Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

AIAS Sh.p.k.
" Alkom " Sh.p.k.
" Prima Tobacco Kos " L.L.C.
N.P. " DONER KOSOVA "
" BRAND DIPLOMATS " L.L.C.
" IGLA " SH.P.K.
" KOSOVA 2008 " SH.P.K.
" LLAPI COMPANY " SH.P.K.
" Toni " Sh.p.k.
" BRENDI-D " Sh.P.K.
" Gjakova Tobako" Sh.p.k.
" IMPERIAL TOBACCO TKS " AD - DEGA KOSOVË
" Kuinda " SH.P.K.
" Marketing & Distribution " SH.P.K.
" Memfisi " Sh.p.k.
" Saga " Sh.p.k.
" Suma " Sh.p.k.
" Tobacco Holding Group " Sh.p.k.
" York " SH.P.K.
"Eurokos Tabak "SH.p.k.
"GOLDEN BRIDGE" Sh.p.k.
"Gucija" SH.P.K.
"Mab" Sh.p.k.
"Rita Tobacco" Sh.p.k."
"Ronsoni" Sh.p.k.
"Victory " SH.P.K.
, ,Albatronics "Sh.p.k.
,,Alb - Tabaco" Sh.p.k.
,,Gama Trade"
,,Mifa" Sh.p.k.
B.N.I. Comerc SH.P.K.
D.P.T. " Euro-Gold"
D.P.T. Kiosku " Tafa "
D.P.T." Jashki-R "
D.P.T.,,VD"
D.P.T.,,Yumbo"
D.T. " TARA - LESA "
DPT,, Lenga "
E " AMERICAN TOBACCO " Sh.p.k.
Hollron Sh.p.k.
N.P " Stad "
N.P. "3 Tabaco"
N.P.Sh.,,Arsenali"
N.P.T "Kamell"
N.P.T. " B & B "
N.P.T. " Arta Tobacco "
N.P.T. " Auro - Trade "
N.P.T. " Damex "
N.P.T. " Egzoni -Com "
N.P.T. " Euro - Transport "
N.P.T. " Fati "
N.P.T. " First Tobako "
N.P.T. " Iliria "
N.P.T. ,,KOSOVA TOBACCO"SH.P.K.
N.P.T. Riva " SPaeschel -exin"
N.P.T.,,Alba-Trade"
N.P.T.,,Memphis"
N.T. " KTDC Kosova Tobacco Distributing "
N.T. " Erblini "
N.T. " MIRASHI " SH.P.K.
N.T. " Palomita Holding
N.T. " SH & F - Com "
N.T. "Altini"
N.T. EURO TRADE Prishtinë
N.T." BLERO TOBAK "
N.T." LUANI TOBACCO "
N.T."XHELILI"
N.T.E.I."AGRO COMMERCE"
N.T.P. " DRENI "
N.T.P. " Albini Com "
N.T.P. " DONI-TOBACCO "
N.T.P. ,, Besimi Comerc "
N.T.P. " ANGLIA INTER KOSOVA "
N.T.P. " A & A "
N.T.P. " Aura"
N.T.P. " Çela "
N.T.P. " DITI - M "
N.T.P. " FM TOBACCO "
N.T.P. " KASTRIOTI 1 "
N.T.P. " King Tobacco "
N.T.P. " Lindi Muli "
N.T.P. " QUEEN TOBACCO "
N.T.P. " RINIA-XH "
N.T.P. " Wells Com "
N.T.P. "Big Boss"
N.T.P. "Tobacco"
N.T.P."Vjollca Commerce"
N.T.P.,,Butovci"
N.T.P.,,Ronsoni"
N.T.P.,,Top Cuban Cigars"
N.T.P.,,Trokadero"
N.T.SH. " AMMA "
N.T.SH." MULI- H "
N.T.SH." Z. E LL Tabaco"
N.T.SH.,,Muli - Trade"
Ndermarrja ndertimore trregtare sherbyese me shumicë EURO-2000 Export Import Prishtinë
Ndërmarrja për Tregti Transport dhe Shërbime " DONISI "
Ndermarrja private tregëtare export-import Astra-comerc
Ndërmarrja Private Tregtare ,,Atena"
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare me shumicë dhe pakicë exp.-imp. Euro-Shell
Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese Kosova Tabak exp.imp.
Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese Tele Optika
Ndërmarrja Tregtare ,,Blue"
Ndërmarrja tregtare AMERICAN EAGLE
Ndermarrja tregtare export - import Vineta
Ndërmarrja tregtare export import XIXA DRENASI COMMERCE
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë SHEMA
Ndërmarrja tregtare private BENSON
Ndërmarrja tregtare punuse shërbuse KETI
Ndërmarrja Tregtare Transportuese ,,Valdrili"
Ndërmarrja tregtre me shumic dhe pakic SHEMA
Ndërmarrje Tregtare Private " Energy Line "
Newco Duhani Peyton L.L.C.
NTP " Big Baazar"
NTP ,, Donati "
NTP,, A&M "
NTP,,Eli"
NTSh,, Univers "
P.P.,,V.T. - Komerc"
P.T.P. " Ronson "
Shoqata me Përgjegjësi të Kufizuar Eri Impex
Shoqata me përgjegjsi të kufizuar Mason S

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik