Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" ISTAMBUL-PAZAR " Sh.p.k
" Kartsan " Sh.p.k.
" Lindi " SH.P.K.
" Xhuli " Sh.p.k.
D.P.T. " Puma "
N.T. " Arberia "
N.T. " VIOLA "
" BESIANA - G " SH.P.K.
" ALBA " SH.P.K. - PËRFAQESIA KOSOVË
" CAPITAL GROUP " SH.P.K.
" City Company " L.L.C.
" FRUTI - CO " SH.P.K.
" REAL " SH.P.K.
" Albos Group " Sh.p.k.
" Copalo Shoes" SH.P.K.
" Ernsting s Family Vesa Kids Outlet " SH.P.K.
" Fashion Company " Sh.p.k.
" Hyseni Company " Sh.p.k.
" Korbay " - Përfaqësia në Kosovë
" MANIA . COM " SH.P.K.
" MAXI 69 " SH.P.K.
" Proex " SH.P.K. "
" RIGA " SH.P.K.
" River Shoes " Sh.p.k.
" Sport - In " Sh.p.k.
" T.F."Sh.p.k.
" UNION MODA ITALIA " L.L.C.
" Venezia " Sh.p.k.
" Zona " SH.P.K.
"DEcom " Sh.p.k.
"Hit Shoes " SH.P.K.
"Mikael & Hysen Company " SH.P.K.
,,A & A" Sh.p.k.
,,Adria-Kosova " SH.P.K.
,,Oversea s Enterprises LTD" Sh.p.k.
,,Top Fashion " Sh.p.k.
,,Ye Zhou"
Auto-Shkolla ,,Lumi"
Compania " HOTI " SH.P.K.
D.P.T. " RITA SHOES "
D.P.T. " VIMEX "
D.P.T. " Genti - G "
D.P.T. " Toni "
D.P.T. " Albini EF "
D.P.T. " Attua ,,
D.P.T. " Berlin Shop "
D.P.T. " Bonis "
D.P.T. " Euro Shoes "
D.P.T. " IN Wear "
D.P.T. " Leo Colection "
D.P.T. " Loreta " Bebi Shop
D.P.T. " Nike Shop "
D.P.T. " Piri "
D.P.T. " Pontex"
D.P.T. " Sheki"
D.P.T. " TOPKEEPING "
D.P.T. ,,Drini - Impex"
D.P.T. ,,Roma"
D.P.T.,,Tekbir"
D.P.T.,,Victoria"
D.P.Z. " Arta "
D.P.Z. "Buldi"
D.P.Z. "Toni"
DPT,, Inxha "
DPT,, Ora "
DPT,, Vllezërit Ahmeti "
DPT,, X2 "
DPZ,, Sara "
DPZ,,.Elda "
Dyqan ipavarur BEKOM
Dyqani i Pavarur Tregtar "Fanbene BF"
Dyqani i Pavarur Tregtar Bleona
Dyqani i pavarur tregtar SEADI Rahovec
Dyqani i pavarur zejtr METI
Internet Kafe " + Net "
N.N.T. " Aktez"
N.P. " Arti "
N.P. " Fidan "
N.P. " Lori 5 "
N.P. " Red Night "
N.P. "Activ Plus"
N.P.SH. " ES "
N.P.T " Brueno "
N.P.T " Meti Commerce " Sh.p.k.
N.P.T," Xhimi"
N.P.T. " FIDANI "
N.P.T. " HAPPY "
N.P.T. " MENIX "
N.P.T. " ARDI - INC "
N.P.T. " CONCEPT - k "
N.P.T. " EI - ARDIANI "
N.P.T. " Eli "
N.P.T. " ENISI - GJ "
N.P.T. " FOB "
N.P.T. " J. BRECA "
N.P.T. " Carpet "
N.P.T. " Eni Com "
N.P.T. " Exprade "
N.P.T. " ORBA "
N.P.T. " Classic Jeans "
N.P.T. " BUQJA "
N.P.T. " CATWALK "
N.P.T. " Chang - FA "
N.P.T. " Dardaneli "
N.P.T. " Domi Commerc "
N.P.T. " Golden Hook Trade"
N.P.T. " Hai - Han "
N.P.T. " Kampioni "
N.P.T. " Motto Com "
N.P.T. " Pro - Tex "
N.P.T. " Ruvejda "
N.P.T. " Vektori "
N.P.T. "Freskimi"
N.P.T. "IZMIRLI M&M"
N.P.T. "Millano Shoes"
N.P.T. ,, Rijad "
N.P.T. Mega Tekstil " Anesa "
N.P.T." SLA SECOND HAND "
N.P.T." R & RR
N.P.T.,,Alfa - Tex"
N.P.T.,,Genti"
N.P.T.,,Ylli Company" SH.P.K.
N.SH.T. " Rema "
N.T. Lidll - Shopping
N.T. " Dati "
N.T. " LORANI "
N.T. ,, FRANKFURT am MAIN "
N.T. " Ardi "
N.T. " Arena "
N.T. " Best Deal"
N.T. " Brands & More "
N.T. " Gesi Komerc "
N.T. " Gllogovicë "
N.T. " Haklaj "
N.T. " LISI - collection "
N.T. " Next Milenium "
N.T. " NK - ALBA "
N.T. " ORA "
N.T. " RIDA "
N.T. " Rinas Trade "
N.T. " SELACI "
N.T. " VISARI "
N.T. " VLERA "
N.T. " Wide Angle "
N.T. " Xiki "
N.T. "Beka Plast"
N.T. "Diari"
N.T." Siar Impex "
N.T." SPORT FASHION "
N.T."Goni"
N.T."LULI -SPORT"
N.T."Pajtimi"
N.T.,, Albani"
N.T.,,Isa - Kom"
N.T.,,Ke - Fa - O1"
N.T.H. "O2"
N.T.H. "Planet - Holywud "
N.T.P " Fashion S Shoes "
N.T.P. EUROPA
N.T.P. " BAKI COLECTIONS "
N.T.P. " Aris "
N.T.P. " B - JEANS "
N.T.P. " M G "
N.T.P. " OMERI "
N.T.P. " Qema "
N.T.P. " RIVER - ZIL "
N.T.P. " TE FLORIMI "
N.T.P. " VALONI SPORT "
N.T.P. " VIVA TEX "
N.T.P. " Arti "
N.T.P. " Dardani "
N.T.P. " E & M "
N.T.P. " Endriti "
N.T.P. " Ground Fashion "
N.T.P. " Kosova 2008 "
N.T.P. " M-City "
N.T.P. " NIKI - I "
N.T.P. " Roni "
N.T.P. " Shala - Com "
N.T.P. " Sheki "
N.T.P. " T .Breca "
N.T.P. " Tini "
N.T.P. " UNA "
N.T.P. ,, LINDA "
N.T.P. ZEKA
N.T.P. " ITALIA - JEANS "
N.T.P. " A.B.S "
N.T.P. " Adhurimi "
N.T.P. " Adriatiku "
N.T.P. " Agro Trade "
N.T.P. " Albiela Holding "
N.T.P. " Andi "
N.T.P. " Ardi "
N.T.P. " AS TEK "
N.T.P. " Aulona "
N.T.P. " B 3 "
N.T.P. " BA COM "
N.T.P. " Besi & M "
N.T.P. " Bini-Com "
N.T.P. " Brilant "
N.T.P. " Diar Kids "
N.T.P. " DRIOLA "
N.T.P. " Duli "
N.T.P. " Ekstra Shoes "
N.T.P. " ELMEDINA "
N.T.P. " Estillo "
N.T.P. " Fancy "
N.T.P. " Fati - Com "
N.T.P. " Fationi Com "
N.T.P. " FILLORETA.NET "
N.T.P. " Furtuna "
N.T.P. " GRETA - A "
N.T.P. " Hapi "
N.T.P. " Hong Yun "
N.T.P. " Hua Li "
N.T.P. " Hui Xin "
N.T.P. " ITAL - DIZAJN "
N.T.P. " Jaha Coom "
N.T.P. " Koha - Tex "
N.T.P. " Korabi "
N.T.P. " LANTI - A "
N.T.P. " Lesna Trade 2 "
N.T.P. " LEVENT "
N.T.P. " Ling Wang "
N.T.P. " Maxi Shopping "
N.T.P. " MOR & KUR "
N.T.P. " NE - IL "
N.T.P. " NELI "
N.T.P. " OXA "
N.T.P. " P & F "
N.T.P. " Raj "
N.T.P. " RAPUCA "
N.T.P. " Risi "
N.T.P. " SECOND HAND SHOP-B "
N.T.P. " Shala "
N.T.P. " SHOW & SHOES "
N.T.P. " Shpejta "
N.T.P. " SLIPPERS "
N.T.P. " Studenti "
N.T.P. " Swiss Products "
N.T.P. " Te Bejta 1 "
N.T.P. " TE EGZONI "
N.T.P. " TE FATLUMI "
N.T.P. " Top Sport "
N.T.P. " Tre Kom -Shoes "
N.T.P. " URS - Urban Style "
N.T.P. " Valentino Italy "
N.T.P. " VALII "
N.T.P. " Viki "
N.T.P. " Xoni "
N.T.P. "ALIANCE"
N.T.P. "ARM&DINO"
N.T.P. "Aurora Shoes"
N.T.P. "Avanty"
N.T.P. "Donati"
N.T.P. "Euro-Star"
N.T.P. "Fiba"
N.T.P. "Fidan"
N.T.P. "Gama -Kos"
N.T.P. "Lena"
N.T.P. "Liza"
N.T.P. "Nazi Shop"
N.T.P. "TALI SHOP"
N.T.P. "Te Riza"
N.T.P. ,, QUKOLLI
N.T.P. ,,E & M"
N.T.P. ,,Euro - Çanta"
N.T.P. ,,GZIMI
N.T.P. ,,Medi"
N.T.P. KB - TRANS "
N.T.P." DRITA DA "
N.T.P." ENEA "
N.T.P." ZEEKA "
N.T.P."Merita"
N.T.P."NAPA"
N.T.P.,,Agoni"
N.T.P.,,Alpina"
N.T.P.,,Ana Commerce"
N.T.P.,,Bay "
N.T.P.,,Beka Shoes"
N.T.P.,,Besa"
N.T.P.,,Best - Star "
N.T.P.,,Conto Bene Jeans"
N.T.P.,,Dekorimi Luli"
N.T.P.,,Derma - Com"
N.T.P.,,Edi"
N.T.P.,,Egzoni"
N.T.P.,,Elegance"
N.T.P.,,Giga-Com"
N.T.P.,,Hi - Ga - Na"
N.T.P.,,Hong-De"
N.T.P.,,Okundaye Marketing"
N.T.P.,,Roma 1"
N.T.P.,,Roni"
N.T.P.,,Shahjalal Trading"
N.T.P.,,Ternoci"
N.T.P.,,Triera"
N.T.P.SH. " Alba "
N.T.SH. " Eurotrader "
N.T.SH. " MALISHEVA 2009 "
N.T.SH. " RELOAD "
N.T.Sh. " Nowar "
N.T.SH. " SWISSKOS "
N.T.SH. VISA-TEX
N.T.SH. " Albioni" A.C.
N.T.SH. " Ardiani -H "
N.T.SH. " Besi & Bes "
N.T.Sh. " Daci "
N.T.Sh. " Driti Com "
N.T.SH. " E & T "
N.T.SH. " JONI -S "
N.T.SH. " Rexhmati "
N.T.SH. "Sony Comerce"
N.T.SH. ,,Ensar-A"
N.T.SH."N.KORENICA"
N.T.Sh.,,Tifi"
N.T.SH.P. " Premier "
N.T.Sh.P.,,Graniti"
Ndë[rmarrja tregtare eksport-import ANAKONDA
Ndërdmarrje tretzare export-import
NDERMARJA PRIVA EXP. IMP. NORA
Ndërmarja tregtare private GT-Company
Ndërmarrja për qarkullimin e mallrave me shumicë dhe pakicë PEX Exp Imp.
Ndermarrja për Tregti me Pakicë dhe Shumic Export Import VOGUE Prishtinë
Ndërmarrja Private ,,Loki 1"
Ndermarrja Private Tregtare "Valentino"
Ndërmarrja private tregtare export-import VLLAZRIT MUSTAFA
Ndërmarrja private tregtare me shumicë dhe pakicë Firencë-Export-Import
Ndërmarrja private tregtare me shumicë e pakicë Export-Import RINOR
Ndërmarrja private tregtre Parisi i Vogel
Ndermarrja private trgtare me shumic e pakic export - import Gushica - Comerc
Ndermarrja prodhuese tregtare me shumicë dhe pakicë export-import Wetten-dass
Ndërmarrja prodhuese, tregtare dhe shërbyese Ex.Im.GOLDEN HOOK TRADE
Ndërmarrja Prodhuse Private Tregtare me shumic e pakicë export-import AGIMI
Ndërmarrja Tregëtare "GENTLI "
Ndërmarrja Tregtare "Kica -Company"
Ndërmarrja Tregtare "Nesal" Sh.p.k.
Ndërmarrja Tregtare ,,Arditi-Fashion"
Ndërmarrja Tregtare ,,Benila"
Ndërmarrja Tregtare ,,Hon -Fa"
Ndërmarrja tregtare Ardi
Ndërmarrja tregtare dhe shërbyese export-import INTER-TEX
Ndermarrja tregtare Eksport Import Edrini
Ndërmarrja tregtare exp.imp. Kuq e Zi
Ndërmarrja tregtare exp.imp. TE HAXHIA
Ndërmarrja tregtare Export-Import GEMI në Prishtinë
Ndermarrja tregtare hoteliere shërbyese SYRIGANA EKSPORT-IMPORT
Ndermarrja tregtare IZI COMPANY
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë Pashtriku export import
Ndërmarrja tregtare me shumicë e pakicë exp.imp.WANG - DI
Ndërmarrja tregtare me shumicë e pakicë Hua - Guan
Ndërmarrja Tregtare Private "Izairi"
Ndërmarrja Tregtare Private "Ramizi"
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Arianiti"
Ndërmarrja tregtare private ATLANTATEX
Ndërmarrja tregtare private Beratto shoes export import
Ndërmarrja tregtare private exp - imp Edi Comerc
Ndërmarrja tregtare private export-import JAKI COMPANY
Ndermarrja tregtare private Luto Nas Com
Ndermarrja Tregtare Private Me Shum. Dhe Pak. Exp. -Imp. TINA TEKST
Ndërmarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë PINAR
Ndermarrja tregtare private sherbyese export import Ecose
Ndërmarrja tregtare prodhuese dhe shërbyese Ferimpex
Ndermarrja tregtare prodhuese private me shumicë e pakicë export import Vali-komerc
Ndërmarrja tregtare prodhuese private Merxha
Ndermarrja tregtare prodhuse sherbyse GRANIT - LUX
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Ndërmjetsuese " Ali Baba "
NdermarrjaTregtare Private "Ada Komerc "
Ndërmarrje prodhuese tdregtare private me shujicë e pakicë,export-import CALIBRO
Ndermarrje Prodhuese Tregëtare Me Shumicë Dhe Pakicë SYLO
Ndërmarrje shërbyse tregtare C.D- SHOP BLENDI
Ndërmarrje Tregtare " Kica - Company ,,
Ndërmarrje Tregtare " Sport s Town
Ndermarrje tregtare JOHN-LEE
Ndermarrje tregtare private Ardi Sport
Ndërmarrje Tregtare Prodhuese " Gans "
Ndërmarrje tregtare sherbyese me shumcë e pakicë
Ndërmarrjea tregtare me shumicë e pakicë Export-Imprt Suen - Da
Ndërrmarja private në prodhim qarkullim dhe sherbime Duka
NP ,, Adriani "
NP,,ACD"
NP,,Tini"
NPT " Senki"
NT,, Kroni "
NTP " ARICOM"
NTP " Generation-Me"
NTP ,, Deep Shoes "
NTP,, Mania "
NTP,, Mat- Star Trade "
NTP,, Mat-Star "
NTP,, Valoni "
NTP,,Belian"
NTP,,Dulla Commerce"
NTP,,Liria "
NTP,,Luto Com"
NTSH ,, Sine Tempore " Sh.p.k.
P.P. " Moda "
P.P. " Šalja "
P.P. " Vox Trade "
P.T.P. " DACI "
P.T.P. " ?or?evia - Plus "
Privatno Preduzeae " Mikros "
Privatno Preduzeae "Kis"
Privatno Preduzece "Jovanovic Trade "
Privatno preduzeee STANDARD Leposavie
S.T.R.,,Pink Panter"
Samostalna trgovinska zanatska radnja Miko Leposavia
SH.P.T. " Mirëdita "
Sh.T.P.,,Edi"
SHTSH,,Beltina-Fruti"
Stenda nr.32 Gazmend Statovci
T.P. " Ambacom "
T.P. " MUKI KOMERC "
T.T.Preduzeae "Korak"
Task Force Logistks International LTD
Trgovinsko Preduzeee Export-Import Mašan-Komerc

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik