Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

D.P.T. " Arsimi "
D.P.T. " MEDI .I "
N.T.SH. " MELOSI - M "
" H & P " SH.P.K.
"Memphis Blue" Sh.p.k.
D.P.SH. ,, LONI "
D.P.SH. " Trimi "
D.P.T " Free Shop Ylli "
D.P.T. " Gent "
D.P.T. " TONI 1 "
D.P.T. " EU - TELEFONE "
D.P.T. " TE HASANI "
D.P.T. " TITANIK "
D.P.T. " Beki "
D.P.T. " E - LIMI "
D.P.T. " Elvini "
D.P.T. " GENCI "
D.P.T. " MINI FREE SHOP "
D.P.T. " RILINDI - SH "
D.P.T. "FATI"
D.P.T. Te Shkelzeni "
D.P.T. TONI-SHOP
D.P.T. " MEMI "
D.P.T. " Star Shop "
D.P.T. " A - Komani "
D.P.T. " ALEA "
D.P.T. " ALFA H.H. "
D.P.T. " Andi "
D.P.T. " Bimi "
D.P.T. " Boni "
D.P.T. " Duhan "
D.P.T. " EDIS "
D.P.T. " Fidani 2 "
D.P.T. " Fiona "
D.P.T. " Freeshop Gold "
D.P.T. " Genti "
D.P.T. " GRAN TONA "
D.P.T. " Jehona "
D.P.T. " Kema
D.P.T. " Leci "
D.P.T. " LENDI SHOP "
D.P.T. " Lindi - S "
D.P.T. " Lindi "
D.P.T. " Luli "
D.P.T. " M C "
D.P.T. " Ronhill "
D.P.T. " Saranda - V "
D.P.T. " Sezer "
D.P.T. " TE- BEKI "
D.P.T. " Te Naimi "
D.P.T. " Toni "
D.P.T. " Treshi "
D.P.T. "A..A..A."
D.P.T. "Kiosk Te Heti"
D.P.T. "Loni
D.P.T. "Mali"
D.P.T. "Urani"
D.P.T. "Vali"
D.P.T. "Xeni"
D.P.T. ,, Tecno - Mob - Trade "
D.P.T. ,,Abnisi"
D.P.T. Free Shop " Albi "
D.P.T. Freshop " CALI "
D.P.T. Freshop Kashtanjeva
D.P.T. Kiosk " Hadro "
D.P.T. Kiosk " Marlboro "
D.P.T. Kiosk " Merisi "
D.P.T. Kioska " Duhani - 2 "
D.P.T. Kioska " LINDA "
D.P.T. Kiosku " Bashota "
D.P.T. Kiosku " V - Atom "
D.P.T. Kiosku " Zeka"
D.P.T. Rilindja "
D.P.T." Diellza -Z "
D.P.T." Jashki-R "
D.P.T." Monte Carlo"
D.P.T."Aromex"
D.P.T."Prekazi"
D.P.T."Robert"
D.P.T.,,Alb Shop-Xho"
D.P.T.,,Dunhill"
D.P.T.,,Frishop"
D.P.T.,,Leutrimi"
D.P.T.,,Neza"
D.P.T.,,Rama"
D.P.T.,,Te Labi"
D.P.T.,,Te Maki"
D.P.T.,,Toni"
D.P.T.,,Tringa-V"
D.P.T.,,Valoni"
D.P.T.,,VD"
D.P.T.,,Yumbo"
D.P.T.Freeshop ,,Bossi"
D.P.T.-Kiosk "Denis - EK"
D.P.T.Ronson"
D.SH. KIOSK " BASHKIMI "
D.T.P. " Amiri "
D.T.P. " Holidej -A "
DPT Kiosk,,Duhan"
DPT,,Besniku A-1"
DPT,,Dukagjini "
DPT,,Suma "
DPT,,Te Nukja "
Dyqan i pavarur tregëtar LERA
Dyqan I Pavarur Tregëtarë Memphis Prishtinë
Dyqan i pavarur tregtar - kiosk CENI
Dyqan i pavarur tregtar - trafika RILINDJA
Dyqan i pavarur tregtar DIJA
Dyqan i pavarur tregtar LINDA
Dyqan i pavarur tregtar Noli
Dyqan i Pavarur Tregtar,,Flaedi"
Dyqani i pa varur tregtar DRITONI
Dyqani i pavarrur tregtar kiosk MALI
Dyqani i pavarur tregëtar MINATORI
Dyqani i Pavarur Tregtar " Kushtrimi "
Dyqani i pavarur tregtar Adea
Dyqani i pavarur tregtar ADI
Dyqani i pavarur tregtar Aura-A
Dyqani i pavarur tregtar DINI -H
Dyqani i pavarur tregtar FRISHOP - 2001
Dyqani I Pavarur Tregtar Hotelier ELVIR
Dyqani i Pavarur Tregtar Kiosk " Vatër "
Dyqani i Pavarur Tregtar Kiosku " ATOM-2 "
Dyqani i pavarur tregtar Te Enisi
Dyqani i pavarur tregtar TE TONI KIOSK
Dyqani i pavarur tregtar Vllëzrit Kotorri
Dyqani i Pavarur tregtare kiosku BINA
Dyqani i pavarur trregtar KAZANOVA
Dyqani i pavaurr tregtar KOJOSKE DIMI N.SH.
Dyqani ipavarur tregtar NATYRA - Kiosk Prizren
Dyqani tregtar-mini shop SHQIPONJA
Free Shop 2000 Nexha
FREESHOP ,, LINDI " SH.P.K.
K.P. " Qendresa "
Kiosk "ELBERR"
Kiosk e pavarur tregëtare RINA
KIOSKU BESI
Kiosku DUHANI - 1
Kiosku Lili BB
Kiosku Rilindja
Kiosku Rilindja G.SH
Kiosku Rilindja S.H.
Kjoski Lali
N.P. " Mark Trans "
N.P. " Monte - Karlo "
N.P.T" Ronson"
N.P.T. " Nexha "
N.P.T. " Auro - Trade "
N.P.T. " Goni "
N.P.T. " Iliria "
N.P.T. " Toni - Commerce "
N.P.T. "Jehona"
N.P.T. ,, Iliri
N.SH. " Ne Jemi Bota "
N.SH.N. " Medi "
N.T. ANDI - E
N.T. " Jehona "
N.T. " Buja "
N.T. " Arti "
N.T. " BINI TOBACCO "
N.T. " Cufa-Com "
N.T. " Kujta "
N.T. " Rinoko "
N.T. " Ronson "
N.T. "Boss"
N.T. "Free Shop-A"
N.T.,,Dritoni"
N.T.,,Flami - Moris"
N.T.P. " RONI "
N.T.P. " ALBA "
N.T.P. " A - TA "
N.T.P. " Beiza "
N.T.P. " GONI "
N.T.P. ,, Besimi Comerc "
N.T.P. " Andi - Luanda "
N.T.P. " Blendi "
N.T.P. " Camel "
N.T.P. " DIAMANTI "
N.T.P. " Dielli NM "
N.T.P. " Edi - Gj "
N.T.P. " Korça - As "
N.T.P. " L.D "
N.T.P. " Leshani "
N.T.P. " Lindi Muli "
N.T.P. " Tabaco Shop "
N.T.P. " Vëllezrit Misini "
N.T.P. "Burimi"
N.T.P. "VLORA"
N.T.P. ,, DINI - MS "
N.T.P. ,, FER - KOS "
N.T.P. ,,FLORI & TONI
N.T.P."LENTI"
N.T.P.,,A Com"
N.T.P.,,Albi"
N.T.P.,,Dardania"
N.T.P.,,Ylli Com"
N.T.P.H. " Qaza Kom "
N.T.SH. " ANDI "
N.T.SH. " EPB "
N.T.SH. " Hollywood "
N.T.SH. "Elion"
N.T.SH. "Vitia Tabako"
N.T.Sh. ,,Tina - H "
Nderërmarja Tregtare Doni Ntë Klina
Ndërmarrja Private " AS - COM "
Ndërmarrja private tregtare me shumicë dhe pakicë export import SEL-SET Podujevë
Ndërmarrja tregëtare më shumicë dhe pakicë Ularica Volljakë
NDERMARRJA TREGTARE ALBULENA
Ndërmarrja tregtare DRENI
Ndërmarrja tregtare Export-Import Flami - Moris
Ndermarrja tregtare me shumicë dhe pakicë Tina Zllakuqan
Ndërmarrja tregtare me shumicë e pakicë LEONARDI Gllarevë
Ndërmarrja tregtare private ALBA-TREG
Ndërmarrja tregtare prodhuese me shumicë dhe pakicë Arbëri export import
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese Private " Kristina "
Ndërmarrja tregtare prodhuese sherbyese export-import Niki Transport
Ndërmarrja tregtare shërbyese Bardhi Commerce
Ndërmarrje Tregtare Private " Kosh Komerc "
Ndërmarrje trgtare me shumic e pakicë Te Kaqi
NT,, Boss- I "
NTP ,, Winston "
NTP,, A&M "
NTP,, Genard "
NTP,, Gentle Smoking "
NTP,, Lavdimi "
P.P. "Fast"
S.T.R. " Ljube "
S.T.T.,, Jovo "
Samostalna Trgovinska Radnja " Din"
Samostalna Trgovinska Radnja "Gra?evac"
SH.P.T. " Euro Gold "
SH.P.T. " Luani "
SH.T.P." Dunhill "
Shitore E Pamvarur Tregtare Kioskë MARLBORO - VITI
Shitore e pavarur tregtare ARBËRI
Shitore e pavarur tregtare ÇUKSI
Shitorja e Pavarur Tregtare " S.M. - Com "
Shitorja pavarur tregtare BOSS
Shoqëri një antarshe LIRIDONA me pergjegjësi të kufizuar Prizren
Shoqëri njëanëtarshe Hyssamedin me përgjegjësi të kufizuar Prizren
SHPT,,Limi"
SHT Kiosk,,Abo"
Stenda - Ukshin Bucalija
Stenda Nr 120 Sejdi. H.Latifi
Stenda Nr 121 Enver Rexhepi
Stenda Nr 123 Lulzim Gashi
Stenda Ronson
T.L. Muhamed Vitija
T.P. " Žuaa Comerc "
TINA Prizren
Tregëti Lëvizëse Muhamedin Avdullahi
Tregëtia Lëvizëse Hasan Berisha

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik