Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

"Agrimatco Kosovo" L.L.C.
N.T.P. " AGRO - COOP "
N.T.SH. Halim & Lusha
" SESIRIAN " SH.P.K.
" Brage L.L.C.
" SICO KOSOVA " Sh.p.k.
" Terra Kosova " Sh.p.k.
"Tau -Gen-Ingjiniering" SH.P.K.
,,Bibaj " Sh.p.k.
ABB Sh. p.k.
Auto Parking Alberti
Barnatore Bujqësore " Agro Flora "
D.P.T. " Agro - Ximi "
D.P.T. " Tokka "
D.P.T."WOLLTERS"
D.P.Z. " Lili "
DPT,, Agro-Farm "
Import Export Ndermarrje tregtare me mekanizëm bujqësor me shumicë dhe pakicë
K.B."Naimi"
Kooperativa bujqësore Përlepnica K.K. Gjilan me përgjegjësi të plotë
Kooperativa Bujqësore Shtime
Koperativa Bujqësore " Bleta"
Koperativa bujqësore BIBAJ
N .Q. "Auto Gjakova"
N. P.T. " Haxhijaha" Sh.p.k.
N.B.T. " Fryti- Commerce "
N.P. " California "
N.P.,,Ivaram Internacional"
N.P.SH. " Astriti"
N.P.Sh.,,Montimi - Raushiq"
N.P.T. " Euro Teknologji "
N.P.T. " GOLD "
N.P.T. " Univerzal - Commerce "
N.P.T. " Çyti "
N.P.T. " Emir -Impex "
N.P.T. " Makovci "
N.P.T. " Noli "
N.P.T. "Cengiz"
N.P.T. "Liburna"
N.P.T. ,,Coning-M"
N.P.T.,,Euro -Leader"
N.P.T.,,Murseli"
N.SH.P. " Mergimi "
N.T. " Lato "
N.T. " POWER - PARTS "
N.T. " Beni "
N.T. " Drenica Commerce "
N.T. " Rimida "
N.T. "Agro-Trade-P.Z."
N.T." AGROBINI "
N.T." DONA - M "
N.T."Burimi"
N.T.,,Agro-Pjesë"
N.T.,,Gren - Comerc"
N.T.B. " Agro - Drinia"
N.T.N. "Vllëzërit Begaj"
N.T.P. " AGROSTAR "
N.T.P. " TIMONI - A "
N.T.P. " Valmiri Commerc "
N.T.P. " Agrokultura "
N.T.P. " BESA "
N.T.P. " Bujku "
N.T.P. " Enisi Comm"
N.T.P. " General - Import "
N.T.P. " Limani "
N.T.P. " LONI - 28 "
N.T.P. " SIMAR "
N.T.P. " Toni -Com "
N.T.P. " Topluva - Akyel "
N.T.P. "Dea"
N.T.P. "Denisi - Comerc"
N.T.P. "LINDI - 1"
N.T.P. "Mekanizimi "
N.T.P. "Mendi"
N.T.P." Agro Kultura - Shema "
N.T.P."Ferdi-Comerce"
N.T.P.,,Agrocom"
N.T.P.,,Ramjani "
N.T.P.,,Toni-Com"
N.T.P. UNION
N.T.SH. " TINA "
N.T.SH. " VLLEZËRIT OSDAUTAJ "
N.T.Sh. " Behari Comerc "
N.T.SH. " Blerimi "
N.T.Sh. " Diesel "
N.T.SH. " DOZER - CAT "
N.T.SH. " Fisniku "
N.T.SH. " TATI - M.T. "
N.T.SH. " Te Aga "
N.T.Sh. Gomister " Arllati "
N.T.Sh.,,Kuqi"
N.T.Sh.,,Te Beka"
Ndërmarja tdregtare private Export Import
Ndermarr.sherb.treg.transport.hot.me shum.dhe pakicë Export-Import Sepranda
Ndërmarrja bujqesore e tregtare export import Agrokabashi
Ndërmarrja private tregtare dhe export import Agrokos
Ndërmarrja prodhuese, tregtare, hoteliere transportuese dhe sherbyese ARDI GEXHE KK. Rahovec Ex.-Im.
Ndermarrja Tregtare Private AGRO - BESIANA
Ndërmarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë Buzhala export - import
Ndermarrja tregtare prodhuese dhe çarkulluese Jetoni Zajm
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Shpedituese " IDEALI - AS "
Ndermarrja tregtare-transportuese Lendi imp-exp Pogragjë
Ndërmarrje tregtare prodhuese shërbyese exp.imp. GLLOGOV
NP,,Dora"
NT,, B 2 B "
NT,,IB"
NTP,, Niki Petroll "
NTP,, Univerzal "
Samostalna trgovinska zanatska radnja HINEST Soeanica
T.P.P. "Agro Miško"
T.P.P."Napredak"
T.P.P.,,Napredak"

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik