Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

NEWBORN - BE Sh.p.k.
" AGROLLUGAXHIA " SH.P.K.
" ALLIANCE KOSOVO " SH.P.K.
" Kos -Marketing- F " SH.P.K.
" Merik " SH.P.K.
" NEW LINE " SH.P.K.
" Pharmachem "- Dega në Kosovë
" Pigmenti Rosa " SH.P.K.
Ekron Merging and Acquisition Advisory " EMAA " L.L.C.
N.T.SH. Bujqësore " Agrokultura "
N.T.SH. B.L.O.- BILLA
" AGRO VITA " SH.P.K.
" MBM " SH.P.K.- DEGA KOSOVË
" Agrounion " Sh.p.k.
" Bel - Ju Trade " Dega Kosovë
" Bioline " Sh.p.k.
" Dardania Farm 2" SH.P.K.
" Eurocosmetics" Sh.p.k.
" Expres Exploziv " Sh.p.k.
" KAD -JA " SH.P.K.
" Kuk Powder " SH.P.K.
" Nitro Europe " SH.P.K.
" Pajaziti International Ag " SH.A.
" Pegasus " SH.P.K.
" Vranica " SH.P.K.
"MESSER BLEONA" L.L.C.
"SikA COMPANY SH.P.K
"Vision Oil " Sh.p.k.
,,Elka Internacional" Sh.p.k.
,,Kosova-Komerc" Sh.p.k.
,,Sineks Laboratory"
,,Xeni"sh.p.k.
Barnatore Bujqësore ,, Botanika "
Barnatore bujqësore bajpin - PEJË
D.P.T. " Beli "
D.P.T. " Driloni "
D.P.T. " Flori "
D.P.T. "Fati"
D.P.T. ,, Kastrati "
D.P.T." Agro - Kaltrina"
Dyqani pavarur tregtar DARDANI
JUB Kosova Sh.p.k.
K.Sh.B. " Agrobiznesi "
Kooperativa Bujqësore " Alkos ,,
Kooperativa Bujqësore " Lisi "
Kooperativa bujqësore Bujku Ddrenoc K.KL.rahovec
Koperativa Bujqësore " Bleta"
Koperativa Bujqësore" Agro - Albini"
N.B.P.,,Vesa"
N.P. "Bereket"
N.P.SH.,,Triumph 1"
N.P.T. " B. B. DENISI "
N.P.T. " Agrocoop "
N.P.T. " Bes Trade "
N.P.T. " Dardan Impex "
N.P.T. " Mayer & Mestani Chemie "
N.P.T. " Meli "
N.P.T. " Rearti "
N.P.T. "Arti Gaz
N.P.T. "Chemolab"
N.P.T.,,Agrocoop"
N.P.T.,,Agromakineria"
N.P.T.,,Dati"
N.P.T.,,Xhafa"
N.P.T.T. ,,Harea"
N.Q.SH.,,Bajpin".
N.SH.T. " KRUSHA E MADHE "
N.T. " GAZI "
N.T. " VGCHEM "
N.T. " Fe-Past "
N.T. " Flora"
N.T. " MMB "
N.T. " PRO - MED "
N.T. " Rimida "
N.T. "Albani"
N.T. ,,LIDOAQUATECH"
N.T." AGRO - JEMI "
N.T.,, Agro - Erniti "
N.T.,,26 Maj"
N.T.,,Bergini"
N.T.,,Leci"
N.T.,,Poljoopskrba-Prishtina"
N.T.P. " Agro Niti "
N.T.P. " Agro - Drini "
N.T.P. " NEW ENERGY "
N.T.P. " PAJTIMI "
N.T.P. " Bujqësia "
N.T.P. " BIBI "
N.T.P. " Inter - Bun "
N.T.P. " Ral Color "
N.T.P. " ADRIJA "
N.T.P. " AGRO - TOLI "
N.T.P. " Agrocom "
N.T.P. " Agrokultura "
N.T.P. " Asia
N.T.P. " Babia-Commerc "
N.T.P. " Bequku "
N.T.P. " Cinebi "
N.T.P. " Deti "
N.T.P. " Edolindi "
N.T.P. " Enisi "
N.T.P. " Euro - Reifen "
N.T.P. " Fash "
N.T.P. " Fati "
N.T.P. " Goma - Plast "
N.T.P. " Gresa "
N.T.P. " Joni -FB"
N.T.P. " Lirija "
N.T.P. " M. E. Display "
N.T.P. " Mani "
N.T.P. " Natyra "
N.T.P. " OL DHE ERIN KOM "
N.T.P. " PANATRADE "
N.T.P. " Terdefci "
N.T.P. " Union"
N.T.P. " Universal "
N.T.P. "Shpejtimi Impex"
N.T.P. ,,ARCOM
N.T.P. ,,Belton"
N.T.P. P. " Bashkimi"
N.T.P."Agro-Iliria"
N.T.P."Jasha impex"
N.T.P."SHPATI KOMMERCE"
N.T.P.,, Agro-Shala 92" Sh.p.k.
N.T.P.,,Agrokimia"
N.T.P.,,Binex"
N.T.P.,,Cufi"
N.T.P.,,Euro Lab"
N.T.P.,,Natyra"
N.T.P.,,Nita"
N.T.P.,,Suba"
N.T.P.,,Toli - Color"
N.T.SH. " MULI - 1 "
N.T.Sh. " Artili "
N.T.SH. " Agro - Theranda "
N.T.SH. " AGRO -AL-KO" SH.P.K.
N.T.Sh. " ARBER ENG "
N.T.SH. " ARLI "
N.T.SH. " Bambino"
N.T.Sh. " Barileva "
N.T.SH. " Bera - Tech "
N.T.SH. " Eri -Color "
N.T.SH. " Exall "
N.T.SH. " NEUTRONI "
N.T.SH. " Nili - Petroll "
N.T.SH." OZDRIMI "
N.T.SH."Auto Color sistem - Agoni"
N.T.SH."DIAGNOSTIC LABORATORY"
N.T.Sh.,,Andy" Sh.p.k.
N.T.Sh.,,Beti"
N.T.Sh.,,Neli-Com"
Ndëërmarrja tregtare STEP-AG
Ndermarrja per prodhim dhe tregti me shumicë dhe pakicë export-import LEONARDI AG KLINË
Ndërmarrja Private ,,Ito"
Ndermarrja Prodhuese Tregtare BIONDI -FORTESE Bellacerkë
Ndërmarrja ProdhueseTregtare "IMHA QENDER 2000"
Ndërmarrja tregtare Donika export import Klinë
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë Export-Import LISI-A.S.
Ndermarrja tregtare Nino
Ndërmarrja Tregtare Private ,,STANDARD OIL "
Ndërmarrja tregtare private BURIMI Me shumicë e pakicë exp-imp
Ndermarrja tregtare private DUSHKAJA Hallaq i Madh
Ndërmarrja tregtare private prodhuese Elif comerc export import
Ndermarrja Tregtare Private Toni
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese ,,Astir"
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese ,,Dinamika"
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Prodhuese " Adonis"
Ndërmarrje Private ,,Ohis"
Ndërmarrje Private Shërbyese " Eco-Select"
Ndërmarrje tregtare private më shumicë dhe pakicë
NdërmarrjeTregtare Private" Agrokultura"
NT,, Vizion "
NT,,Drini "
NTP,, Aida "
NTP,, Ego "
NTP,, Kryeziu "
NTP,,Elsa"
NTP,,Vllëzërit Ademi"
P.P. " Agro -Market "
P.P. " Nec - Plus "
P.P. " Sloga "
Pajaziti & Lluka GmbH - Përfaqësi
Privatno preduzeae Interpromet
Privatno preduzece Ana komerc
Privatno Preduzeee Miea Komerc
Privatno Proizvodno Uslužno Trgovinsko Preduzeae ,,Proizvodnja i Zaštita"
Samostalna trgovinska radnja Helios Eaglavica
T.P. "Max-Plast"
Triumph Company :SH.P. K.
Zemljoradnieka Zadruga Morava Parteš
Zemloradnieka zadruga Zarije Bušia

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik