Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Fan Pharm " SH.P.K.
" Gentipharm " SH.P.K.
" Ks Medical Company " SH.P.K.
" Medikos Help " SH.P.K.
D.P.T. " PHARMACON "
" EarCare Prishtina " SH.P.K.
" Active - Pharma " Sh.p.k
" ALKO Pharm " Sh.p.k.
" AROMED " Sh.p.k.
" B & K TRADE " SH.P.K.
" Blendi Pharm " SH.P.K.
" City Pharm " L.L.C.
" Fabe Pharma " SH.A.
" I-KOS PHARM " SH.P.K.
" JH MEDICINE " SH.P.K.
" KFKFARM " Sh.p.k.
" KNVB Group " L.L.C.
" N.P.T. " EMAVITA "
" PRO MED " Sh.p.k.
" PROFARMA - KOSOVA " SH.P.K.
" ProMed " Sh.p.k.
" RIMEDICAL " SH.P.K.
" Rona Farm " Sh.p.k.
" UNIVERSAL XYZ " SH.P.K.
" VIVAB " Sh.p.k.
" Zirkon - Line " Sh.p.k.
"Flutra " Sh.p.k.
"TURICUM MEDICAL " SH.p.k.
N .T. " FAVORIT "
N.N.T. " Nevea "
N.P.T. " EDI - MED "
N.SH.T. " Ceragem Diar "
N.T.P. " GRE - MED "
N.T.P. " K.M.IT "
N.T.SH. " ER - MED "
N.T.SH. " Modultechnik "
N.T.SH. " Otrila "
" BIOTEK KOSOVO " L.L.C.
" ELSA PHARM " SH.A
" SHENDI " SH.P.K.
" X - GROUP " SH.P.K.
" ALVOGEN PHARMA KOSOVO " SH.P.K.
" Bylis Pharma " SH.P.K.
" DIBRA MED " SH.P.K.
" EURO PHARM " SH.P.K.
" EUROAX MEDICAL KOSOVA " SH.P.K.
" German PH Kosovo " L.L.C.
" HERMES COMPANY " SH.P.K.
" HEUMANN GROUP " SH.P.K.
" HUMAN - FARM " SH.P.K.
" LIFE MED " SH.P.K.
" Liri - Med " SH.P.K.
" MEDIKANOVA - KS " SH.P.K.
" NEDMED " L.L.C.
" NIKA PHARM " SH.P.K.
" OPTIMAX " SH.P.K.
" PHARMA IN " SH.P.K.
" SIGMA PHARM " SH.P.K.
" SWETRADE PHARMA BALKAN " SH.P.K.
" Telmed " L.L.C.
" V.B. VISION " SH.P.K.
" Adnan " Sh.p.k.
" Agani L.t.d " Sh.p.k.
" Alk - Kos Pharmaceuticals " Sh.p.k.
" Ammar Pharm " Sh.p.k.
" Arbëri - Farm " Sh.p.k.
" Cash Point Invest " SH.P.K.
" Daf - Pharm " Sh.p.k.
" Dental " SH.P.K.
" DLLL " SH.P.K.
" DTL MEDICAL KOSOVA " SH.P.K.
" Ecobi - Kosova "
" Exclusiv " SH.P.K.
" FARMITALIA " Sh.p.k.
" Fenix- Farma " SH.P.K.
" FOCUS PHARM " SH.P.K.
" Galenus " Sh.p.k.
" Gemas Bio " SH.P.K.
" Global Farm " Sh.p.k.
" HARIPHARM " DOO
" I-PHARMA " SH.P.K.
" JONI MED " Sh.p.k.
" Keis (Kosova Export Import Supply Pharmaceutical ) " Sh.p.k.
" KETI " SH.P.K.
" LDH - PHARM " Sh.p.k.
" Mali Pharm " SH.P.K.
" MED - LIFE " L.L.C.
" MEDBRAND " SH.P.K.
" MERIT TREE-SH " SH.P.K.
" MET-AR Alliance " L.L.C.
" NATUREL " SH.P.K.
" OMEGA PHARMA GROUP " SH.P.K.
" Pharma Co " SH.P.K.
" Pharma Company " Sh.p.k.
" Pharma Nova " SH.P.K.
" Pharmacare Kosova " Sh.p.k.
" PharmaS Prishtina " L.L.C.
" Phyto Pharm " SH.P.K.
" Primed " Sh.p.k.
" Profarm Kosova " Sh.p.k.
" PROTEINAT " SH.P.K.
" Rea Pharm " Sh.p.k.
" Rebegi " Sh.p.k.
" Rejsi Farma " SH.P.K.
" REPLEK FARM KS " SH.P.K.
" SHERO - MED " SH.P.K.
" SWISSMED " SH.P.K.
" SWISSMED-INTERNATIONAL HEALTH CARE " SH.p.k.
" TANDEM SOLUTION " SH.P.K.
" Triglav Pharmacy & Cosmetics " Sh.p.k.
" Velefarm " A.D. - Dega në Kosovë
" VINIPHARMA " Përfaqësia Gjakovë
" Well Medical " Sh.p.k.
" X PHARM " SH.P.K.
"Albbafarm" SH.P.K.
"Alk& Kos Pharmaceuticals" Sh.p.k.
"Dardafem " Sh.p.k.
"FM" Sh.p.k.
"ICP Interchemia Pharma Kosova"SH.P.K.
"Indkos" SH.P.K.
"KOEXX GROUP" Sh.p.k.
"Liraku Company" Sh.p.k.
"MAKOSTRADE " SH.P.K.
"N.T.B.& MCO" Sh.p.k.
"Ogechi Health" L.L.C.
"PIAMED Germania -Kosova " SH.P.K.
"Shiroka Impex" Sh.p.k.Company
"Swiss-EU Medical" Sh.p.k.
"Tri Med" Sh.p.k.
,, Altupharma Pharmaceuticals " SH.A.
,, Mena Pharm " Sh.p.k.
,, Novo Pharm " L.L.C.
,,Cara - Farm" Sh.p.k.
,,FM-Group" Sh.p.k.
,,FU - FARMA" Sh.a.- Njësia në Kosovë
,,Ilm-Logistics & Management Kosovo"
,,Interfarm" Sh.p.k.
,,Jona Med" Sh.P.K.
,,Makimport" Sh.p.k.
,,Medcom" Sh.p.k.
,,Medican" Sh.p.k.
,,Medikamenti " SH.P.K.
,,PR-MB-PHARM" SH.P.K.
,,Santefarm" Sh.p.k.
,,Sulkaj Kosovë" SH.P.K.
A.D. Jelena Mandia Staro Gracko Lipjan
Apoteka ,, N - Pharma"
BABILON ENTERPRISE SRL - DEGA NË KOSOVË
Barnatore " Aspirin "
Barnatore " Hygia "
Barnatore " M " SH.P.K.
Barnatore me shumicë dhe pakicë Pharmacy-M Prishtinë
Barnatore për furnyzimin e produkteve farmacenutike, medicinale me shumicë dhe pakicë exyport-impor
Barnatore,,Adelina-Pharm"
Barnatorja ":Rani Pharm"
BS medical surgery SA - Branch office in Kosova
Company " Medico-Dental Commerce " L.L.C.
D.P.T,, Tosi "
D.P.T. " Pëllumbi "
D.P.T. "ATC - NATYRAL"
D.P.Z. " EVROCOM "
D.P.Z. Frizer " Dati "
D.Sh. Internet Cafe " Iliri -G "
D.T.F.,,Rigoni"
Dajti-Helvetica Profarm Sh.p.k.
Drushtvo za proizvodnju promet i usluge OMNIMED
EIROFARMED-CORPORATED Furnizues i specializuar i medikamenteve
Imuna Pharm Përfaqësia në Kosovë
Kompani me aksione të përbashkëta MEDI-KOS
Kompania Farmaceutike " Robin-Med " Sh.p.k.
Korporata Farmaceutike e Kosovës ,,KFK" Sh.p.k.
Kosova Supply " Keis"Sh.p.k.
Kosovo Medical Supplies Company
Kospharm Sh.p.k.
Krka,d.d., Novo Mesto,Representative Office in Prishtina
Medisan -Commerce " SH.P.K.
N.F.M. " Euro Medical"
N.I.T. ,,Humana Pharm"
N.P. " Agani - Medical "
N.P. " Farma-Med
N.P. " Lindi Pharm "
N.P. " Pri - Farm "
N.P. " Tali Pharm "
N.P. Barnatore "Rosae"
N.P.,, Medi - Pharma "
N.P.SH. " PROLIFE "
N.P.Sh.,,Ada"
N.P.T. " GENTIPHARM "
N.P.T. " ENEA - D "
N.P.T. " SHEMO "
N.P.T. " Multi "
N.P.T. " N & L Com Bioclinica "
N.P.T. " Euroditi "
N.P.T. " Fenix -Lek "
N.P.T. " Glucophage Analisis "
N.P.T. " Healthia "
N.P.T. " Kosovadent "
N.P.T. " M.B.C. "
N.P.T. " Medica - Com"
N.P.T. " Megapharm-BF "
N.P.T. " Pharmacon"
N.P.T. " Propharm Helvetica "
N.P.T. " SALO MEDICAL"
N.P.T. " V V TRADE "
N.P.T. " XH. P. - DEA "
N.P.T. "Bio-Pharm"
N.P.T. "Euromed"
N.P.T. "Humana Pharm Pharmaceuticals"
N.P.T. "Medical Plast "
N.P.T. "Vlera Trade"
N.P.T. ,, Liri "
N.P.T." APIS "
N.P.T." HM - Med "
N.P.T." Remedia"
N.P.T.,, Plastmedikal
N.P.T.,,Aquadent"
N.P.T.,,Bemmes"
N.P.T.,,Herba"
N.P.T.,,The Frame"
N.P.T.V.F. "Lindi"
N.P:SH.T. " Dreni "
N.Q.,,,Xh.N.-Pharma"
N.SH. " PROMEDIXAL "
N.SH. " Dreni Pharm "
N.SH. " EL-DENTAL "
N.SH. " Pharmchem International "
N.SH. "Derma"
N.Sh.Farmaceutike ,,Pro - Pharm"
N.Sh.P.,,Mimoza"
N.SH.T. " MBROJTJA NGA RREZATIMI "
N.SH.T. " Genti "
N.SH.T. " Medical Equipment Of Kosova "
N.T. " Ari - Med "
N.T. " Biomedical "
N.T. " Export-Ting -Pharmaceutical"
N.T. " Flora"
N.T. " Future "
N.T. " HEMKOS "
N.T. " KLESTA PHARM "
N.T. " Med Kos "
N.T. " Medical "
N.T. " Pharma "
N.T. " Technomedical "
N.T. "ARB-MED"
N.T. "Ari-Med"
N.T. "GREEN PHARM"
N.T. "ZIARETI"
N.T. ,, Globtrex "
N.T. Barnatorja " MENA - med "
N.T. SH. " Melisa "
N.T." FILIZA "
N.T." IVF 1 "
N.T.,,Fati"
N.T.,,Guri-D"
N.T.,,Medident"
N.T.,,Prident"
N.T.F.,,Kofarm" Sh.p.k.
N.T.M. " INTERMEDIA "
N.T.M. " Medinter "
N.T.P,,A F C"
N.T.P. " Mega Farm - BGA "
N.T.P. " BAYER PHARMA "
N.T.P. " Anda pharm "
N.T.P. " BAKI PHARMACY "
N.T.P. " BARNATORE TUANA "
N.T.P. " EUROPE MEDICIAL CENTER "
N.T.P. " HELENA PHARM "
N.T.P. " MEDI MAX "
N.T.P. " SMART MED "
N.T.P. " FIDAN - PHARM "
N.T.P. " ICN & BM "
N.T.P. " Medica - Ch "
N.T.P. " SWISSKO -DENT "
N.T.P. " Yesspharma "
N.T.P. Barnatore " Rina Pharm "
N.T.P. " BIPHARMA "
N.T.P. " Allianz "
N.T.P. " ARBKOM TREJD "
N.T.P. " ARMAN TRADING "
N.T.P. " Astjer "
N.T.P. " AUSTRIA - MED "
N.T.P. " BALKAN MEDICINE "
N.T.P. " Bipharm "
N.T.P. " Delta - HealthCare "
N.T.P. " Era Pharm "
N.T.P. " Euromed & Coy "
N.T.P. " EUROPHARM "
N.T.P. " FARMACIA "
N.T.P. " Farmakon "
N.T.P. " Fidani "
N.T.P. " Fitalial "
N.T.P. " Gjikolli"
N.T.P. " GNLD "
N.T.P. " Imuna Kosovë "
N.T.P. " Inter - Pharm "
N.T.P. " KAFETIN "
N.T.P. " Kosopharma "
N.T.P. " Kosova Lab"
N.T.P. " LENS - COM "
N.T.P. " Liza Trade "
N.T.P. " Mansedpharm "
N.T.P. " Medab "
N.T.P. " Medico-Pharm"
N.T.P. " Medicus Medical Istruments "
N.T.P. " Medikamenta "
N.T.P. " MEDIKO - MED "
N.T.P. " Natyral Herba "
N.T.P. " OPharm "
N.T.P. " ORTHO - IMPLANTS "
N.T.P. " PLATIN Medical - KOSOVA "
N.T.P. " Rrezja "
N.T.P. " Sermudent "
N.T.P. " TINA - F "
N.T.P. " Unimed "
N.T.P. " Vecom Cosmetics "
N.T.P. " Vitapharm "
N.T.P. "Geo-Pharm"
N.T.P. ,, Tini "
N.T.P." Ag Com"
N.T.P."Denisi Pharmacy"
N.T.P.,, Baby S Joy"
N.T.P.,, Farmadoni "
N.T.P.,, Smart Tech"
N.T.P.,,Arf-Com"
N.T.P.,,Bee Pharma"
N.T.P.,,Diellza"
N.T.P.,,Eurodental"
N.T.P.,,Europa 95"
N.T.P.,,Greece - Pharma"
N.T.P.,,IMK"
N.T.P.,,Mega Farm"
N.T.P.,,Pentagoni"
N.T.P.,,Selmani"
N.T.P.,,Sinorg-Pharmaceuticals"
N.T.P.Barnatore " Guri "
N.T.SH "VITAL"
N.T.SH. " KOSOMED "
N.T.SH. " TRIOMED "
N.T.SH. " Atom - Med "
N.T.SH. Barnatore " Ak - Pharm "
N.T.SH. " Alfarm "
N.T.SH. " American Diagnostic Clinic "
N.T.SH. " ECO HIGJENË "
N.T.SH. " ERIOLONA "
N.T.SH. " EUROMED "
N.T.SH. " Grelorgen "
N.T.SH. " Kontakt Dreni "
N.T.Sh. " Kosova Medical Systems"
N.T.SH. " LUNA PHARMA "
N.T.SH. " Medikos"
N.T.SH. " Naki Med "
N.T.SH. " Optika Akulli "
N.T.SH. " ORCHIDEA "
N.T.SH. " Pro Medica "
N.T.SH. " Teuta Pharmacy "
N.T.SH. " Vivax "
N.T.Sh. " Vjosa-Med "
N.T.SH. " XAKI "
N.T.SH. "Benex Com"
N.T.SH. "Eldi"
N.T.SH. "Fatoni"
N.T.SH. "Gresa"
N.T.Sh. "Italmed "
N.T.SH. ,, Syri "
N.T.Sh. ,,Fleming "
N.T.Sh. ,,Med Consulting"
N.T.SH." FAUNA "
N.T.SH." VITAPHARM "
N.T.SH."Koslabor"
N.T.SH."Kos-Labor"
N.T.Sh.,,AMK & CO"
N.T.Sh.,,Ass-Ing"
N.T.SH.,,Jeta Medipharm"
N.T.Sh.,,Kerr-Dental"
N.T.Sh.,,Lenskos"
N.T.Sh.,,Optika Kubati"
N.T.Sh.,,Rimed"
Naas GmbH export-import
Ndë[rmarrja prodhuese tregtare PRO-i
Ndërmarja Tregtare " FIDANFARM"
Ndermarja tregtare prodhuese Elma Pharm
Ndërmarja trgtare private Malsori -D
Ndërmarrja Farmaceutike " Remedia"
Ndërmarrja për furnizim e materialit shendetsor dhe mbrojtjen shëndetsore
Ndërmarrja Për Furnizim Medicional "Medexim"
Ndërmarrja për Marketing " Blue Point "Sh.p.k.
Ndërmarrja për prodhim,marketing dhe sherbime COMPASS
Ndërmarrja për qarkullim të mbrendshëm dhe të jashtëm të mallit dhe shërbimeve KULINA COMMERCE
Ndërmarrja për Qarkullimin e Barnave ,,Asgeto" Sh.p.k.
Ndërmarrja për qarkullimin e barnave me shumicë dhe pakicë export-import ABN pharm Prishtinë
Ndërmarrja Private " UK Pharma" Sh.p.k.
Ndërmarrja Private Tregtare "Aris Trade "
Ndërmarrja private tregtare exp.imp. Tritan international
Ndërmarrja private tregtare me shumicë dhe pakicë export-import Pan-Besiana
Ndërmarrja private tregtare ndertimore prodhuese hotelere sherbyese Keta Compani Export import
Ndërmarrja private tregtare,,B.B.FARM"
Ndermarrja prodhuese,tregëtare dhe sherbyese ATROPA Export-Import Rahovec
Ndërmarrja Shërbyese Prodhuese Treftare Afa Company
Ndërmarrja tregëtare Farmaceutike,,Rina "
Ndermarrja Tregëtare Private Alko Farm Prishtinë
Ndërmarrja Tregtare " AME "
Ndërmarrja Tregtare ,,Primed"
Ndërmarrja Tregtare ,,Romako-Medical"
Ndërmarrja Tregtare Dhe Shërbyese Export -Import SAPEX - KS PRISHTINË
Ndërmarrja Tregtare Farmaceutike "Kofarm" Sh.p.k.
Ndërmarrja Tregtare me shumicë dhe pakic TIMMY
Ndërmarrja tregtare me shumicë FIDELIS
Ndërmarrja Tregtare P.T.C. " Flomed "
Ndërmarrja Tregtare Private "Arta Pharm"
Ndermarrja tregtare private Eloni Ferizaj
Ndermarrja Tregtare Private ERGOT
Ndërmarrja tregtare private Fer-Med
Ndërmarrja tregtare private Leka-Impex Prishtinë
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Medical"
Ndërmarrja tregtare shërbyese prodhuese transportuese Djellza
Ndërmarrja tregtare shërbyese prodhuese transportuese Gresa
Ndërmarrja Tregtare Shërbyse Medicionale " Letamed "
Ndërmarrja tregtare-sherbyese private Lypenida Magure - Lipjan
Ndërmarrje për Prodhim Tregti Shërbime dhe Furnizim e Qarkullim me Barëra " Kosova-Pharm "
Ndermarrje treg.prodhuese sherbyese
Ndërmarrje tregtare prodhuese Export-Import ALFAMED
Ndërmarrje Tregtare Shërbyese " Royal "
NPSH,,Medica"
NPT ,, Medica " Sh.p.k.
NPT,,Nobilis"
NT "Ground"
NTP ,, Delta -R "
NTP ,, Gemedica "
NTP ,, Keni - Trade "
NTP ,, Newline Pharmaceuticals "
NTP ,, Nini - Pharm "
NTSh ,, Euro Farm "
NTSH,,GMS-Prishtina"
NTSH,,Qemali"
O. S. " PRODENT "
ORDINANCA " PROLIFE " SH.P.K.
Ordinanca Gjinekologjike " Ylli Yt "
P.P. " Kronos "
P.P. " N - Pharma "
P.P. " NIDZA - FARM"
P.P. " VELEDROGERIJA LAKETIC "
P.P. "Strahinja"
P.T.P. "MOC PRIRODE"
P.T.P.,,Vele-Pharm"
PEGASUSS Sh.p.k.
Pharmaplus SH.P.K.
Poliklinika Biolab-Zafi"
PP "Hipokrat"
Preduyeae za proizvodnju ugostiteljstvo i trguvinu PHARMADEX D.O.O.
Privatno Preduzeae "Fer"
Privatno Preduzeae "Irena"
RX :.PHARMA - PËRFAQËSIA NË KOSOVË
Samostalna apoteka TILIJA Leposavia
Shoqata me përgjegjësi të kufizuar PACOM
T.P. " Digitalpro "
Tora Kosova L.t.d. Co.
Trgovinsko privatno preduzeçe na veliko i malo UVOZ-IZVOZ ROLAND

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik