Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" AD-08 " Sh.p.k.
" ALBULENA - A5 " Sh.p.k.
N.P.SH. " GRANITI - P "
N.T.P. " Burimi "
" 3 - GE " SH.P.K.
" A & A " Sh.p.k.
" Amar " Sh.p.k.
" ASRRA MOBEL " SH.P.K.
" C.M. Furniture Balkan " SH.P.K.
" Conkordija " Sh.p.k.
" Flekssit " SH.P.K.
" Intershped - 1 " Sh.p.k.
" Intershped-Ak " Sh.p.k.
" Ko - Watch " Sh.p.k.
" MODA-KO " Sh.p.k.
" TRIMEX " SH.P.K.
" Ylberi Company " SH.P.K.
"Blu" Sh.p.k.
"JB-Kosova" Sh.p.k.
,, Linda " Sh.p.k.
,,3 M" SH.P.K.
,,Besi" Sh.p.k.
,,Komsan Soft"sh.p.k.
,,Union " Sh.p.k.
D.P.T." FATI - I "
D.P.T.,,Loni"
D.P.Z. " CITY - ALARM "
D.T. "Adriani"
Dyqan i pavarur tregtar Bristol-i
N.P. Barnatore "Rosae"
N.P.T. " BEKI "
N.P.T. " GASTRO LINE "
N.P.T. " Alples - Kos "
N.P.T. " Boss "
N.P.T. " Famus "
N.P.T. " Mob - Kos X "
N.P.T. " Naba "
N.P.T. " Nuzi Com "
N.P.T. " Rami Trade "
N.P.T. " San-Trade & Com"
N.P.T. "Besa"
N.P.T. "Ergyn-Co"
N.P.T. "Fakras"
N.P.T. "Ideal"
N.P.T. "Menzil"
N.P.T." Sara "
N.P.T."Enal Dekor Mobilya Kosova"
N.P.T."Forca - Trade"
N.P.T.,,Acvilla"
N.P.T.,,Diva"
N.P.T.,,Meteori"
N.Sh.T. " Diamant -Ag "
N.T,,AS - Arta"
N.T. " A + P SHTËPIA ELEKTRONIKE "
N.T. " Belis Kosova "
N.T. " FAASH - TIME "
N.T. " K & K - Company " Sh.p.k.
N.T. " S.F.L. "
N.T. "Celal Hosseven"
N.T. "Vlora - VS"
N.T." MAXI - ML "
N.T." Modesti "
N.T." Partner Trade "
N.T." Titi Commerc "
N.T.,,Elita"
N.T.,,Salsa"
N.T.P. " JETONI - L "
N.T.P. " HOMELINE "
N.T.P. " LON - COM "
N.T.P. " GERM "
N.T.P. " Kosovarja "
N.T.P. " SELI "
N.T.P. " Albana "
N.T.P. " AR - Fis "
N.T.P. " ArBu "
N.T.P. " Arditi "
N.T.P. " Bebe Dor"
N.T.P. " Besi Com - F "
N.T.P. " Dilara "
N.T.P. " DULLA "
N.T.P. " Elona "
N.T.P. " ERC. TRADE "
N.T.P. " GABI "
N.T.P. " GENTI-A "
N.T.P. " Mumbo-Jumbo " O.K.
N.T.P. " Rrezaku & S "
N.T.P. " Sharkia "
N.T.P. " Shigjetari "
N.T.P. " Sue Aust "
N.T.P. " Te Beki "
N.T.P. " Te Velia "
N.T.P. " VALTIDA "
N.T.P. "Atletica "
N.T.P. "DRILONII"
N.T.P. "Erioni"
N.T.P. "Ylli"
N.T.P. ,, Beskom "
N.T.P." Dardan Impex "
N.T.P."BAASH"
N.T.P."Cadi Komerc"
N.T.P.,,Albulena-Impex"
N.T.P.,,Beki"
N.T.P.,,Besi"
N.T.P.,,Cani"
N.T.SH. " POINT "
N.T.SH. " Grafo Trade "
N.T.SH. " Art "
N.T.SH. " Eliot Trans "
N.T.SH. " Pa Gram "
N.T.SH. " REER "
N.T.Sh. " Zagreb-Commerce "
N.T.SH. "Denisi"
N.T.SH." JETA "
N.T.Sh.,,Tecno Market of Mabetex Group" Sh.p.k.
Ndërmarrja për tregti, prodhim dhe shërbime GLOBI EXPORT-IMPORT PRISHTINË
Ndërmarrja Private ,, Previsa"
Ndërmarrja private tregtare e shërbyese export-import ORENDIA Bardhosh KK PRISHTINË
Ndërmarrja prodh.treg.shërby.private FM COMERC
Ndërmarrja transportuese tregëtare shërbyese distributive EXPEDITION-Prishtinë
Ndermarrja treg.me shumicë dhe pakicë Export Import Goldi-Comm Prishtinë
Ndermarrja tregtare dhe sherbyese private exp. Imp. NETASH - KOSOVA PRIZREN
Ndërmarrja tregtare Halk
Ndërmarrja Tregtare Private " XX-L "
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Deniz Avize"
Ndërmarrja tregtare private export import Rodex
Ndermarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë exp. Imp. LAURA
Ndermarrja Tregtare Prodhuese Sherbyse Export - Import QAZA COMERC
NdermarrjaTregtre Private " Asa Comerce "
Ndërmarrje prodhuese tregtare sherbyese export-import KENOR
Ndërmarrje tdregtare Kosova me shumicë dhe pakicë
Ndërmarrje tregtare Export-Import EURO - HUMI Prizren
Ndërmarrje tregtare Kybra me shumicë dhe pakicë
Ndërtmarrja tregtare prodhuese sherbyese Export-Import VESA
NPT,, Vllëzrit Asllani "
NT,, Edinson "Sh.p.k.
NT,,Niti"
NTP ,, Radisheva Comerce "
NTP ,, Sako "
NTP,, Qosja "
NTSH,,Ergin-Comerc"
NTSH,,Unsal & CO"
P.P. " B & D & N "
P.P. " Bruno "
P.T.P. "LENS OPTIC "
PPU "Manus"
Preduzece za proizvodnju trgovinu i usluge Vanja exp.-imp.
Produzece za proizvodnju i trgovinu Farmkem
T.P. " MINI - MARKET TOŠA "
Trio Co SH.p.k.

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik