Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

SAFETI Sh.p.k.
" Bexim " Sh.p.k.
" NETRA " Sh.p.k.
N.P.T. COD - X
" Alkom " Sh.p.k.
" AN & ER " SH.P.K.
" Cis Finance GmbH "- Dega në Kosovë
" CON -TECH " SH.P.K.
" EKONET Kosova " L.L.C.
" Esse 1 " SH.P.K.
" Festo " SH.P.K.
" HI -TECH SYSTEMS " SH.P.K.
" IDO " Sh.p.k.
" L & G GROUP " Sh.p.k.
" L & L " SH.P.K.
" Mekanizimi " Sh.p.k.
" Pirro Group " SH.P.K.
" Reload " Sh.p.k.
" Rollplast Kosova " SH.P.K.
" V.4.M. Imports Exports And Trade Kosovo" L.L.C.
" VIVA " SH.P.K.
"T & K INTERNATIONAL DOA " SH.P.K.
Gashi Hysen,gradbeništvo in lesarstvo d.o.o.-Dega në Kosovë
N.SH. " Digital Print "
N.T. Europa Inox "
N.T.P" JORA CENTER "
N.T.P. " Ardi Decor "
N.T.P. " SUN TECH "
N.T.P. 3D - COM
N.T.P. " AUDIO VISION "
N.T.P. " Turkos "
N.T.SH. BASHKIMI
N.T.SH. " GANIA "
N.T.SH. Koha Commerc
P.T.P. " CRO - PRODUCTS "
" KosovaMed " SH.P.K.
" REX MARBLE " SH.P.K.
" AGRO BLEND " SH.P.K. - DEGA NË KOSOVË
" Alba Road Kosova " SH.P.K.
" Axpo Kosovo " L.L.C.
" B - TRADE " SH.P.K.
" BATA - TRANS PLUS " D.O.O.
" BESI " SH.P.K.
" BM GROUP " SH.P.K.
" COLOR KOS " d.o.o.
" EEK Capital Partners Group " L.LC.
" ENDBALLISTIK " SH.P.K.
" HASI - R " SH.P.K.
" Infinit " SH.P.K.
" ITAL KOS " SH.P.K.
" J.S.G. " L.L.C.
" KALAJA " SH.P.K.
" KOSOVA - INDIA " SH.P.K.
" KOSOVA INVEST GROUP " SH.P.K.
" Liri - Med " SH.P.K.
" MADRIDI " SH.P.K.
" MNE " SH.P.K.
" Ndërmarrja e Re Marketing Export " SH.P.K.
" PIRPO " SH.P.K.
" PRO ARS " SH.P.K.
" Pro VA " SH.P.K.
" RIMI TEX " SH.P.K.
" SOCIETE GENERALE " SH.P.K.
" WAMIO GROUP " SH.P.K.
" A & A Ltd.Co " Sh.p.k.
" Adi " Sh.p.k.
" Agro Invent " d o o
" Albadent " Dega Kosovë
" Aldino " SH.P.K.
" Allbosi " Sh.p.k.
" Arch Lighting " Sh.p.k.
" Ardi " Sh.p.k.
" As-Trade "
" Bashkimi " Sh.p.k.
" Beni " Sh.p.k.
" BergHOFF " Sh.p.k.
" Building Solutions " Sh.p.k
" Color Trade " SH.P.K.
" Concordia Group " SH.P.K.
" D M F X - International " L.L.C.
" Dag Com " SH.P.K.
" Deevotion" SH.P.K.
" ECP T " D.o.o. Përfaqësia në Kosovë
" Elmed " L.L.C.
" Eroll " Sh.p.k.
" Esati Transport " SH.P.K.
" Euro Kos Group " SH.P.K.
" Fredi Generators " SH.P.K.
" Futura Plus " D.o.o. Beograd -Predstavništvo Mitovica
" H.P.N " SH.P.K.
" IC & IT " SH.P.K.
" INEL " Sh.p.k.
" Intereks" SH.P.K.
" Italia Design Company - 2 " SH.P.K.
" Jon " Sh.p.k.
" Jon II " Sh.p.k.
" Krisan " Sh.p.k.
" LESNA ACC " Sh.p.k.
" LINDI treading " L.L.C.
" Liria Jeni Mahallë " Sh.p.k.
" M 3 Trading S.R.O. " Përfaqësia në Kosovë
" M3 TRADING-KOSOVA " Sh.p.k.
" MAGMA HOUSE " SH.P.K.
" Marketing & Distribution " SH.P.K.
" Marlex " SH.P.K.
" Notird " SH.P.K.
" OMC " Sh.p.k.
" OXYGEN " SH.P.K.
" Pameba Internacional " Sh.p.k.
" Pamex " Sh.p.k.
" Premix & Co " Sh.p.k.
" PROTEK " SH.P.K.
" PROTRADE " SH.P.K.
" QËNDRA " SH.P.K.
" Rama " SH.P.K.
" Regaben Group " Sh.p.k.
" Ritta " Sh.p.k.
" ROKA " SH.P.K.
" Runita " Sh.p.k.
" SALO " Sh.p.k.
" SKY - GROUP " SH.P.K.
" Smart - Trade " Sh.p.k.
" T & T " SH.P.K.
" Te Hysi "SH.P.K.
" Te Syli " Sh.p.k.
" TIME KOSOVA " Sh.p.k.
" Tiwist - S.A " SH.P.K.
" Tobler Skele " Sh.p.k.
" TONI - A & O " SH.P.K.
" Tregtia " Sh.a.
" TREND " Sh.p.k.
" Trimaks " SH.P.K.
" Xhelili Com " Sh.p.k.
"ARCHING plus" SH.P.K.
"ARTI - COM" SH.P.K.
"BURIMI COMERC" SH.P.K.
"ECO - SERVICE" Sh.p.k.
"Elektronik-K" L.L.C.
"Euro Trade" SH.P.K.
"Hymeri Kleemann " Sh.p.k.
"Kysmet" SH.P.K.
"MANI" SH.P.K
"Menager Group" L.L.C.
"NATURALIS MEDICA" L.L.C.
"Palma " Sh.p.k.
"Porta e Artë" SH.P.K.
"PRIZRENI & GJAKOVA" SH.P.K.
"Snajder Elektrik Bulgaria"EOOD-Përfaqësia Kosovë
,, As - Cos " Sh.p.k.
,, D- 3" SH.p.k.
,, Dona Doni " Sh.p.k.
,, ENISS GROUP SH.P.K.
,, Metal - Construzion " SH.P.K.
,,Belinda Transport" Sh.p.k.
,,BROTHER S" SH.P.K.
,,Ex Projekt" Sh.p.k.
,,Graast" Sh.p.k.
,,Istambull" Sh.p.k.
,,MCM CITY CENTER" SH.P.K.
,,Media Trade" Sh.p.k.
,,Orbita" Sh.p.k.
,,Sokam" Sh.p.k.
,,Tormat" SH.P.K.
Agjension për Shërbime Juridike ,, Penelope "
BASSF COMPANY
D.P..T.,,Donat-Sh."
D.P.H. CAFFE PIZZERIA " CHILL OUT "
D.P.SH. " IDEA . Z "
D.P.SH. " Lucino - CGS "
D.P.Sh. Autolarje ,,Flamuri "
D.P.T. " TE BINAKT "
D.P.T. " GUNER "
D.P.T. " Altrin "
D.P.T. " Arblindi "
D.P.T. " Berisha & Erimoll "
D.P.T. " LINDA GOLD "
D.P.T. " MALVESA - H "
D.P.T. " Metali-Co"
D.P.T. " R & I.Com "
D.P.T. " Suka
D.P.T. "EURO GOLD"
D.P.T. "Qëndresa"
D.P.T. Market,,Butrinti"
D.P.T." Granita "
D.P.T." Shumçka 1.30 Azemi "
D.P.T.,,Bo - Tek"
D.P.Z. " Albacom Elektronik "
DPH,, Eki - Com "
DPT " Meif Com "
DPT,,Diellëza"
Društvo sa ogranieenom odgovornošau Hasa Leposavia
Dujaka Lux
DURAKU
ELKOS
EURO - IMPEX
Europa 2004- Përfaqësia në Pozheran
Frutin Trade Sh.p.k.
GERMAN HEALTHCARE SERVICES DOOEL- BRANCH OFFICE OF KOSOVO
HAGA Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar për tregëti dhe shërbime Gjakov
IMPO Eruti Shoqëri me përgj.te kufiz.për prodh.treg.shërb.dhe export-import me seli me Prishtinë
International Logistic Services LTD EXP-IMP
K.B.,, Koshare "
KAF Trade Services LLC
Kampania për shitjen ëe pajisjeve industriale SEK-TEN-TECHNIQKE
KO " Kopaonik"
Kombi-Taxi Smajl Berisha
Kompani për treg.e mat.rez.kunder zjarrit, treg.prodh.ndert.hot.trans.e kom.sherb.gjensione
KOMPANIA " SO.GE.S.I. A " SH.P.K.
Kompania private-Export-Import Kodaa 2001 Importues të lëndëve plehnuese
Kooperativa Bujqësore " Delja e Kosovës "
Kraftkos - Sh.p.k.
Language Centre ,,Anglia"
M & K Com
M.Trejd
Makos Sh.p.k.
Meris Prizren, SHPK
N. T. " Eurotub "
N. T. " Star "
N.B.,,Pojata"
N.H. " Meti Com "
N.I.T.SH. " Nepolja - Grup "
N.P. " Neutron "
N.P. " Al-Ba 86 "
N.P. " Data Com"
N.P. " Elsa Lift "
N.P. " Loki 2 "
N.P. "KDierre"
N.P. "Toni "
N.P." Holding - Metalmont"
N.P.P.I.T. " SIERRA "
N.P.Q..M.SH. "Produkt Komerc Adrija "
N.P.SH. " Remi "
N.P.SH. " Agronomi "
N.P.SH. " Besnik "
N.P.SH. " BIOTICUS "
N.P.Sh. " Fatlumi - EB"
N.P.Sh. " Kofilex "
N.P.SH.T. " United Care Leonardi "
N.P.T. " BLENDI 2 "
N.P.T. " DANUZA "
N.P.T. " Vellusha - La "
N.P.T. " YLLI "
N.P.T. " L & L "
N.P.T. " Manikuel "
N.P.T. " Sports Equipment "
N.P.T. " Vesa "
N.P.T. " AGIMI "
N.P.T. " EDONA "
N.P.T. " Albatros "
N.P.T. " Albina "
N.P.T. " Arena AG "
N.P.T. " Bitoumina-Kosova "
N.P.T. " Bleta "
N.P.T. " Bujari "
N.P.T. " D- Com "
N.P.T. " Damex "
N.P.T. " Egzoni -Com "
N.P.T. " Elti Comerc "
N.P.T. " Euroditi "
N.P.T. " Fito Farm "
N.P.T. " Genci Com "
N.P.T. " HERBAL MEDICA "
N.P.T. " Jiahe Com "
N.P.T. " Lonabe "
N.P.T. " LORETA`S "
N.P.T. " Madhështia "
N.P.T. " Mario - Com"
N.P.T. " Mobile - Dekor "
N.P.T. " Roni "
N.P.T. " Sharri "
N.P.T. " Sina "
N.P.T. " Theranda Product "
N.P.T. " Ukab"
N.P.T. " Viti "
N.P.T. "Babil"
N.P.T. "El Flashing"
N.P.T. "Euro-Gashi"
N.P.T. "Flaka
N.P.T. "Ideal"
N.P.T. "Kaltrina -SH"
N.P.T. "Kvalitet-K"
N.P.T. "Libonia
N.P.T. "LINEA"
N.P.T. "Metro"
N.P.T. "Neta"
N.P.T. "Palloshi Trade"
N.P.T. "Paper Prime"
N.P.T. "RR & RR"
N.P.T. "Sefo"
N.P.T. ,,Korrekt"
N.P.T. ,,Larisa"
N.P.T." Xhimi Commerce "
N.P.T."Gani-Commerce"
N.P.T.,,4-L"
N.P.T.,,Euro Prix"
N.P.T.,,Foto Art Shop"
N.P.T.,,German Color"
N.P.T.,,Jon"
N.P.T.,,Partner"
N.P.T.,,Seriprint"
N.P.T.,,Zekatex"
N.P.T.SH. " Merkur "
N.P.T.SH. Agrofruti
N.P.Z.,,Maço"
N.SH. " AGRONOMIA - B "
N.SH. ,, Fizz Sparkling Water "
N.Sh.,,Shen En"
N.Sh.,,Tetronic"
N.Sh.P.,,Mergimi"
N.SH.T. " Ana Derm "
N.Sh.T. " Gjiganti "
N.Sh.T. "Koslab "
N.SH.T. Japan Motors
N.Sh.T.,, Emiku"
N.Sh.T.,,Fat Com"
N.T " N & R "
N.T" Onyx"
N.T. " BARKOS "
N.T. " GEZZY "
N.T. " AD "
N.T. " AO "
N.T. " PASHA COMMERCE "
N.T. " T & T-Energy "
N.T. " A & M . Commerce "
N.T. " AR - BA "
N.T. " Arjoni "
N.T. " Azulejo Espanol"
N.T. " Bio Shop Com "
N.T. " Buki - M "
N.T. " Denisi "
N.T. " DENISI GOLD "
N.T. " ED - AR "
N.T. " ERCOMM"
N.T. " GAMMA 1 "
N.T. " Global-Sh "
N.T. " Humanisti "
N.T. " IMEX INT "
N.T. " Leci Commerc
N.T. " Liridoni "
N.T. " Lirimi "
N.T. " Luli "
N.T. " Medical Technology "
N.T. " Meli - S "
N.T. " Pajta "
N.T. " Rinesa"
N.T. " Rrafshi "
N.T. " STINSIB "
N.T. " Streha "
N.T. " Suti AS "
N.T. " SWISSFOX "
N.T. " Teknet "
N.T. " Vision "
N.T. "Afrimi"
N.T. "D.S.F."
N.T. "Day Star "
N.T. "Gipa -Trade"
N.T. "Gresa"
N.T. "Harmonia"
N.T. "Muli Com"
N.T. "N - A TRADE"
N.T. "Nokshiqi"
N.T. "Rhino`S"
N.T. ,,Bi Med"
N.T. ,,Pashtriku"
N.T. ,,Riza Company - Optika"
N.T. Burimi "
N.T. P. " Piramida "
N.T.,,Avantazh"
N.T.,,BHB"
N.T.,,Faruku Com"
N.T.,,Fitorja"
N.T.,,Kosova - Distribution" Sh.p.k.
N.T.,,Medina"
N.T.G. " Venera-2000 "
N.T.H. " ALADIN`S - Shisha Shop "
N.T.H. " Ar Au "
N.T.N. " Beu "
N.T.N. " Sopi - 2000 "
N.T.N. " Tregtia "
N.T.P " Baki Com "
N.T.P,,Isma"
N.T.P. " MULTI FORCE "
N.T.P. " SLOVENIJA - COMMERCE "
N.T.P. " LOLI "
N.T.P. " LA - LIGNE "
N.T.P. ,, Intercom "
N.T.P. AL PLAST " DIARTI "
N.T.P. " DIELLA & DIELLI "
N.T.P. " SOLARKOS SOLUTION "
N.T.P. " AGIMI "
N.T.P. " BARDHI - U "
N.T.P. " DEA - TRADE "
N.T.P. " ERDETI "
N.T.P. " Toni "
N.T.P. " UNI PLAST "
N.T.P. " AURORA-V "
N.T.P. " Doni - G "
N.T.P. " ELIONI "
N.T.P. " G2 GR "
N.T.P. " Jeta "
N.T.P. " KGT "
N.T.P. " Priro "
N.T.P. " RIONI - S "
N.T.P. " TE - N "
N.T.P. " Tire Center "
N.T.P. " VI-VE Com "
N.T.P. ,, DRITARJA "
N.T.P. " Rrethoja Plast "
N.T.P. " CONTE TEAM "
N.T.P. " FM - ID "
N.T.P. " A Z "
N.T.P. " ABBA-Trade "
N.T.P. " ADA UMAN "
N.T.P. " ADL -Com "
N.T.P. " Adriani "
N.T.P. " Agoni - Com "
N.T.P. " Agrocoop "
N.T.P. " AHMETI - A "
N.T.P. " Akoma Te Isaku "
N.T.P. " Altina Trade "
N.T.P. " Altini "
N.T.P. " ANcom "
N.T.P. " Arditi "
N.T.P. " Arena "
N.T.P. " Arjeta "
N.T.P. " ARMAKS "
N.T.P. " As - Kimi "
N.T.P. " BEG & KAMIN "
N.T.P. " BENNY -SHOP GOLD "
N.T.P. " Besa "
N.T.P. " Besi - Lab "
N.T.P. " BFP "
N.T.P. " Bizhuteria Noli "
N.T.P. " BL - Alko "
N.T.P. " Blini -Shped "
N.T.P. " Bosnja Shop Company "
N.T.P. " Buli - Medical "
N.T.P. " Buliali "
N.T.P. " Buqe Com "
N.T.P. " CENI - VALI "
N.T.P. " Dafi "
N.T.P. " Dea-Komerc "
N.T.P. " Dema Com "
N.T.P. " Dini "
N.T.P. " Diti -Tex "
N.T.P. " Doni "
N.T.P. " DRITONI "
N.T.P. " Durimi "
N.T.P. " E & E "
N.T.P. " EL - MARKET "
N.T.P. " Electronic-C "
N.T.P. " Elejsa Com "
N.T.P. " Elektro - Metal "
N.T.P. " Elsa "
N.T.P. " Elton "
N.T.P. " EURO - SHPATI "
N.T.P. " Euro Fruti "
N.T.P. " Eurobes "
N.T.P. " Euro-Blue "
N.T.P. " Friends "
N.T.P. " G & L "
N.T.P. " Gazi Commerce"
N.T.P. " Genti Distribution "
N.T.P. " Guri "
N.T.P. " HILEZ "
N.T.P. " HOLKOS TRADING "
N.T.P. " ILIRIA -M "
N.T.P. " Inter Mob "
N.T.P. " Intergrafika "
N.T.P. " Kosova Impex "
N.T.P. " Lejla"
N.T.P. " LEVENT "
N.T.P. " Lido Com "
N.T.P. " Lissus"
N.T.P. " Loki "
N.T.P. " Lotus" Sh.p.k.
N.T.P. " Lumi "
N.T.P. " Mani - Com "
N.T.P. " Medik Line "
N.T.P. " Mexpo-Kosovo "
N.T.P. " Michigen "
N.T.P. " Muja - Comerc "
N.T.P. " MUSCLE TECH "
N.T.P. " Naimi "
N.T.P. " Niti Com "
N.T.P. " Non Tel Cabling Systems "
N.T.P. " NRG - KS "
N.T.P. " One Stop "
N.T.P. " Optix "
N.T.P. " Oratur"
N.T.P. " Pali "
N.T.P. " PREMIUM Tech "
N.T.P. " Pro Plast "
N.T.P. " Pro Trade "
N.T.P. " RAMA - A "
N.T.P. " Reflex-Kos "
N.T.P. " RH COM "
N.T.P. " Ridi "
N.T.P. " Rina "
N.T.P. " Riparimi "
N.T.P. " SCANDINAVIAN SOURCING "
N.T.P. " Shpati "
N.T.P. " S-Kleçka "
N.T.P. " Stihl "
N.T.P. " Stobag "
N.T.P. " SWISS MACHINE "
N.T.P. " Tafaj & CO "
N.T.P. " TALI - COMMERCE "
N.T.P. " Tanusha "
N.T.P. " Te Dauti "
N.T.P. " TECH - MED "
N.T.P. " TIME "
N.T.P. " TONI CO "
N.T.P. " Toni 2 "
N.T.P. " Trade Rw "
N.T.P. " Tregtia "
N.T.P. " Urka "
N.T.P. " Valdrina "
N.T.P. " Vali Com "
N.T.P. " VD -COM " Sh.p.k.
N.T.P. " Venera "
N.T.P. " Xhimi Comerce "
N.T.P. " Y + X = "
N.T.P. " YllkaDoni "
N.T.P. " Zgatari Comerc "
N.T.P. " Zone "
N.T.P. "Alberti"
N.T.P. "Alfa-Commerce"
N.T.P. "Blue Com"
N.T.P. "BULI"
N.T.P. "Diamant"
N.T.P. "Dini Com"
N.T.P. "Doni"
N.T.P. "Drita "
N.T.P. "Elma"
N.T.P. "Euro Shpati"
N.T.P. "Extrakos"
N.T.P. "Graniti -Pe"
N.T.P. "Inter Kont"
N.T.P. "Interest "
N.T.P. "LEKA COM "
N.T.P. "MERINOS"
N.T.P. "Network Trade "
N.T.P. "Oto"
N.T.P. "Peja - Energetec "
N.T.P. "Rinesa"
N.T.P. "Rion Dis Tic"
N.T.P. "Rron"
N.T.P. "Wega "
N.T.P. ,, Contact "
N.T.P. ,, Elioni "
N.T.P. ,, LORIKI "
N.T.P. ,, PRIMUS "
N.T.P. Arizona
N.T.P. B & J
N.T.P. Mobi Shop " Mani - Nokia "
N.T.P." Bactis "
N.T.P." Alberis-Shoes"
N.T.P." Arbes"
N.T.P." Dini Comerc "
N.T.P."AXHREKA"
N.T.P."Bleona - N-S"
N.T.P."Drini i Bardh
N.T.P."Drini i Bardhë"
N.T.P."Ermali - Commerc"
N.T.P."Star Service"
N.T.P.,, Bleri "
N.T.P.,,5 V - Beci"
N.T.P.,,Ali Com"
N.T.P.,,Ana Commerce"
N.T.P.,,Api-Co"
N.T.P.,,Arti"
N.T.P.,,Binesa"
N.T.P.,,Bislimi"
N.T.P.,,BMA COM"
N.T.P.,,Boni"
N.T.P.,,Bussines World"
N.T.P.,,Dini Comerc"
N.T.P.,,Doranti"
N.T.P.,,Drilon Trade"
N.T.P.,,Drosba"
N.T.P.,,Edi -Co"
N.T.P.,,Euroalba"
N.T.P.,,Euro-Transport"
N.T.P.,,Eximkom"
N.T.P.,,Fen Fa"
N.T.P.,,Hidro - Instal"
N.T.P.,,Infoprotect"
N.T.P.,,King Sports"
N.T.P.,,Koha"
N.T.P.,,Kontakt Comerc"
N.T.P.,,Korabi"
N.T.P.,,Kosova Ingineering P.P."
N.T.P.,,Lindi"
N.T.P.,,M X M"
N.T.P.,,Metali"
N.T.P.,,Nori"
N.T.P.,,Papazi"
N.T.P.,,Planet"
N.T.P.,,Plassx"
N.T.P.,,Power - Plus"
N.T.P.,,Tina"
N.T.P.,,Victor"
N.T.P.,,X - Press"
N.T.P.. " Infinit "
N.T.P.SH. " Alfa Trade "
N.T.P.SH. "Leona"
N.T.P.Sh. ,,Batllava Com"
N.T.SH. "Kosova - Tex"
N.T.SH. " DELTA AUTOMOTIVE "
N.T.SH. " DINI "
N.T.SH. " EDEN "
N.T.SH. " KABI GR "
N.T.SH. " NOBEL "
N.T.SH. " B + M Dakaj Hidraulik Technik "
N.T.SH. " BELARDIN "
N.T.SH. " Profiti "
N.T.Sh. BIOPHARM
N.T.SH. Grezda Trade
N.T.SH. MATRIKS-P
N.T.SH. " 4 Gram "
N.T.SH. " A.AJRULI "
N.T.SH. " Agon In "
N.T.SH. " Alldin"
N.T.SH. " Ardiani -H "
N.T.SH. " Ariu "
N.T.SH. " Asteka "
N.T.SH. " Bardhi Kras "
N.T.Sh. " Berk Lift "
N.T.Sh. " Bili "
N.T.SH. " Bimi "
N.T.SH. " Biolab - Plus "
N.T.SH. " Bugi "
N.T.Sh. " De - Waren "
N.T.SH. " Edener "
N.T.SH. " Ergys "
N.T.Sh. " Evita " Sh.p.k.
N.T.SH. " Faek "
N.T.SH. " Fati Com "
N.T.SH. " Gashi "
N.T.SH. " Gastro Servis "
N.T.SH. " GNC "
N.T.SH. " GONI - 1 "
N.T.SH. " Hardsoft"
N.T.SH. " Heddea "
N.T.Sh. " Hekurani "
N.T.SH. " IDEAL PLUS "
N.T.Sh. " Koqinaj-Part "
N.T.SH. " KOSOVA VISION "
N.T.Sh. " Lift Com-Ashensor "
N.T.SH. " LINA - 1 "
N.T.SH. " Lina "
N.T.Sh. " Lindi GEA-F&R."
N.T.SH. " Liri - Trade "
N.T.SH. " Luli "
N.T.SH. " megasol albania "
N.T.SH. " MIMI - A "
N.T.Sh. " Muhaxheri "
N.T.SH. " Nalan "
N.T.SH. " Neon "
N.T.SH. " Proton "
N.T.Sh. " Rodiqi International "
N.T.SH. " Smart Trade "
N.T.SH. " Sonntag Medizintechnik"
N.T.SH. " Te Bunari "
N.T.Sh. " Ukifet "
N.T.Sh. " Xhon Sport "
N.T.SH. "Buesnis-Star"
N.T.SH. "ECS"
N.T.SH. "Fati 2"
N.T.SH. "GET "
N.T.SH. "Kosovo Power Generators"
N.T.SH. "Kulla - AL"
N.T.SH. "Life Style"
N.T.SH. "MELISA-S"
N.T.Sh. "Vellëzërit Hasi "
N.T.Sh. BIIS "
N.T.SH." Lulzimi Comerc "
N.T.SH." Wsaprk "
N.T.SH."FORTUNA-S"
N.T.SH."Guvenish"
N.T.Sh.,,Andy"
N.T.Sh.,,Autoinstrument"
N.T.Sh.,,Baica Comerc"
N.T.Sh.,,Dicom" Sh.p.k.
N.T.Sh.,,New Port"
N.T.Sh.,,Rroni - S"
N.T.Sh.,,Tafa - Commerc"
N.T.SH.,,Trend - Cop"
N.T.SH..Mendi"
N.T.SH. Meding Medical Engineering Prishtinë
N.T.SH.P. " Coin "
N.T.SH.P. " Lumi - Loni "
N.T.SH.P. " Panell "
N.T.SH.P. " Union - SH.I
N.T.T. " AGIMI - AFRIMI "
N.T.T. " CITY GR "
N.T.T. " Dua - Kom "
N.T.T. " Lir - Trade "
N:T.Sh. " Euro-Metropol "
Nddërmarrja tdregtare grafike private Fadd-Company Prshtinë
NDER. PRI. TREG. PRO. SHER. TRAN. NDRT. HOT. ME SHUM. DHE PAK. EX. -IM. PRINC
Ndërmareje tregtare private Porta
Ndermarja Tregtare "Sab"
Ndërmarja Tregtare Ndërtimore "As-Ardi"
Ndërmarja tregtare private Naimi-Company
Ndërmarja tregtare shërbyese ERENISA Gjilan
Ndërmarje tregtare Leutrimi
Ndërmarr.për Prodh. Qarkullim ShërbimeTurizëm e Treg. me pakicë dhe shumicë " Visitori " Sh.p.k.
Ndërmarrëja Ndërtimore Zejtare Tregtare MUHAMETI Ferizaj
Ndërmarrja e pavarur tregtare CITY LIMITED
Ndermarrja Ndertimore Transportuse e Tregtare LIRIDONI
Ndërmarrja për prodhim shërbime dhe tregti me shumicë dhe pakicë export import North groupë
Ndermarrja per prodhim tregti dhe sherbime Export Import Universal
Ndërmarrja Private ,,Vali"
Ndërmarrja Private AF Toko
Ndermarrja private sherbyese tregtare export-import LINDA
Ndërmarrja Private Tregtare ,,Elijoni"
Ndërmarrja Private Tregtare ,,Eurocomerc"
Ndermarrja private tregtare Euro-Printy-B
Ndërmarrja Private Tregtare KÇIÇI GRANIT Export-Import
Ndermarrja Private Tregtare Me Shumicë - Pakicë Export - Import - DRILONI - COMERC
Ndërmarrja Private Tregtare" Anea "
Ndërmarrja Private,,Real"
Ndermarrja prodhuese tregëtare ERHAD
Ndermarrja prodhuese tregëtare LALA Export-Import Rahovec
Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese exp.imp. PËRPARIMI COMPANI
Ndermarrja prodhuese tregtare VILARDI Rahovec
Ndermarrja prodhueseee tregare Edoni exp-imp Rahovec
Ndërmarrja prodhueser tregtare privatee Arlinda Commerce Janjevë
Ndërmarrja Shërbyese Hoteliere Turistike ,,Valoni-Impex"
Ndërmarrja tegtare private Dardania export-import
Ndermarrja tregëtare private me shumicë dhe pakicë Fidan Rahovec
Ndërmarrja tregëtare shërbyese Export-Imnport MERCAN
Ndërmarrja tregëtare shërbyese private SHPATI
Ndërmarrja Tregt.Transpor. Prodh.Shërby. " Egzona "
Ndërmarrja Tregtare " AME "
Ndërmarrja Tregtare " Burimi Comerc"
Ndërmarrja Tregtare " Dard Electric "
Ndërmarrja Tregtare " Emona"
Ndërmarrja Tregtare " Iris - 2 "
Ndërmarrja Tregtare "Aldino"Sh.p.k.
Ndërmarrja Tregtare "Algedi"
Ndërmarrja tregtare ADHURIMI
Ndërmarrja tregtare Baki-Com Gjilan
Ndërmarrja tregtare CONNECT Export-Import
Ndërmarrja tregtare dhe sherbyese ARËS
Ndërmarrja tregtare Exp. - Inp. Union World
Ndërmarrja tregtare export import EGZONI
Ndermarrja tregtare export-Import B& O COMPANY
Ndërmarrja tregtare HBH SHOP
Ndërmarrja tregtare me ëshumicë e pakicë KANEX Export-Import - Prishtinë
Ndermarrja Tregtare Me Shumicë Arjani BUDISALC
Ndermarrja Tregtare Me Shumicë Dhe Pakicë GEMG
Ndërmarrja tregtare me shumicë e pakicë KEN-MAGNAT Export-Import
Ndermarrja tregtare me shumicë P.P. Mont
Ndërmarrja Tregtare PC Godili
Ndërmarrja Tregtare Private " Intercorp"
Ndërmarrja Tregtare Private " KENI "
Ndërmarrja Tregtare Private " Shega ,,
Ndërmarrja Tregtare Private "Flora "
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Eurocomerc"
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Samir Kuqi"
Ndërmarrja tregtare private Agrosfera
Ndërmarrja tregtare private Besniku BD
Ndërmarrja tregtare private exp-imp CARA
Ndërmarrja tregtare private Export-Import SENIOR
Ndermarrja tregtare private Fati Com
Ndërmarrja tregtare private Ilirët Vitomiric KK Pejë
Ndermarrja Tregtare Private me shumic e pakic BUJARI Fushë Kosovë
Ndermarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë Bashkimi
Ndermarrja tregtare private për export-import the depot
Ndërmarrja Tregtare Private Samir Kuqi
Ndërmarrja tregtare prodhuese ndertimore tran.shër. Me shum.dhe pak. Exp-imp
Ndërmarrja tregtare prodhuese NIMIN ITAL.COM.KO
Ndërmarrja tregtare prodhuese private export import Devaja
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese Shërbyese " Dardani - Company "
Ndermarrja tregtare prodhuese sherbyese MEDICAL TRADE COMPANY EXP. - IMP.
Ndermarrja tregtare prodhuse sherbyese Brekoci export-import
Ndërmarrja tregtare Rona Gjilan
Ndërmarrja tregtare sherbese Interkos
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " BOSFOR "
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese ,,Kirby In Kosova"
Ndermarrja Tregtare Shërbyese EURO - TRADE EXPORT IMPORT VITI
Ndërmarrja tregtare shërbyese Hera co Prishtinë
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Private " As Exim "
Ndërmarrja tregtare shërbyese private LENTI
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Prodhuese " Adonis"
Ndermarrja tregtare SHPATIË Gjilan
Ndërmarrja tregtare T& D
Ndërmarrja Tregtare Tini
Ndërmarrja tregtare transportuese Perzhaku Studenqan
Ndermarrja tregtare Unitec
Ndërmarrja Tregtare" Malvesa "
Ndërmarrja tregtareprivate me shumicë e pakicë dhe export-import Genta Comm
Ndërmarrja tregtre private Bio Medica Engeneering
Ndërmarrjatregtare prodhuese TINI-COM Prishtinë exoort - import
Ndërmarrje private tregtare ORIENT-IMPEX
Ndërmarrje Prodhuese Tregtare Shërbyese " Jetishi"
Ndërmarrje tregëtare me shumicë e pakicë Export-Import UMANA
Ndërmarrje Tregtare ,,Besa"
Ndërmarrje tregtare e private Noti Exim
Ndërmarrje tregtare me shumic dhe pakic exp-imp LULZIMI
Ndërmarrje tregtare private me shumicë dhe pakicë exp.imp.Sopi
Ndermarrje Tregtare Private XENI
Ndërmarrje tregtare prodhuese export-import Agro Kushtrimi
Ndërmarrje Tregtare Rexhep Gashaj
Ndermarrje tregtare sherbyese prodhuse export - import NIKE
NdermarrjeTregtare Ndertimore Bujqesore Prodhuese Me Shumic Dhe Pakic Dragusha - IMPEKS Export I
Ndërrmarrje tregtare private Euro profil
NNT,, Alkom "
NP ,, Mermer Kumanova - Natyra "
NPP,, Shemi - Gazi "
NPT ,, Inter - Kont "
NPT ,, Shkambin - FB "
NPT,, Përparimi "
NPT,,Memika"
NPT,,Morina"
NT ,,Petrit" SH.P.K.
NT,, Xheneti "
NT,,Ihlas "
NT,,Neti Commerce"
NTN,, Dona & Doni "
NTP " Fabe"
NTP ,, Kosova "
NTP ,, Mega Haus "
NTP ,, Sem - Erbi "
NTP ,, Sharri "
NTP,, Agrofarm "
NTP,, Besa "
NTP,, Bio-Lab "
NTP,, Extra "
NTP,, Fani "
NTP,, Fruktal- Kosova "
NTP,, Jehona "
NTP,, Kujtimi Trade "
NTP,, Mercan Raf "
NTP,, Optika - K "
NTP,, Skifteri"
NTP,, Ylli Company " Sh.p.k.
NTP,,ABC Com"
NTP,,AgroUlpi"
NTP,,Ekoson"
NTP,,Fjolla"
NTP,,Graniti-EN "
NTP,,Iliri Com. Petrol"
NTP,,Kosova Com"
NTP,,Saner CO"
NTPSH ,, GLOBAL-TRADE"
NTSH ,, Mabeko "
NTSH ,,L & I com"
NTSh,, A & Com "
NTSH,, Beas-Comm "
NTSH,,Beni"
Ortaeko društvo Adut Leposavie
Ortaqko drushtvo SIMONIDA
P.P. " Dren "
P.P. POPOVIC
P.P. " Aleksandra "
P.P. " Boban "
P.P. " Bralum "
P.P. " CITY SPORT "
P.P. " Diksi "
P.P. " Eko-Kim "
P.P. " K M. "
P.P. " Kosmorgan "
P.P. " Latus "
P.P. " MAJA "
P.P. " Marko "
P.P. " Nik-Cool"
P.P. " NOVOSELAC "
P.P. " Similkos "
P.P. " Sloga "
P.P. " Toša -Šped "
P.P. " Vlaboj "
P.P. "Bior"
P.P. "Jutro"
P.P. "Mirko"
P.P." Ljudmila NN"
P.P.P.U. " Sim "
P.T.P. " Cair "
P.T.P. " Alen Comerc"
P.T.P. " AM " D.o.o.
P.T.P. " AMIR "
P.T.P. " EURO - LUX "
P.T.P. " Meridian "
P.T.P. " Respect "
P.T.P. " Smp - Com 083 "
P.T.P. " Universal Avramovia"
P.T.P.,,Trgopromet"
P.T.U. " Grana "
PP "R"
PP ,, Kostia Trade "
PP,, Beta "
PP,, Jugopromet "
PP,, Kaleja "
PP,, Magi N "
Preduzeae Za Gra?evinarstvo i Trgovinu " Ferplej"
Preduzeçe Za Proizvodnju Kooperaciju Posredovanje Inzenjering I Trgovinu GITARIÇ D.O.O.
Preduzeee za proizvodnju, promet roza i usluga smile D.O.O.
Privatno Gra?evinsko Preduzeae " Duga "
Privatno oreduzeee Inžinjering
Privatno Preduzeae " Zora "
Privatno preduzeae Astra Leposavia
Privatno preduzeee za proizvodnju promet i usluge Jerina
Privatno preduzeëe za proizvodnju promet, usluge i inzhenjering Ibar
Privatno Preduzeqe METAL
Privatno preduzeqe San Leposaviq
Privatno preduzeqe Videoton
Produyeae za proizvodnju promet i usluge LEŠAK KOMERC
PTP ,, Kosmil "
PTP ,, Laki Nacional "
S.T.R. " Trgopromet "
S.T.R. ,,Euro"
S.T.R. NATASA
Samostalna Trgovinska Radnja " Omorika "
SAMOSTALNA TRGOVINSKA RADNJA BAMBI
Samostalna trgovinska radnja OBOD Leposavie
Samostalna Trgovinska Radnja San
Samostalna trgovinska radnja VIDOVDAN
Samostalna Trgovinska Rradnja " AS - Promet "
Samostalna Trgovinsko Uslužna Radnja " Mrav "
Samostalna trgoviska radnja BANJSKA
Samostalna zeanatskotrgovinska radnja Auto Otpad Leposavia
Shoqëria akcionare Kosova Invest
SHTSH,,Beltina-Fruti"
Skenda
Slovene Healthcare Cluster L.L.C.
T.P. " Euro Com "
T.P. " ZOO - SHOP "
T.P. "Hermon"
T.P. "Zonex"
Tora Kosova L.t.d. Co.
Trgovina "Zaro"
Trgovinska Radnja Braea
Trgovinsko Prteduzeae "Ljupae"
VGN." Computers"
VICOM KS L.L.C.
Weltmender Trust Holding AG - Branch Office in Kosovo
Z. Z. " Proleae "
Z.Z. Saša

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik