Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

F & Z Sh.p.k.
SYLPEJA-A Sh.p.k.
" MAÇ COMMERC " SH.P.K.
N.T.P. Armored
" Bali Comerce " SH.P.K.
" BRB Consulting " Sh.p.k.
" Janjeva Steel " SH.P.K.
" KOS ENTERPRISE " Sh.p.k.
" KOSTRADE " Sh.p.k.
" METAL INDUSTRY " SH.P.K.
,, B-R STEEL " Sh.p.k.
N.T. " DARDI COM "
N.T.P " Metal - F "
" KOSOVO TRADE INTERNATIONAL " L.L.C.
" AGROKULTURA " SH.P.K.
" EXIM - METAL " SH.P.K.
" KOSOVA STEEL " SH.P.K.
" OSTRAL " SH.P.K.
" PRAARA " L.L.C.
" PRISHTINA - GRUP " SH.P.K.
" REKA CONSTRUCTION " SH.P.K.
" SM -COMERC " SH.P.K.
" Alumil -Ko " Sh.p.k.
" AR - METAL " SH.P.K.
" Erana " Sh.p.k.
" KHL " SH.P.K.
" M & E Metals " SH.P.K.
" MAKEDONIJA METAL " L.L.C.
" Metal Com " Sh.p.k.
" NIKEL - INOX" SH.P.K.
" PASTRIMI " SH.P.K.
" Solid Company " Sh.p.k.
"Argjiro" SH.P.K.
"Brabus" SH.P.K.
"Macrometal Kosova" SH.P.K.
,,Euro Company" SH.p.k.
,,Kabe Group" Sh.p.k.
,,Pro Metal" Sh.p.k.
Aprom Export
Bdërmarrje tregtare me shumic e pakic DIJA
Challenge International Trade SH.P.K.
D.P.T. " KALAJA "
D.P.Z. " Metal Bajgora "
GZR,, Nale "
METALINDI SH.P.K.
N.N.T. " BLEDI "
N.P.SH.T.P. " Metaltehnika Asllani "
N.P.T. " Adesa D "
N.P.T. " Al -Frana "
N.P.T. " Kosova Engineering "
N.P.T. " Saray - 2 "
N.P.T. "Has-T.C."
N.P.T.,,B & K" Sh.p.k.
N.P.T.,,Nikos Metal"
N.T. " EURO B.B. "
N.T. " LU - MA - GI - CH "
N.T. " Marigona "
N.T. "Ferro Raci"
N.T. "Loli"
N.T."Dina"
N.T.,,Vignest - Kos"
N.T.P "SABAH STAR"
N.T.P. " KAÇAKU "
N.T.P. " Radosav "
N.T.P. " PRIMA COMMERCE "
N.T.P. " SWISS KOS "
N.T.P. " Doni Trade "
N.T.P. " ILIRI "
N.T.P. " Metal Plus "
N.T.P. ABI
N.T.P. FG - COM
N.T.P. L & D Pojatishtë
N.T.P. " Orhidea "
N.T.P. " Afa - Com "
N.T.P. " BEKONT "
N.T.P. " Buloni "
N.T.P. " Çlirimi Metal "
N.T.P. " Enea "
N.T.P. " Feal Kosova " SH.P.K.
N.T.P. " Fidanishtja "
N.T.P. " GLOBAL SOLUTIONS "
N.T.P. " Iziz - 2 "
N.T.P. " METAL IMPEX "
N.T.P. " Metaliku "
N.T.P. " Silver Retail GR "
N.T.P. " Univers-M "
N.T.P. "Euro-Lona"
N.T.P. "Geoman"
N.T.P. "Mazgiti "
N.T.P. ,, Alu - Kos "
N.T.P.,,Al-Diti"
N.T.P.,,Delor"
N.T.P.,,Euro Metali"
N.T.P.,,Maraton"
N.T.P.,,Metal - AS"
N.T.P.,,Metal-Comerce"
N.T.P.,,Vikom" Sh.p.k.
N.T.P.,Et - Com"
N.T.SH. " LEDRI "
N.T.SH. " Agrofrigo "
N.T.SH. " ALDI "
N.T.SH. " Proton "
N.T.SH. "Art-Com"
N.T.SH. "Çorkadiu"
N.T.SH. "Metal -Inginjering"
N.T.Sh.,,Shpendi"
N.T.SH.P. " Sodovina "
N.T.T. " Leutrimi "
Ndermarja Tregtare Prodhuese Ndertimore Shërbyese ,,Sharr Begi"
Ndermarrja per prodhim inxhinjering dhe tregti Con Montimi
Ndërmarrja private prodhese Metaling
Ndermarrja private prodhuese sherbyese tregtare steinbrgu modre kosova Ges export - import
Ndërmarrja private tregtare Ital Balkan export - import
Ndërmarrja privatetregtare transportuese Beli Piranë
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare " Dona"
Ndërmarrja tregëtare private Mead Comerc
Ndërmarrja tregtare private export-import E-Metal
Ndërmarrja tregtare private me shumicë dhe pakic exp-import Inex-petrol Prishtinë
Ndërmarrja Tregtare Private Prodhuse ,,Lumi"
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " BOSFOR "
Ndermarrja Tregtare Sherbyese Export - Import WORLD METAL
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Prodhuese " Sopranos"
Ndërmarrja tregtare shoqrore DARDANIA me p.p sol. Prishtinë
Ndermarrje private tregtare Kremi Export-Import
Ndërmarrje tregtare shërbyese PRRONI me shumic dhe pakicë exp-imp
Ndërrmarrja Tregtare "Kosova-Commerce"
NPT,, Biat-Construction "
NPT,, Najke "
NPT,,Hekurani"
NT,,Te Dani"
NTP " N & N"
NTP,, Albanika "
NTP,,Aragonit"
NTSh,, Albi - D "
P.P. " FERO - STEEL 028 "
P.P. " Dado "
P.P. " S & N Trade "
P.P.P."Visitor"
Perfaqsija tregtare Pfleiderer novoterm Kosovë
PPG,,Dynamic Trade"
Privatno trgovinsko usluzeno preduzeced KOSOVO UNIVERZAL COMPANY
The Scandinavian Business House
Tregtija me shumicë dhe pakicë BERKAN-KOMERC

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik