Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Donati " SH.p.k.
" ARIA " SH.P.K.
" BACCHUS GROUP " SH.P.K.
" Elita Group " SH.P.K.
" KRO-KOS WINE " Sh.p.k.
" Laris Group " Sh.p.k.
" MAK-COMERC " SH.P.K.
" R & F " SH.P.K.
" SVIRCA - AS " SH.P.K.
N.P.T. " Joni "
N.T. " BE-1 "
N.T. " Lindi-J "
N.T.SH. " Albulena "
" swissbrands " SH.P.K.
" PHP - OP " SH.P.K.
" BENETI " SH.P.K.
" BETA PHARM " SH.P.K.
" BIMI TRADE " SH.P.K.
" C 4 DISTRIBUTION " SH.P.K.
" D.T. Group " SH.P.K.
" ECO TRADE " SH.P.K.
" EUROMAX " SH.P.K.
" FRUTI - CO " SH.P.K.
" HADRINA TOBACO " SH.P.K.
" Infinit " SH.P.K.
" MAKOS " SH.P.K.
" McMonster " SH.P.K.
" Sofra Distribution " SH.P.K.
" STAR " SH.P.K.
" 2 P " Sh.p.k.
" A.Rr.Trade " SH.P.K.
" Agro Kor " Sh.p.k.
" Albajon " SH.P.K.
" Aquila " SH.P.K.
" Arberia " Sh.p.k.
" ATA Company " SH.P.K.
" Bananos " SH.P.K.
" Bes - Com "Sh.p.k.
" Best - Trade " Sh.p.k.
" BIO - DRINK " SH.P.K.
" Dini " SH.P.K.
" Dualos " Sh.p.k.
" ED HARDY ICING & ENERGY BALKAN STATES " L.L.C.
" Elita - X " Sh.p.k.
" Fajona " SH.P.K.
" Hyseni Company " Sh.p.k.
" INOKOS" SH.P.K.
" Intermarket " SH.P.K.
" Jupiteri " S.h.p.k.
" KAM Trade Group " Sh.p.k.
" Kosova Spirits " Sh.p.k.
" LEMAR GROUP " L.L.C.
" Lisan " Sh.p.k.
" Miami Beach - Energy Drink " SH.A.
" Newco Sek-Kos Industrial Zone " SH.P.K.
" Ogechi " L.L.C.
" Ogechi Trade " SH.P.K.
" PLEURANT - TRADE " SH.P.K.
" Prikos Export Import " Sh.p.k.
" Promo Group " SH.P.K.
" S.Ahmeti " SH.P.K.
" Situlalive" SH.P.K.
" Slims " d.o.o.
" Univers " Sh.p.k.
"UMPRO GROUP" Sh.p.k.
,, Agro Kos " SH.p.k.
,, Eurotrading GmbH" Përfaqësia në Kosovë
,, FRANKOS.VVW " L.L.C.
,,Balkan Internacional Plus" D.o.o. -Predstavništvo u Laplje Selo-S.O. Priština
,,Ie Allianz"Sh.p.k.
,,Interend Group" SH.P.K.
,,Mega Group" Sh.p.k.
,,Niti Com" Sh.p.k.
,,Roni Com" SH.P.K.
,,World Fair Trade" L.L.C.
AIDA Ndërmarrja prodhuese tregtare dhe shërbyese sh.p.k. Çifllak
Arianit Bislimi B.I.
Bodrumi i pijeve " FRESKIA "
Compania " Cobra " SH.P.K.
Compania Tregtare Prodhuese " Omega " Sh.p.k.
D.P T. " Redbull"
D.P.,,Kushtrimi-D.A."
D.P.H. " Fadili "
D.P.H. " Leo"
D.P.H. " Nita "
D.P.T. " CANI "
D.P.T. " Ati - Vedo "
D.P.T. " Derby"
D.P.T. " Santaife"
D.P.T. "Nori"
D.P.T. ,,Drini - Impex"
D.P.T. ,,Te Goni"
D.P.T. ,,Ziko"
D.P.T." Selaci "
D.P.T."DARDI"
D.P.T.,, Remi "
D.P.T.,,Diskont Dika"
D.P.T.,,Shpëtimi"
D.P.Z. " Skifterat "
Diskont "Red Bull"
Diskont Piaa " Doneia "
DPT,, Fikreti "
DPT,,Venera"
Društvo za trgovinu usluge proizvodnju eksport import Jid Big D.O.O.
Dyqan i Pavarur Tregtar " Niti & Gui"
Dyqan i pavarur tregtar Luli
Dyqan i Pavarur Tregtar,, CENO"
Dyqan i pavrur tregtar pajtimi 8 tiki
Dyqan tregtar i pavarur privat podrum AFRIMI Gllogovc
Dyqani i pamvarur tregtar ARIANI
Dyqani i pamvarur tregtar Mileniumi-2000
Dyqani i Pavarur Tregtar " Taulanti "
Dyqani i pavarur tregtar me shumicë dhe pakicë Diskont Drenica
Dyqani i pavarur tregtar ZANA
Dyqani tregtar ARSIMI MALISHEVË
Firma na Veliko i Malo Bane Comerc
INO " Spektar"
INO SPEKTAR
KULLA COMERCCË Ndermarrja tregtare me shumic e pakicë
L & D.com Sh.p.k
Lozar Pelisterka ( Kosovo Branch Office)
Meridian Comerc Ndermarrja prodhuese tregtare shgerbyese me shumicë dhe pakicë
Meridian Corporation Sh.p.k.
N. T.SH. "Kosovarja"
N.H.T. " XL "
N.P. " BIG.BAR "
N.P. " Binelanda "
N.P. " Fortesa Com "
N.P. HAGAMER
N.P.,,Nostalgi"
N.P.H. " Aksaraj "
N.P.H. " Burimi i Vrellës "
N.P.Q."Merkator"
N.P.SH. " Albina - Komerc "
N.P.SH. " Ganemsa"
N.P.SH. " Ramjani - Com "
N.P.Sh. "Gjeo-Com"
N.P.T. " D & D " Com
N.P.T. " EX TRADE "
N.P.T. " RAMIZI IMPEX "
N.P.T. " BAJRA "
N.P.T. " Amra "
N.P.T. " BESA 07 "
N.P.T. " Bibi "
N.P.T. " Bina - Com "
N.P.T. " Blendi Energy"
N.P.T. " Bushi"
N.P.T. " Dona "
N.P.T. " E- GALANI "
N.P.T. " Fati M "
N.P.T. " GERMINA "
N.P.T. " Geti Kom "
N.P.T. " Jon "
N.P.T. " Lindi Com "
N.P.T. " Lonex "
N.P.T. " Marsi "
N.P.T. " Menko - Comerc "
N.P.T. " Mer - Co Lc
N.P.T. " Miami "
N.P.T. " NEV-COM "
N.P.T. " NO LIMIT BRAND "
N.P.T. " Rinia Expres "
N.P.T. " SANO "
N.P.T. " Te Albani "
N.P.T. " Union
N.P.T. "Atlantic"
N.P.T. "Bella Donna"
N.P.T. "Le-Prestigj"
N.P.T. "Meti- As"
N.P.T. "Përparimi"
N.P.T. "Suka -Treg"
N.P.T." MIMI - TRADE "
N.P.T." URTINI "
N.P.T."MITROVICA PHONE"
N.P.T.,,Rron-Trimi"
N.P.T.. " Cali "
N.SH.T. " Kema "
N.SH.T. " Unika "
N.T. " Redoni "
N.T. " KASTRATI "
N.T. " ARTI - BEC "
N.T. " AS - ACTIVE "
N.T. ,, TE SOKOLI "
N.T. B & M
N.T. " BERK "
N.T. " XHATI COMERC "
N.T. " Adonisi - D "
N.T. " Belleja - A "
N.T. " Bonita "
N.T. " BURIMI - VDD "
N.T. " Caka "
N.T. " Çlirimi "
N.T. " Eurogota "
N.T. " Hollding -DSG "
N.T. " IL - Trade "
N.T. " Inter-Oaza"Sh.p.k.
N.T. " Leed "
N.T. " Luxury "
N.T. " Mendy Trade "
N.T. " METEORIT "
N.T. " Pandora "
N.T. " Rinesa"
N.T. " Toni "
N.T. "Agimi"
N.T. "Fructal"
N.T. "Jamaica "
N.T. "Kos-Trade"
N.T. "Liki Comerce"
N.T. "Skutari"
N.T. P. "Ftoni"
N.T." Beni "
N.T.,,1 Maji"
N.T.,,Adriani"
N.T.,,BNB- Com"
N.T.,,Kameraj Com"
N.T.,,Kartel"
N.T.,,Vëllezërit - Dervishaj
N.T.H.,,Ari - Toni"
N.T.H.,,Genti ,,
N.T.P " N.D. "
N.T.P " Baash "
N.T.P. " ARDI "
N.T.P. " ARDI "
N.T.P. " BENTONI "
N.T.P. " Enjoy United Code "
N.T.P. " G & E "
N.T.P. " H & D "
N.T.P. " KODRINKS "
N.T.P. " Adi "
N.T.P. " Altini "
N.T.P. " American Dream Kosova "
N.T.P. " Te Toni "
N.T.P. " UK PRODUCTS "
N.T.P. ,, EGZONI "
N.T.P. " Trimi -Comm"
N.T.P. " 1 Maji - X "
N.T.P. " Ahishta "
N.T.P. " Ahmet Commerce "
N.T.P. " Ardi Com "
N.T.P. " Ari - Com "
N.T.P. " Arnisi - Com "
N.T.P. " ARONIA "
N.T.P. " Arta Impex
N.T.P. " Berati Com "
N.T.P. " BRAVO "
N.T.P. " Cocaina "
N.T.P. " Dielli NM "
N.T.P. " DION - AG "
N.T.P. " Doda "
N.T.P. " Doni - Fest "
N.T.P. " Doni "
N.T.P. " Dori "
N.T.P. " DRENI "
N.T.P. " DUTY FREE
N.T.P. " Elegance "
N.T.P. " EN - KO "
N.T.P. " Eraldi "
N.T.P. " Fresha - Mag "
N.T.P. " Graniti-Tekstil "
N.T.P. " Hysenaj "
N.T.P. " Iliri "
N.T.P. " JONI - DRINI "
N.T.P. " KOSO INVEST "
N.T.P. " LED "
N.T.P. " Mitro - Bros "
N.T.P. " Moni "
N.T.P. " NEW DISTRIBUTION "
N.T.P. " Povataj - Ag "
N.T.P. " Ro & Se Comerc "
N.T.P. " Shkodra Com "
N.T.P. " UMPRO "
N.T.P. " Viti "
N.T.P. " Vjosa "
N.T.P. " Vullneti "
N.T.P. "BEGOLLI"
N.T.P. "Besi Tekstil"
N.T.P. "Doni"
N.T.P. "Fortuna L"
N.T.P. "Titi - Impex"
N.T.P. ,, Lili Commerce
N.T.P. ,, NEXHI DISKONT
N.T.P. ,, NOKI "
N.T.P. A & A Trade
N.T.P. Uroni
N.T.P. Valon "
N.T.P." GB-KOS"
N.T.P."BICI"
N.T.P."Inter-Artex"
N.T.P."MELOSI"
N.T.P."NIV"
N.T.P.,, Donniku"
N.T.P.,, Qëndrimi"
N.T.P.,,Altini Commerc"
N.T.P.,,Arita"
N.T.P.,,Bekqeli"
N.T.P.,,Blerina"
N.T.P.,,Cherry"
N.T.P.,,D & F"
N.T.P.,,Dea"
N.T.P.,,Eli -Com"
N.T.P.,,Energy Trade"
N.T.P.,,Euro Dardani
N.T.P.,,Euro-Super Prix"
N.T.P.,,Global Trade"
N.T.P.,,Habena Co"
N.T.P.,,Jupiteri-Co"
N.T.P.,,Krapf"
N.T.P.,,Krena"
N.T.P.,,Lika Com"
N.T.P.,,Lindi"
N.T.P.,,Luli"
N.T.P.,,Mimoza-Market"
N.T.P.,,Oni"
N.T.P.,,Vëllezërit Mustafa"
N.T.P.,,Vjosa"
N.T.P.,,Ylli"
N.T.P.SH. " Mekohen "
N.T.SH. " ADI - COMM "
N.T.SH. " ENDRITI "
N.T.SH. " A.A.F. "
N.T.SH. " ENDRITI "
N.T.SH. " Microfinanc A.B "
N.T.SH. ETAL
N.T.SH. Rrok- LL
N.T.SH. " FLORI "
N.T.SH. " Arena Trade "
N.T.Sh. " Ariani "
N.T.SH. " Aroni - M "
N.T.SH. " BENI "
N.T.SH. " BEU "
N.T.SH. " BUBRECAT "
N.T.SH. " Dreni "
N.T.SH. " EDAG "
N.T.SH. " Eurogoni "
N.T.Sh. " Fruti " Sh.p.k.
N.T.SH. " Global - INC "
N.T.SH. " LE - NAR "
N.T.SH. " LIZZI "
N.T.Sh. " Mob "
N.T.SH. " Pllumbi K "
N.T.SH. " Toni Comerc "
N.T.SH. " V. Shtufaj "
N.T.SH. "Beni "
N.T.SH. "ENDRITI"
N.T.SH. "GASHI - COM "
N.T.SH. "Momentum"
N.T.SH. "Roki" SH.P.K.
N.T.Sh. "Sinalco-Rahovec"
N.T.SH." AGRONI - B "
N.T.SH."Alcom Trade"
N.T.SH.,,A & A"
N.T.Sh.,,Albbexh"
N.T.Sh.,,Alcom Trade"
N.T.Sh.,,Baica Comerc"
N.T.Sh.,,Beki"
N.T.Sh.,,Fatjan"
N.T.Sh.,,Qendra Gj"
N.T.Sh.,,Urtina-Com"
N.T.SH.P. " Gentrimi - S "
N.T.SH.T.P. " Gogaj AG "
N.T.T. " Mazgiti "
N.T:P. "Rrosaklea "
N.TSh.,,Besa"
Ndëermarrje për qarkullimi te mallrave me shumic dhe pakic B&B export-import
Ndermarja Prodhuese Tregtare Dhe Sherbyese Export - Import DIANA Prishtinë
Ndermarja tregetare private, Ventura
Ndërmarja Tregtare Adria & Co Prishtinë
Ndermarja tregtare me shumic e pakic MSE Market
Ndermarja Tregtare Private Pashtrik Trade
Ndërmarje Tregtare Lindi & CO Exp- imp
Ndërmarje tregtare me shumicë dhe pakicë Batoni export -import
Ndërmarrija tregtare shërbyese dhe Eksport Import VALTONI Gjilan
Ndërmarrja " THG " Sh.p.k.
Ndërmarrja e pavarur tregëtarte NEDIM-TRANS Export-Import
Ndermarrja Për Prodhim Tregti Dhe Sherbime ASTRADE
Ndërmarrja për prodhim,tregti dhe shërbime,export import EL-KO
Ndërmarrja për tregti të jashtëme INTERTRADE
Ndërmarrja Private Tregëtare MANS
Ndermarrja Private Tregtare " Doni "
Ndërmarrja Private Tregtare " Ylli"
Ndërmarrja Private Tregtare ,,Doni-Com"
Ndermarrja Private Tregtare Exp. -Imp. F.F.FRESH - FUN
Ndërmarrja private tregtare prodhuese sherbyese export-import Elizë
Ndermarrja private tregtare prodhuese sherbyese Vali Commerce - N.H.
Ndermarrja private tregtare shërbyese VISARI COMM
Ndërmarrja prodhuese shërbyese dhe tregtare AGMIA
Ndërmarrja prodhuese tregtare dhe shërbyese Export-Import DIANA Prishtinë
Ndërmarrja prodhuese tregtare dhe shërbyese export-import Meridian Prishtinë
Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese me shumicë dhe pakicë CASTLE
Ndërmarrja Treg. Ndërti. Prodhuese Shërbyese " Adem Jashari "
Ndërmarrja treg.me shumicë dhe pakicë export-import SHKËLQESIA
Ndërmarrja treg.me shumicë e pakicë dhe Export-Import Raci Trade
Ndërmarrja treg.priv.prodh.Theranda-Commerc
Ndermarrja tregëtare private ARIFI COMMERCE Me shumicë dhe pakicë EXPORT-IMPORT Prishtinë
Ndërmarrja tregëtare private Export Import Bashikimi
Ndermarrja tregëtare prodhuese EXPORT-IMPORT XHAFA KOMERC
Ndermarrja Tregëtare Prodhuese Me Shumicë E Pakicë Exp - Imp FRUTKA
Ndërmarrja Tregtare " Endrit"
Ndërmarrja Tregtare " Euro Company"
Ndërmarrja Tregtare " Mecinaj "
Ndërmarrja Tregtare "Mirëdita Company"
Ndërmarrja Tregtare ,,Naimi"
Ndërmarrja tregtare Abi
Ndërmarrja tregtare Aliu Prizren
Ndërmarrja tregtare Berati
Ndërmarrja Tregtare dhe Shërbyese " Elhame "
Ndërmarrja tregtare dhe sherbyese TE-KA Komerc export - import Prizren
Ndermarrja tregtare exp-imp Gulum Benim
Ndërmarrja tregtare exp-imp VALI-SH.R. Viti
Ndërmarrja tregtare Export-Import Agon -Comerc
Ndërmarrja tregtare Export-Import Kasa
Ndermarrja tregtare Export-Import Liria
Ndërmarrja tregtare export-import Xhema Comerce
Ndërmarrja tregtare Fidani fshati Soponicë
Ndërmarrja tregtare hotelijere APAQI
Ndermarrja tregtare me shumicë dhe pakicë diskont LINDA
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë eksport-import ZËRI Prishtinë
Ndermarrja tregtare me shumicë dhe pakicë HIT-GENI
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë-Eksport-Import Kristali-s
Ndërmarrja tregtare me shumicë e pakicë exp-imp VALUTA Prishtinë
Ndërmarrja tregtare me shumicë e pakicë Export Import Euro Kosova
Ndërmarrja tregtare Moti
Ndermarrja tregtare për export-import DONIKU
Ndërmarrja tregtare për qarkullim dhe shërbime AGRO - EKONOMIA Prishtinë
Ndermarrja Tregtare Private " NG.Biznis "
Ndërmarrja Tregtare Private "Fidani "
Ndërmarrja Tregtare Private "Lodos"
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Oaza"
Ndermarrja tregtare private AGIMI
Ndërmarrja tregtare private BENI
Ndërmarrja tregtare private export import me shumicë e pakice BIG - BEN
Ndermarrja tregtare private export-import Bullaku
Ndërmarrja tregtare private Freskia
Ndermarrja tregtare private me shumicë e pakicë dhe EXPORT-IMPORT GENCI
Ndërmarrja Tregtare Private me Shumicë e Pakicë Exp.-Imp. Arkos Leasing
Ndërmarrja tregtare private Meti
Ndërmarrja tregtare private REQICA COMMERC
Ndërmarrja tregtare private shërbyese dhe hoteliere Doni-L.Ç.exp.imp.
Ndërmarrja tregtare private Xaxhi-comerc
Ndërmarrja Tregtare Private" Fruti "
Ndermarrja tregtare prodhuese Dielli GM
Ndërmarrja tregtare prodhuese LOVE & POWER
Ndërmarrja tregtare prodhuese LUADONA export-import
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese BROVINA Export-Impor
Ndermarrja tregtare prodhuese sherbyese export -import ILIRIA -R.B.
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese NAKSUT-COMMERCE
Ndermarrja tregtare prodhuse MC& AC Eurobiznis
Ndermarrja tregtare qarkulluese me shuicë epkicë Eko Holding Deçan
Ndërmarrja Tregtare Royal Group
Ndërmarrja Tregtare Sazani
Ndërmarrja tregtare sherbyese Aranda Export-Import
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Aroni
Ndermarrja tregtare sherbyese Besniku Doberdol
Ndërmarrja tregtare shërbyese BLINI exp-imp
Ndermarrja tregtare sherbyese export-import VALTRIMI
Ndermarrja Tregtare Sherbyese ILIRIA ISTOG
Ndërmarrja tregtare shërbyese Ilirian.V.
Ndermarrja tregtare sherbyese me shumicë dhe pakicë Mer co
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Prodhuese " Adonis"
Ndermarrja tregtare transportuese me shumicë dhe pakicë Diskont exp. Imp.Xili
Ndërmarrja Tregtare Turistike " Beki Commerce"
Ndërmarrja tregtare VALENTINA
Ndërmarrja tregtare, transportuese dhe sherbyese BELA Rahovec
NdërmarrjaTregtare Private Shërbyese " Albaniku "
Ndermarrje tregëtare EXPORT-IMPORT VETONI Prizren
Ndërmarrje tregtare
Ndërmarrje Tregtare " Draft - Company"
Ndërmarrje tregtare Export-Import LENI
Ndërmarrje tregtare me shumice dhe pakicë GAJRAKU
Ndërmarrje tregtare NARDI
Ndërmarrje tregtare private ,,Real,,
Ndërmarrje Tregtare Private ,,Vali-Com"
Ndërmarrje tregtare prodhuese FITIMI
Ndërmarrje tregtare sherbyese Bardhi Prizren
Ndërmarrje Tregtare Shërbyese Prodhuese "Q M Q "
Ndërrm.treg.private prodh.perpunues qarkull.me shum.e pak. MEC COMMERCE
Ndrmarrje tregtare Guri i Kuq
NPT ,, Adriatik "
NPT,, Emona Comerc "
NSH Bodrum i Pijeve,,Albulena"
NT ,, Albçek "
NT ,, Vefa "
NT C&M
NT,, Fisnik Commerce "
NT,,Reshati Impex "
NT,,Vk-Vodka-Kick"
NTH "Troja"
NTP " Elita- Jonë "
NTP ,, Gazi - Trade "
NTP ,, R & R "
NTP ,, Sheki "
NTP ,, Vesa "
NTP,, Argjenda Com "
NTP,, Dardani - AM "
NTP,, Idol "
NTP,, Jehona - Com "
NTP,,Eurodoni"
NTP,,Globus"
NTP,,Shala"
NTSH ,, Alcomm "
NTSh ,, Freskia "
NTSH,,Loli"
P.P. " Euro Hem "
P.P. " MAX PLUS "
P.P. "Zdrava Voda"
P.P."S - Promet"
P.T.P " SAŠA KOMERC "
P.T.P. " Dad 2000 "
P.T.P. " Kondis - Pup "
P.T.P. " Radonko Komerc"
P.T.P. " EU - ŠAJKACA "
P.T.P. " Trgoprom "
P.T.T. KITA KOMERC
P.T.T.U. " Denke - Komerc "
PP,,Mašinopromet"
Privatno preduzeae Mis Leposavia
Rahoveci Valley L.L.C.
S.T.R. "Batko"
SAMOSTALNA TRGOVINSKA RADNJA BALKAN
Samostalna trgovinska radnja top sport
Samostalna Ugostiteljska Radnja " Skadarlija "
SH.T.P. " Lumi "
Shoqeria aksionare,tregtare exp-imp ATLAS Mitrivicë
Stonecastle Vineyards and Winery Rahoveci Valley SH.P.K.
T. P. "Trgocentar"
T.P. " Mašinopromet "
T.P.P. ,, KOSOVO-KOMERC "
T.U.P."SAN"
TP,, M & L - Com "
Trgovinska preduzeee premijer Silovo Gnjilane
Trgovinska radna promet na malo i voliko alkoholnim i bezalkoholnim piçima prenrambeno meshovitom ro
Trgovinsko Preduzeae " Aspis"
Trgovinsko preduzeae na veliko i malo NECA

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik