Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" LMJ FOODS " SH.P.K.
" BUKO - CO " SH.P.K.
" DEVOLLI DISTRIBUTION " SH.P.K.
" DUBAI - KS " SH.P.K.
" Hokos Trade & Packing " SH.P.K.
" Vizioni - M.Z.I.I " SH.P.K.
N.T.SH. Primalat - AL
" AlbaMilk " SH.P.K.
" ALBINI " SH.P.K
" ALFAPACK " SH.P.K.
" KRISTAL " SH.P.K.
" SALENTO " SH.P.K.
" Bloni " SH.P.K.
" Diarina " Sh.p.k.
" EKOSHARR - KS " SH.P.K.
" Intermarket " SH.P.K.
" Juniku" Sh.p.k.
" Powersummit " SH.P.K.
" Vegros " Sh.p.k.
"Ardian Holding " Sh.p.k.
"Elcomm AG" Sh.p.k.
"Fabrika e Qumeshtit Mazzarella Italia -Përfaqësia Kosovë
"FeHoti " Sh.p.k.
"GANEX-M" Sh.p.k
"Kajmak" Sh.p.k.
"Ledo" Sh.p.k.
"N.U.Import-Export" SH.p.k.
"Sabrico"
,,Arbëria Group" Sh.p.k.
,,Calabria" Sh.p.k.
,,Lago 2004" D.o.o.- Përfaqësia në Kosovë
AGRO INVEST-TIRANA Sh.p.k.-Përfaqësia në Kosovë
BULLKOS INTERNATIONAL GROUP SH.P.K.
D.P. " Beni "
D.P.H. " Jetoni "
D.P.T. Trim
D.P.T. " Fjolla "
D.P.T. " Florida "
D.P.T. " Freskimi "
D.P.T. " Hivzi "
D.P.T. " Bushi 2000"
D.P.T. "Endi"
D.P.T."BETI"
D.P.T.,,Kadri Dana"
D.T.P."VEZESHARRI"
DPT,, Gëzimi "
Dyqan i Pavarur Tregtar Nida
Dyqani i pavarur tregëtar PASHTRIKU Prizren
ENDRITI SH.P.K
Eskont
INTERBRANDS KOSOVA Sh.p.k.
Lami Company Sh.p.k.
Lindi Company Sh.p.k.
Linton
Loni Group L.T.D.
N.P.P." Fit-Dani"
N.P.SH. ,,Landra"
N.P.T " Leoni "
N.P.T ,,Viaprom"
N.P.T" Ronson"
N.P.T. " Gollaka 5 "
N.P.T. Pularia " V - Gashi "
N.P.T. " Albina Comerc "
N.P.T. " Auro - Trade "
N.P.T. " B - Marigona " Sh.p.k.
N.P.T. " Egdona "
N.P.T. " Eli "
N.P.T. " Euro- Nex "
N.P.T. " Kroni Comerce"
N.P.T. " Olti - Comm "
N.P.T. " Union
N.P.T. "Alpina"
N.P.T. "Bektashi" Sh.p.k.
N.P.T. "Bersan"
N.P.T.,,Liria"
N.P.T.,,Marigona"
N.P.T.,,Petriti"
N.P.T.,,Ve-Koni"
N.P.T.P. " Beko - Brand "
N.P.T.SH. " Burimi "
N.SH.T. " Unika "
N.T. " EFE - COM "
N.T. " Sweet Swing "
N.T. " Kelmedia "
N.T. " Lena "
N.T. " FIFLOAR "
N.T. " Kalaja - 2 "
N.T. " Labinoti "
N.T. " Linda "
N.T. " MEKKE - Com "
N.T. " PINGO "
N.T. " Pleqja "
N.T. "Elkos -1"
N.T. "Meli"
N.T."JAHA COMM"
N.T.,,Bylbyl Comerc"
N.T.,,E & M"
N.T.,,Gzimi"
N.T.,,Pllumbi"
N.T.P. " AMF "
N.T.P. " TENISH "
N.T.P. " Tregasi - AL "
N.T.P. " FONTANA "
N.T.P. " ILO "
N.T.P. " MILI - PETROL "
N.T.P. " VEDATI COMMERCE "
N.T.P. " AS
N.T.P. " Besniku "
N.T.P. " Mazeso "
N.T.P. " Meti Com "
N.T.P. " QENDRESA "
N.T.P. ,,GJILANI N&S "
N.T.P. Depo " Te Altini "
N.T.P. " Agimi - GJ "
N.T.P. " Ayfit - Kosova Prishtinë "
N.T.P. " B & K "
N.T.P. " Baki "
N.T.P. " Daja N.B."
N.T.P. " Endriti "
N.T.P. " EROSI "
N.T.P. " Fiona "
N.T.P. " GAZI - EXPO "
N.T.P. " Genar "
N.T.P. " Iliri "
N.T.P. " Isoxhips "
N.T.P. " Kasapolli - K "
N.T.P. " Kroni"
N.T.P. " Lea"
N.T.P. " Ledo "
N.T.P. " Lubishtani "
N.T.P. " Mali "
N.T.P. " NAZIMI "
N.T.P. " Oaza "
N.T.P. " Olti " Sh.p.k.
N.T.P. " Pimi -Limi Com "
N.T.P. " Rina "
N.T.P. " Rini "
N.T.P. " Shpejtimi - Comerce "
N.T.P. " Shqipërimi "
N.T.P. " Sjenica "
N.T.P. " Swan "
N.T.P. "Andi "
N.T.P. "Atdhe Comerc"
N.T.P. "Bregu"
N.T.P. "Doni & Joni"
N.T.P. "Eurokos-Invest"
N.T.P. "Medina"
N.T.P." I & L "
N.T.P."ALA COMMERC"
N.T.P."Gadimja"
N.T.P."UNIKOM"
N.T.P."VEJA"
N.T.P.,, Graniti Com"
N.T.P.,,Bani"
N.T.P.,,Bashkimi"
N.T.P.,,Fortesa"
N.T.P.,,Joni"
N.T.P.,,Orka"
N.T.P.,,Ylli Trade"
N.T.P.,,Ylli"
N.T.P.SH. " Diona "
N.T.SH. " ALBATRINA "
N.T.SH. " Meti - Gs "
N.T.SH. " D.S.A. "
N.T.Sh. " AN "
N.T.Sh. " Vëllezërit Gjeloshi "
N.T.SH. "Adicom"
N.T.SH. "Hana - M - Comerc"
N.T.Sh. ,,Krasniqi"
N.T.Sh. Bastore Sportive ,,Callço"
N.T.SH." Am Commerce"
N.T.SH." Drita"
N.T.SH."Rubikon"
N.T.Sh.,,Flori"
N.T.Sh.,,Saaj Com"
N.T.Sh.,,Vishi"
N.T.SH.P. " Nita "
Ndërmarje tregtare me pakicë Zemi
Ndermarje Tregtare Private
Ndermarrja për prodhim tregti dhe zejtari export import SABA COMERC
Ndermarrja private treg.prodh.Export-Importë, Vllazërit Mustafa
Ndërmarrja Private Tregtare ,,Bobi"
Ndërmarrja private tregtare export-import GOLDEN PRISHTINË
Ndërmarrja private tregtare Kllokoqi-Company Expt.Impt.
Ndermarrja Private Tregtare LIRIDONA COM
Ndërmarrja private tregtare prodhuese Vitia
Ndërmarrja private tregtare VOCA
Ndërmarrja prodhuese qarkulluese e mallërave XHEKI-COMERC
Ndërmarrja prodhuese tregtare dhe shërbyese TREND-2000 exp.imp.Prizren
Ndermarrja prodhuese tregtare FATI COM FERIZAJ
Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese KOSOVARJA
Ndermarrja prodhuse tregtare sherbyese,, Jafa - Commerce"
Ndërmarrja Tregëtare Vitaminaga
Ndërmarrja tregëtare,prodhuese,shërbyese dhe turistike RION-EXPORT-IMPORT
Ndërmarrja Tregtare " Croatia - Kosova "
Ndërmarrja Tregtare " Daja "
Ndërmarrja Tregtare " Kemi"
Ndërmarrja tregtare dhe bujqësore me shumicë dhe pakicë EXPORT IMPORT BASHA
Ndërmarrja tregtare Exort-Import Shala-Commerce
Ndërmarrja Tregtare Private " Elegant "
Ndërmarrja Tregtare Private " KOSOVA 99 "
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Oaza"
Ndermarrja tregtare private BEM exp.-imp.
Ndërmarrja tregtare private Itan Emrushi Prishtinë export import
Ndërmarrja tregtare private LISI Gjilan
Ndërmarrja tregtare prodhuese me shumicë dhe pakicë SHPEZTARIA
Ndermarrja tregtare prodhuese perpunuese 7 VLLEZËRIT
Ndërmarrja tregtare prodhuese shërbyese BREZNICA
Ndermarrja tregtare prodhuse Koral
Ndermarrja Tregtare Shërbyese Eksport I mport TONI - INT
Ndermarrja tregtare sherbyese export-import Albcom-impex
Ndërmarrja Tregtare Transportuese "Kosmonte FooD^S"
Ndërmarrja tregtare WORLD CD.LTD export import
Ndërmarrja tregtaro-prodhuese exp-imp FFIA Prizren
Ndërmarrje prodhuso-tregtare TINA-R
Ndërmarrje Tregtare Private ,,Lami"
Ndërmarrje Tregtare Private TOMORRI
Ndërrmarrja private shërbyese prodhuese tregtare MIRADANA IMPEX Prishtinë
Nderrmarrja private tregtare sherbyse CIMI EXP-IMP
NPT,,Koni"
NPT,,Vendenis "
NT ,, Mekke Alden " Sh.p.k.
NT,,B-S-M"
NTP ,, Alpet "
NTP ,, Runeks " Sh.p.k.
NTP,, Cami "
NTP,, Ena "
NTSH ,, Besimi - T "
NTSH,, Vashino Promet "
NTSH,,Dreni"
NTT,,D.Jupa-1"
P.I.C.CO. - KOSOVO L.L.C.
P.P. " Ozon "
P.P. " Rateks "
P.P.,,Dijamant-Produkt"
P.T.P. " Damjan Comerc"
PP,,Koka Produkt "
Preduzeqe za promet robe i usluga Best
Roland - Impex Sh.p.k.
Shoqata më përgjegjësitë kufizuar XH.Q.ALA
Simplas Drustvo za proizvodnju izdavacku delatnost,trg.eks.imp.
STR,, Jutro "
T.P. " Nešia - Komerc "
T.P. " NEŠIC KOMERC N K "

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik