Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

HAUDI Sh.p.k.
" FRANCK KOSOVA " SH.P.K.
" Luki " Sh.p.k.
" M - COMPANY DISTRIBUTION " SH. P.K.
N.T. " Hajraj Comerc "
N.T.P. " AKF "
" COFFEE CLUB PRISHTINA " SH.P.K.
" ILKOMET " SH.P.K.
" ALDA " SH.P.K.
" AMSH Group " Sh.p.k.
" Arabica " SH.P.K.
" Armala Cafe " SH.P.K.
" Bar 2000 " SH.P.K.
" Bruno "Sh.p.k.
" CROWN " SH.P.K.
" Elida - Plus Z "
" Emona " Sh.p.k.
" Empire " SH.P.K.
" Enisi "Sh.p.k.
" Galicia " L.L.C.
" Heritage" SH.P.K.
" Illyrians " SH.P.K.
" Oniks " Sh.p.k.
" PASSION ANTICA " SH.P.K.
" VIP CAFFE " SH.P.K.
"Jona -FN " SH.P.K.
"Kosova Company" Sh.p.k.
,,Promax LTD" Sh.p.k.
,,Suksesi" Sh.p.k.
Auto Taxi Selmon Mustafaj
D.P.T. " Jolla "
D.P.T. " Rio Minas "
D.P.T. " Shqiponja "
D.P.T."Migros"
D.P.T.,, Rroni "
D.T. "Albi"
D.T.SH. Shkambi
DARDANIJA
DPT,, Mocca "
DPT,, Ylli - U "
Društvo sa ograniekom odgovornošeu POBEDA
Dyqani i Pavarur Barnatore "D.F.S."
Lori - Co - Sh.p.k.
N P T " H K N "
N.P. " Kosova GR "
N.P. " Edoar "
N.P.P. " Imex "
N.P.Sh. " En & Anila "
N.P.T. " MOKAMBO GR "
N.P.T. " Arijeta "
N.P.T. " CO - IN "
N.P.T. " Dero "
N.P.T. " Don Espresso "
N.P.T. " Jegeni
N.P.T. " Quality "
N.P.T. " Shkelzeni "
N.P.T. " Skandy Gr "
N.P.T. "HOTI"
N.P.T. "RR & RR"
N.P.T."KROI COMMERC"
N.P.T.,,Hadrina"
N.P.T.,,N & Alberti"
N.T. " Ardi "
N.T. " Euro - Product "
N.T. " Qera "
N.T. " Bangladesh "
N.T. " ELSA BRAND "
N.T. " Eronita "
N.T. " Euro Rings"
N.T. " Linda "
N.T. " Roma Termini "
N.T. " Vitamin "
N.T. "Premix"
N.T. "Sri Lanka"
N.T." B-Lux"
N.T.,,Begi-BH"
N.T.P. " NISI CAFFE "
N.T.P. " BENI IMPEX "
N.T.P. " EGZONI COMERC "
N.T.P. " ILDA "
N.T.P. " NART COM "
N.T.P. " ODESA "
N.T.P. " SHALA "
N.T.P. " Venus Caffe "
N.T.P. " VULLNETI "
N.T.P. " Ballkan Trade "
N.T.P. " Tekos "
N.T.P. " ABC Swiss Product Ag "
N.T.P. " ARD - COM "
N.T.P. " Arena Com "
N.T.P. " ARMALA CAFFE"
N.T.P. " Dardanija "
N.T.P. " De La Brasile "
N.T.P. " Dioni "
N.T.P. " ERA & BLINA "
N.T.P. " FF - BV.BA "
N.T.P. " INTER TRADE "
N.T.P. " Kuka "
N.T.P. " MIX PX "
N.T.P. " Nazi "
N.T.P. " Rea"
N.T.P. " Thesar "
N.T.P. " Toni "
N.T.P. " Venera "
N.T.P. " Viola `S "
N.T.P. "DVG-S"
N.T.P. "Paskalin " Sh.p.k.
N.T.P." Zija"
N.T.P."Ilirida"
N.T.P.,,,Lona"
N.T.P.,,Alta Kualita"
N.T.P.,,Amor Trade"
N.T.P.,,Bar Cafe 2000"
N.T.P.,,Burimi"
N.T.P.,,Fama Trade"
N.T.P.,,Sam & Bruno"
N.T.SH. Rrok- LL
N.T.SH. " Bina "
N.T.SH. " Biomed "
N.T.SH. " Dona & Doni "
N.T.Sh. " Eka "
N.T.SH. " Mollëkuqja "
N.T.SH. " Procaffe "
N.T.SH. " Real "
N.T.SH. "Apolonia-L"
N.T.SH. "Eja & Mike"
N.T.SH. "Euro -Goni"
N.T.SH. "O3"
N.T.SH. EKSPRESIA KAFE ,, FRESKIMI "
N.T.Sh.,,Butrinti"
N.T.T. " Arbëresha "
Ndërmarraj tregtare prodhuese SHPATI
Ndermarrja private prodhuese tregëtare Lucaffe export - import Prishtinë
Ndermarrja private tregëtare Mega Trade Export Import Prishtinë
Ndërmarrja tregëtare shërbyese transportuese hoteljere turistike dhe ndërmjetësuese ELI-PRISHTINË
Ndërmarrja Tregtare Bajrami
Ndërmarrja tregtare Helvetia
Ndërmarrja Tregtare Hoteliere " Eki"
Ndërmarrja Tregtare Private " Beni"
Ndermarrja Tregtare Private "UNCLE SAM "
Ndermarrja tregtare private CALABRIA
Ndërmarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë Exp.-Imp. KQIKU
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese " Leonida ,,
Ndërmarrja tregtare prodhuese sherbyese REAL COMPANY Export-Import
Ndërmarrja Tregtare Prodhuse " Leonida-Drincs "
Ndërmarrje tregëtare private më shumicë dhe pakicë Doni Nekovc
Ndermarrje tregtare prodhuese sherbyese Toni
Ndërmarrje tregtare shërb.me shumice e pakicë EX-IMP Exim-Impex
NPT,,Noble Coffee"
NT,, C & D - Brothers "
NTP ,, Alpet "
NTP,, Edi - C "
NTP,, Ylli "
NTP,,As "
NTSH,,Labinoti"
PP ,, Trle "
Privatno preduzeae STEFAN
S.T.R. "MG"
Samostalna zanatska trgovinska uslužna radnja
SlimLine - Club " SH.P.K.

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik