Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

"B CREATIVE" SH.P.K.
N.T.P. Bini Com
" 3 G " SH.p.k.
" A T M " Sh.p.k.
" AB PROJECT " SH.P.K.
" Acura Group " Sh.p.k.
" AXA " SH.P.K.
" BESA - KOMERC " SH.P.K.
" Elektro-Ari "SH.P.K.
" HMG " Sh.P.K.
" Luli " Sh.p.k.
" LUXELECTRONICS " SH.P.K.
" N64 " SH.P.K.
" NUSSI-ENERGY " SH.P.K.
" ORA-HIFI " Sh.p.k.
" OVE - GROUP " SH.P.K.
" PROMAN " D.O.O.
" Verona " Sh.p.k.
" VESA "SH.P.K
" ZONA " Sh.p.k.
,, B-R STEEL " Sh.p.k.
N.P. " Fuadi "
N.P.T. " PBC - KOSOVA "
N.SH. " WORLD CAM "
N.T. " NOBELKOS "
N.T. " MOBIL - F "
N.T. " MUJKO LIGhTING "
N.T. " Protek "
N.T.P. " Pako "
N.T.P. " Fortuna-Elektro "
N.T.P. " Tini "
" CONSULTING AND TRADE " SH.P.K.
" ELEKTRO TRADE " SH.P.K.
" HITI " SH.P.K.
" NEPTUN KOSOVA " SH.P.K.
" ATLAS COMPANY " SH.P.K.
" AURA KOSOVO " SH.P.K.
" BESA - AG bvba - Përfaqësia në Kosovë
" ELEKTRO PLUSI " SH.P.K.
" EMC " SH.P.K.
" GOOD LIFE " SH.P.K.
" HI - TEC " SH.P.K.
" I & A " SH.P.K.
" INTER LIGHT SHOP - KS " SH.P.K.
" INTERNATIONAL ELEVATOR COMPANY " SH.P.K.
" KALABRIA " SH.P.K.
" Ndërmarrja e Re Kosova Elektro Depoja Zona Industriale " SH.P.K.
" ODETJON " SH.P.K.
" PREMIUM COMPANY " SH.P.K.
" AACTEC " SH.P.K.
" AL - INOX " SH.P.K.
" ALB SHOP " Sh.p.k.
" ALBAELETTRICA KOSOVA " Sh.p.k.
" ALBAFIT " SH.P.K.
" Allround Trade " Sh.p.k.
" Audio Center " Sh.p.k.
" Besa Nela " Sh.p.k.
" Bini-A " Sh.p.k.
" CITY SYSTEMS " SH.P.K.
" Doni Net " Sh.p.k.
" Drita " SH.P.K.
" El Fenix " SH.P.K.
" Electronika" Sh.p.k.
" Elektrosistem " SH.P.K.
" Elma " SH.P.K.
" ELTRISI " SH.P.K.
" E-PROJECT " Sh.p.k.
" ERCO - KS " SH.P.K.
" Evropa Trade " SH.P.K.
" FLAKA-G " Sh.p.k.
" German Led " SH.P.K.
" Iliria Market "
" Inter Electric" SH.P.K.
" K and K Electronics Kosovo " SH.P.K.
" Koniko " D.O.O.
" Kuvilabi Com " Sh.p.k.
" Lani Company" Sh.p.k.
" Letra Com " Sh.p.k.
" Lial " - Dega në Kosovë
" LOGING ELECTRONICS " SH.P.K. - DEGA KOSOVË
" Luretec " SH.P.K.
" Mega Bingo " Sh.p.k.
" Merita- Term " SH.P.K.
" Migros Shop " Sh.p.k.
" New Force " SH.P.K
" Oniks " Sh.p.k.
" Ortu " Sh.p.k.
" POWER TEAM " SH.P.K.
" Progresi " Sh.p.k.
" Re Engineering" Sh.p.k.
" Roaming Kosova " SH.P.K.
" S & B Energy System " SH.P.K.
" SUPRA SWISS " Sh.p.k.
" TEL. NET " SH.P.K.
" VM3 " Sh.p.k.
" WATT - I " SH.P.K.
" Wizard Systems-Kosova " SH.P.K.
"Asoft 4 Halitech " L.L.C.
"BBS-SIK KOSOVA "- Dega në Kosovë
"CAMELOT INTERNATIONAL HEALTH ORGANIZATION (KOSOVA )" SH.P.K.
"Chronicle Duty Free Shop " L..L.C.
"EP" SH.P.K.
"Partners" Sh.p.k.
"Potera Group" Sh.p.k.
"Rain -Works" Sh.p.k.
"Riva Market Hubo" L.L.C.
"STAR GROUP" SH.P.K.
"Store 4 Security " SH.P.K.
"Tecnotrade Company" SH.P.K.
,, Albafit Trans " Sh.p.k.
,, Antika " Sh.p.k.
,, Frigo Teknika 2000 "- përfaqësia
,, Ugur "Sh.p.k.
,,Active"sh.p.k.
,,AMB-group" Sh.p.k.
,,Ardiani" Sh.p.k.
,,Duty S.E.E.DF" L.L.C.
,,Elektrostublla "Sh.p.k.
,,Hart Point R.H." Sh.p.k.
,,Interplast Group"sh.p.k.
,,Jamo" Sh.p.k.
,,Naki"sh.p.k.
,,Primus Electronics" Sh.p.k.
,,Proton" Sh.p.k.
,,Rain Management " Sh.p.k.
,,Rima Engineering" Sh.p.k.
,,Salbatring Int "Sh.p.k.
,,Veneto Invest"
Agjencion Për Kontabilitet Dhe Patundshmëri " Albed -Kont"
ARENA - CONCEPT UG - DEGA NË KOSOVË
Auto Shkolla " Agluar "
Compania " HOTI " SH.P.K.
D.P. "Elektro-Zhilivoda"
D.P.T. " EXTRA "
D.P.T. Artina - AQ
D.P.T. " BUGI - COM "
D.P.T. " Dila "
D.P.T. " Ideal "
D.P.T. " Jashanica "
D.P.T. " Leutrimi Com "
D.P.T. " Metex-M.B "
D.P.T. " Sony "
D.P.T. "Arsenal-K"
D.P.T. "Beli -Comtec"
D.P.T. "Besi"
D.P.T. "Fatih Sultan"
D.P.T. "Ideal "
D.P.T."Elektro Nevzati"
D.P.T."Suma Impex"
D.P.T.,, Eurolight "
D.P.T.,,Prigma"
D.P.Z. " ELEKTROSERVIS "
D.T.SH. " 3-Com"
dfgdgdgg
dNdërmarrja tdregtare private export-import Fjolla-A
DP.T. " Condor "
DPT " El - Com "
DPT,, Komoni "
DPZ,,NEUTRON"
Dyqani i Pavarur Tregtar " Vallqi "
Dyqani i Pavarur Tregtar Zejtar Computer Specialist -Bytyqi
N. T. " Aga 3 "
N.N.Sh. " Ing-El "
N.N.T. " GEGA "
N.P. " Neutron "
N.P. " Elektro Elementi "
N.P. " Metrolink Wireless"
N.P. "ACDC - Kos " Sh.p.k.
N.P.,,Amper"
N.P.,,Dita"
N.P.,,Elektronet"
N.P.,,Goni-Com"
N.P.,,Seki - Alplast"
N.P.Q.SH. "A.B.B.A. - Elektro"
N.P.Sh. " Simena "
N.P.T " Besa - Commerce "
N.P.T. " AGRONI COM "
N.P.T. " ARTKOS "
N.P.T. " ELA KOM "
N.P.T. " ELEKTRO - BENA "
N.P.T. " Elektroni "
N.P.T. " ELTRISI "
N.P.T. " Çukurova "
N.P.T. " ESBI "
N.P.T. " AUTOMATIKA "
N.P.T. " A E Euro Mobil "
N.P.T. " A&A-AEG "
N.P.T. " Alpet "
N.P.T. " Ardi "
N.P.T. " Arta Com "
N.P.T. " Baks "
N.P.T. " Bayern "
N.P.T. " El Dreni "
N.P.T. " El -Treg "
N.P.T. " Elektriku "
N.P.T. " Elektro Vali "
N.P.T. " Eli "
N.P.T. " El-Labi "
N.P.T. " Endriti "
N.P.T. " Eurodiscount "
N.P.T. " Fati "
N.P.T. " Hartmann "
N.P.T. " Kalabria "
N.P.T. " Melodia "
N.P.T. " Merkur-Pe "
N.P.T. " Monex"
N.P.T. " Nek "
N.P.T. " Nerojo "
N.P.T. " Pranvera - Gorenje "
N.P.T. " Prestige "
N.P.T. " Rinia & Sialdo "
N.P.T. " Splendid "
N.P.T. " Theranda-Projekt " Sh.p.k.
N.P.T. " Ukab"
N.P.T. " V.Sonic"
N.P.T. "Artina
N.P.T. "Dagi Commerc"
N.P.T. "Dea"
N.P.T. "Fakras"
N.P.T. "Gjilani-B-Com"
N.P.T. "Mullini BBM"
N.P.T. "Toni - M"
N.P.T. ,,Elko-R"
N.P.T. ,,Meltrade"
N.P.T." Elektro -Nexhi "
N.P.T." Ilali Commerce"
N.P.T.,, Velardi "
N.P.T.,,Aria"
N.P.T.,,Eden"
N.P.T.,,Elektro A-L"
N.P.T.,,Elkom"
N.P.T.,,Firenca"
N.P.T.,,Kulla"
N.P.T.,,Melodia"
N.P.T.,,Potera-BB"
N.P.T.,,Red Well"
N.P.T.,,Rroni"
N.P.T.,,Teleset"
N.P.T.SH. "Elimpex"
N.P.T.Teknika "Nina"
N.Q.,, Risia"
N.SH. " OMARI "
N.Sh. " Univers "
N.SH. "Aqua"
N.Sh.,,Albani Com"
N.SH.P. " Ajro Klima "
N.SH.T. Elektro-Gemb
N.SH.T. " Arbi "
N.SH.T. " EQUIP CENTRE"
N.SH.T. " Korabi "
N.Sh.T. " Three 777 "
N.Sh.T.,,Euro Wiena"
N.T. " Comline Computers "
N.T. " EURO - TRADE "
N.T. " G.K.C. "
N.T. " J.P. EUROPA "
N.T. " Besiana "
N.T. " DAN-ART "
N.T. Elektro Mekanik Vinkler " LIRIMI "
N.T. " A & G "
N.T. " AB Group "
N.T. " ADEMI "
N.T. " Ardi .com "
N.T. " Beal "
N.T. " BL-ZA "
N.T. " Delta - M "
N.T. " Doka "
N.T. " Dora"
N.T. " Elkom - V "
N.T. " Fati "
N.T. " Fer - trade "
N.T. " Infoprona"
N.T. " Inservice "
N.T. " ITH - COMMERC "
N.T. " Leona Computers "
N.T. " Merchant "
N.T. " micro- mix "
N.T. " Neba Com "
N.T. " Norland International "
N.T. " Rama "
N.T. " Sadiku "
N.T. " Soft Com "
N.T. " Valdrini "
N.T. " Vëllaznimi "
N.T. " Wide Angle "
N.T. "Besa - E"
N.T. "Kryeziu"
N.T. "Media Trade"
N.T. "Mustafa - Commerc"
N.T. "Osram -Kosovë"
N.T. "Satelit"
N.T. ,, Blue Trade "
N.T. P. HALITI
N.T." Nikqi- R "
N.T."Akustika"
N.T."Elektro Rufeja"
N.T."Forca"
N.T."Ismajli "
N.T.,, Goshop Group " Sh.p.k.
N.T.,,Beni Trade"
N.T.,,El - Shpëtimi"
N.T.,,Elektro Commerc"
N.T.,,Enveri - Exim"
N.T.,,Fab"
N.T.,,Hebibi - J"
N.T.,,Kendo"
N.T.,,Kryeziu-1"
N.T.,,Lirimi Commerce"
N.T.,,Loni"
N.T.,,Proton"
N.T.,,Tele Shop V & K"
N.T.,,Tenzor"
N.T.ELING-N.H."
N.T.H " Agro- Vllahia"
N.T.H. " PASHTRIKU - B "
N.T.H. " B.M.B "
N.T.H. " Kika "
N.T.N. " Euro - Lindi "
N.T.N. " Genti Com "
N.T.N. " R.T.H. "
N.T.N. ,, Topilla Commerce "
N.T.P " Gording Germany Plus "
N.T.P " Neptun"
N.T.P. " BINAKU "
N.T.P. " ERISI "
N.T.P. " LONI "
N.T.P. " Luli Shop - Q "
N.T.P. " DORA E FORT "
N.T.P. " R.S.M. "
N.T.P. " BLENDI 1 "
N.T.P. " DIO - R "
N.T.P. " DONI. "
N.T.P. " FJONA 1 "
N.T.P. " KOREKTI "
N.T.P. " LULI "
N.T.P. " NITA "
N.T.P. " Privus - BB "
N.T.P. " VIGAN ELECTRIC "
N.T.P. " ZOOM "
N.T.P. " BLEANO "
N.T.P. " CUKI "
N.T.P. " Edi "
N.T.P. " Elektro - Hoxhaj "
N.T.P. " Favoriti "
N.T.P. " Fe-Kos "
N.T.P. " Line Trade "
N.T.P. " LIZA "
N.T.P. " Omi "
N.T.P. " SenseAlb "
N.T.P. " Te Halimi "
N.T.P. " Te Xhafa "
N.T.P. "Gorenje -AD "
N.T.P. ,, Frigo-Lux "
N.T.P. " TROYA "
N.T.P. " Agoni -M "
N.T.P. " ALB COM "
N.T.P. " ALB GREISA 07 "
N.T.P. " Albi -O "
N.T.P. " ALFA OMEGA "
N.T.P. " Alpha - Vision "
N.T.P. " Ardi Com "
N.T.P. " Arni "
N.T.P. " ASAG "
N.T.P. " B & L "
N.T.P. " Bast & Beko "
N.T.P. " Bekos Line "
N.T.P. " BELFORT "
N.T.P. " Besa - Union "
N.T.P. " Besi Com - F "
N.T.P. " COLI "
N.T.P. " Computer Shop Flori "
N.T.P. " Dani Comerc "
N.T.P. " Data Project - Electronics "
N.T.P. " DIANORA "
N.T.P. " DONARTI "
N.T.P. " Doni "
N.T.P. " El - meti "
N.T.P. " EL-3 "
N.T.P. " Elektro Com "
N.T.P. " ELEKTRO GESI "
N.T.P. " Elektrovision "
N.T.P. " Ermali "
N.T.P. " Euro Arti "
N.T.P. " EUROPA "
N.T.P. " Fda - Bros "
N.T.P. " Fjolla "
N.T.P. " GAMA "
N.T.P. " Gazi "
N.T.P. " GBR - KRASNIQI "
N.T.P. " GJEVUKAJ COMMERCE "
N.T.P. " Global Mak "
N.T.P. " Gording - Germany "
N.T.P. " Hi-Tech Comunication Sa "
N.T.P. " Inmont Systems "
N.T.P. " Intech "
N.T.P. " Interplast "
N.T.P. " Kaltrina "
N.T.P. " Kontaktor "
N.T.P. " Kos-Mal "
N.T.P. " LABI TRADE "
N.T.P. " Lido Com "
N.T.P. " Lindi - Kom "
N.T.P. " Lindi "
N.T.P. " Lirimi Comerce "
N.T.P. " Lita "
N.T.P. " M & S & N "
N.T.P. " Malsori "
N.T.P. " Masari "
N.T.P. " Maxim Universal "
N.T.P. " Medi-Max "
N.T.P. " Merko "
N.T.P. " Meti "
N.T.P. " Monaco "
N.T.P. " NARTI"
N.T.P. " NAS - Systems "
N.T.P. " Neptun 1 "
N.T.P. " ORGESI "
N.T.P. " Proxtron "
N.T.P. " Semi Comerc "
N.T.P. " Shabani Com "
N.T.P. " SHAIPI "
N.T.P. " Solar "
N.T.P. " START "
N.T.P. " TE DRENI "
N.T.P. " Teknika-Elsa "
N.T.P. " THEGEEK "
N.T.P. " Tushi "
N.T.P. " U.S. Electronics "
N.T.P. " Vëllezërit Ajeti "
N.T.P. " VIRES 5 "
N.T.P. " Vito "
N.T.P. " X Diskont "
N.T.P. " XENI - COM "
N.T.P. " XHELA-G "
N.T.P. "3 R"
N.T.P. "AF TECH"
N.T.P. "Arxhendi"
N.T.P. "Brilliant"
N.T.P. "Dona-Commerce "
N.T.P. "Emi "
N.T.P. "FLABELEU"
N.T.P. "Gashi-Tech"
N.T.P. "Geoman"
N.T.P. "Gesa"
N.T.P. "IKONNA"
N.T.P. "Kabell Sat"
N.T.P. "KOSMOS"
N.T.P. "Lena"
N.T.P. "LULI -m"
N.T.P. "Noti"
N.T.P. "Përparimi"
N.T.P. "Sara Elektronic"
N.T.P. "SAT. CABEL"
N.T.P. "Shpejtimi Impex"
N.T.P. "SOLAR - KOS"
N.T.P. "Te Adi"
N.T.P. "Te Bardhi "
N.T.P. "Tosi"
N.T.P. ,,Frigo-Ag"
N.T.P. ,,Kuvilabi
N.T.P. ,,Menderesi"
N.T.P. ,,Pajta"
N.T.P. ,,Triumfi"
N.T.P. ,,Vaxoli"
N.T.P. Belgian Investment "
N.T.P. ELEKTRO-PROJEKT
N.T.P." BLITZ "
N.T.P." BS - HOLDING "
N.T.P." Loni "
N.T.P."Allf-Z"
N.T.P."Goshinca"
N.T.P."KUJTA"
N.T.P."MELOSI"
N.T.P."TROPIK"
N.T.P.,,Aliance"
N.T.P.,,Ara Com"
N.T.P.,,Atec"
N.T.P.,,Avi-Com"
N.T.P.,,Bedi Com"
N.T.P.,,Beri Trading"
N.T.P.,,Central-Aspiratori"
N.T.P.,,Doniki"
N.T.P.,,Elko"
N.T.P.,,Euro -5"
N.T.P.,,Extra Trade"
N.T.P.,,Fatosi"
N.T.P.,,Ferati"
N.T.P.,,Global"
N.T.P.,,Globalcom"
N.T.P.,,Ideal "
N.T.P.,,Lona - Elektro"
N.T.P.,,Luli Shop"
N.T.P.,,Mega-Geyer"
N.T.P.,,Proel"
N.T.P.,,Roni"
N.T.P.,,Rudaj"
N.T.P.,,Shaqiri "
N.T.P.,,Solid"
N.T.P.,,Teleal"
N.T.P.,,Telecentrala"
N.T.P.,,Tosi"
N.T.P.,,Uniterm"
N.T.P.,,Universal"
N.T.P.SH. " TV Grundig "
N.T.P.T.T.SH. " Unicom - Co "
N.T.Q. " Qehaja "
N.T.SH. " CITY SYSTEMS "
N.T.SH. " COMPUTER OFFICE "
N.T.SH. " DLED - KOS "
N.T.SH. " EURO EDONA "
N.T.SH. " Faba Lift "
N.T.SH. " H & S - COM "
N.T.SH. " MYWINGS "
N.T.SH. " TINEL "
N.T.SH. " Ylli i Geyerit "
N.T.SH. " AL - TECH "
N.T.SH. " GLG-GR"
N.T.SH. " HAZERAJ "
N.T.SH. " HIDRO & ELEKTRO MONT "
N.T.SH. " Nisi "
N.T.SH. " PRISHTINA TEKNOLOGJI "
N.T.SH. Electronics-24
N.T.SH. " BEKO "
N.T.SH. " Mazreku "
N.T.Sh. " ACT KOSOVA "
N.T.SH. " CAPITAL "
N.T.SH. " DOMI - ELEKTROINSTALUES "
N.T.SH. " EGNATIA - G "
N.T.SH. " Elgrei "
N.T.SH. " Eliot Trans "
N.T.SH. " Eljesa "
N.T.SH. " Elmonti "
N.T.Sh. " Europa Comerc "
N.T.SH. " Federal "
N.T.SH. " I.T.S. " SH.P.K.
N.T.SH. " IRTEX "
N.T.SH. " K-3 "
N.T.SH. " KOSOVO ELEKTRO "
N.T.SH. " L.T.C. "
N.T.SH. " Loki "
N.T.Sh. " MEM - O- KOS "
N.T.SH. " MOBI-FON"
N.T.SH. " Nesi "
N.T.SH. " Power Supply Solution "
N.T.SH. " Pro Music "
N.T.SH. " REA "
N.T.SH. " Samet Comerce "
N.T.SH. " Saturn "
N.T.Sh. " Sport "
N.T.SH. " STOP SHOP ELEKTRIK "
N.T.Sh. " Technocom "
N.T.SH. " VËLLEZËRIT BAZAJ "
N.T.SH. "Elplast"
N.T.SH. "Hysenaj -A"
N.T.SH. "Loli Commerce"
N.T.SH. "TOLI - H.K."
N.T.SH. ASK COMPUTERS EX-IMP
N.T.SH. DOA - LED LIGHTING
N.T.SH."ANI"
N.T.SH."TV - Merturi"
N.T.SH."Val-Trade"
N.T.SH.,,Aqareva"
N.T.Sh.,,Dio"
N.T.Sh.,,Konquli"
N.T.Sh.,,Logic Systems"
N.T.Sh.,,Luli"
N.T.SH.P. " Premier "
N.T.T. " QENDRESA "
Ndërm.priv.prodh.tregt.turist.hotelj.SPINOFF-KOSOVA Export-Import
Ndërmarja për instalime elektrike dhe makinerike export import EL MAK
Ndermarja private tregtare me shumicë e pakicë DONA
Ndërmarja tregtare me shumic dhe pakic E&D
Ndermarja trgtare private Exp.-Imp. BELI
Ndermarje tregtare Bimi Company
Ndërmarje tregtare private ÇUNAKU KOMERC
Ndërmarje trektare shërbyese,exp-imp BESA
Ndërmarrja për prodhim dhe tregti OSA Export-Import Rahovec
Ndërmarrja Për Prodhim Tregti Dhe Shërbime "NNN COMPANY "
Ndërmarrja për Tregti Prodhim dhe Inxhinjering "Teping "
Ndërmarrja Private " Elektro Instalimi"
Ndërmarrja private ,,N.S."
Ndermarrja Private Import - Export Energija Solare Kosova ESK
Ndërmarrja private tregtare dhe shërbyese Pri el
Ndermarrja Private Tregtare Fisi Computers Export Import
Ndërmarrja private tregtare GAL
Ndërmarrja private tregtare me shumicë dhe pakicë eksport-import Rifat -Commerc
Ndermarrja Private Tregtare Prodhuese " Norkos
Ndërmarrja private tregtare prodhuese shërbyesë Naseri
Ndërmarrja Private,,Real"
Ndërmarrja PrivateTregtare,, VALDRINI "
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare ,,Nuvedin"
Ndërmarrja tdregtare private FET COMMERCEE
Ndërmarrja treagtare private me shumicë e pakicë export-import Lindi Trade
Ndërmarrja tregëtare Export Import Besniku
Ndermarrja tregëtare private Eksport-Import Segaze
Ndermarrja tregetare private NTP FUL Komerc
Ndërmarrja Tregtare " Elko-IG"
Ndërmarrja Tregtare " Ema"
Ndërmarrja Tregtare " Hoxha- H"
Ndërmarrja Tregtare " Marigona"
Ndërmarrja Tregtare " Mirage"
Ndërmarrja Tregtare ,,Kenny- Shop"
Ndermarrja tregtare Bjorn Export-Import Prishtinë
Ndërmarrja tregtare Doni - Commerce
Ndërmarrja tregtare DRINI
Ndermarrja tregtare Kosova BTB Pobergj
Ndermarrja Tregtare Me Shumicë Dhe Pakic Exp. Imp. BEKO TRADE
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë export - import Vëllëzrit Veseli
Ndermarrja tregtare me shumicë pakicë Export import Bazzar
Ndermarrja tregtare me shumicë -pakice export-import Besa-impex
Ndërmarrja Tregtare Ndërtimore dhe Projektuese SIRIUS
Ndërmarrja Tregtare Private " Besijana "
Ndërmarrja Tregtare Private " Ne Sa"
Ndërmarrja Tregtare Private " Oxygen"
Ndërmarrja Tregtare Private " Strong "
Ndërmarrja Tregtare Private "Nesa"
Ndërmarrja Tregtare Private ,,FF-Fenix"
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Fidani "
Ndërmarrja Tregtare Private ALBANI COMMERCE Prishtinë
Ndërmarrja Tregtare Private Ari - Zen
Ndërmarrja tregtare private Bixha Company
Ndërmarrja Tregtare Private Buli
Ndërmarrja Tregtare Private DIELLI Podujevë
Ndërmarrja tregtare private eletro Vali gadime e Ulet Lipjan
Ndërmarrja tregtare private exp.imp UNICOM
Ndërmarrja tregtare private Exp.import Micron
Ndërmarrja tregtare private export import Edini Line
Ndërmarrja tregtare private Export-Import FURKAN
Ndërmarrja Tregtare Private ILIRIDA
Ndërmarrja tregtare private LISI
Ndërmarrja tregtare private MALSIJA
Ndermarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë export import West
Ndërmarrja tregtare Private Me Shumicë E Pakicë Dhe Export - Import RADIO TV BERATI - 1
Ndërmarrja Tregtare Private Prodhuse " Kalabria Conlog "
Ndërmarrja tregtare private RINO
Ndërmarrja tregtare private Roni
Ndërmarrja Tregtare Private Shërbyese "Oni - Commerce"
Ndërmarrja tregtare privte LAMI me shumicë e pakicë export-import
Ndermarrja tregtare prodhuese ARDHMERIA Exo-imp
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese BES COMPANI
Ndermarrja Tregtare Prodhuse Sherbyse PREFECT - CD
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " Rea Commerce "
Ndërmarrja tregtare sherbyese Olimpkos Export-Import
Ndërmarrja tregtare sherbyese punuese Galaktika
Ndermarrja Tregtare Sherbyese TE ARI
Ndërmarrja Tregtare Shërbyse " Etruria "
Ndërmarrja tregtare Treg Kos
Ndermarrja tregtare Tuna
Ndërmarrja Tregtare"International Trading Company"
Ndërmarrja Tregtare,,Filori"
Ndërmarrja tregtarte private EF-TRADE COMPANY
Ndërmarrja trergtare ZIKA-IV Export-Import
Ndermarrje Private Tegtare."Telesan"
Ndërmarrje Private Tregtare SHEKI-TRADE Prishtinë
Ndërmarrje Private" Emme"
Ndermarrje transportuese tregtare ndërtimore KOSOVARJA
Ndermarrje tregëtare me shumicë dhe pakicë AYGUL-COMPUTER EXP-IMP
Ndërmarrje Tregtare " M & B Group "
Ndermarrje Tregtare "Centina"
Ndermarrje tregtare BURIMI EM-HA
Ndermarrje tregtare Exp.IMP Bani Pejë
Ndermarrje tregtare me shumice e pakice export - import YLLI - I
Newco Kosovaelectro Offices Industrial Zone L.L.C.
Newco Mekanizimi Qafa Premises L.L.C.
NPT,, Detor "
NPT,, Fati I "
NPT,, Swisstherm Kosova " Sh.p.k.
NPT,,.Expert Barnewold "
NSHP,, Metronom"
NSHT,,Media Sat"
NT,, Aris "
NT,, Gërguri "
NT,,Graniti"
NT,,Liquick-AG"
NT,,Luljani-Exim"
NT,,NSA"
NTP ,, Dyli- Tafa Com "
NTP ,, Elico " Sh. p.k.
NTP ,, Flori Commerce "
NTP ,,Hidro-Elektro"
NTP,, Anne "
NTP,, Codan "
NTP,, Oaza-B "
NTP,, Winti - CH "
NTPSH,,Misini "
NTSH ,, City Light "
NTSH,, Euro - Cani "
NTSH,, Laura Impex "
NTSH,,Confora"
NTSH,,Paluti"
P.P. " TOSHIBA - NORTH "
P.P. " Iskra - Com "
P.P. "Aleksia"
P.P. "AS-LIGHT"
P.P. "Home Line"
P.P.U. ,,Obnova"
P.T.P. ,,Elektrošop
P.T.U. " En Baj "
PP,, Fefe "
Privatno Preduzeae " Mag - Kos "
Privatno Preduzeae Bel Mobile Kosovo Export Import
SH.T. " Inter -Com "
SH.T. "Korekt"
Shoqata me përgjegjësi të kufizuar VIBED Mitrovicë
Shoqata me Përgjegjësi të Kufizuar Zitech Computer
Suddeutsche Service GmbH - Përfaqësia Kosovë
Tfl Defence LTP
ticaret Shirketi
Trgovinsko preduzeçe METALIMPEX drushtvo sa ograniçenom odgovornoshçu Kraljevo,HajdukVeljko br.2
Unifrigo - Përfaqsia në Kosovë

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik