. Krasniqi
Stenda Fatime Shaqiri
Stenda Fazli Ahmeti
Stenda Ferid Ahmeti
Stenda Mustafë Vitija
Stenda nr .87 Tefik Aliu
Stenda Nr 111 Bedri Statovci
Stenda Nr 120 Sejdi. H.Latifi
Stenda Nr 121 Enver Rexhepi
Stenda Nr 122 Fadil Sfishta
Stenda Nr 122 Labinot Sopi
Stenda Nr 123 Lulzim Gashi
Stenda Nr 126 Brahim Sylejmani
Stenda Nr 127 Raif L.Gërbeshi
Stenda Nr 13 Sami Bullaku
Stenda Nr 130 Latif L.Gërbeshi
Stenda Nr 136 Nazmi Gashi
Stenda Nr 159-Nehat- Gashi
Stenda Nr -175 Skender Haxhiski
Stenda Nr 177 Murat Vllasaliu
Stenda Nr 182 - Remzi- Krasniqi
Stenda Nr 184 Remzi Kokolli
Stenda Nr- 25 Ilmi Kuleta
Stenda Nr 289 - Isak Halimi
Stenda Nr 5 Raif Ibrahimi
Stenda Nr 6 Idriz Hajdari
Stenda Nr 66 Asllan Shabani
Stenda Nr 66- Zoja Sollova"
Stenda Nr. 106 - Enver Sadiku
Stenda nr. 11 Agim Rushiti
Stenda NR. 117 Skender Begolli
Stenda nr. 119 në tregun e plaqkave paallati i rinisë
Stenda Nr.- 129 Nexhmedin Aliu
Stenda NR. 146 Avni Hajdari
Stenda nr. 162 Fadil Neziri
Stenda nr. 162 Shuajb Stublla
Stenda nr. 188 - Ruzhdi Cakolli
STENDA NR. 191 Në Tregun E Plaqkave - Pallati IRINIS
Stenda Nr.- 193 Sami Cakolli
Stenda Nr. 203 Ajet Selmani
STENDA Nr. 208 RAGIP SELIMI
Stenda nr. 217 Nazif Metolli
Stenda Nr. -221 Ali Hetemi
Stenda Nr. 222 Bashkim Tahiri
Stenda Nr. 229 Shefik Ramadani
Stenda nr. 273 Muhamet Popova
Stenda Nr. 32 Lulzim Simnica
Stenda nr. 409 Isa Kutllovci
Stenda nr. 70 Qamil Azemi
Stenda nr. 74-76 Faik Aliu
Stenda Nr. 93/94 Enver Blakçori
Stenda Nr.126 Ali Redenica
Stenda Nr.126 Feti Hasimi
Stenda Nr.132 Halil Muja
Stenda Nr.134 Maliq Muja
Stenda nr.14 Ismet Sijarina
Stenda Nr.178 Fatmir Selmani
Stenda Nr.192 Florim Podvorica
Stenda Nr.205 Mustafë Llugaliu
Stenda nr.225 Sevdije Gashi
Stenda Nr.-227 Mustafë Beka
Stenda Nr.234 Afrim Islami
Stenda Nr.263 Lulzim Gashi
Stenda Nr.275 Sheqir Popova
Stenda nr.31 Shemsi Arifi
Stenda nr.32 Gazmend Statovci
Stenda nr.411- Nexhat Begolli
Stenda Nr.58 Naim Krasniqi
Stenda Nr.67 Mehreme Osmani
Stenda NR: 302 Rasim Avdiu
Stenda Nr-1 Fatmir Bejta
Stenda Nr-10 Ridvan Rashiti
Stenda Nr-12 Nuhi Mushica
Stenda Nr-200 Shukri Sejdiu
Stenda Nr-204 Muamer Novobërda
Stenda Nr-38 Osman Stublla
Stenda Nr-413 Habib Begolli
Stenda Nr-439 Avni Rrustolli
Stenda Nr-471 - Bahri Gashi
Stenda Nr-85 Erxhan Sedreni
Stenda Nr-98 Hasan Prestreshi
Stenda -Ruzhdi Krasniqi
Stenda Sadat Solova
Stenda Sherafedin Gashi
Stenda Tefik Sadriu
Stenda,, Elvira Commerce "
Stenda-Ilir Shala
T. L. Muhamet Ymeri
T. L. Shaban Gashi
T.L. Xhevdet Daku
T.L. Fevzi Hajdari
T.L. " Dyli "
T.L. " Fama "
T.L. " Isuf Sopa "
T.L. " Megjit Nura
T.L. " Niki Commerc "
T.L. "Blue-Jeans"
T.L. Agim Haxhiu
T.L. Bajram Peza
T.L. Bekim Jerliu
T.L. Enver Vërshevci
T.L. Fehmi Haziri
T.L. Gani Hoti
T.L. Gani Musliu
T.L. Idriz Fazliu
T.L. Ilhami Maliqi
T.L. Ismet Zeqiri
T.L. Muhamed Vitija
T.L. Nafije Rexhepi
T.L. Nijazi Kqiku
T.L. Reshat Ismajli
T.L. Selami Nuredini
T.L." Te Beni "
T.L."BAJRAM ZAGRAGJA"
T.L."BLEARTI"
T.L.,, Kasim Bytyqi "
T.L.Bekim Rashiti
T.L.Ilir Koprani
Tredgti lëvizëse Bekim Jerliu
Treegti lëvizëse Sabri Halili
Treg Levizëse Kastrioti
Treg Lëvizëse TAULANTI
TREGËTI LËVIZËSE SABRI ROBELI
TREGËTI LËVIZËSE ASTRIT KASTRATI
TREGËTI LËVIZËSE JETON SEJDIU
TREGËTI LËVIZËSE ALAUDIN GASHI
TREGËTI LËVIZËSE GENTIANA NUHIU
TREGËTI LËVIZËSE MITAT AZEMI
Tregëti Lëvizëse MUHARREM HASANI
TREGËTI LËVIZËSE MEJREME DEMIRI
TREGËTI LËVIZËSE MENTOR AVDYLI
TREGËTI LËVIZËSE MIRVETE MATOSHI
TREGËTI LËVIZËSE REMZI EMINI
TREGËTI LËVIZËSE BAJRAM ROBELI
TREGËTI LËVIZËSE EKREM SHALA
Tregëti Lëvizëse FEMI MALOKU
TREGËTI LËVIZËSE NASER HALITI
TREGËTI LËVIZËSE RAMIZ AJVAZI
TREGËTI LËVIZËSE SADBERE SYLA
TREGËTI LËVIZËSE SAMIT AMIDI
TREGËTI LËVIZËSE SEJDI REXHEPI
TREGËTI LËVIZËSE SHUKRIE ZEQIRI
TREGËTI LËVIZËSE SHUKRIJE REXHEPI
Tregëti Lëvizëse BEDRIJE HYSENI
TREGËTI LËVIZËSE DRITON BILALLI
TREGËTI LËVIZËSE EDMONT ISLAMI
TREGËTI LËVIZËSE ELBASAN SHKODRA
Tregëti Levizëse Elez Isufi
TREGËTI LËVIZËSE FATMIRE ABAZI
TREGËTI LËVIZËSE HALIL MUSTAFA
TREGËTI LËVIZËSE HANUMSHAHE ZENELI
TREGËTI LËVIZËSE HATIXHE HAJDARI
TREGËTI LËVIZËSE IDRIZ BEKTESHI
Tregëti Lëvizëse KADRI HALILI
TREGËTI LËVIZËSE MUHAMET BEQIRI
TREGËTI LËVIZËSE MURAT TAHIRI
TREGËTI LËVIZËSE NAZLIJE KRYEZIU
TREGËTI LËVIZËSE NEHAT BAFTIJARI
TREGËTI LËVIZËSE NERXHIVANE ABAZI
Tregëti Lëvizëse Qamil Krasniqi
TREGËTI LËVIZËSE RAGIP BAJRA
TREGËTI LËVIZËSE SAQIP SHALA
TREGËTI LËVIZËSE SEVDIJE RUSHITI
TREGËTI LËVIZËSE SIZANA BAJRAMI
TREGËTI LËVIZËSE IBISH ALIU
Tregëti Lëvizëse Reshad Halabak
Tregëti Lëvizë[se Te Beqa
Tregëti Lëvizëse VALON MATOSHI
Tregëti Lëvizëse AFRIM AJETI
Tregëti Lëvizëse - Ali Ajvazaj
Tregëti Lëvizëse FLORIM SALIHU
Tregëti Lëvizëse IZMIR AGUSHEVIQ
TREGËTI LËVIZËSE RAMADAN RUKOVCI
Tregëti Lëvizëse YLBERE ADEMI
TREGËTI LËVIZËSE AVDUSH SAJITI
Tregëti Lëvizëse BUJAR ZYLFIU
Tregëti Lëvizese Burim Qeza
TREGËTI LËVIZËSE DRITON SMRÇAKU
Tregëti Lëvizëse Habib Berisha
Tregëti Lëvizëse Hatixhe Ahmeti
Tregëti Lëvizëse MALIQE ABAZI
Tregëti Lëvizëse MALUSH MUSLIJA
Tregëti Lëvizëse Muhamed Ismaili
Tregëti Lëvizëse Musli Bunjaku
Tregëti Lëvizëse RIZA DAKI
Tregëti Lëvizëse SAFETE BEHLULI
TREGËTI LËVIZËSE SAQIP BAJRAMI
Tregëti Lëvizëse SELVETE MATOSHI
Tregëti Lëvizëse SEVDIJE MUSTAFA
Tregëti Lëvizëse SHABAN KURTI
Tregëti Lëvizëse XHEVAT ALIU
TREGËTI LËVIZËSE XHYLISHAHE DAKI
Tregëti Lëvizëse ZAIDE ABAZI
TREGËTI LËVIZËSE ZEQIRJA BEHLULI
Tregëti Lëvizëse ,,Endriti"
TREGËTI LËVIZËSE ARDI
Tregëti Lëvizëse Arsim Shabani
Tregëti Lëvizëse Behlul Kërqeli
Tregëti Lëvizëse Betimi
Tregëti Lëvizëse BLERINA Me Seli Në Gilan
Tregëti levizëse EDONA
Tregëti Lëvizëse Fadil Hashani
Tregëti Lëvizëse Fadil Mëshica
Tregëti Levizëse Gëzimi
Tregëti Lëvizëse Idriz Hajdari
Tregëti Levizëse Kadri Çanta
TREGËTI LËVIZËSE LIRIMI
Tregëti Lëvizëse Mehmet Kërqeli
Tregëti Lëvizëse Qemajl Azemi
Tregëti Lëvizëse Ramadan Berisha
Tregëti Lëvizëse Ramadan Murtezi
Tregëti levizëse RINORI
TREGËTI LËVIZËSE RUZHDI SELIMI
Tregëti lëvizëse Sabri Ajdari
Tregëti Lëvizëse Sami Ymeri
Tregëti Lëvizëse Samir Isufi
Tregëti Levizëse Shpend Nuhiu
Tregëti Lëvizëse Xhemail Ramadani
Tregëti Lëvizëse Zeqir Gjigolli
Tregëti Lëvzisëse Astrit Shkodra
Tregëtia Lëvizëse Arben Maxhuni
Tregëtia Lëvizëse Avni Maliqi
Tregëtia lëvizëse Burimi
Tregetia levizese DRITA
Tregëtia lëvizëse Eda
Tregëtia lëvizëse Gëzim Murseli
Tregëtia lëvizëse Mehmeti
TREGËTIA LËVIZËSE NEHAT HAJDARI
Tregëtia me pakicë në shtande dhe tregje Burimi
Tregëtia me pakicë në shtandë dhe tregjë jashtë dyqanit ELKUR Terstenik
Tregëtia me pakicë ne shtande dhe tregje Luli
Tregëtia me pakicë në shtande dhe tregu Mili
Tregt Lëvizëse Beni
Tregtar Levizes Bleri
TREGTAR LËVIZËS BURIMI
Tregtar Lëvizës GAGICA
Tregtar levizës MENTORI
Tregtar tezge ARIANI - Qirez
Tregtar treegjesh N.S. NORA - Poklek
Tregtar tregjesh BRAHAJ
Tregtar tregjesh te Fatmiri
Tregti Lëvizëse Burim Cakiçi
Tregti Lëvizëse Sami Kryeziu
Tregti Levizëse Shaban Muçiqi
Tregti Lëvizëse Shemsi Visoka
Tregti Lëvizëse Skender Hyseni
TREGTI LËVIZËSE NAIM MUSLIJI
Tregti Lëvizëse Agim Rrahimi
Tregti Lëvizëse Bahri Zagraxha
Tregti Lëvizëse - Muhamet Imeri
Tregti Lëvizëse Nexhip Hoxha
Tregti Lëvizëse Sabit Kaqanolli
Tregti Lëvizëse Arsim Hoxha
Tregti Lëvizëse Bajram Sfishta
Tregti Lëvizëse Bardhyl Kadriu
Tregti Lëvizëse Bashkim Shabani
Tregti Lëvizëse Bedri Imeri
Tregti Lëvizëse Bedri Gashi
Tregti Lëvizëse Behar Muçolli
Tregti Lëvizëse Enver Jaha
Tregti Lëvizëse Faton Vokrri
Tregti Lëvizëse Feride Dragobuzhda
Tregti Lëvizëse Fidaim Rama
Tregti Lëvizëse Gëzim Abdullahu
Tregti Lëvizëse Ilaz Mahmuti
Tregti Lëvizëse Ilmi Sekiraqa
TREGTI LËVIZËSE ISMAJL KRIVAQA
Tregti Lëvizëse Lulzim Avdiu
Tregti Lëvizëse Naip Mehmeti
TREGTI LËVIZËSE NIJAZI MEMINI
Tregti Levizëse Nusret Mehmeti
TREGTI LËVIZËSE QAMIL HALILI
Tregti Lëvizëse Sabri Zagraxha
TREGTI LËVIZËSE SHABAN HAFIZI
Tregti Lëvizëse Shefki Zeçiri
Tregti Lëvizëse Shyqyri Koskoviku
Tregti e levizsë TINI
Tregti lëviëse Murat Tahiri
Tregti lëviëse SHKELQIMI
Tregti lëvizëse
Tregti Lëvizëse Safet Hoti
Tregti Lëvizëse BUKURIJE HAJDARI
Tregti Levizëse Fehmi Mulliqi
Tregti Lëvizëse Hirmet Islami
Tregti Lëvizëse Muhamet Islami
Tregti Lëvizëse SHPEND ISLAMI
Tregti Lëvizëse AFRIM JERLIU
Tregti Levizese Afrim Rashiti
Tregti Levizëse Bahri Mehmeti
Tregti Lëvizëse Bashkim Mehmeti
Tregti Levizese Bashkim Alushi
Tregti Levizëse Bedri Kastrati
Tregti Levizëse Dalip Hoti
TREGTI LËVIZËSE EDIS FUSA
TREGTI LËVIZËSE HASHIM NUREDINI
Tregti Levizëse Hizri Imeri
Tregti Lëvizëse - Isa Latifi
Tregti Lëvizëse JANUZ SALIHU
Tregti Levizese Liridon Zeka
Tregti Lëvizëse Mehdi Hetemi
TREGTI LËVIZËSE NACI KOPRES
Tregti Levizëse Naser Zekaj
Tregti Lëvizëse SHAQIR SHAQIRI
Tregti Levizese Valdete Hyseni
Tregti Lëvizëse "Gjakova"
Tregti Lëvizëse ,,Doni "
Tregti lëvizëse ADI
Tregti Lëvizëse Agim Pacolli
Tregti Lëvizëse AGNESA
Tregti Lëvizëse Ajvaz Isufi
Tregti lëvizëse ALBI
Tregti lëvizëse ALBIONI
Tregti Lëvizëse Arsim Halabaku
Tregti levizëse Arti
Tregti Levizëse Bajram Hasani
Tregti lëvizëse BARDHI
Tregti Lëvizëse -Bashkim Bucolli
Tregti Lëvizëse Bejta
Tregti Levizese Bejtush Llugaliu
Tregti levizëse BEKI
Tregti lëvizëse Beku
Tregti lëvizëse Beqir Beqiri
Tregti Lëvizëse BESARTI
Tregti levizëse Besim Shala
Tregti Lëvizëse BOSS
Tregti Lëvizëse Brahim Kastrati
Tregti lëvizëse BULI
Tregti levizëse Drita
Tregti lëvizëse Driton Osmani
Tregti levizëse Dritoni
Tregti Levizese Egzon Dema
Tregti lëvizëse EGZONI
Tregti Levizëse EX MINAJ
Tregti Levizëse Fadil Fazliu
Tregti levizese Fadil Hyseni
Tregti levizëse Fadil Syla
Tregti Levizëse Faik Sinani
Tregti Lëvizëse FIDANI
Tregti Lëvizëse Fitim Hasani
Tregti Lëvizëse Halil Ramadani
Tregti lëvizëse HALILI
Tregti levizëse Ilmi Rushiti
Tregti Levizëse Jashar Blakçori
Tregti Lëvizëse Jeton Ismajli
Tregti Lëvizëse KIMI
Tregti levizëse KOSOVARI
Tregti lëvizëse LEONITA
Tregti levizëse LULZON
Tregti lëvizëse Lushi
Tregti lëvizëse Milazim Namoni
Tregti Lëvizëse Mirëlindi
Tregti lëvizëse MULAKU
tregti lëvizëse Naser Blakçori
TREGTI LËVIZËSE NEVZAD AGAJ
Tregti levizëse Niki
Tregti Lëvizëse PERDE
Tregti levizëse Rahim Musliu
Tregti lëvizëse ROBOTI
Tregti Lëvizëse RRECI
Tregti Levizëse Rrezart Jashari
Tregti Levizësë Sabri - Bicikla
Tregti Lëvizëse Sami Osmani
Tregti Levizëse Selim Gashi
Tregti Lëvizëse Shaip Blakçori
Tregti lëvizëse SONASHI
Tregti levizëse Tasim Krasniqi
Tregti lëvizëse TE BULI
Tregti lëvizëse TE DULI
Tregti Levizëse Te Fatosi
Tregti lëvizëse TE NIKU
Tregti lëvizëse TOTI
Tregti Lëvizëse Urim Bunjaku
Tregti Levizëse Vehbi Kastrati
Tregti Lëvizëse Xemi
Tregti lëvizëse XHEMA
Tregti Levizëse Xhevdet Curri
Tregti Lëvizëse"Burimi"
Tregti levizësed TUSHA
Tregti Levizhëse Idriz Rushiti
Tregti lvizëse TE BESI
Tregtia Lëvizëse Asllan Avdili
Trëgtia Lëvizëse Arif Ismajli
Tregtia e pavarur Tezga Levizëse
Tregtia Lëvizëse Arsim Isufi
Tregtia Lëvizëse " Lulzim Mshica
Tregtia lëvizëse Agimi
Tregtia Lëvizëse Bejtush Thaqi
Tregtia levizëse DITI
Tregtia Lëvizëse- Emin Daku
Tregtia lëvizëse FERMEKA
Tregtia lëvizëse FLAKA
Tregtia Lëvizëse Islam Islami
Tregtia Lëvizëse- Islam Islami
Tregtia levizëse Kelvin Kllej
Tregtia lëvizëse Liza
Tregtia Lëvizëse Mahmut Rexhepi
Tregtia Lëvizëse Memi
Tregtia levizëse Mirofci
Tregtia Lëvizëse Muhamet Maçastena
Tregtia Lëvizëse Muzafer Osmani
Tregtia Lëvizëse Nazim Matoshi
Tregtia Levizëse Sadulla Klaiqi
Tregtia Lëvizëse Shaban Asllani
Tregtia lëvizëse SHPATI
Tregtia Lëvizëse SHQIPONJA
Tregtia lëvizëse Xhylishen Poroshtica
Tregtia LevizëseEgzoni -L
Tregtia me pakicë ne shtande dhe tregje Albani
Tregtia me pakicë në shtande dhe tregje ARTA
Tregtia me pakicë në shtande dhe tregje FATI
Tregtia me pakicë në shtande dhe tregje, Augustini Brus, Lipjan
Tregtia me pakicë nw stangje dhe tregje Bekrija Sllovi
Tregtija e mallit në shtande dhe tregti
Tregu lëvizës ANA - NIKA
Tregu Levizes CAKI Ferizaj
Tregu Lëvizës KILI
Tregu Lëvizës KOHA
Tregu Lëvizës LINDA
TREGU LËVIZËS MANI
Tregu levizës SAMIRJA
Tregu Lëvizës Shpëtimi
Tregu levizësë AREGJENTI
Utos
V.P.T. " 333 - Rinor "
Vep.e pav.treg.-Stenda nr.164 Aneksi i tregut të Gjelbërt
Veporimtari e pavarur tregtare Stenda nr. 236 Tregu i plaqkave
Veprim.e pav.treg.stenda nr.124 - Ulpiana
Veprim.e pav.treg.Stenda nr.141 Aneksi i treg.të gjelbërt
Veprim.e pav.treg.stenda nr.165 Aneksi i tregut të gjelbërt
Veprim.e pav.treg.stenda nr.90 në aneksin te tregut të gjelbërt
Veprim.e pavarur treg.Stenda 215 Tregu i plaqkave
Veprim.e pavarur treg.Stenda nr.142 Aneksi i treg.të Gjelbërt
Veprim.e pavarur treg.stenda nr.235 Tregu i Ulpianes
Veprim.e pavarur treg.stenda nr.355 Tregu i Plaqkave Afër Pallatit të Rinisë
Veprimtaia e pavarur tregtare Stenda nr.149 Aneksi i treg.të gjelbërt
Veprimtar e pavarur tregtare Stenda nr.287
Veprimtar.e pav.treg.stenda nr.89 në aneksin e tregut të gjelbërt
Veprimtara e pavarur tregtare stenda 104
Veprimtari e pamvarur tdregtare Stenda nr. 223-224
Veprimtari e pamvarur tdregtare Stenda nr. 237 Tdregu i Plaqkave
Veprimtari e pamvarur tregtare lokacioni nr. 130
Veprimtari e pamvarur tregtare Shtenda 172
Veprimtari e pamvarur tregtare stenda nr. 26 tregu me shumicë
Veprimtari e pamvarur tregtare Stenda nr.312
Veprimtari e pamvarur tregtare tr.i plaç.te pall.i Rin.Stenda nr.152
Veprimtari e pamvarur tregtare tregu i plaqkave t e pallati irinisë STENDA Nr. 146
Veprimtari e pamvarur tregtare tregu i plaqkave te Pallati i rinisë stenda nr.15
Veprimtari e pavarur private Steena nr. 103 tregu i plaçkav
Veprimtari e pavarur tdregtare lokacioni nr. 58 Tregu me shumicë pranë palatit të rinisë
Veprimtari e pavarur tdregtare tregu i plaçkave të pa.ri.st.nr. 78
Veprimtari e pavarur treg.Stenda 418
Veprimtari e pavarur treg.Stenda nr.153
Veprimtari e pavarur treg.Stenda Nr.161 Aneksi i Tregut të gjelbërt
Veprimtari e pavarur treg.Stenda nr.238 Tregu i plaçkave
Veprimtari e Pavarur Tregëtare Stenda 147
Veprimtari e pavarur tregëtare Strenda nr. 161 Pallati i Rinisë
Veprimtari e pavarur treggtare Lokacioni nr. 70
Veprimtari e pavarur tregtar lokacioni nr.26
VEPRIMTARI E PAVARUR TREGTAR SENDA NR.234 TREGU I ULPIANES
Veprimtari E Pavarur Tregtar STENDA 427NE ANEKSIN TE PALATI I RINIS
Veprimtari e pavarur tregtar Stenda nr. 138 Aneksi i tregut të gjelbërt
Veprimtari e pavarur tregtar stenda nr76 Aneksi i tregut te gjelbert
Veprimtari E Pavarur Tregtar Tregu I Plaqkave - Palati Rinisë E Sportit STENDA 511
Veprimtari e pavarur tregtare ARDI Stenda nr. 180
Veprimtari e pavarur tregtare lokacion nr.60 tregu me shumicë te Pallati i Rinisë
Veprimtari e pavarur tregtare lokacioni 106 tregu me shumicë
Veprimtari e pavarur tregtare lokacioni 111
Veprimtari e pavarur tregtare lokacioni 115
Veprimtari e pavarur tregtare Lokacioni 46 tregu me shumicë
Veprimtari e pavarur tregtare lokacioni 56
Veprimtari e pavarur tregtare lokacioni nr 100
Veprimtari e pavarur tregtare Lokacioni nr. 11
Veprimtari e pavarur tregtare Lokacioni nr.121 Tregu me shumicë
Veprimtari e pavarur tregtare LOKACIONI NR.38
Veprimtari e pavarur tregtare lokacioninr 72
Veprimtari e pavarur tregtare Lokackoni nr. 14 tregu me shumicë pranë pallatit të rinisë
Veprimtari e pavarur tregtare në stenden nr. 79 tregu i plaçkave të Pallati i Rinisë
Veprimtari e pavarur tregtare Shtandi nr.152
Veprimtari e pavarur tregtare st.nr 111
Veprimtari e pavarur tregtare sten.112
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda 131 TREGU NI GJELBËRT
Veprimtari e pavarur tregtare stenda 223 Pallati i rinisë
Veprimtari e pavarur tregtare stenda 23
Veprimtari e pavarur tregtare stenda 24
Veprimtari e pavarur tregtare STENDA 242 tregu i plaqkave
Veprimtari e pavarur tregtare stenda 271
Veprimtari E Pavarur Tregtare STENDA -362 Tregu i Plaqkave Te Pallati I Rinis
Veprimtari E Pavarur Tregtare Stenda 375 TREGU I Plaqkave
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda 402 tregu i plaëqkave
Veprimtari e pavarur tregtare STENDA 444 Tregu i plaqkave
Veprimtari e pavarur tregtare stenda 456
Veprimtari e pavarur tregtare stenda 49
Veprimtari e pavarur tregtare stenda 59 HYSI COMMERC
Veprimtari e pavarur tregtare stenda 69
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda n.33-tregu te pallati i rinisë
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr . 92
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr .26
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 10
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 133
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 166 tregu te ulpiana
Veprimtari e Pavarur tregtare Stenda nr 19
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 220
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 224 tregu i Ulpianës
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 239
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 242
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 246
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 347
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 371
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 384
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 43
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 62
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 64
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 84
Veprimtari E Pavarur Tregtare Stenda nr 9
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr 97
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda Nr. 123
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr. 125 Aneksi i tregut të gjelbërt
Veprimtari E Pavarur Tregtare STENDA Nr. 136 Aneksi I Tregut Gjelbërt
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda Nr. 205 Nadije Qerkini
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr. 238 Ulpiana
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr. 239
Veprimtari e pavarur tregtare STENDA NR. 251
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr. 273 tregu i plaqkave
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr. 274
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr. 302
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr. 309
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr. 310
Veprimtari e Pavarur Tregtare Stenda Nr. 317
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr. 43 Tregui plaqkave
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr. 445
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr. 8-A
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr. 90 Tregu i plaqkave
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr. 94
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr.113
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr.130
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr.132
Veprimtari e pavarur tregtare STENDA NR.133 ANEKSI TREGU I GJELBËRT
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr.137
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr.148
Veprimtari e pavarur tregtare STENDA Nr.155
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr.170 Aneksi i tregut të gjelbërt
VEPRIMTARI E PAVARUR TREGTARE STENDA NR.193
Veprimtari e pavarur tregtare STENDA NR.201
Veprimtari E Pavarur Tregtare Stenda NR.226 Tregu I Plaçkave
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr.235 në tregun e plaqkave Pallati i Rinis
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr.249 Tregu i Plaçkave
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr.259
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda nr.289
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda Nr.439 Tregu i plaçkave
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr.52
VEPRIMTARI E PAVARUR TREGTARE STENDA NR.72
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda Nr.73
Veprimtari e pavarur tregtare Stenda Nr.82
Veprimtari e pavarur tregtare stenda nr.83 tregu me shumicë
Veprimtari E Pavarur Tregtare Stenda Nr.89 Tregu I Plaçkave
Veprimtari e pavarur tregtare stenda te fatmiri 415
Veprimtari e pavarur tregtare stendanr 57
Veprimtari E Pavarur Tregtare Tezga Nr.263 ANEKSI II-TREGU PALLATI I RINISË PRISHTINË
Veprimtari e pavarur tregtare tredu i plaqkave
Veprimtari e pavarur tregtare tregu i Gjelbër Stenda Nr.71
Veprimtari e pavarur tregtare tregu i plaçkave
Veprimtari e pavarur tregtare tregu i plaçkave te Pallati i Rinisë nr.83
Veprimtari e pavarur tregtare Tregu i plaqkave - te pallati i rinisë Stenda nr. 113
Veprimtari e pavarur tregtare tregu i plaqkave stenda nr 108
Veprimtari e pavarur tregtare tregu i plaqkave t e pallati i rinisw Stenda nr. 157
Veprimtari e pavarur tregtare tregu igjelbërt Stenda Nr.76
Veprimtari e pavarur -tregtare tregu me shumicë LOKACIONI NR.91
Veprimtari E Pavarur Tregtare Trugu I Plaqkave Stenda 13
Veprimtari e pavarur tregtare V.P.T. LOKACIONI 12/A
Veprimtari e pavarur tregtre Tregu i plaçkave Stenda nr.283 Prishtinë
Veprimtari e pavarur tregu i plaqkave aneksi 2 pallati i rinisë stenda - 229
Veprimtari e pavarur tretgëtare Stenda Nr. 31 Aneksi i tregut tw Gjelbërt
Veprimtari E PavarurTregtare Stenda nr -10Tregu Kodra E Dielit
Veprimtari e pavrur tdregtare stenda nr. 64 trgu i plaqkave Prishtinë
Veprimtari e pavrur tedgëtare stenda nr. 88 tregu i plaçkave
Veprimtari e pavrur tregtare Lokacioni 109 tregu me shumicë pallati i rinisë
Veprimtari e pavrur tregtare lokacioni nr. 108 tregtia me shuicë
Veprimtari e pavrur tregtare Lokacioni Stenda nr. 416 Tregu i plaqkave
Veprimtari e pavrur tregtare stenda 403 tregu i plaqkave
Veprimtari e pavrur tregtare stenda nr. 121 tregu i Ulpianës
Veprimtari e pavrur tregtare stenda Nr. 13a Tregu i Plaçkave
Veprimtari e poavarur tregtare stenda nr 229
Veprimtari Epavarur Tregtare Stenda NR 95-TREGU ME SHUMICË
Veprimtari privat tregtare Stenda Nr. 217 Tregu i plaçkave
Veprimtari private tregtare me artikuj ushqimor Loakcioninrf. 34 te Pallati i rinisë
Veprimtari të pavarur tdregtare Stenda 103 Aneksi Ii Pallati i Rinisë
Veprimtari tregtare Blerimi
Veprimtari tregtare e pavarur stenda 22
Veprimtari tregtare e pavarur tregu i plaqkave stenda nr 139 pallati i rinisë
Veprimtari tregtare lëvizëse Agimi
Veprimtari tregtare stenda 142
Veprimtaria e E.P.V. Tregtare Stenda nr.176
Veprimtaria E Pa varur Tregtare Stenda nr.8Në Aneksin E Tregut TË Gjelbërt
Veprimtaria e pamavarur tregtare Stenda nr. 314 tregu i plaqkave
Veprimtaria e pamvarur tdregtare ne lokacionin nr. 19 tdregu me shuicë pranë palatit të rinisë
Veprimtaria e pamvarur tdregtare stenda nr. 44 tr.i gjelbert
Veprimtaria e pamvarur tregtar Stenda nr. 20 - 21-22 Tregu i Gjelbërtt
Veprimtaria E Pamvarur Tregtare - STENDA Nr- 220 TREGU ULPIANËS
Veprimtaria e pamvarur tregtare shtenda 251
Veprimtaria e pamvarur tregtare Stenda 229
Veprimtaria E Pamvarur Tregtare STENDA 363
Veprimtaria e pamvarur tregtare Stenda Nr. 112 Tregu Ulpianë Bekim Gerbeshi
Veprimtaria E Pamvarur Tregtare STENDA Nr. 147 Tregu I Ulpianës
Veprimtaria e pamvarur tregtare stenda nr.210
Veprimtaria e pamvarur tregtare Stenda nr.2A
Veprimtaria e pamvarur tregtare Stenda Nr.58 tregu i gjelbërt
Veprimtaria e pav.tregtare Stenda nr.34
Veprimtaria e pavar.treg.stenda nr.74 në Aneksin e Treg.të Gjelbërt
Veprimtaria e pavaraur tdregtare tdregu i p laçkave st.373
Veprimtaria e pavarrur tregtar Tregu i gjelbërt - Aneksi - Stenda nr. 174
Veprimtaria e pavarujr tregtare Stenda nr. 119 Aneksi i tregut të gjelbërt Fatmir Sylejmani
Veprimtaria e pavarur dregtare Aneksi i tregut të gjelbert Stenda-58
Veprimtaria e pavarur t regtare Stenda nr. 128
Veprimtaria e pavarur tdregtare lokackoni nr. 71 në tregun me shumicë pranë pallatit të rinisë
Veprimtaria e pavarur tdregtare Stenda nr. 151 tregu te Ulpiana
Veprimtaria e pavarur tdregtare tdregu i gjelbërt Stenda nr. 65
Veprimtaria e pavarur tdregtare tregu i plaqkave dhe pallati i rinis Stenda - 303
Veprimtaria e pavarur transportuese stenda nr. 229
Veprimtaria e pavarur tredgtare Stenda nr. 154 Qendra treg.pallati i rinisë
Veprimtaria e pavarur tredgttrare Stenda nr. 93 në Aneksin e tregut të gjlbërt
Veprimtaria e pavarur treg. Stenda nr.100
Veprimtaria e pavarur treg.Stenda 167 Tregu i plaqkave
Veprimtaria e pavarur treg.Stenda nr.116
Veprimtaria e pavarur treg.stenda nr.117
Veprimtaria e pavarur tregare Stenda
Veprimtaria e pavarur tregëtare Stenda nr. 54 Te Armendi
Veprimtaria e pavarur tregëtare tregu i gjelbërt sstenda nr. 63
Veprimtaria e pavarur tregt are Strenda rn. 330 Tregu i plaqkve Pallati i Rinisaë
Veprimtaria e pavarur tregt.Stenda nr.37
VEPRIMTARIA E PAVARUR TREGTAR ANEKSI I TREGUT TË GJELBËRSENDA-72
Veprimtaria e pavarur tregtar Lokacioni nr. 114 Pallati i Rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtar ne tregun Pallati i Rinisë stenda nr.240
VEPRIMTARIA E PAVARUR TREGTAR SHTANDA NR.34 QENDRA TREGU I GJELBËRT
Veprimtaria e pavarur tregtar stenda 343
Veprimtaria e pavarur tregtar Stenda nr. 102 Aneksi tregu i gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtar stenda nr. 105
Veprimtaria e pavarur tregtar Stenda nr. 176 Ulpiana
Veprimtaria e pavarur tregtar Stenda nr. 84 Tregu i plaqkave Aneksi II Pallati i rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtar Stenda nr., 16-17 Tregu i Gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtar Stenda nr.127
Veprimtaria e pavarur tregtar Stenda nr.302
Veprimtaria e pavarur tregtar Strenda nr. 244
Veprimtaria e pavarur tregtar te tregu te pallati i rinisë stenda 313
Veprimtaria e pavarur tregtar tregu i plaqkave Palati i Rinis Stenda 114
Veprimtaria e pavarur tregtare
Veprimtaria E Pavarur Tregtare - Stenda Nr. 102 Tregu I Ulpianes
Veprimtaria e pavarur tregtare - Stenda nr. 128 Tregu i Ulipanës
Veprimtaria e pavarur tregtare Bregu i Diellit st.nr.4
Veprimtaria e pavarur tregtare lokacioni 12/B ALTA
Veprimtaria e pavarur tregtare lokacioni nr 49 pallati i rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare lokacioni nr 79
Veprimtaria e pavarur tregtare Lokacioni nr. 110 teregu i ulpianes
Veprimtaria e pavarur tregtare Lokacioni nr. 113 Tregu me shumicë dhe pakicë pallati i rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare Lokacioni nr. 13 pranë pallatit të rinisë tregu me shumicë
Veprimtaria e pavarur tregtare Lokacioni nr. 54 te pallati i rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare lokacioni nr.102 tregu me shumicë
Veprimtaria e pavarur tregtare lokacioni nr.126 tregu i me shumicë
Veprimtaria e pavarur tregtare Lokacioni nr.15 Pallati i Rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare lokacioni nr.19/A
Veprimtaria e pavarur tregtare lokacioni nr.75 Pallati i Rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare Lokacioni nr.77 tregu me shumicë
Veprimtaria e pavarur tregtare në lokacion nr 42-A
Veprimtaria e pavarur tregtare në lokacion nr-99 në tregun pran pallatit të rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare në lokacionin nr 17 tregu pranë Pallatit të Rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare ne Stend nr. 178
Veprimtaria e pavarur tregtare ne tregun Pallati i Rinisë stenda nr.298
Veprimtaria e pavarur tregtare nëpër mes të Stendës nw treg.n.r 3.
Veprimtaria e pavarur tregtare shitja në Stendën nr. 59
VEPRIMTARIA E PAVARUR TREGTARE SHTAND NR.37 QENDRA BORO RAMIZ TREGU I GJELBËRT
Veprimtaria e pavarur tregtare Shtandi nr.204
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda - Lokacioni nr. 1-A
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda 12 aneksi i tregut të gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda 162
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda 215
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda 227 Tregu i Ulpianes
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda 299
Veprimtaria E Pavarur Tregtare STENDA 334
Veprimtaria E Pavarur Tregtare STENDA 337Tregu i Plaqkave te Pallati i Rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda 409
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda 438 në tregun e plaqkave te qendra pallati i Rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda 85 aneks tregu i gjelbert
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda n.r 28 tregu i plaqkave
Veprimtaria E Pavarur Tregtare STENDA NO 351 Tregu I Plaqkave Pallati I Rinisë
Veprimtaria E Pavarur Tregtare Stenda Nr - 136 Tregun E Plaqkave Pallati I Rnisë
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 115
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 120
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 155
Veprimtaria e pavarur tregtare STENDA Nr 210 Tregu i plaqkave
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 241
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 246
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 25
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 254
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 257
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 290 tregu i plaqkave
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr 33 Aneksi i tregut të gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 408
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 436
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 64
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 66
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr 98
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 100 Tregu i plaqkave
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 106 Tregu i plaqkave Pllati i rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr. 110 Pallati i Rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 120 Ulpiana
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 132 Tregu te Pallati i Rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 145 në Aneksin te tregtu i gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 151
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 151 në aneksin te trgu i gjelbërt
Veprimtaria E Pavarur Tregtare Stenda Nr. 160 Tregu i Ulpianës
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 168 Aneksi Tregu i Gjelbërt Mehdi Kastrati
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 170 tregu ii plaqkave Aneksi II Pallati i Rinisë
Veprimtaria E Pavarur Tregtare STENDA Nr. 170Tregu I Ulpianës
Veprimtaria E Pavarur Tregtare Stenda Nr. 174 - Tregu I Plaqkave Pallati I Rinis
Veprimtaria e pavarur tregtare STENDA NR. 18 Tregu i plaqkave Pallati i rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 183 Tregu te Ulpiana
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 184 Tregu i Ulpianës
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 186 Tregu te Ulpiana
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 187 Tregu te Ulpiana
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr. 199 tregu i ulpianës
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr. 200
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 23 Tregu i Gjelbërt Rrahim Voli
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr. 267
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 277 Tregu i plaqkave Pallati i Rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 304 Tregu i plaqkave
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 313
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 329 Tregu i plaqkave
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr. 400
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 41 Tregu i gjelbërrt
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 417 në Tregun e plaqkave
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr. 441
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr. 450 ARDI
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 52 Aneksi I tregut te gjelbert
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr. 76 tregu i ulpianës
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 77 në Aneksin të tregut të gjelbëret
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 78 në Aneksin të tregut të gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr. 80 Tregu i Gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.1
Veprimtaria e pavarur Tregtare Stenda nr.103
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.108
Veprimtaria e pavarur tregtare STENDA NR.108
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.117Anex Tregun të pallati i rinis
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.129 tregu i plaqkave
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.136
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.147
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.154
Veprimtaria E Pavarur Tregtare Stenda Nr.156
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.16
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.161
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.163
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.168
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.169
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.18-19 tregu i Gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.202
Veprimtaria e pavarur tregtare STENDA NR.24 TREGU I GJELBËRT
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.243 Tregu i Ulpianes
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.259
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.275
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.29
Veprimtaria e pavarur tregtare STENDA NR.298 Tregu i Ulpianes
Veprimtaria e pavarur tregtare STENDA NR.32 - ANEKSI I TREGUT TË GJELBËRT
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.36 Tregu i gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.412
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.44 0 Tregu i plaqkave
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.52 tregu i plaçkave te pallati i rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.53 Aneksi tregu i gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.60 në Aneksine tregut të gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.65 tregu në Bregun e Diellit
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda nr.68 Pallati i Rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr.7 Aneksi II Pallati i Rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr149 tregu i plaqkave
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr194 tregu i Ulpianes
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda nr78 Bashkimi Sopjani
Veprimtaria e pavarur tregtare Stenda rn. 222
Veprimtaria e pavarur tregtare stenda TE DRITONI 463
Veprimtaria e pavarur tregtare Stendanr. 146
Veprimtaria E Pavarur Tregtare STENDI Nr. 188 Tregu i Ulpianës
Veprimtaria e pavarur tregtare Strenda nr. 124 Aneksi i tregut të gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtare Strenda nr. 296
Veprimtaria e pavarur tregtare Strendar nr. 331 Tregu i plaqkavem Pallati i Rinisë
Veprimtaria E Pavarur Tregtare Tregu I Gjelbert STENDA NR 13
Veprimtaria e pavarur tregtare tregu i gjelbërt Stenda nr. 66
Veprimtaria e pavarur tregtare tregu i plaçkave stenda nr.231
Veprimtaria e pavarur tregtare Tregu i plaçkave Strenda nr. 8
Veprimtaria e pavarur tregtare tregu i plaçkave te Pallati i Rinisë stenda 196
Veprimtaria E Pavarur Tregtare Tregu I Plaçkave Te Pallati i Rinisë Stenda 258
Veprimtaria e pavarur tregtare tregu i plaqkave aneksi II Pallati i Rinisë stenda nr.5
Veprimtaria e pavarur tregtare Tregu i plaqkave -Pallati i Rinisë
Veprimtaria E Pavarur Tregtare Tregu I Plaqkave Te Pallati I Rinis - STENDA - 315
Veprimtaria e pavarur tregtare tregu i plaqkave te Pallati i Rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare Tregu i plaqkave te pallati i rinisë Stenda nr. 22
Veprimtaria e pavarur tregtare tregu me shumicw e pakicë nr. 393 pranë pallatit të rinisë
Veprimtaria e pavarur tregtare tregute Pallati i Rinisë nr. 81
Veprimtaria e pavarur tregtare-Stenda 14
Veprimtaria E Pavarur Tregtzare Stenda - 199- Tregu i Plaçkave
Veprimtaria e pavarur tregtzare Stenda nr. 130 Aneksi tregu i gjelbërt
Veprimtaria e pavarur tregtzare Stenda nr. 185 Tregu i gjelbërt
Veprimtaria e pavarur trektaree stenda nr. 112 ne ankesin e tregut te jelbert
Veprimtaria e pavraur tregtare stenda nr. 173 regu i plaqkave pallati i rinisë
Veprimtaria e pavrur Stenda nr. 123 tregtare
Veprimtaria e pavrur trdgtare stenda nr. 139 tdregu i plaqkave aneksi II pallati i rinisë
Veprimtaria e pavrur tregëtare standi nr.177 tddregu i ulpianë
Veprimtaria e pavrur tregtare SHTANDI NR.2
Veprimtaria e pavrur tregtare stenda nr. 131 te tregu i Ulpianës
Veprimtaria e pavrur tregtare stenda nr. 203
Veprimtaria e pavrur tregtare Stenda nr. 255
Veprimtaria e pavrur tregtare stenda nr. 8A
Veprimtaria e pavrur tregtre Stenda nr. 237
Veprimtaria epavarur tregtare Stenda nr 308
Veprimtaria me pakicë tregtare tregu i plaqkave te Pallati i Rinisë Stendanr. 220
Veprimtaria pavarur tregtar tegu i plackave stenda 49
Veprimtaria pavarur tregtare
Veprimtaria Private tregtare tregu i plaqkave stenda nr.247
Veprimtaria private tregtare tregu i plaqkave stenda nr.248
Veprimtaria private tregtare tregu i plaqkave stenda nr.382
Veprimtaria tregtare e pavarur tegu i plakave të pallati i rinisë Stenda 181
Veprimtaria tregtare e pavarur tregu i plaqkave te Pallati i rinisë Stenda nr. 218
Veprimtariae pavarur treg.stenda nr.146 Tregu i Ulpianë
Veprimtariae pavarur tregtare Stenda nr.78
Veprimtarie pavarur tregtare
Veprimtarija e pavarur tregtare lokacioni nr 55
Veprimtarija E Pavarur Tregtare Stenda Nr - 26 Pran Palatit Të Rinisë
Veprimtarija e pavarur tregtare stenda nr 214
Veprimtarija e pavarur tregtare stenda nr 28
Veprimtarija e pavarur tregtare stenda nr 324
Veprimtarija e pavarur tregtare stenda nr 407
Veprimtarija e pavarur tregtare stenda nr. 10
Veprimtarija E Pavarur Tregtare STENDA Nr. 182 Tregu i Ulpianës
Veprimtarija E Pavarur Tregtare Stenda Nr. 328 Tregu Plaqkave- Palati I Rinisë
Veprimtarija e pavarur tregtare Stenda nr. 80
Veprimtarija E Pavarur Tregtare STENDANr. 91Tregu I Ulpianës
Veprimtarija e pavarur tregtare treg.me shumicë
Veprimtarija E Pavarur Tregtare Tregu I Plaçkave Te Palatit I Rinis STENDA 219
Veprimtarija Pavarur Tregtare SDENDA NR. 134 TREGU I GJELBRT
Veprimtarija pavarur tregtare shtand nr. 143 aneksi tregu i gjelbërt
Veprimtarija pavarur tregtare shtandi nr.160 tregu i plaqkave
Veprimtarija private tdregtare Stenda nr. 214 Pallati i Rinisë
Veprimtariua e pavarur tredgtare Stenda nr. 116 ne ankesin e tredgtut të gjelbërt
Veprimtarri e pavarur tregtare SENDA NR.390 Tregu i plaçkave
Veprimtarti e pavarur tregtare ARDI Stenda nr. 181
Veprimtiaria e pavarur tregtare Lokacioni nr. 117 në Tregun me shumicë e pakicë Pallati i Rinisë
Veprimtri E Pavarur Tregtare STENDA NR - 368 Tregu I Plaçkave
Veprimtri e pavarur tregtare stenda nr. 219
Veprimtri tegtare Goni
Veprimtria e pamvarur tregtare stenda nr. 150 tregu i gjelbërt
Veprimtria e pavarur tdregtare stenda Nr. 38 tregu i gjelbert
Veprimtria e pavarur tregtar Stenda nr. 426 - Tregu i plaqkave të Pallati i Rinisë
Veprimtzaria e pavarur tregtz are Stenda nr. 168 Tregu i Ulpianës
Vepritaria e pavarur tregtare Stenda nr. 224
Verpimtari e pavarur tregtere Stenda nr. 150 Hamit Berisha
Verprimtari e pavarur tregtare STENDA NR. 83

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik