Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" TDR " Sh.p.k.
" Bekimi Comercë " SH.P.K.
" DUA Holding " SH.P.K.
" ELI - AB " Sh.p.k.
" GRM IMPEX " d.o.o.
" Indigo " Sh.p.k.
" Kosova Vision " Sh.p.k.
" LONA " SH.P.K.
" M & L Consulting " Sh.p.k.
" Maka " SH.P.K.
" MP AZZURRO " SH.P.K.
" N D - Group " SH.P.K.
D.P.T. " Remix "
D.T. P. " AM "
" 17 SHKURTI " SH.P.K.
" A.D. COMERCE " SH.P.K.
" Agromarket - B " SH.P.K.
" DITI -COM " SH.P.K.
" ELI - AB " SH.P.K.
" FLORA - CENTER " SH.P.K.
" FOB " SH.P.K.
" INEX- S " SH.P.K.
" INTERTAN KOSOVA " SH.P.K.
" MARS " d.o.o
" MUSA 3G " SH.P.K.
" Newco Agimi Supermarket - Block 1 " L.L.C.
" PRES - COMM " SH.P.K.
" Agromarket " Sh.p.k.
" ALMA KOS " SH.p.k.
" Ariana " SH.P.K.
" Beargo" Sh.p.k.
" BEB - Interexport " Sh.p.k.
" Bec Produkt Management " Sh.p.k.
" Ben - Exim " Sh.p.k.
" BESARTI MARKET " SH.P.K.
" Best - Trade " Sh.p.k.
" Çitaku " sh.p.k.
" Edi Com " Sh.p.k.
" ENI " Sh.p.k.
" Gazi & Edi - Group " SH.P.K.
" Greta " Sh.p.k.
" Intercoop - Group " Sh.p.k.
" Korça " Sh.p.k.
" LAJA " SH.P.K.
" Lindi Company " Sh.p.k.
" Lumi " SH.A.
" Orbico " SH.P.K.
" PALMA TRADE " d.o.o.
" Princ Tobacco " SH.P.K.
" Prizren Commerce" Sh.p.k.
" R & R Group " Sh.p.k.
" Rajmonda " SH.P.K.
" Rela " SH.P.K.
" Sabi Group " SH.P.K.
" Shpejta Group " Sh.P.K.
" Veli Commerce " Sh.p.k.
" Vetim Shala " Sh.p.k.
" Vitaminka Trade " Sh.p.k.
"Dauti Company" Sh.p.k.
"Dauti Komerc" Sh.p.k.
"Gama" Sh.p.k.
"Italkos"SH.P.K.
"Lili" Sh.p.k.
"Victory " SH.P.K.
"YLLI" Sh.p.k.
,, GURI-1 SH.P.K.
,, Sucrakos " Sh.p.k.
,,Butofci Hills-Company" Sh.p.k.
,,Driloni" Sh.p.k.
,,Euro Commerce" Sh.p.k.
,,Fale" Sh.p.k.
,,Isa Trade" Sh.p.k.
,,M.M. Comerc"
,,Mase Exim PVT. LTD" Sh.p.k.
,,Tirana 1" Sh.p.k.
,,Tirana" Sh.p.k.
Agjencion Doganor Real Shped "
Arta -Internacional
Auto-Shkolla ,,Lumi"
Bmr Trade
Commpania univerzale Mag-comm Prishtinë
D.P.H. "Cuba"
D.P.H. ,,Albani"
D.P.T. " GETI "
D.P.T. MARKET " KRONI "
D.P.T. " Amiri "
D.P.T. " Bonita "
D.P.T. " Cali "
D.P.T. " Didi "
D.P.T. " Euro-Gold"
D.P.T. " MELI - GENI "
D.P.T. " Trimi "
D.P.T. " Vishnja "
D.P.T. "Dardani Comerc"
D.P.T. ,,Landi Com"
D.P.T. Kiosk "TRE VLLËZËRIT"
D.P.T. Migros-Trade
D.P.T.,, Stullqaku "
D.P.T.,,Agroni"
D.P.T.,,Ardi "
D.P.T.,,Bakshia
D.P.T.,,Bibi"
D.P.T.,,Jeta"
D.P.T.,,Meni"
D.P.T.,,Rrezja"
D.P.T.,,Tosi Commerc"
D.P.T.,,Vjosa"
D.P.Z. " Sahatqiu "
D.T. "Adhurimi"
DPT ,, Majli Comerc "
DPT ,, Shpati "
Drushtvo za proizvodnju i promet PALMA
Drushtvo za promet robe i usluga EREM-EM Prizren
DRUSTVO ZA PROIZVODNJU PROMET I USLUGE VIAPROM
Gjoni Tm expotr import
N,T,T,"Lur - Com"
N..T.H.. " 4 Yjet "
N.H. RESTAURANT " DUNAVI "
N.H.T. " BAMBI- I "
N.N.T."Miku"
N.P. " KB-Trade"
N.P. "Rida"
N.P.,,Enard"
N.P.,,Union "
N.P..T. " Zhili Commerce "
N.P.P.,,Bujari"
N.P.SH. " EDO & AR "
N.P.SH. " Ramjani - Com "
N.P.SH. "Agrum"
N.P.SH. "Impex"
N.P.SH. ,,Landra"
N.P.Sh.,,Edo & Ar"
N.P.T" Toriton"
N.P.T. " Bardha - 1 "
N.P.T. " Albatoni "
N.P.T. " Ari
N.P.T. " Arjeta "
N.P.T. " Baki Comerce "
N.P.T. " Bina - Com "
N.P.T. " Diarti"
N.P.T. " Drita Commerce "
N.P.T. " Elviri "
N.P.T. " Euro - Prishtina "
N.P.T. " Flegl "
N.P.T. " Gashi Commerc "
N.P.T. " Gllareva "
N.P.T. " Interdiskont "
N.P.T. " Jon "
N.P.T. " Lila - A "
N.P.T. " Memphis "
N.P.T. " Nerim"
N.P.T. " Real "
N.P.T. " Vatani "
N.P.T. "Ardi"
N.P.T. "Bersan"
N.P.T. "Dem Impex"
N.P.T. "ELIS - I"
N.P.T. "Euro - Trade"
N.P.T. "Hekurani - XH"
N.P.T. "Iliri-B"
N.P.T. "Merxhani"
N.P.T. "Palma-B"
N.P.T. "Plakolli
N.P.T. "Vali- Commerce"
N.P.T." GETI "
N.P.T."TE AGNESA"
N.P.T.,,Agro - Trade" Sh.p.k.
N.P.T.,,Hatashi Com"
N.P.T.,,Irem-2"
N.P.T.,,Lushi"
N.P.T.H. " Laja "
N.P.T.P.SH.T."Helenik Shkupipetroll"
N.P.T.SH. " Blac - Comerce "
N.P.T.SH. " DITURIA INTERNACIONAL "
N.P.T.Sh.,,One Group"
N.SH. "Fenix"
N.SH.T. " ELONA - G "
N.SH.T. Berati
N.T. " ENESI "
N.T. " Rakinica "
N.T. " Impekskom " SH.P.K.
N.T. " Banana "
N.T. " CENTRUM "
N.T. " Cufa-Com "
N.T. " Elta - Trade "
N.T. " Eltella "
N.T. " Eroendras "
N.T. " Fadi "
N.T. " Fokus- 92"
N.T. " Free-Shop"
N.T. " Gulderen "
N.T. " Kosova - Comerc"
N.T. " Liridoni "
N.T. " Luani "
N.T. " Luani- AG"
N.T. " M.I. & L.S. "
N.T. " Malësia "
N.T. " Marigona "
N.T. " Nedex "
N.T. " Olimpiku "
N.T. " Pima - Comerce "
N.T. " Piramida "
N.T. " Prima Trade "
N.T. " Selishta "
N.T. " V - Shala "
N.T. " Vllazërit - Hadri "
N.T. "ADI TOBACCO"
N.T. "Artimis"
N.T. "DINETA SHOP"
N.T. "Enisi "
N.T. "Genti MM
N.T. "Pro Com"
N.T. ,,Blesa Com"
N.T. ,,Limi Comerce"
N.T. Bujar Zuka
N.T. FID "
N.T."XHELILI"
N.T.,, Dona"
N.T.,,1 Maji"
N.T.,,A&N"
N.T.,,Alm Trade"
N.T.,,Ballkan" Sh.p.k.
N.T.,,Graniti"
N.T.,,Master - Comerc" Sh.p.k.
N.T.,,Mazreku"
N.T.,,Misioni"
N.T.,,Skenda Commerc"
N.T.,,Toni - Ardi"
N.T.,,Xheki"
N.T.H. ,, Universal-2 "
N.T.H. "Albi- Com"
N.T.H. "Miami"
N.T.N. " MIRI "
N.T.N. "Ekonkos"
N.T.P " Syri "
N.T.P "HAJDINI COMERC "
N.T.P .,,Bibi - Comerc"
N.T.P"ELIF 19"
N.T.P"Red-Can"
N.T.P,,H.N.M.K.".
N.T.P. " Bujari Impex "
N.T.P. " TONI "
N.T.P. " BEKA "
N.T.P. " BESI KOMERC "
N.T.P. " BONITA - GAS "
N.T.P. " Çyçavica - Market "
N.T.P. " DRITA "
N.T.P. " ENEAA "
N.T.P. " NESA "
N.T.P. " Vetimi "
N.T.P. " Adi "
N.T.P. " BONITA - PLUS "
N.T.P. " Çitaku "
N.T.P. " ENISI "
N.T.P. " Mimi "
N.T.P. " Arhal "
N.T.P. " Donika Comerc "
N.T.P. " Adi - Com "
N.T.P. " Aga Com "
N.T.P. " Akoma Te Isaku "
N.T.P. " Albana "
N.T.P. " ALF "
N.T.P. " Alina "
N.T.P. " ALKO-AL "
N.T.P. " Amfora "
N.T.P. " Ardita "
N.T.P. " Aytaç "
N.T.P. " Banikom "
N.T.P. " BBC Market "
N.T.P. " Be & Sa Trade "
N.T.P. " Benson Va "
N.T.P. " Beqiri- Realti Com "
N.T.P. " Berti Com "
N.T.P. " Blinaja "
N.T.P. " Bonita "
N.T.P. " Buca - Commerce "
N.T.P. " Cana Comerc "
N.T.P. " Diti Petrol "
N.T.P. " Dyli "
N.T.P. " E & SH"
N.T.P. " Edini-Com "
N.T.P. " EL - IS "
N.T.P. " Enisi "
N.T.P. " Euro Fesi - 2005 "
N.T.P. " EUROPA "
N.T.P. " Extrapack "
N.T.P. " Festina "
N.T.P. " Florida "
N.T.P. " Fontana "
N.T.P. " Frishop "
N.T.P. " FRUKTAL "
N.T.P. " Frut - Kos "
N.T.P. " Grdovci "
N.T.P. " Imperial "
N.T.P. " Inter - Market "
N.T.P. " Isufi "
N.T.P. " Jeta Com "
N.T.P. " Jona-Com "
N.T.P. " Kaltrina Com "
N.T.P. " Kendy - PE "
N.T.P. " Kujtimi "
N.T.P. " Kurti Com "
N.T.P. " LANTI - BESA "
N.T.P. " Learti - Com "
N.T.P. " LEONI - S "
N.T.P. " Lindi - Impex "
N.T.P. " Lumi "
N.T.P. " Mani "
N.T.P. " Meli "
N.T.P. " Mont Everest "
N.T.P. " PAM - KOSOVA "
N.T.P. " Penuhë - Com "
N.T.P. " Price " Sh.p.k.
N.T.P. " Qëndrimi "
N.T.P. " Rama Co "
N.T.P. " Rapid "
N.T.P. " Sena "
N.T.P. " Te Visa"
N.T.P. " Thesari "
N.T.P. " Uka - Trejd "
N.T.P. " Uka-As "
N.T.P. " Una Com "
N.T.P. " UNIVERSAL - M "
N.T.P. "Bali Commerce "
N.T.P. "BBL "
N.T.P. "City Comerce"
N.T.P. "Golfi-Co"
N.T.P. "Memi-Comm"
N.T.P. "Mergimi"
N.T.P. "Metal-Plast"
N.T.P. "Narta - Impex"
N.T.P. "Olluri Com "
N.T.P. "Pipi-Trade "
N.T.P. "PLUS"
N.T.P. "Xhimi Com"
N.T.P. ,, Fati "
N.T.P. ,,Atlantiku"
N.T.P. Gallanteria " Kuk "
N.T.P. TEFI
N.T.P." Petriti Petroll "
N.T.P."Be-Trade"
N.T.P."ERENIKU"
N.T.P."Miloti Com"
N.T.P."TONI"
N.T.P.,, Eko Frut"
N.T.P.,, Ido Trade"
N.T.P.,,Adi"
N.T.P.,,Afi Commerce"
N.T.P.,,Agro -Impex"
N.T.P.,,Apex"
N.T.P.,,Astra"
N.T.P.,,Beni-S"
N.T.P.,,Besi - Commerc B.H"
N.T.P.,,Beta"
N.T.P.,,B-Market"
N.T.P.,,Bulit-Com"
N.T.P.,,Butovci"
N.T.P.,,Çema"
N.T.P.,,Dardani"
N.T.P.,,Dardania"
N.T.P.,,Drini Com"
N.T.P.,,Edi"
N.T.P.,,Elona"
N.T.P.,,Euro Coop"
N.T.P.,,Glifada"
N.T.P.,,Ida Market"
N.T.P.,,Korabi"
N.T.P.,,Legenda"
N.T.P.,,Lindi"
N.T.P.,,Muhedin-Commerce"
N.T.P.,,Nestlla"
N.T.P.,,Oaza"
N.T.P.,,Ozbek Textil"
N.T.P.,,Passable" Sh.p.k.
N.T.P.,,Prilli -98"
N.T.P.,,Rukovci"
N.T.P.,,Ugrija Commerc"sh.p.k.
N.T.P.,,Univerzum Market"
N.T.P.,,Vali Com"
N.T.P.,,Vigani - F & J"
N.T.P.,,Vigrom"
N.T.P.,,Viki Commerce"
N.T.P.SH. " Edi " Sh.p.k.
N.T.SH. "Donigroupe"
N.T.SH. ROYAL TOBACCO
N.T.SH. " 3 -Vllazerit"
N.T.SH. " Ardiani -H "
N.T.SH. " Arti -Com "
N.T.SH. " Ballkani Turist"
N.T.SH. " Banana - S. H "
N.T.SH. " Bashkent"
N.T.SH. " Beni"
N.T.SH. " Boletus Gap "
N.T.SH. " Ernesti - Impex "
N.T.SH. " Esa - Trade "
N.T.SH. " Kaliqani "
N.T.SH. " Luarant Commerce "
N.T.Sh. " Marsi "
N.T.SH. " PRION - EB "
N.T.SH. " Te Beja "
N.T.SH. " Theranda "
N.T.SH. " Vlora - A "
N.T.SH. " Xhevahiri "
N.T.SH. "Dona"
N.T.SH. "Toni-Comerce"
N.T.SH. "Vokshi -Comerc-5"
N.T.Sh. ,,Valon"
N.T.Sh. Furra " Pashtriku "
N.T.SH."Aranda"
N.T.Sh.,,Arta - G"
N.T.Sh.,,Artani"
N.T.SH.,,Bef"
N.T.Sh.,,Burimi"
N.T.Sh.,,Endriti Live"
N.T.Sh.,,Lavdimi"
N.T.Sh.,,Lisi"
N.T.Sh.,,Melisa e Company"
N.T.Sh.,,Nani"
N.T.Sh.,,Vatra"
N.T.SH.P. " Abi Com "
N.T.SH.P. " Kosova e Lirë "
N.T.SH.P. " Migral Com "
N.T.T. " RA - AS "
N.T.T. " Semirra "
N.T.T. ,,Klina-Produkt"
N.T.T."Dardani"
N.T.T.P.,,G-Trade"
Ndërarrja Tregtare Prodhuse Shërbyese BBPESHAIMPEX
Ndërmarja Tregtare Dhe ShërbyseExpotr - I mport PRESTIZH
Ndermarja tregtare me shumicë dhe pakicë EXPORT-IMPORT
Ndërmarje Private ,,Vitaminka Trade"
Ndërmarje prodhuse tregtare shyrbyse me shumicë dhe pakicë OAZA të KROI I BARDHË ex.-im Skëndera
Ndërmarje tregtare private Haziri
Ndermarrja Feniks Gjilan
Ndërmarrja ndërtimore tregtare shërbyese B.B
Ndërmarrja për prodhim dhe qarkullim EUROTRIMI
Ndërmarrja për prodhim qarkullim dhe shërbime LABINKOS
Ndërmarrja për Prodhim Tregti Turizëm dhe Shërbime " ARDI "
Ndermarrja për qarkullimin e mallit punët ndërtimore export import LABINOTI
Ndermarrja per tregti sherbime dhe prodhime Euro Food
Ndërmarrja Private " Beka Com "
Ndërmarrja Private " Euro - Kosova Global "
Ndërmarrja Private ,,RAMA"
Ndërmarrja private SHATMANI
Ndërmarrja Private Tregtare " Arbi Trade ,,
Ndermarrja Private Tregtare " Euro - Prishtina "
Ndërmarrja Private Tregtare " Eurotregu"
Ndermarrja private tregtare Export/Import Denisi
Ndërmarrja private tregtare me shumicë dhe pakicë export - import Vlora Commpany
Ndërmarrja private tregtare me shumicë e pakicë exp.imp.Zhorella - shped
Ndërmarrja prodhuese tregtare Mega
Ndermarrja prodhuese,tregtare, transportuese dhe hoteliere MAC-TRADE
Ndërmarrja Rial Sh.p.k.
Ndërmarrja tregëtare modern tobacco cigarettes Kosova Prishtinë
Ndërmarrja tregëtare private Export-Imprt MORINA
Ndërmarrja tregëtare private MISISIPI
Ndërmarrja tregëtare shërbyese export-import UkaCompany
Ndermarrja tregrtare sherbyese NINAJ EXPORT IMPORT
Ndermarrja Tregtare " Buna-Benz "
Ndërmarrja Tregtare " ERA 2001"
Ndërmarrja Tregtare " Junior"
Ndërmarrja Tregtare " Kreis Group
Ndërmarrja Tregtare " Union - T "
Ndërmarrja Tregtare "Arianiti"
Ndërmarrja Tregtare "Rrezoni - Impex "
Ndërmarrja Tregtare ,,BACCHUS"
Ndërmarrja Tregtare Dhe Shërbyese "Mega - Trade"
Ndermarrja tregtare me shumicë Baca Dem Gllobar
Ndermarrja tregtare me shumicë dhe pakicë Dakicomer Strell i Epërm
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë export-import HAB KOMPANI
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë Gani & Sons Export-Import
Ndermarrja tregtare me shumicë pakicë dhe hotelierri Besmiri
Ndermarrja tregtare MINEX Export-import
Ndërmarrja Tregtare Ndërtimore Shërbyese Transportuese "Kosimex"
Ndërmarrja Tregtare Private " 2 DHJETORI 45 "
Ndërmarrja Tregtare Private " Eli "
Ndërmarrja Tregtare Private " JETMIRI "
Ndërmarrja Tregtare Private "Cokram"
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Dritoni"
Ndërmarrja tregtare private AGRO-BACI
Ndermarrja Tregtare Private BELI COMMERC
Ndërmarrja tregtare private export - import VALI CO
Ndërmarrja Tregtare Private Luli
Ndërmarrja Tregtare Private me shumic e pakic dhe Export- Import BESA COMMERC
Ndërmarrja Tregtare Private Prodhuese Shërbyese " Alba "
Ndermarrja tregtare private Ruzhda
Ndermarrja tregtare private sherbyese Interhit
Ndërmarrja tregtare private vllezerit Shala
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese ,,Modeli"
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese exp-imp UKA-COMPANY
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese exp-imp VALI-COMPANY
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " AXHI "
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " Osama "
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese "Besa - Cola "
Ndërmarrja tregtare shërbyese AIR - TOBACCO
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese dhe Hoteliere " Beston "
Ndërmarrja tregtare shërbyese export import SIGULINNO
Ndërmarrja tregtare shërbyese Export-Import ANANAS Me shum.e Pakicë
Ndermarrja tregtare sherbyese export-import D D K
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Private ,,Butrinti As"
Ndërmarrja tregtare sherbyese private REBUS
Ndermarrja tregtare sherbyese prodhuse Eki - Comerce
Ndermarrja tregtare sherbyse prodhuese trans.priv.Agro Lluga
Ndërmarrja tregtare transportuse BESI - TRADE EXP. - IMP.
Ndërmarrja Tregtare,,Besi Komerc"
Ndermarrja trregtare private DRITONI
Ndermarrje private tregtare me shumicë dhe pakicë BENI--N. SH. EXPORT - IMPORT
Ndërmarrje prodhuese tregtare sherbyse dhe eksport-import ORBIT
Ndërmarrje tregtare me shumicë dhe pakicë Pllumbi
Ndermarrje tregtare private PASHTRIKU
Ndermarrje tregtare prodhuese export - import Hill
Ndërmarrje tregtare Rrjedhat
Ndermrrja sherbyese tregtare Medicus-Art Sh.P.K. Export-Import Prishtinë
Nderrmarrja private tregtare prodhuse export-import Erzeni Commerce
Ndërrmarrja Tregtare Private Biqik
Newco 17 Nëntori Commercia Land & Buildings LLC
Newco 25 Maji Supermarket In Suharekë/Suvareka L.L.C.
Newco Agimi Shopping Mall L.L.C.
Newco Agimi Supermarket -Block 2 L.L.C.
Newco Podrima Shops Rahovec L.L.C.
NPT,,Exim- Fruit"
NPT,,Fatoni-AU"
NPT,,Feridi-Impex"
NT,, Depo Max "
NT,, Mentori "
NT,,Goni"
NT,,Kenguri"
NT,,Reshati Impex "
NTN,,Agfa-Kom"
NTP ,, Alendi "
NTP ,, Meti "
NTP ,, Xhe- FL-Trejd "
NTP,, Condor.C."
NTP,, Dimeks "
NTP,, Euro - Drinks " Sh.p.k.
NTP,, Hysi "
NTP,, Intercoop "
NTP,, Jehona "
NTP,, Konkurenca "
NTP,, Snikers"
NTP,,Avi Com "
NTP,,Elira"
NTP,,Jupi Commerc"
NTP,,Shpati Com"
NTSh ,, Vigani "
NTSH,, Fine - Trade "
NTSh,, Lorik Com "
NTSH,,Limi"
NTSH,,Lucky Strike"
Omikron Sh.p.k.
P.P. " NINA "
P.P. " DUBROVKINJA - PRIŠTINA "
P.P. " Energy Two "
P.P. " Liprom "
P.P. " Medo Prom "
P.P. " Taša "
P.P. " Zlatibor "
P.P. "BALTAZAR"
P.P.,, Profit"
P.P.P. " Eppa "
P.P.T.U. ,,Klas"
P.P.U. Forbbel
P.T.P. ,, ZOKI KOMERC "
P.T.P. " MARIJA - COM "
P.T.P. " Nautilos "
P.T.P. " ZORA "
P.T.P.,,Trgovina Jevtia"
P.T.U. " Grana "
PP ,,Mabomiya"
PP,, Jugopromet "
PP,,Agromarket"
Preduzece za tgovinu i usluge
Privarno preduzeee Stefanos Leposavie
Privatno preduyeqe NIRVANA
Privatno Preduzeae "Fer"
Privatno Preduzeae ,,Videoton"
Privatno preduzece Alekc Jasanica
Privatno Preduzeçe Crvenka Soçanica
Privatno Preduzeee " Labud "
Privatno Preduzeee ,,Bulkovina"
Privatno preduzeee Boki Leposavie
Privatno preduzeee Zvonkom Leposavie
Privatno Preduzeqe " Mihia"
Privatno Trgovinsko Uslužno Proizvodno Preduzeae ,,Neša Komerc"
PTU,, Miljana "
S.T.R. " Dule "
S.T.R. "Topola"
Samostalna radnja EM Prizren
Samostalna trgovinska preduzeae Vlaja
Samostalna trgovinska preduzeae Zeka Stanisor
Samostalna trgovinska radnja ANJA Lesak
Samostalna trgovinska radnja ASTRA Lesak
Samostalna trgovinska radnja JOVANOVIA Priluzje
Samostalna trgovinska radnja MAJA
Samostalna Trgovinska Radnja MARIJA
Shoqata Tregtare " Ako - Impex " O.K.
STR " Iriz "
STR,,Sel-Commerc"
T.P. " Ruža Komerc "
Tdrgovinsko preduzece Zim
Trgovinska Radnja " R-Riom"
Trgovinsko Preduzece " EUROKOMERC "
Trgovinsko preduzeee Goran Koretiste
UMPRO - IMPEX SH.P.K.

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik