Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" A & M Plexi " Sh.p.k.
N.P.T. " Royal "
N.T.SH. " ARBEVI "
" B & N Company " SH.P.K.
" CLEANTECH " SH.P.K.
" MEGA TONI " SH.P.K.
" 3L GROUP " SH.P.K.
" FRONT " L.L.C.
" GLOBAL TRADE AF " SH.P.K.
" LM " SH.P.K.
" AMD ELEGANCE " SH.P.K.
" B & B GROUP " SH.P.K.
" EMIRATES GENERAL TRADING " SH.P.K.
" Koral Group " Sh.p.k.
" Kristal Glass" Sh.p.k.
" TRADE - KS " SH.P.K.
" Unioni & Hellas " SH.P.K.
" Well Trade " Sh.p.k.
"decorative HOME" SH.P.K.
"Sojeva Commpani" Sh.p.k.
,,Pashanusret" Sh.p.k.
,,Silikat" Sh.p.k.
D.P.T. " Siciliano "
D.P.T. "Te- Ejupi"
D.P.T.,, Plastika Comerc"
Dyqan i Pavarur Tregtar " Dardanet - 136 "
Dyqan i pavarur tregtar VALTONI
Dyqan i pavarur zejtarë xhampres ELMAZ
Dyqani i Pavarur Tregtar ,,Dekor"
EXTRA GOLD
Gita Impex Sh.p.k.
Glas Oberland GmbH - Dega në Kosovë
N.P." ECO CLEAN "
N.P.Q..M.SH. "Produkt Komerc Adrija "
N.P.T. " BESI COM "
N.P.T. " Aydogdu - Rekol "
N.P.T. " Beli-Euro Fol "
N.P.T. " Dardania Commerce "
N.P.T. " Elviri "
N.P.T. " Linda "
N.P.T. "Flaka
N.P.T." Flora- Marketing"
N.T,SH " Domi Impex "
N.T. " Ikra - Ar "
N.T. " PURE "
N.T. " Activ "
N.T. " Besa - Com "
N.T. " INTEL "
N.T. " Orion Plast "
N.T. "Codex"
N.T. "Majli-Commerce"
N.T. ,,Harmonia" SH.P.K.
N.T." Aqua Decor "
N.T.,, Begi - 2002"
N.T.,,New - Line"
N.T.,,Tuko-Trade"
N.T.P. "Ismiri "
N.T.P. " General Trade "
N.T.P. " Top Trade - Kosova "
N.T.P. " Meti "
N.T.P. " Stublla -Rezina "
N.T.P. " EDONI "
N.T.P. " AG-ER COM "
N.T.P. " AL HAIDRE T.R.D "
N.T.P. " Besart "
N.T.P. " Dermakeramika "
N.T.P. " EN COLOR "
N.T.P. " Finesa "
N.T.P. " Gimi "
N.T.P. " KOSOVA - COMMERCE "
N.T.P. " Kushtrimi "
N.T.P. " Toni - Dona "
N.T.P. "Emir Com"
N.T.P. "Kosova"
N.T.P. "Maxi-ML"
N.T.P. ,, Forma Glas "
N.T.P. ,,Theranda -Kos"
N.T.P. Xham Montues ,,Suhodolli-Te Bella"
N.T.P." Kulinare KS"
N.T.P." Zija"
N.T.P.,,Agoni"
N.T.P.,,Dardanija HZ"
N.T.P.,,Dini"
N.T.P.,,Eri Com"
N.T.P.,,Fatosi Comerce"
N.T.P.,,Finmark Glassmester "
N.T.P.,,Mani"
N.T.P.,,Nur Mit"
N.T.P.P. " Linapë"
N.T.SH ." Rrapi "
N.T.SH. " ALBATRINA "
N.T.SH. " SAV - ROMA "
N.T.SH. " Arbeni " Sh.p.k.
N.T.SH. " Platinum "
N.T.SH. " ZOO "
N.T.SH. " Zoo JARA "
N.T.Sh.P.,,Fortuna" Sh.p.k.
Ndërmarj tregtare me shumicë e pakicë Gentijana exp imp
Ndermarja tregtare private Sheraja
Ndërmarrja Private " Jezerci "
Ndërmarrja private EKOSHPEND
Ndërmarrja private tregëtare Ris Commerce Internacional
Ndërmarrja private tregëtare Univer Export Impor
Ndërmarrja Private Tregtare ,,Hirda"
Ndërmarrja private tregtare Liqeni
Ndërmarrja prodhuso-tregtare për qarakullim të mallrave me shumicë dhe pakic
Ndërmarrja Tregtare " Tip -Top 2 "
Ndërmarrja Tregtare ,,Denis"
Ndërmarrja tregtare e shërbyese Egzoni-
Ndermarrja Tregtare ITC Exp. - Imp. Prishtine
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë FONTANA - PRISHTINË
Ndërmarrja Tregtare Private " Diamond "
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Boston Group"
Ndermarrja tregtare private Edi trade Janjevë
Ndermarrja Tregtare Private Me Shumicë Dhe Pakicë Export-Import BENI COMMERCE
Ndërmarrja Tregtare Private"Filisa"
Ndërmarrja tregtare sherbyese Export-Import me shumicë e pakicë FER-COMM - Viti
Ndërmarrja tregtare shërbyese transportuese me shumic dhe pakicë exp imp EURO KOSOVA
Ndërmarrje Tregtare " Bekimi "
NPT,, Long-Life -Zepter -Kosova "
NT,, Geci Autokton "
NT,,Dini-Ma"
NTP,, Mantar - A "
NTP,, Oaza-B "
NTP,,Deluxe Commerc"
NTP,,Kristal"
NTP,,Sadulla"
P.P.T. " ANTON "
P.T.P. " Zlatan Dan "
SHTP,,Besjani"
VALSET CONSTRUCTION SH.P.K.- DEGA NË KOSOVË

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik