Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" ALBVISION INTERNATIONAL " SH.P.K.
" A & F Group " SH.P.K.
" IFA - INDUSTRY " Sh.p.k.
" Ravi Com " SH.P.K.
" GASTRO 24 " SH.P.K.
" I & A " SH.P.K.
" UNION " L.L.C.
" VBA " SH.P.K.
" Albvision " Sh.p.k.
" AS-DOMŽALE " SH.P.K.
" ESKO " SH.P.K.
" Eureka - M - Group " Sh.p.k.
" Fibernet KS " SH.P.K.
" ITH & CO " SH.P.K.
" MZT Pumpi - Prishtina " SH.P.K.
" NATURAL-AF " Sh.p.k.
" Rima " SH.P.K.
" SICO KOSOVA " Sh.p.k.
" Stubelj " L.L.C.
" TOM -GRAF " d.o.o.
" Trade For Aid International " Sh.p.k.
"Aditrade Kosova" Sh.p.k.
"Tok Telecommunications" L.L.C.
,,Amadeus Group" Sh.p.k.
,,Dona-Impex"Sh.p.k
,,Prompt Prishtina" SH.P.K.
,,Swigh" Sh.p.k.
AUTO Salloni Prishtina
Etecon export - import & Consulting Gmbh
GTP,, Inžinjering "
N.P. " Euro Energji "
N.P.T. ,, DEA "
N.P.T. " FATI COM "
N.P.T. " Game Star "
N.P.T. " Ukab"
N.P.T."Pajtimi"
N.P.T.,,Agro Com"
N.SH. " ENG -CO "
N.Sh.,,Geni"
N.T. " EMIR "
N.T. " Xenon - Am "
N.T.P. " HELVETIA "
N.T.P. " METALI - V "
N.T.P. " Liridoni "
N.T.P. ,, AUTO FULI "
N.T.P. " Euro Trande E.B. "
N.T.P. " FATMIRI - Q "
N.T.P. " Idea "
N.T.P. " Milenjum "
N.T.P. " MIMI - CO "
N.T.P. " Molitorija "
N.T.P. " Renesansa - Impex "
N.T.P. ,, Besa & B. Co "
N.T.P." Tmz Temiz Gr"
N.T.P.,,Beck"
N.T.SH. " Financial & Business GR "
N.T.SH. " FMT Servomatik "
N.T.SH. " Industry Solution "
N.T.SH. " Unitek "
N.T.SH."R & H- Gomme"
Ndërmarrja transportuese dhe sherbyese Auto-Kosova
Ndërmarrja tregtare TFS pack
Ndermarrje tregtare private EXP Import
NTP ,, Tini -Com "
NTSH,, Profitech "
Oner Uluslararasi Ticaret Limited Sirketi- Dega Kosovë
P.T.P. " SB Commerce "
P.T.P. "Manel"
Q.G. " Albvision International S.T. " Sh.p.k.
U.T.P. " Sava Inžinjering "

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik