Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Kig " SH.P.K.
" Borovci " SH.P.K.
" D-FOOD " SH.P.K.
" DONER KOSOVA " sh.p.k.
" Emona Center " SH.P.K
" UNEISA " Sh.p.k.
D.P.Z. Mishtorja " Qehaja "
" A3BUT " SH.P.K.
" ERA TONI " SH.P.K.
" MESA INTERNATIONAL " SH.P.K.
" ALPIKOS " Sh.p.k.
" Black Bulls - Company " SH.P.K.
" Delfet" SH.P.K.
" Delfin L.t.d. " Sh.p.k.
" Esse " Sh.p.k.
" Global Trade" Sh.p.k.
" Kop - Group " Sh.p.k.
" Kras -Trade" SH.P.K.
" MALËSIA " SH.P.K.
" MC Food " Sh.p.k.
" Promo Group " SH.P.K.
"Agro Commodites Kosovo " L.L.C.
"Austria" Sh.p.k.
"Evro-Avans" L.L.C.
"Frigo Food" Sh.p.k.
,, Alaska "-Sh.p.k.
,, Camel " Sh.p.k.
,, L & F International " SH.P.K.
,,Albi Shopping " Sh.p.k.
,,Hako 2" Sh.p.k.
,,Oceangold" D.o.o. - Përfaqësia Kosovë
,,Sap" Sh.p.k.
Company Dardani
D.P. " Marash "
D.P. " METI "
D.P.T. " Arti "
D.P.T. " Bruna "
D.P.T. " Diamant "
D.P.T. " XH.G Komerc "
D.P.T.,, Bardhoshi"
D.P.T.,,Ibra Trade"
D.P.Z. " TEUTA "
D.P.Z. " Ramstek "
D.P.Z. Mishtore ,,Qingji
Danish Camp Supply A/S - Branch in Kosovo
DPZ,, Valoni "
DPZ,,Amfora"
Drushtvo sa ograniëenom odgovornoshëu Hels-Angels Leposaviç
Dyqan i Pavarur Tregtar " Qengji i Sharrit "
Dyqani i Pavarur Tregtar THAQI
Eurofood Netherlands Kosovo L.L.C.
Global
Koperativa private bujqsore MALSORJA
N.H.T. " Union "
N.P. " Genti - B "
N.P..Z. " Doni "
N.P.Sh.,,Miniferma Gjelbrina"
N.P.T. " EDIN 1 "
N.P.T. " AGRONI COM "
N.P.T. " GAZI - COM "
N.P.T. " MISHTORE - FATOSI "
N.P.T. " Butchers "
N.P.T. " Produkt Import "
N.P.T. MISHTORE " ERMALI "
N.P.T. " Fevzi "
N.P.T. " Geti Kom "
N.P.T. " Inter - Luks 11"
N.P.T. " Naili "
N.P.T. " Vetoni "
N.P.T. "Genti- F.B"
N.P.T. "Lumi 1 "
N.P.T. ,,KOSOVA TOBACCO"SH.P.K.
N.P.T. MISHTORE " EHAD "
N.P.T." Izola"
N.P.T.,,Besi"
N.P.T.SH. " Dreni "
N.SH. " Meat-Trade I & N "
N.SH.T. " Vllezërit Krasniqi "
N.T ." Ned Kos "
N.T. " Evropa "
N.T. " PET - TRADE "
N.T. "Meat Master"
N.T. "Niti"
N.T. ,,Kastriot Trade"
N.T. Sh. " Konsum " Sh.p.k.
N.T."Befruti"
N.T.,,Raka"
N.T.Mishtore,,Teti"
N.T.P. " ADI "
N.T.P. " ALBI "
N.T.P. " AMB "
N.T.P. " ERISI - SH "
N.T.P. " Engji "
N.T.P. " ADA - COM "
N.T.P. " Adhurimi Comerc "
N.T.P. " ADI-A "
N.T.P. " Agro Comm "
N.T.P. " Algedi "
N.T.P. " Ami- Kos "
N.T.P. " Baki "
N.T.P. " Dinamika 2 "
N.T.P. " Fimex "
N.T.P. " Galaxy-Fi "
N.T.P. " IGMA "
N.T.P. " Intermeat "
N.T.P. " Kunoviku"
N.T.P. " LLUKES"
N.T.P. " Nisi "
N.T.P. " Rafi "
N.T.P. " Shpendi "
N.T.P. " Tushi "
N.T.P. " VALFA "
N.T.P. " Vilan "
N.T.P. " Vullnet i- A "
N.T.P. " Xhela "
N.T.P. "Elbaer "
N.T.P. "Gollaku"
N.T.P. "H.P.SH.B. - PROGRES"
N.T.P. "Malësia"
N.T.P. "Mentori Commerce"
N.T.P. ,,DR-INA"
N.T.P."MIMOZA COMMERCE"
N.T.P."TROPIK"
N.T.P.,,Arqe & Iko"
N.T.P.,,Bungu"
N.T.P.,,D & F"
N.T.P.,,Dardani"
N.T.P.,,Elita"
N.T.P.,,Lorenti"
N.T.P.,,Stanovci"
N.T.P.Sh.,,Lybeteni"
N.T.SH. " KROKODILLI "
N.T.SH. " A & MG "
N.T.SH. " Koci Com "
N.T.SH. ,, MARSONI "
N.T.SH. KASTRATI - L
N.T.SH. " GALA "
N.T.SH. " Besiana "
N.T.SH. " DAJTI "
N.T.SH. " J & GM "
N.T.SH. "Ideal Coop"
N.T.SH. "Meat-Trade"
N.T.Sh. ,,Delta-M"
N.T.Sh.,,Sel-Com"
N.T.SH.P. " Becom "
Ndermarja Per Prodhim Tregti TurizemDhe Sherbime Zgjimi Export - Import Prugovc
Ndermarja tregtare prodh.dhe sherbyese Asash-Kosova ALU-PVC
Ndermarrja e pavarur tregtare export import GJATA
Ndërmarrja Private Mead
Ndërmarrja private Pellazg
Ndërmarrja Private Tregtare " Euro-Meat "
Ndermarrja Private Tregtare " Shpeta "
Ndërmarrja Private Tregtare me shumicë import-export ASA-INTER COMM
Ndërmarrja Private Tregtare Prodhuese Shërbyese ,,Q&A Company"
Ndermarrja private tregtare sherbyese Kosova Fish Ex.Import
Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese KUJTA
Ndërmarrja tdregtare export-import ASTORIA
Ndërmarrja transportuese tregtare hotelijere turistike prodhuse dhe ndërtimore Lirija - Commerce
Ndërmarrja Tregtare " Daja "
Ndërmarrja tregtare ALBA TRADE
Ndërmarrja tregtare Florenti
Ndërmarrja tregtare L-Market me shumic dhe pakic Gjakovë
Ndërmarrja Tregtare Private " Shpendi "
Ndermarrja tregtare private export-import MM-Delta
Ndërmarrja Tregtare Private LIRIMI-N
Ndermarrja tregtare private me shumicë e pakicë SYTKI COMERC - Çikatovë e Re
Ndërmarrja tregtare private Riza
Ndërmarrja tregtare private Valter Wolf Company Export Import
Ndermarrja tregtare prodhuese e sherbyese export-import MEHIJA
Ndërmarrja tregtare prodhuese me pakicë dhe shumicë export Import Genci
Ndermarrja Tregtare Sherbyese Export - Import AGRO FARMA
Ndërmarrja tregtare shërbyese FITACOM
Ndërmarrja tregtare shërbyese prodhuese
Ndërmarrja tregtëtare, prodhuese me shumicë dhe pakicë Export-Import Getoari
Ndërmarrja trgtare private export import Decta Commerce
Ndërmarrje tregtare prodhuese private Blegtoria
NTP ,, Europa 2005 "
NTP,, Daja Com "
NTP,, Fona-Comm "
NTP,,Doner Kosova"
NTP,,Graniti-EN "
P.P. " NINA "
P.P. " Adria "
P.P. " Atlantik -Treid "
P.P. " Eoka - Trade "
P.P. " Ristic "
P.P. " SMS - TRADE"
P.P. "Abc- Plus"
P.P. "Dan Komerc"
P.P. "EUROFRUKTA"
P.P. "Lešak-Potkom "
P.P.T. "Napredak"
P.T.P. " Kondis - Pup "
P.T.P. "Golija"
P.T.P.,,Fenix"
P.T.P.,,Trgovina Jevtia"
PP ,, Braaa -Comerc "
PP ,, DMD - Comerc "
PP ,, Maksi Internacional "
PP,, Adem "
PP,, Bursa "
Privatno preduzeee Metal Leposavie
Proizvodno prometno preduzece Nova eksport import
Proizvodno Trgovinsko Preduzeae "Jaz"
S.T.R. " Mesopromet"
S.T.R. "Zhupjanka"
S.Z.A. " Saška "
T.P.P. ,, KOSOVO-KOMERC "
TP,,Perper"
Trgovinsko preduzeae na veliko i malo Vesko - Komerc

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik