Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Allgas " SH.P.K.
" Bitumina " Sh.p.k.
" C E E P " Sh.p.k.
" FM Group " SH.P.K.
" Group Oil " Sh.p.k.
" Ibrahimi Petrol " SH.P.K.
" KASTRATI " Sh.p.k.
" Kulla - Exim " Sh.p.k.
" MULTICOMPANY " SH.P.K.
" Power & Trade " L.L.C.
" Svisse Group GmbH " Sh.p.k.
" TCT " SH.P.K.
GRANUL-BALLKAN SH.P.K.
HIFA-OIL D.O.O. - Branch Officee in Kosovo
N.T.SH . Dulaku Petrol
" EURO PETROL " SH.P.K.
" 7 TRADE " SH.P.K.
" ARBËRESH OIL " SH.A.
" Auto Center " SH.P.K.
" BTP Holding " SH.P.K.
" Ex Fis Aviation " SH.P.K.
" FANDA OIL CORPORATION " SH.P.K.
" KMG " L.L.C.
" PRO ARS " SH.P.K.
" TC GROUP " SH.P.K.
" TONI COMPANY " SH.P.K.
" 2A & F " Dega Kosovë
" Albagaz "Sh.p.k.
" AL-Petrol " Sh.p.k.
" Anfa Oil " Sh.p.k.
" Arbrija " SH.P.K.
" ASCEND-ENERGY " Sh.p.k.
" BEM-KOS " Sh.p.k.
" Bes -Company " Sh.p.k.
" Besi Petroll " Sh.p.k.
" Capital " SH.P.K.
" Compact Group " Sh.p.k.
" Dajko " SH.P.K.
" DiNiS PETROL " SH.P.K.
" Euro - 4 " Sh.p.k.
" Eurodrini " Sh.p.k.
" Ex Fis " Sh.p.k.
" Eximoil " Sh.a. - Përfaqësia në Kosovë
" Galaxy General Enterprises Sh.p.k.
" Gold Comerc" Sh.p.k.
" ILIRICUM" SH.P.K.
" INSU TRADE " Sh.p.k.
" KNGS " SH.P.K.
" KOSOVA OIL " Sh.p.k.
" LAB -OIL " SH.P.K.
" Lemix " Sh.p.k.
" LONI & B " SH.P.K.
" M - Gas Petrol " Sh.p.k.
" M4-OIL GROUP " SH.P.K.
" Make Up Group " Sh.p.k.
" Marash Petrol H " Sh.p.k.
" Mitkomerc Oil " Sh.p.k.
" Niki - S " Sh.p.k..
" Oil - Trade " Sh.p.k.
" Oil & Energy " Sh.p.k.
" Pentkos " SH.P.K.
" Pllana GmbH" SH.P.K.
" Polar " SH.P.K.
" Shaban Petrol " Sh.p.k.
" SHALA GROUPE N.B. " SH.P.K.
" Shed -Oil " Sh.p.k.
" Sky Group " SH.P. K.
" Tregauto-KS " Sh.p.k.
" UGR Kosova Union Gas Retailers Kosova" Sh.p.k.
" Ujëvara e Radacit " SH.P.K.
" USA -A " SH.P.K.
" Vatrix Group " Sh.p.k.
" VEI " SH.P.K.
"Agropetrol "Sh.p.k.
"Alban Petrol"Sh.p.k.
"Alpeg " Sh.p.k.
"American Invest Company " Sh.p.k.
"ARI PETROL" SH.P.K.
"Delta Energy" Sh.p.k.
"Galia "D.O.O.
"Jon Oil " SH.P.K.
"M.S.N."D.O.O
"Neco Klark -KS" SH.P.K.
"Nic Holding" SH.P.K.
"Tina -Petrol " Sh.p.k.
"Tricom " Sh.p.k.
,, Albapetrol " Sh.p.k.
,, Euro - 3 " Sh.p.k.
,, Euro Benz " Sh.p.k.
,, Marash Petroil-D"Sh.p.k.
,, Pantina " Sh.p.k.
,,alfa Trade" Sh.p.k.
,,B-3 Benz "Sh.p.k.
,,Best be Best L.T.D."-Përfaqësia në Prishtinë
,,Hib Petrol" Sh.p.k.
,,INA - KOSOVA" SH.P.K.
,,KASTRATI" SH.P.K.
,,Kosova Gas" Sh.p.k.
,,LPG Energy" Sh.p.k.
,,Nesim Bakija"sh.p.k.
,,Roardin"Sh.p.k.
,,Tempo Plus Oil " Sh.p.k.
,,Tina Petrol "Sh.p.k.
,,Tricom-TC" Sh.p.k.
,,Unioni-Bashkimi" Sh.p.k.
,,Valvolub" Sh.p.k.
D.O.O.13 oktobar preduzeae za proizvodnju trgovinu i usluge
D.P.H. Motel " Donarti "
D.P.T. " Bashkimi "
D.P.T. Mobi Shop " Beni "
D.P.T."BESI & LULI"
D.T.Z. " Burimi i Ngrohët "
DPT,, Iliria "
ERGIN - COMMERCË
EURO OIL L.L.C.
GZH - Kosova L.L.C.
Industrija e Naftës " Victory "SH.P.K.
K.P.T.Sh.,,Autogeni - Ada -Gas Company" Sh.p.k.
KIM-TRADE Ndermarrje tregtare sherbyese Export-Import
LONI - TRADE
Max Color
MOB - OIL
N.N. " Braha - Petrol "
N.N.T. " Erbi "
N.P. " Mani "
N.P.SH. " Fidani Commerce "
N.P.SH. " Klina - Petrol "
N.P.SH. " Meti - Petrol "
N.P.SH. "El Kom" -Shkup-Përfaqësia Prishtinë
N.P.SH. "Euro Com H
N.P.T. " ALFA PETROL "
N.P.T. " FER GAS "
N.P.T. " ARDI-G "
N.P.T. " Besi "
N.P.T. " C.T.S. "
N.P.T. " D & Z " Sh.p.k.
N.P.T. " Euro Petrol "
N.P.T. " Fat Oil " SH.P.K.
N.P.T. " GB-Pro" Sh.p.k.
N.P.T. " MD - Prodyct "
N.P.T. " Prime Oil "
N.P.T. " Rina "
N.P.T. " Simex "
N.P.T. " Toni - Petrol "
N.P.T. " Valoni-Flamuri "
N.P.T. "BLENDI - M"
N.P.T. "Lirimi Petroll"
N.P.T. "Selim Oil"
N.P.T. "Treva"
N.P.T.,,Beki Petrol"
N.P.T.,,Besniku Commerc"
N.P.T.,,Boss & Com"
N.P.T.,,Deda"
N.P.T.,,Gimi - Oil"
N.P.T.,,Ibrahimi"
N.P.T.,,Lemi-Petrol"
N.P.T.,,Marigona"
N.P.T.,,Ris "
N.P.T.,,Sabs"
N.P.T.,,Tina Petrol"
N.P.T.P.SH.T."Helenik Shkupipetroll"
N.P.T.SH. " Skenderaj Commerc"
N.P.T.Sh. ,,Sylka-Commerce"
N.P.T.Sh.,,Lifi - Petrol"
N.SH. " Kastriot Petroll "
N.SH. " Besholli - Petroll "
N.SH.T. " EFE "
N.Sh.T. " PAGARUSHA-N "
N.T. " LUBRIFIKANT "
N.T. " Alba Gaz "
N.T. " Albulena "
N.T. " BASHKI-M "
N.T. " Bujana - E "
N.T. " ÇLIRIMI - B "
N.T. " Gega Line "
N.T. " Global Plus "
N.T. " Intergas Prishtinë "
N.T. " Keqekolla "
N.T. " Kiki "
N.T. " Komoni "
N.T. " Pylla "
N.T. " Shala - Oil "
N.T. " Sierra Imex "
N.T. " Tini "
N.T. " Unio Petrol "
N.T. " Vëllëzërit Thaqi "
N.T. "Andi"
N.T. "ARDI - B"
N.T. "Begi"
N.T. "EKO - OIL"
N.T. "STAR TECH"
N.T. "Voci"
N.T. Transportuese,,Morina-Impeks"
N.T.,, Besi - M "
N.T.,,Ars & Art"
N.T.,,Azrabe - Com"
N.T.,,Bahar-Ticaret"
N.T.,,Baholli Colors"
N.T.,,Joni"
N.T.,,Kartel"
N.T.,,Pegas"
N.T.,,Procesi i Ri"
N.T.,,Vlora-Commerce"
N.T.B."Kosova Commerce "
N.T.N. " Unik Inter "
N.T.N. ,,Diti" Emrush Thaqi
N.T.P " DIELLI-I
N.T.P. " DEKOR "
N.T.P. " OTI GR "
N.T.P. " ALBERTI OIL "
N.T.P. " DAZH "
N.T.P. " VOLTEK "
N.T.P. " Blini "
N.T.P. " Egzoni -M "
N.T.P. " MALI "
N.T.P. " NIT PETROL "
N.T.P. " A .W.T. "
N.T.P. " Agoi Dielli Petroll "
N.T.P. " AGONITI "
N.T.P. " Ardi -J petrol "
N.T.P. " Auto Gas Artoni "
N.T.P. " AZREX"
N.T.P. " Babani "
N.T.P. " BAD TRADE "
N.T.P. " Begisholli "
N.T.P. " Beni "
N.T.P. " Diti Petrol "
N.T.P. " DONI - ERISI "
N.T.P. " Eden "
N.T.P. " Ermal Petrol "
N.T.P. " Euro Com "
N.T.P. " Euro Invest "
N.T.P. " Eurogoma Trade "
N.T.P. " Every Day "
N.T.P. " Gasoil "
N.T.P. " Global Petroleum-Kosova "
N.T.P. " ICO "
N.T.P. " Ko Petrol "
N.T.P. " Kosoil "
N.T.P. " Labi - Petroll "
N.T.P. " Llausha 97 "
N.T.P. " Marinca "
N.T.P. " Mentori - P "
N.T.P. " Migros Market"
N.T.P. " Nik - Oil "
N.T.P. " Paqja "
N.T.P. " Racional Commerc"
N.T.P. " Ridi Magazin "
N.T.P. " Shala - 1 "
N.T.P. " Shkodrani"
N.T.P. " Union - MB " Sh.p.k.
N.T.P. " Vali "
N.T.P. " Vali -Com "
N.T.P. " Valoni & I.A.-Petrol "
N.T.P. " Vëllazërimi "
N.T.P. " Vera"
N.T.P. "Absa"
N.T.P. "FITIMI PETROL"
N.T.P. "Hib Oil"
N.T.P. "Lisec"
N.T.P. "Morina"
N.T.P. "Prizma-Oil"
N.T.P. "TONIGAS"
N.T.P. ,, AUTO - KOSOVA - OIL "
N.T.P. ,, XIA COM
N.T.P. ,,Toplica"
N.T.P. Pompa e Benzinës " Besarti "
N.T.P." ELSA "
N.T.P." Premtimi "
N.T.P."Badovci"
N.T.P."USA - H"
N.T.P.,,,Bardhoshi Com"
N.T.P.,,Albi"
N.T.P.,,Ardenisi Com "
N.T.P.,,Bedi"
N.T.P.,,BM Petrol"
N.T.P.,,Burimi i Drinit"
N.T.P.,,CANKOS"
N.T.P.,,Dugagjini-P"
N.T.P.,,Eko - Petrol"
N.T.P.,,Euroina 2"
N.T.P.,,Exim Fasa"
N.T.P.,,Exool"
N.T.P.,,Fama Trade"
N.T.P.,,Febak"
N.T.P.,,Gëzimi"
N.T.P.,,Guden Trade"
N.T.P.,,Medi Petrol"
N.T.P.,,Pony-Oil"
N.T.P.,,Reka Com"
N.T.P.,,Ridi Petrol"
N.T.P.,,Shpendi-A"
N.T.P.,,Treoil"
N.T.P.SH. " Nëntë Vëllezërit Petroll "
N.T.SH " BELGIUM OIL "
N.T.SH. " MENDI "
N.T.SH. " TRANSITPETROL - MINIMARKET "
N.T.SH. NIKI & CO
N.T.SH. " Agrokabashi "
N.T.SH. " AL - BLERO "
N.T.SH. " Alba -Oil"
N.T.SH. " Alk - Oil " Sh.p.k.
N.T.SH. " Ardiani -H "
N.T.Sh. " As -Oil "
N.T.Sh. " Bobaj "
N.T.SH. " Dyli "
N.T.Sh. " Edonisi Gas "
N.T.SH. " Eja "
N.T.SH. " Inter As Petroll "
N.T.Sh. " Kosova "
N.T.SH. " Meg Oil Kosova "
N.T.Sh. " Nikolla- AS "
N.T.SH. " Ri - Oil "
N.T.SH. " Sazani "
N.T.SH. " Shala - M "
N.T.SH. " SUNRISE "
N.T.SH. " Tullari - Petroll "
N.T.SH. " Valby Oil "
N.T.SH. " Xhaxhi "
N.T.SH. "ALB - PETROL "
N.T.SH. "Euron"
N.T.Sh. ,,Genti"
N.T.Sh. ,,Toni Comerce"
N.T.SH."BAJGORA PETROL"
N.T.SH.,, Fera "
N.T.Sh.,,Bimi Oil"
N.T.Sh.,,Burimi"
N.T.SH.,,Busija - Com"
N.T.Sh.,,Dudi Petrol"
N.T.Sh.,,Egzoni"
N.T.Sh.,,Goni"
N.T.Sh.,,M Com"
N.T.Sh.,,Niti-Gas"
N.T.Sh.,,Patroni"
N.T.T. " Tama Com "
N.T.T. "Global-Petrol"
N.T.T.,,Burak"
N.TSH. "Flori Copy "
Ndëramrrja tregët are private Sllovenoil
Ndërm.treg.dhe shpedic.ndërkomb.Darbin Malishevë
Nderm.treg.prodh.sherb.transport.rrufeja-27 Eksport-Import-Malishevë
Ndërmarja private për tregëti dhe shërbime export import KALATICA nga Kalatica Podujevë
Ndermarja tregtare NORING export import Prishtin
Ndërmarja tregtare transportuese prodhueser Frashëri petrol export import
Ndermarje private tregtare Luli-A Export-Importi
Ndermarje tregtare sherbyese export - import KOS - MIT - KOMERC
Ndermarje Tregtareprivate E B F-oil
Ndërmarr.priv.treg.meë shum.dhe pak. Export-Import OMEGAS -N
Ndermarrja e pavarur tregtare me shumicë e pakicë export import Generalinvestment
Ndermarrja për Qarkullimin e Derivateve të Naftës " Kosova Petrol "
Ndërmarrja për tregti ndërtimtari hoteleri dhe prodhim DERIVAT I & E export-import
Ndermarrja për tregtidhe sh[rbyese PRAKS PRISHTINË
Ndërmarrja Private " Osmani Petroll"
Ndermarrja private per export-import tregti të mbrensheme komunikacion hotelijer dhe turizem Sokoli
Ndërmarrja Private Tregtare "Eltomoil"
Ndërmarrja Private Tregtare "MonDoni "
Ndërmarrja Private Tregtare "Voltek"
Ndërmarrja private tregtare Coll End coll
Ndermarrja private tregtare me shumicë dhe pakicë export import EURO -COMMERCE
Ndërmarrja private tregtare me shumicë dhe pakicë PAGARUSHA
Ndërmarrja prodhuese tregtare dhe shërbyese Export Import Corporata Ramiz Sadiku Prishtinë
Ndërmarrja Transportuese Tregtare Shërbyese ,, Rokshped"
Ndermarrja tregëtare dhe sherbyese BABI EXP-IMP F.Mamushë PN. Prizren
Ndermarrja tregëtare dhe shpedicion nderkombëtar DARDANËT Malishevë
Ndërmarrja tregëtare me shumicë dhe pakicë TONITEX Gurrakoc
Ndërmarrja tregëtare shërbyese Emos Oil
Ndërmarrja tregëtare trnsportuese PATRONI PETROLL Malishev
Ndërmarrja Tregtare " Vali "
Ndërmarrja Tregtare "Mushtishti"
Ndërmarrja Tregtare ,,Leotrimi"
Ndermarrja tregtare exp-imp Ama - Oil
Ndërmarrja tregtare export import WESTFALIA
Ndërmarrja tregtare export-import AM International
Ndërmarrja tregtare hoteliere me shumicë dhe pakicë MALËSIA Malishevë
Ndërmarrja tregtare Lubrix export import Prishtinë
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë Hartini commerce export import me PP
Ndërmarrja tregtare privarte TIRANA
Ndërmarrja Tregtare Private " Mirashi "
Ndërmarrja Tregtare Private "Pony"
Ndërmarrja tregtare private Dionis
Ndërmarrja Tregtare Private Expport - Import Albina
Ndermarrja tregtare private Kosal
Ndërmarrja tregtare private me shumicë e pakicë export import Autogeni-ADA Gas-Company
Ndërmarrja Tregtare Private Shërbyese " Aral "
Ndërmarrja tregtare private shërbyese me shumicë e pakicë dhe export import kos-mak-oil
Ndërmarrja tregtare prodh.me shunicë dhe pakicë exp.imp DAAH COM
Ndermarrja tregtare prodhuese me shumicë dhe pakicë Export-Import Kia-Petroll
Ndërmarrja tregtare prodhuese sherbyese KOSHARJA
Ndermarrja tregtare prodhuese transportuese SHALA - 2001
Ndërmarrja tregtare prodhuese transportuese SHQIPONJA - 121
Ndermarrja tregtare qarkulluese me shumicë dhe pakicë exp.-imp. PETROL Bubavec KK Malishevë
Ndërmarrja tregtare qarkulluese me shumicë dhe pakicë exp-imp. L.K. Bubavec
Ndërmarrja tregtare shërbyese Bimi Malishevë
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Export-Import ROOM-TRADE
Ndermarrja tregtare sherbyese me shumicë e pakicë exp. - imp. FIERZA
Ndermarrja Tregtare Shërbyese MXM Export Import
Ndermarrja Tregtare Shërbyse Prodhuse " Zhitia Company "
Ndërmarrja tregtare Teuta Malishevë
Ndërmarrja tregtare transportuese shërbyese private Edoni
Ndërmarrja Tregtare,,Kema"
Ndërmarrje private tregtare Celi Petroll
Ndermarrje private tregtare export-import GASTROL-KOSOVA
Ndermarrje private tregtare prodhuese sherbyese e transportuese me shumicë e pakicë Export-Import
Ndërmarrje prodhuse-tregtare Avia-Bekim
Ndërmarrje tregtare me shumicë dhe pakicë Marjani Petroll
Ndërmarrje tregtare shërbyese Pris International
Ndërmarrje tregtare sherbyese prodhuese dhe transportuese KEMAL-COMMERCE
Ndërmarrje tregtare shërbyese prodhuese me shuicë dhe pakicë Zhaki Compani export import
Ndërmrrja Private Tregtare " Lubrik Petrol "
Nërmarrje private tregtare-prodhuese me shumicë dhe pakicë
Newco Bashkimi Fuel Station in Xerxe/Zerze - L.L.C.
NPT,,.Global "
NPT,,Imi-Commerce"
NPT,,Marash Market"
NPT,,Ramaja"
NT,, Univerzal "
NT,, Xhela Petroll "
NT,,Cimi Commerce"
NTN,, Mrika "
NTN,,Nita-Commerc"
NTP ,, AR & Benz "
NTP ,, Fidani Petroll "
NTP ,, Rexha "
NTP,, Euro-2004"
NTP,, Jehona "
NTP,, Mirusha "
NTP,, Orbit "
NTP,,ABC Com"
NTP,,AS-OIL-M1"
NTP,,Lir-Com"
NTP,,Mali-Petrol"
NTP,,Taç Comerc"
NTP,,Turjaka-Petrol"
NTSH,, Bërveniku "
NTSH,, Fine - Trade "
NTSH,, Union "
NTSH,,Dafina Petroll"
P.P,, Beko"
P.P. " JARINJE "
P.P. DASA - PETROL
P.P. " Min Prom "
P.P. " Shara` S Dew "
P.P. " Udarnik- Komerc "
P.P. "Fast"
P.P. ,, Šemba "
P.P.T. "M&STrade"
P.P.T.U. "Solunac"
P.P.U.U.S.T. ,,Zenit Lizing"
P.T.P.,,Jug Petrol"
PP,,N.T.V."
PPU,,Gradina "
Preduz.za trgovinu ugostit.turiz. RADIQ POLOJE exp.imp.doo Z.Potok
Privatno Preduzeae " TRADE - ING ,,
Privatno Preduzeae za Trgovinu Turizam i Ugostitelstvo " DTS - Petrol "
Privatno Produzeae ,,Alfa Commerce"
PTP,, Mab Kom-Miljkovie"
PTP,, Žigolje "
S.T.P. " Sekos "
S.T.R."Butan Gas"
SAHIT BENZ
Shoqata me përgjegjësi të kufizuar Egzoni
Shoqata me përgjegjësi te kufizuar ZEKA
Shoqeria tregtare prodhuese Kastrati
STANDARDPLIN Sh.p.k.
T.P. " Simke Petrol "
VBH Kosovo L.L.C.
Xhene Petroll

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik