Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Lonex " Sh.p.k.
" LEGJENDA B.K. " SH.P.K.
" LEO " SH.P.K.
" ALFA GROUP " SH.P.K.
" AL-SI " Sh.p.k.
" BARAKA "SH.P.K.
" Bekimi Comercë " SH.P.K.
" Cosmos International " L.L.C.
" DITRIH" Sh.p.k.
" EDOAR - CO " SH.P.K.
" EM GROUP " SH.P.K.
" INTER PHARM " SH.P.K.
" King Security " SH.P.K.
" KOLABORA " L.L.C.
" LEGENDA FOODS " L.L.C.
" Mendi Trade " Sh.p.k.
" SVIRCA - AS " SH.P.K.
"ALFA - market " SH.P.K.
,, FANI SH.P.K.
Dyqani i pavarur tregtar PREVCALAC-commerce - Fshati Eperm - Malësi
N.P.T. " Broving S.A. "
N.T. " ABI "
N.T.P. " MARS "
P.P. " Uroš Comerc "
" ALBA ENERG " SH.P.K. - DEGA NË KOSOVË
" ALTIMA " d.o.o - PËRFAQËSIA NË KOSOVË
" AUSTRIEN COMPANY " SH.P.K.
" B.K.S. " SH.P.K.
" BER TRADE " SH.P.K.
" EK COMPANY " SH.P.K.
" GRANDKING " L.L.C.
" INVESTMENT ROYAL & TRADING CORPORATION GMBH " SH.P.K.
" KORABI SHOW - 2 " SH.P.K.
" QËNDRIMI - SH " SH.P.K.
" Sunimpex " SH.P.K.
" Vaibhav International - Kosova " SH.P.K.
" VERA - IMPEX " SH.P.K.
" Z.E.T. " L.L.C.
" 17 Nëntori Depo Ferizaj " SH.P.K.
" Agro Kor " Sh.p.k.
" Albini " Sh.p.k.
" ALMA KOS " SH.p.k.
" Aroma " Sh.p.k.
" Balkan Trade And Investment Group " L.L.C.
" Beta " Sh.p.k.
" BOSS-TRADE " SH.P.K.
" Bota Comerce " Sh.p.k.
" Burimi Company "
" Delta Company " Sh.p.k.
" Elkos " Sh.p.k.
" ENISI TRADE " SH.P.K.
" Europa Product " SH.P.K.
" Frutin Company " Sh.p.k.
" GERTI OIL " SH.P.K.
" Graniti Group " Sh.p.k.
" GREEN MASTER - KS " SH.P.K.
" Gruri & Mielli " Sh.p.k.
" Iba Company " Sh.p.k.
" J.N.C. " L.L.C.
" KONKRET GROUP " SH.P.K.
" Kosport " Sh.p.k.
" Kuvilab " Sh.p.k.
" LIRIMI " Sh.p.k
" Lumi " SH.A.
" M & N ITAL ICE " SH.P.K.
" Mekuli" SH.P.K.
" Monika " Sh.p.k.
" NUPROM " D.O.O.
" Nutrikos " Sh.p.k.
" Paçarizi " Sh.p.k.
" PARADISO KOSOVA " SH.P.K.
" Prapashtica " Sh.p.k.
" Timi " Sh.p.k.
" Tradita"Sh.p.k.
" Union " Sh.p.k.
" Vllezërit Margataj " Sh.P.K.
"Arbenita Sh.p.k.
"Norwegian PX Kosovë" Sh.p.k.
"Rozey LTD " SH.P.K.
,, Afri - Impex " SH.p.k.
,, Pro Cent " sh.p.k.
,,Butrinti" Sh.p.k.
,,CREATIVE MEDIA" SH.P.K.
,,Delikates" d.o.o.
,,Drini"sh.p.k.
,,DRITA - .R-4" Sh.p.k.
,,Elka Internacional" Sh.p.k.
,,GRAINSTORE" SH.A.
,,Group Germania GmbH" SH.P.K.
,,Sharri" Sh.p.k.
,,Shqiponja" Sh.p.k.
,,Wega " Sh.p.k.
,,West Trade" SH.P.K.
Auto Taxi - Hasim Ahmeti
Bali Capital Sh.p.k.
Bestin Group SH.P.K.
Bistro Bar -L.L.C.
Company ,,Gazi Trade"
D.P.,,Te Boni"
D.P.H. " IG BAR "
D.P.T. " EUROPA "
D.P.T. " Deçani HB "
D.P.T. " Dy Vllëzrit "
D.P.T. " Festina"
D.P.T. " Fortesa -Gresa"
D.P.T. " Gurrat e Bardha "
D.P.T. " Kiwi I"
D.P.T. " Loni "
D.P.T. " M.B. "
D.P.T. " Moccha"
D.P.T. "Freskimi"
D.P.T. "TONI MARKET"
D.P.T. ,,Pesë Vëllezërit"
D.P.T. Supermarket " Sharbani "
D.P.T." Ibra Prom"
D.P.T."Aroma Impex"
D.P.T."BERISHA"
D.P.T.,, Bingo -Commerc "
D.P.T.,,Fidani"
D.P.T.,,Jeta e Re"
D.P.T.,,Neza"
Direct import ndermarrja prodhuese tregtare dhe sherbyese
DPT,, Doni "
DPT,,Dugagjini"
DPT,,Flamuri"
DRILONI NDERMARRJA PRODHUESE TREGTARE SHERBYESE EXPORT -- IMPORT
Drushtvena samostalna trgovinska - prometna organizacija na veliko i malo VISOKO - KOMERC PRISH
Dyqani i pavarur tregtar me pakicë MOLLA Bokshiq
Dyqani i Pavarur Tregtarë SALIHU
EKO HOLLDING PRISHTINË
Gashi i gurit
K.P.SH.T. " Ballkania - MM " Sh.p.k.
K.T.SH. " Ballkania " Sh.p.k.
Korporata Prodhuese Tregtare "Adria Com " Sh.p.k.
Korporata Prodhuese Tregtare dhe Shërbyese ,,Lira" Sh.p.k.
LLESHI COM
Lokacioni Nr. 27 Murhif Hashani
Lokacioni Nr. 28 Mirsad Hashani
N T" Legjenda"
N.H.P. " Sport Cafe Lenti "
N.N.P. " Iliria - Comerce "
N.P. " DIDI "
N.P. " Aurora "
N.P. " Fitimi Commerce "
N.P. " SKF-FAG & NELA " Sh.p.k.
N.P. ERSA
N.P.,, Qazimi"
N.P.H.,,Hotel Tirana"
N.P.P. " Minerali Commerce "
N.P.SH. " Rashani "
N.P.SH.T. " Eurovita " Sh.p.k.
N.P.T"Aurora"
N.P.T. " BESI "
N.P.T. " BE-AL-COM "
N.P.T. " Afri Trade "
N.P.T. " Agro - Albi "
N.P.T. " Albina Comerc "
N.P.T. " Arjeta "
N.P.T. " BIOLINE Q-10 "
N.P.T. " Dejzi "
N.P.T. " Doni Comerc "
N.P.T. " Drita - A "
N.P.T. " Dukagjini "
N.P.T. " Euro - Com "
N.P.T. " Euro Shpar "
N.P.T. " Fatosi - Com "
N.P.T. " Fidi Commerce"
N.P.T. " Gjelbrimi "
N.P.T. " Graniti "
N.P.T. " Jonita & Co "
N.P.T. " Lindi - Com "
N.P.T. " Maga "
N.P.T. " Menko - Comerc "
N.P.T. " Nori "
N.P.T. " Pantina Commerc "
N.P.T. " Prespa "
N.P.T. " Rentabil "
N.P.T. " Rilona "
N.P.T. " Rraci "
N.P.T. " Sokoli Commerce "
N.P.T. " TR - TRADE "
N.P.T. " Unikos "
N.P.T. " Xhemi "
N.P.T. " Xoni "
N.P.T. "Ara"
N.P.T. "Brruti I"
N.P.T. "Dem Impex"
N.P.T. "Domaneku"
N.P.T. "Donika"
N.P.T. "Egzoni-N"
N.P.T. "Euro - Trade"
N.P.T. "FAVOR plus "
N.P.T. "Genti- F.B"
N.P.T. "Meti- As"
N.P.T. "Pam"
N.P.T. "Rakita"
N.P.T. "Vali- Commerce"
N.P.T. ,,Stratus"
N.P.T. Minimarket " Gjini "
N.P.T." Blerta "
N.P.T." Product Farm "
N.P.T."Laura
N.P.T."Pashtriku"
N.P.T."SARA"
N.P.T."Sevgi "
N.P.T."Vëllezrit ABA"
N.P.T.,,AG"
N.P.T.,,Aias-Com"
N.P.T.,,Arsa"
N.P.T.,,Beki Commerce"
N.P.T.,,Dem - Impex"
N.P.T.,,Eni"
N.P.T.,,Fled"
N.P.T.,,Mirjeta"
N.P.T.,,New (Europa)"
N.P.T.SH. " Albani "
N.P.T.SH. " Reforma "
N.P.T.SH. "Megi "
N.P.T.Sh.,, Dri - Val"
N.P.T.T.H.,,Blini"
N.P.T.T.P.SH. " Reqica
N.SH. " SARA COM "
N.SH. ,, Burim - R
N.SH.P. " Britling "
N.T. " BEKOM "
N.T. " KASTRATI "
N.T. " LUKIC MARKET "
N.T. " NDERIMI "
N.T. " ROSI COM "
N.T. " BUJA - E "
N.T. " Alia - Comerc "
N.T. " Dreshp"
N.t. " Edi - Marketing "
N.T. " Gulderen "
N.T. " KIMI - COM "
N.T. " Labinoti "
N.T. " LEA "
N.T. " MD International Itd "
N.T. " Niti Comerc"
N.T. " PRIMARKET "
N.T. " Pro Biznis "
N.T. " Roma Termini "
N.T. " Tema "
N.T. " Vllazërit - Hadri "
N.T. "BERTON-TRADE"
N.T. "F& H"
N.T. "Lindi"
N.T. "Royal Internacional"
N.T. ,, Euro - Trade "
N.T. ,,Feta Com"
N.T. P. " As Ardita "
N.T. P. " Emiri "
N.T." Butik Badem "
N.T." Kristal "
N.T." Kuklibeg Comerce "
N.T." Titi Commerc "
N.T." Turbo "
N.T.,, Cecelia Com"
N.T.,, Dea "
N.T.,, Dona"
N.T.,,Abb-Impex"
N.T.,,D & E"
N.T.,,Dafina-ASD"
N.T.,,Efekos"
N.T.,,Extra Company"
N.T.,,Kroni"
N.T.,,Vali- Impex" Sh.p.k.
N.T.Dardani"
N.T.H. " 4 ANGELS "
N.T.H."Jeta-o"
N.T.N. " Sopi - 2000 "
N.T.P " VLERAA "
N.T.P. " Aira"
N.T.P. " FISI "
N.T.P. ,, BROKERS DISTRIBUTION "
N.T.P. LUSHI - COM
N.T.P. " ABI COMMERCE "
N.T.P. " ACN "
N.T.P. " ANESA "
N.T.P. " BINA - COMM PR "
N.T.P. " Burimi "
N.T.P. " DUSHKAJA "
N.T.P. " MILI "
N.T.P. " NERAIMPEX "
N.T.P. " PËRPARIMI "
N.T.P. " Sela Trade "
N.T.P. " Shkelqimi "
N.T.P. " BOSS "
N.T.P. " BS - DADINI "
N.T.P. " EGES "
N.T.P. " Elsa "
N.T.P. " Favor "
N.T.P. " LAURA "
N.T.P. " Sinalco Gjilan "
N.T.P. " TINA - COM "
N.T.P. " Tina - Trade "
N.T.P. Real"
N.T.P. " AGRONI - AG "
N.T.P. " HASI TC "
N.T.P. " SHPETA -2 - MA "
N.T.P. " A & L "
N.T.P. " Aaron "
N.T.P. " Alban - Tours F.G. "
N.T.P. " Albina "
N.T.P. " Albioni - TH "
N.T.P. " Albrin "
N.T.P. " Alfa Kosova "
N.T.P. " Alpe - Impex "
N.T.P. " Anisa "
N.T.P. " Argjenda Euro Com "
N.T.P. " Ari
N.T.P. " Armini "
N.T.P. " B & K -Com "
N.T.P. " B & M trade "
N.T.P. " BABY FOOD "
N.T.P. " Batoni - Xh "
N.T.P. " Be & Sa Trade "
N.T.P. " Behari "
N.T.P. " Besimi 92 "
N.T.P. " Besniku "
N.T.P. " Biznis Gnjilane "
N.T.P. " Brati "
N.T.P. " Buli "
N.T.P. " Butrint .K "
N.T.P. " C.E.F."
N.T.P. " Camel - S "
N.T.P. " Distribution " Sh.p.k.
N.T.P. " Doni "
N.T.P. " Eliza "
N.T.P. " Elo "
N.T.P. " Eni & N.M.S "
N.T.P. " ETC " Sh.p.k.
N.T.P. " EURO LONA V-G "
N.T.P. " Euro - Market "
N.T.P. " Fadi-Com "
N.T.P. " Feliks "
N.T.P. " FITUSI - 1 "
N.T.P. " FLAKREMA "
N.T.P. " Flakrimi "
N.T.P. " Genar "
N.T.P. " Genti "
N.T.P. " Gjenda Oaza "
N.T.P. " Gold Pack"
N.T.P. " Goni Comerce "
N.T.P. " Holivud "
N.T.P. " I.B. - Trade "
N.T.P. " Isufi "
N.T.P. " Jeta e Re "
N.T.P. " Jonida "
N.T.P. " KENZA - H "
N.T.P. " Klysyra 97 "
N.T.P. " KOSOVA PRODUCTS "
N.T.P. " Labi "
N.T.P. " LEDI-TRADE "
N.T.P. " Leo "
N.T.P. " Liri Impeks "
N.T.P. " Lisi "
N.T.P. " Luli - S"
N.T.P. " M & D FORMIDABEL "
N.T.P. " Maxi - Com "
N.T.P. " Medo - Flor "
N.T.P. " Mega Market "
N.T.P. " MELIK - TRADE "
N.T.P. " Mjalta "
N.T.P. " Nalle - Commerc"
N.T.P. " NATYRA COM "
N.T.P. " Nushi "
N.T.P. " Olimpia Comerc "
N.T.P. " Piramida Com "
N.T.P. " Play - Ball "
N.T.P. " Policom "
N.T.P. " Pro-Foods-Kosova"
N.T.P. " Protect "
N.T.P. " QENDRA KOMERCIALE "
N.T.P. " Rikthesa "
N.T.P. " Roni - Com "
N.T.P. " Roni Commerce "
N.T.P. " SEN "
N.T.P. " Shari "
N.T.P. " Star-X "
N.T.P. " Statovci Commerce "
N.T.P. " Te Liqeni"
N.T.P. " Toni Com "
N.T.P. " Tradita"
N.T.P. " Valoni"
N.T.P. " VETA-COMMERC "
N.T.P. " Vllazrit Sopaj "
N.T.P. " Vllezërit Cakolli "
N.T.P. " Wells Com "
N.T.P. "Albioni"
N.T.P. "Alrat"
N.T.P. "Arbëria"
N.T.P. "BERTON-TRADE"
N.T.P. "Besa comm"
N.T.P. "Dreni"
N.T.P. "Dy Vllëzrit"
N.T.P. "Eloni"
N.T.P. "Euro - Nikeli"
N.T.P. "Euro -Dem Shop"
N.T.P. "Festimi Commerc "
N.T.P. "FITIMI PETROL"
N.T.P. "Flori -Com"
N.T.P. "Genta-F"
N.T.P. "Gjenda"
N.T.P. "Hana Commerce"
N.T.P. "KUSHTRIMI - H"
N.T.P. "Oti-67"
N.T.P. "Rafsa"
N.T.P. "Sharm"
N.T.P. "Te Roberti"
N.T.P. "XH & Comerc"
N.T.P. ,,Ita-Com"
N.T.P. ,,Triumfi"
N.T.P. BATONI
N.T.P. Gaf"
N.T.P. Michael"
N.T.P." Fati -Trejd "
N.T.P." Kosova -Caspian" Internacional Company Sh.p.k.
N.T.P." LEA.COM "
N.T.P."AGONI"
N.T.P."AGRO- IMPEX"
N.T.P."Albani-Comerc AR"
N.T.P."GALAKTIKA"
N.T.P."Garniti V.G"
N.T.P."Inter-Artex"
N.T.P."Kena"
N.T.P."Kosova 2005"
N.T.P."NOLI-M"
N.T.P.,, Donniku"
N.T.P.,, Graniti Com"
N.T.P.,, Mendi"
N.T.P.,,Arbëri"
N.T.P.,,Ardi"
N.T.P.,,Brother s trade"
N.T.P.,,Buzhala"
N.T.P.,,Delfin"
N.T.P.,,Deniz Trade"
N.T.P.,,Edonisi & E"
N.T.P.,,Fidani"
N.T.P.,,Infiniti"
N.T.P.,,Koha"
N.T.P.,,Kosovarja"
N.T.P.,,Kulina Com"
N.T.P.,,Lenti"
N.T.P.,,Luli"
N.T.P.,,Metro"
N.T.P.,,Monda"
N.T.P.,,Naimi"
N.T.P.,,Noli"
N.T.P.,,Pashtriku"
N.T.P.,,Përparimi Com"
N.T.P.,,Rreze Comerc"
N.T.P.,,Sara"
N.T.P.,,Shpejtimi"
N.T.P.,,Son -Si"
N.T.P.,,Univers"
N.T.P.P. " Lenti Commerce "
N.T.P.P. " Lind Impex "
N.T.P.SH. " Mega "
N.T.P.Sh.,,Eximmer"
N.T.Sh,,Euro-Supply Kosova"
N.T.SH. " UNIVERZAL "
N.T.SH. " ARDSEL "
N.T.SH. " CHERKANI TRADING CO "
N.T.SH. " DRITONI "
N.T.SH. " Leonardi "
N.T.SH. " S & F "
N.T.SH. " KAN - Shped "
N.T.SH. " TAULANTI "
N.T.SH. " MALËSORI "
N.T.SH. " Qata "
N.T.SH. " Albi - Com "
N.T.Sh. " Arberi "
N.T.Sh. " Atllas"
N.T.SH. " Eximcom "
N.T.Sh. " Fatosi "
N.T.SH. " FERIZ- H "
N.T.SH. " Ilirija Impex "
N.T.SH. " IM & EX "
N.T.SH. " Koha - Impex "
N.T.SH. " Las - Vegas "
N.T.SH. " Limi"
N.T.SH. " Loni Com "
N.T.SH. " Lumi Komerc "
N.T.SH. " Market - Impex - R "
N.T.SH. " MINIMARKET XONI "
N.T.SH. " Nikomedia "
N.T.SH. " Pricom "
N.T.SH. " Promedpharm "
N.T.SH. " Proton "
N.T.Sh. " Seef "
N.T.SH. " Skay "
N.T.SH. " Timi Trade "
N.T.SH. " Toni -Commerc "
N.T.SH. " Tradita Tregëtare "
N.T.SH. " XHEVAT- H "
N.T.SH. "Aldi -Comm"
N.T.SH. "Arlinda Comerc"
N.T.SH. "BRUNO"
N.T.SH. "Eni"
N.T.SH. ,, AHMET - B "
N.T.SH. ,, ARTON - L "
N.T.SH." Am Commerce"
N.T.SH." EMIN-A "
N.T.SH." SELAMI- M"
N.T.SH."Lab-Com"
N.T.Sh.,,Alba Holdings"
N.T.Sh.,,Dona - Market"
N.T.Sh.,,Egli"
N.T.SH.,,Gja - Beti"
N.T.Sh.,,Maison Blanche"
N.T.SH.,,Mekolli Group"
N.T.SH.,,Universal - Intertrade"
N.T.SH.P. " Gentrimi - S "
N.T.Sh.P.,,Begatim Commerce"
Nde4marrja tregtare dhe prodhuese GONI COMPANI
Ndëermarrja regtare sherbyese private Faravd
NDERMAARRJA TREGTARE EXPORT-IMPORT FATLUMI COMMERC
Ndermarja Private EuroForce
Ndërmarja tregtare Dona
Ndërmarja tregtare private Ize Company
Ndërmarja Tregtare Sherbyese Export Import
Ndermarje prodhuese tregtare dhe sherb.Electron Intertrade
Ndërmarrja e pamvarur tredgtarë export-import Gjata
Ndërmarrja për tregti dhe sherbime export import Trim-progres
Ndërmarrja për tregti të jashtme dhe të brendshme me shumicë ILIRIA COMMERCE Prishtinë
Ndermarrja per tregti,prodhim,ndertim,qarkullim dhe sherbim ARBERI & DONI EXIM Prishtine
Ndermarrja priv.treg.me shumicë dhe pakicë Adelina Export-Import
Ndërmarrja private per prodhim tregti dhe sherbime e exp.imp. Bereqeti Mitrovicë
Ndërmarrja private prodhuese treg.Petriti
Ndërmarrja private prodhuese tregtare HID-COMERC
Ndërmarrja private prodhuse tregtare shërbyese REZISTENCA export-import
Ndermarrja private transportuese sherbyese NPTTSH Tiki Com Podujevë
Ndërmarrja private tregtare eks.-imp. METI-COMMERCE
Ndërmarrja private tregtare export-import Adriatiku -Commerce
Ndërmarrja private tregtare me shumicë dhe pakicë JAKAGJ
Ndërmarrja Private Tregtare Ndërtimore " Granit Commerce "
Ndërmarrja private tregtare prodhuese shërbyese NITA COMMERCË EXP. IMP.
Ndermarrja prodhuese tregtare e sherbyese export import Bekimi Prishtinë
Ndërmarrja prodhuese tregtare HAZER COMMERC
Ndërmarrja prodhuese tregtare me shumicë dhe pakicë export-import Ballkania
Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese M-KOS - Company exp.imp.
Ndermarrja prodhuese tregtare trensportuese dhe sherbyese Hapa Rahovec
Ndërmarrja ProdhueseTregtare Shërbyese "MGM"
Ndërmarrja prodhuse ,tregtare, shërbyse exp-imp TRADE
Ndermarrja prodhuse tregtare sherbyese,, Jafa - Commerce"
Ndërmarrja regëtare Private Euro 2000
Ndermarrja sherbyese tregtare hoteliere EDI -TOURS
Ndërmarrja tddregtare me shumicë e pakicë exp.imp. DUKAGJINI
Ndermarrja Tregëtare "Ibishi Commerce "
Ndërmarrja tregëtare private Deti exp.imp.
Ndërmarrja tregëtare private Export Import Emi Commercë
Ndërmarrja tregëtare private Export-Import ALBI AROMA
Ndermarrja tregëtare private KONSUM-F.G.
Ndermarrja tregëtare private MEBEL-COM
Ndermarrja tregëtare private sherbyese EXPORT-IMPORT DOBROSHI Prishtinë
Ndërmarrja Tregëtare Yayla
Ndermarrja tregtare
Ndërmarrja Tregtare " Fatlumi Comerc"
Ndërmarrja Tregtare " Tena Comerc "
Ndërmarrja Tregtare ,,Blue"
Ndërmarrja tregtare Alia comerc Klinë
Ndërmarrja tregtare Arberita
Ndërmarrja tregtare Donat export-import
Ndërmarrja tregtare exp.imp. International
Ndërmarrja tregtare export - import LIRIDONA - COMERC
Ndërmarrja tregtare Export-Import Seza-Trade
Ndërmarrja tregtare Gentiti Rogoqicë-Kamenicë
Ndërmarrja tregtare hoteliere Anicom international export-import
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë
Ndermarrja tregtare me shumicë e pakicë ERA
Ndërmarrja tregtare me shumicë e pakicë Export-Import SH.T.R.A.D.E AFRIM ISUFI
Ndërmarrja tregtare private
Ndërmarrja Tregtare Private " Egzonita"
Ndërmarrja Tregtare Private " Learti Impex "
Ndërmarrja Tregtare Private " Liberta "
Ndërmarrja Tregtare Private "Diki Impex"
Ndërmarrja tregtare private "Esarom-Kosova"
Ndërmarrja Tregtare Private "Korabi"
Ndërmarrja Tregtare Private "TORI-TRADE"
Ndermarrja Tregtare Private ,, DIBRANI COMMERC"
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Dushkaja"
Ndermarrja tregtare private Arbjesa Rufci i Vjeter
Ndermarrja Tregtare Private Axxon - Trading export - import
Ndërmarrja tregtare private BETI COM
Ndermarrja Tregtare Private DARDANI EXPORT - IMPORT
Ndërmarrja tregtare private exp-imp SUPER TREJD
Ndermarrja tregtare private export - import Ana Compani
Ndërmarrja tregtare private export-import adriatiku 2001
Ndërmarrja Tregtare Private Export-Import SABAJA
Ndërmarrja tregtare private fresk com f.Bibaj-Ferizaj
Ndermarrja Tregtare Private Kena
Ndërmarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë DINDA
Ndërmarrja Tregtare Private Me Shumicë dhe Pakicë Valdrini -Z
Ndërmarrja tregtare private me shumicë e pakicë Noti Comm
Ndërmarrja tregtare private me shumicë e pakicë RENGJENDA Export-Import
Ndermarrja tregtare private me shumivë dhe pakic MIGJENI
Ndërmarrja tregtare private SAF COMPANY
Ndërmarrja tregtare private SHAIPI KOMERC
Ndërmarrja Tregtare Private" Vëllëzërit Hoti"
Ndërmarrja tregtare prodhese shërbyese VLERA
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese "Besiana "
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese Private Rexha Commerce Bibaj Ferizaj
Ndermarrja tregtare prodhuese sherbyese HEL- KOS
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese Interesi
Ndërmarrja tregtare prodhuese transportuese exportimport Occident
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " ALBULENA - IMPEX "
Ndërmarrja tregtare shërbyese Agimi Company
Ndërmarrja tregtare shërbyese SELCA COMMERCE
Ndermarrja tregtare V V Export - import
Ndermarrja tregtrare transportuese e hoteliere me shumicë e pakicë e export import IMBI LIQE
Ndërmarrje prodhuese tregëtare shërbyese BIOKOS KOMPANY EXP - IMP
Ndërmarrje tdregtare prodhuese
Ndërmarrje tregëtare dhe shërbyese me shujicë dhe pakicë exp-imp. Çukurova KS
Ndërmarrje tregëtare me shumicë e pakicë MËRGIMI -COMERC-I Komoran
Ndërmarrje tregtare me shumic dhe pakicë WOLF
Ndërmarrje tregtare ndërtimore dhe prodhuese COLI
Ndërmarrje Tregtare Private " Albatriti "
Ndërmarrje Tregtare Private "Era Commerc"
Ndërmarrje tregtare private Vip Company
Ndërmarrje tregtare privte Alberti
Ndërmarrje tregtare prodhuese Beskan
Ndërmarrje Tregtare Sherbyese me Pakicë Export Import Beli Company
Ndërrmarja tregtare private me shumic dhe pakic MACO - CO EXP Imp
Nderrmarrje Tregtare Private Vellezerit Qerimi Gebruder Export - Import me shumicë e pakicë
Nes-Co Internacional
Nndërmarrja tregtare private Kalaja
NPT ,, Ardi - Plus "
NSHT,,Rinori 2003"
NT Nori
NT,, Palmira "
NT,,Euro Aktron"
NT,,Pashtriku"
NTP ,, Almira "
NTP ,, Bemega "
NTP ,, Blini "
NTP ,, Fatosi Commerce "
NTP ,, Gëzimi "
NTP,, Afrimi Com "
NTP,, Albakos "
NTP,, Amir "
NTP,, Fati "
NTP,, Gzimi - Commerce "
NTP,, Intercoop "
NTP,,Deda-Commerc"
NTP,,Dolvis Trade"
NTP,,Eurodoni"
NTP,,Florimi "
NTP,,Goldi "
NTP,,Megzoni"
NTP,,Shkembimi"
NTP,,Shpati Com"
NTP,,Toni Impex "
NTPSH,,Armendi"
NTSH ,, Smith & Co "
NTSH,, Berati "
NTSH,, Edi --Comerc "
NTSH,, Laura Impex "
NTSH,,Miranaj Com"
O.D. " Zemeks "
P.P. CANA
P.P. MISTERIZER
P.P. Sasa
P.P. " M & N "
P.P. " SPEKTAR "
P.P. " ?us -Komerc"
P.P. " AB Dobrotin "
P.P. " Balkan Kom "
P.P. " Banjski Brijeg"
P.P. " Bobi-S"
P.P. " BoNiK "
P.P. " Bono-Sistems "
P.P. " Dekom "
P.P. " DUBROVKINJA - PRIŠTINA "
P.P. " Ekskluziv"
P.P. " Inter-Max "
P.P. " LN - KOM "
P.P. " Petar I "
P.P. " Promeks"
P.P. " S. L Komerc "
P.P. " Šar Planina "
P.P. " Sever "
P.P. " Tronik "
P.P. " Žito "
P.P. " Zona Best "
P.P. "Agesan"
P.P. "Ana"
P.P. "Daeo"
P.P. "Eetiri Brata"
P.P. "Grin-Gas"
P.P. "Ibar-Komerc"
P.P. "Jasen
P.P. "Most"
P.P. ,, EURO
P.P. Olympic
P.P." G-5 Produkt"
P.P."PRO-SPERNO "
P.P.,,Mig"
P.P.,,Palemiks"
P.P.U. " Duga "
P.T.P. " D.R."
P.T.P. " Euro Komerc "
P.T.P. " Kumce "
P.T.P. " Progres "
P.T.P. "Jovan"
P.T.P." C Market "
P.T.U. "Nikolia "
P.T.U.P.,, Proizvod -Promet"
PP ,, Baki "
PP ,, Mar - Prom "
PP ,, Pro - Prom "
PP,,Tron"
preduzece za proizvodnju trgovinu i usluge Berim Zubin Potok
Preduzeqe za proizvodnju promet i usluge Neoprom O.D. Zharevo
Privatano trgovinsko preduzece Madona
Privatno Preduzeae " Roki"
Privatno Preduzeae Trgo-Trade
Privatno preduzece Mak
Privatno Preduzeee,,Bade"
S.T.R. " Bili "
S.T.R. " Feniks"
S.T.R. "Duga"
S.T.R." Jezero"
Samostalna trgovinska radnja Centroproizvod
Sh.P.T. " Fitjona "
Shoqata tregtare me shumicë M.T.C. INTERNACONAL exp.imp
Shoqëri njëpersonale për prodhim qarkullim mallrash dhe kryerjen e shërbimeve FATI COMPANY
Shoqëri njëpersonalepër prodhim qarkullim mallrash dhe kryrjen e shërbimeve SHKURTA
SHTP,,Kushtrimi"
T.P. " Dispan "
T.P. " Miki "
T.P. "Miteks"
T.U.P.,, Gile Komerc"
Trgovinsko preduzece Novi Dizajn
Trgovinsko Privatno Preduzeçe D & M Patesh Gnjilane
Trgovinsko Privatno Preduzeçe Milkos G.Kusce
Veprimtaria e pavaur tregtarë Lokacioni 83 Fadil Ademi
Z.Z. Saša

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik