Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

N.T." Syla "
" ALBOS " SH.P.K.
" Alea Company " SH.P.K.
" AS-1 GROUP " SH.P.K.
" Joni " Sh.p.k.
" MELI -I " SH.P.K.
N.T. " Milano "
N.T.P. " Agro Trade "
TITAN D.O.O.
" ALBI COMMERCE " SH.P.K.
" DANI - F " SH.P.K.
" FADI - COM " SH.P.K.
" FRUTI - CO " SH.P.K.
" Infinit " SH.P.K.
" JONI - GROUP " SH.P.K.
" Labi " SH.P.K.
" SA - AL " SH.P.K.
" Viva Frutta " SH.P.K.
" A & J GROUP " SH.P.K.
" Adriatiku " Sh.p.k.
" Albi "SH.P.K.
" Andi " SH.P.K.
" Behari " SH.P.K.
" Diart " SH.P.K.
" Elsa - Fruit " Sh.p.k.
" En -Ar Company" Sh.p.k.
" Euro Fruit " SH.P.K.
" EXTREMADURA " L.L.C.
" Flatex" Sh.p.k.
" Genita " SH.P.K.
" Haliti - S.M. " SH.P.K.
" Idea -S " SH.P.K.
" Inter - Eksim " Sh.p.k.
" Inter Arti " Sh.p.k.
" Mega -Engineering " SH.P.K.
" Nesa Com " Sh.p.k.
" New Moment - New Ideas Company " Sh.p.k.
" NUSHI GROUP " SH.P.K.
" Orbico " SH.P.K.
" PANDA-T " Sh.p.k.
" Pro Trade " SH.P.K.
" RONI " SH.P.K.
" S & E Group " SH.P.K.
" San Francisko " Sh.p.k
" Soy Company" Sh.p.k.
" TONI COMPANY " SH.P.K.
" Vegros " Sh.p.k.
" Vizion " SH.P.K.
"Alpeg " Sh.p.k.
"Arti Company" SH.P.K.
"Besi" Sh.p.k.
"Erjoni" Sh.p.k.
"Evrim" SH.P.K.
"Gashi" Sh.p.k.
"Meti-Comm"Sh.p.k.
"MILI " Sh.p.k.
"Muhaxheri"
"Onimpex-Logistic Kosova" SH.P.K.
"Pasha" SH.P.K.
,, Esod "Sh.p.k.
,, Fresh Fruit " Sh.p.k.
,, Radosavljevia Company " D.o.o.
,,Bisla Comm" Sh.p.k.
,,Esk Euro System Kosova " Sh.p.k.
,,Euro Exim" Sh.p.k.
,,Fe - Al" Sh.p.k.
,,Kiwi Fruit" SH.P.K.
,,Lindi" Sh.p.k.
,,Mango" Sh.p.k.
,,Sahiner Krasniqi" Sh.p.k.
BONIX
D.P.H. ,, Shega "
D.P.H.,,Mexiko"
D.P.T"KAÇA"
D.P.T. " LAKRISHTJA "
D.P.T. " CANI "
D.P.T. " GETI "
D.P.T. " Albulena "
D.P.T. " Dinamika 2000 "
D.P.T. " Egzona "
D.P.T. " Fisi "
D.P.T. " LIBEF - KEKO"
D.P.T. " Suncokret "
D.P.T. "Dija"
D.P.T. "Palma-L"
D.P.T. "Stylesis"
D.P.T. ,,Seki-Comm"
D.P.T." Agrokultura"
D.P.T." Dredhëza"
D.P.T.,, Shampion"
D.P.T.,,Agimi"
D.P.T.,,Arasta"
D.P.T.,,Aureli"
D.P.T.,,Igma"
D.P.T.,,Iliria - 1"
Depo e mallrave me shumicë dhe pakicë Export - Import KONQULI
DPT,, Portokalli "
DPT,,Mekke"
Dyqan i pavarur tregtar Gramosi Rahovec
Dyqan i pavarur tregtar ILJAS COMERC
FATONI COMPANY Sh.p.k.
Frut Company L.T.D.
H.T.P. VOCA - KOSEXPORT me shumic dhe pakicë
Korporata Tregtare dhe Shërbyese " XH.SH.H. " Sh.p.k.
Mendi Company " SH.P.K.
MM-Trade Sh.P.K.
N. T. P. " SHEGA "
N.N.P.SH.T. " Edona "
N.N.T.P. " Ramaj "
N.P. " Braha Commerce "
N.P. " Fortesa Com "
N.P. " GRAND LANCY COM."
N.P. "Hashani-S.H."
N.P.,,Sahiti"
N.P.H. ,,Gastro-Kos"
N.P.SH. " RUDINA - COMERC "
N.P.SH. " Te Halili "
N.P.Sh.,,Hillari"
N.P.SH.T. " Nadi - S.R. "
N.P.SH.T. " United Care Leonardi "
N.P.T "Vllezërit Komerce "
N.P.T. " DRENICA - D "
N.P.T. " KALAJA "
N.P.T. " Bujku "
N.P.T. " Nita Com "
N.P.T. " Nori "
N.P.T. " Olti "
N.P.T. " Prizren - Comerc "
N.P.T. " EDONA "
N.P.T. " Ardhmëria "
N.P.T. " Ardit - D "
N.P.T. " Aurora "
N.P.T. " Avdyli - Commerc "
N.P.T. " Baki Comerce "
N.P.T. " Bleona Commerce "
N.P.T. " Burimi "
N.P.T. " Demi Trade "
N.P.T. " Dini "
N.P.T. " Dudi - Impex "
N.P.T. " FRUTAT "
N.P.T. " Gllareva "
N.P.T. " Korabi "
N.P.T. " Liqejt E Gjeravicës"
N.P.T. " Maga "
N.P.T. " M-BARDHI "
N.P.T. " Pantina Commerc "
N.P.T. " Qoqa "
N.P.T. " Rexha Commerce "
N.P.T. " Te Lindi "
N.P.T. " TE REXHA "
N.P.T. " Temi Commerce "
N.P.T. " Vivendi "
N.P.T. " Zeneli "
N.P.T. "Adessa"
N.P.T. "Arben Commerce"
N.P.T. "Bujaria"
N.P.T. "Ekki- Commerc"
N.P.T. "Florenti"
N.P.T. "Naen- Gr"
N.P.T. "Ral"
N.P.T."Egzona"
N.P.T.,,Hana"
N.P.T.,,Kulla"
N.P.T.,,Sahiner"
N.P.T.T. ,,Harea"
N.SH.T. " AGRO CELINA "
N.T ." Ned Kos "
N.T. " BESJANI "
N.T. " GEHARD "
N.T. " KONYA "
N.T. " OMEGA - 1 "
N.T. " SHQIPONJA "
N.T. AGRO- DORUNTINA
N.T. " DUA - 2008 "
N.T. " Albina "
N.T. " Albini "
N.T. " Ali " Sh.p.k.
N.T. " Ananas "
N.T. " Ara "
N.T. " Arbëria "
N.T. " Artani "
N.T. " Brunga "
N.T. " Choco " Sh.p.k.
N.T. " Curri- Comerc "
N.T. " D & D "
N.T. " Dredhëza "
N.T. " Fatlumi "
N.T. " Frut - Ag " Sh.p.k.
N.T. " G.B.G. "
N.T. " Iliri "
N.T. " Inter Elan "
N.T. " Jetoni "
N.T. " Liridoni "
N.T. " Lirimi Commerc "
N.T. " Memi "
N.T. " Morina "
N.T. " NISI - COM "
N.T. " Renesansa"
N.T. " VLERA "
N.T. "Axhami"
N.T. "Besart Commerce"
N.T. "Bunar"
N.T. "Cadi"
N.T. "Enisi "
N.T. "Flakzoni"
N.T. "Gili Com"
N.T. "Jetoni"
N.T. "Real- Com"
N.T. "Urimi- Com"
N.T. ,, Blue Trade "
N.T. ,,Frutos"
N.T." BIMI - COM "
N.T." Egzoni"
N.T."Befruti"
N.T.,,A&N"
N.T.,,Ar - Coop"
N.T.,,Besa-Com"
N.T.,,Besi Company" Sh.p.k.
N.T.,,Beta - S"
N.T.,,Blerti"
N.T.,,Kushtrimi N"
N.T.,,Përparimi"
N.T.,,Rexha Trade"
N.T.H. " Mirë se vini "
N.T.H.,,Beti - Com"
N.T.N. " DANI - AE "
N.T.P "VEGETABLES & FRUITS"
N.T.P. " Te - Abea "
N.T.P. "Qëndrimi "
N.T.P. " B.B.A "
N.T.P. " BLINERA "
N.T.P. " DINI "
N.T.P. " DRITA "
N.T.P. " ERI 3 GRUP "
N.T.P. " Genti - Fruti "
N.T.P. " NERAIMPEX "
N.T.P. " OSKAR "
N.T.P. " SHAD "
N.T.P. " ADII "
N.T.P. " Arena "
N.T.P. " Arti - Trade "
N.T.P. " AULONI - F "
N.T.P. " Beso "
N.T.P. " Braha Commerc "
N.T.P. " Erdi "
N.T.P. " FLURIMI "
N.T.P. " Sari "
N.T.P. " Tropikal "
N.T.P. " Bujari "
N.T.P. " DONI "
N.T.P. " A & S"
N.T.P. " Ademi-Commerc "
N.T.P. " Adonisi "
N.T.P. " Agoni "
N.T.P. " Akoma "
N.T.P. " Alketa Com "
N.T.P. " All-Aksa "
N.T.P. " Amiri "
N.T.P. " Argjenda Euro Com "
N.T.P. " Ari "
N.T.P. " Arianiti - Trade " Sh.p.k.
N.T.P. " Arlinda "
N.T.P. " Aytaç "
N.T.P. " Ballabani Komerc "
N.T.P. " Banana "
N.T.P. " Besa "
N.T.P. " Beti "
N.T.P. " Boni "
N.T.P. " Bradashi "
N.T.P. " Dali "
N.T.P. " Dedolli "
N.T.P. " D-Market "
N.T.P. " DONI FRUITS "
N.T.P. " Dreni "
N.T.P. " Dri Com "
N.T.P. " Egzoni "
N.T.P. " Endriti "
N.T.P. " Endriti "
N.T.P. " Erindi "
N.T.P. " ERONI COM "
N.T.P. " Euro - Com "
N.T.P. " Euro Bamex "
N.T.P. " Euro-Blue "
N.T.P. " Fadi
N.T.P. " Fati "
N.T.P. " Fati Com "
N.T.P. " Freskimja"
N.T.P. " Fruti "
N.T.P. " FRUTIS - ABE "
N.T.P. " Galena "
N.T.P. " Geti "
N.T.P. " Gurgurovci "
N.T.P. " H A K "
N.T.P. " Hareja - A "
N.T.P. " Havai "
N.T.P. " Iliri "
N.T.P. " Karadaku
N.T.P. " Korabi-H "
N.T.P. " Korça - As "
N.T.P. " Limi - Campi "
N.T.P. " Lirimi"
N.T.P. " Luani "
N.T.P. " Mahmut Holding "
N.T.P. " Mani "
N.T.P. " Mjalta "
N.T.P. " Naimi
N.T.P. " Nita-S "
N.T.P. " Niti "
N.T.P. " Olti Impex "
N.T.P. " Ornela Trade "
N.T.P. " Pasha - Inpek"
N.T.P. " Pasha "
N.T.P. " Pinci - Commerce "
N.T.P. " Prejlepi "
N.T.P. " Qëndrimi - Comerc "
N.T.P. " Rapid "
N.T.P. " Redoni "
N.T.P. " Rera - Comm"
N.T.P. " Ridi "
N.T.P. " RITA - COM "
N.T.P. " Sheki Market "
N.T.P. " Shkupi "
N.T.P. " Shmeki "
N.T.P. " Solid "
N.T.P. " Swiskos "
N.T.P. " Te Beka "
N.T.P. " Te Fazlija "
N.T.P. " Toli Comerc "
N.T.P. " Tregu i Gjelbërt "
N.T.P. " Ulpiana "
N.T.P. " Vëllezrit Mjeku "
N.T.P. " Xhema-Comerc"
N.T.P. "Abea"
N.T.P. "Burimi Univerzal"
N.T.P. "Emona Komerc"
N.T.P. "Inter-Nida"
N.T.P. "Latifi"
N.T.P. "Miloti"
N.T.P. "Nuridin"
N.T.P. "Qendresa"
N.T.P. "TE AMIRI"
N.T.P. "Te Daku"
N.T.P. "Toni Beni"
N.T.P. ,, Svarça - Tel "
N.T.P. ,,Limi"
N.T.P. ,,Sheti Commerce "
N.T.P. ,,Vegetable"
N.T.P." URIMI - I "
N.T.P."Blefobleri"
N.T.P."Burimi "
N.T.P."Eko"
N.T.P."Ermali - Commerc"
N.T.P."Euro-Dekor"
N.T.P."Hoti-Lozzi A.H."
N.T.P.,, Eko Frut"
N.T.P.,, Ermali"
N.T.P.,, Jeta"
N.T.P.,,Adi Commerce"
N.T.P.,,Allana"
N.T.P.,,Anesa"
N.T.P.,,Arbeni"
N.T.P.,,Bamex"sh.p.k.
N.T.P.,,Beka Com"
N.T.P.,,Beka"
N.T.P.,,Bekaj"
N.T.P.,,Bursa"
N.T.P.,,Dani"
N.T.P.,,Donisi"
N.T.P.,,Edi- Commerce"
N.T.P.,,Euro Coop"
N.T.P.,,Eurofruta Holding"
N.T.P.,,Fesi Commerce"
N.T.P.,,Goni 2"
N.T.P.,,Isra"
N.T.P.,,Jeta Impexs"
N.T.P.,,Kasi-Comm"
N.T.P.,,Meli"
N.T.P.,,Skenda Trade"
N.T.P.,,Valoni"
N.T.P.,,Vardari"
N.T.P.,,Viva-Com"
N.T.P.,,Vllëzërit Zhegrova"
N.T.P.,,Xheti"
N.T.P.SH. " Suhodolli "
N.T.P.Sh.,,Luli Fruit"
N.T.P.Sh.,,Mimoza"
N.T.P.Sh.,,Valdrini"
N.T.Q. " Visari "
N.T.SH. " BULI "
N.T.SH. " BICI "
N.T.SH. " EGLA "
N.T.SH. " FIDANI - IMPEX "
N.T.SH. " KRONI "
N.T.SH. " RITONI "
N.T.Sh. " Albacom"
N.T.SH. " Almir "
N.T.SH. " Ardiani -H "
N.T.SH. " Ariani "
N.T.Sh. " Bleri Co "
N.T.SH. " Blini "
N.T.SH. " Casa Linda "
N.T.SH. " Etniku " Sh.p.k.
N.T.Sh. " Focus "
N.T.Sh. " Fontana "
N.T.SH. " Gab Line "
N.T.Sh. " Gafurri "
N.T.SH. " Goni Comerc"
N.T.Sh. " Indriti "
N.T.SH. " Kalaveshi "
N.T.SH. " Leci "
N.T.SH. " LEOTRIMI "
N.T.SH. " L-Trimi "
N.T.SH. " MEDOS "
N.T.SH. " Mim - Comerce "
N.T.SH. " NISI - 1 "
N.T.SH. " Ses - Com "
N.T.SH. " Toni Comerc "
N.T.SH. " TUR - K.A.M. "
N.T.SH. "EUROPA.G.A.S."
N.T.SH. "Fierishta"
N.T.SH. "Rexhaj"
N.T.SH. "SUNET"
N.T.SH." Lindi "
N.T.SH." UKI - TITI "
N.T.Sh.,,Alberina - Comerc"
N.T.Sh.,,Avdi Sylevica"
N.T.Sh.,,Baica Comerc"
N.T.Sh.,,Cufa - Comerce"
N.T.Sh.,,Dallas"
N.T.SH.,,Eqa Commerce"
N.T.Sh.,,Noli Comerce"
N.T.Sh.,,Shqipdoni"
N.T.T. " Lindi - Com "
N.T.T.H. "Doruntina e H.G."
N.T.T.T. " Bresana "
Ndër.prodh.sher.treg.private me shumicë dhe pakicë INTERCONT EXP.IMP
Ndërarrja Tregtare "Hamza Zhara"
Ndërm.treg.prodh.sherb.Export-Import Nexhi-Impex
Ndërmarja treg.me shumic e pakic Runi-Commerc
Ndërmarja tregtare hoteljere dhe turistike BEGU
Ndërmarja tregtare private Dreni
Ndermarja tregtare private Qegrani Prishtinë Export-Import
Ndermarja Tregtare Private VLLAZERIMI
Ndermarje tregtare shërbyese prodhuse exp.inp. Habi-compani
Ndërmarr.prodh.treg.dhe shgërbyse VALI-I.K. EXPORT-IMPORT Krushë e Madhe - Rahovec
Ndërmarrja e Pavarur Tregtare GAG Exp.-Imp.
Ndërmarrja me shumicë dhe pakicë export import MILI COMERC
Ndermarrja per prodhim,tregëti,turizem dhe sherbim FITIMI-BINI EXP-IMP
Ndërmarrja Për Tregti dhe Ndërmjetsim "Bes- Frutt"
Ndermarrja për tregti dhe sherbime LINDI
Ndërmarrja për tregti ndërtimtari hoteleri dhe prodhim SILVA Export-Import, Zhur
Ndermarrja për tregti të mbrendshme dhe te jashtme me shumicë e pakicë Export Import
Ndermarrja për tregti të mbrenshme dhe të jashtme me shumic dhe pakic exp-imp TONI
Ndërmarrja priv.treg.sherb.me shumicë dhe pakicë Kushtrimi Commerc Export-Import
Ndërmarrja privae tdregtare më Sh.P. Xhevdeti Comerc
Ndërmarrja private "Fellini"
Ndermarrja private LORI --COM Export -IMPORT
Ndërmarrja private për prodhim ,qarkullim e mallit shërbime exp-imp DIANA Petrovë
Ndërmarrja private për prodhim qarkullim,sherbime exp-imp ALBULENA KUX
Ndërmarrja private për prodhim shërbime dhe qarkullim Beki Trade export import
Ndermarrja private tregëtare Export-Import Graniti
Ndermarrja private tregëtare EXPORT-IMPORT PANALPINA
Ndermarrja Private Tregtar Vivendi
Ndërmarrja Private Tregtare "Arbri"
Ndërmarrja Private Tregtare "Beka Comerc-B.Z.
Ndërmarrja Private Tregtare "Suka Commerce "
Ndërmarrja Private Tregtare ,,Drini"
Ndërmarrja private tregtare ANDI
Ndërmarrja private tregtare dhe shërbyese export import AMO Prishtinë
Ndërmarrja private tregtare me shumic dhe pakic Fruti-Commerce export import
Ndermarrja private tregtare transportuese sherbyese me shumicë e pakicë exp/imp. VALDETI COMMERCE
Ndërmarrja prodhuese dhe tregtare private DURIMI COMPANY exp.imp.
Ndërmarrja prodhuese tegtare me shumicë dhe pakicë Toja Jone export-import Qifllak
Ndërmarrja prodhuese tregtare Bato 2002
Ndërmarrja prodhuese tregtare me shumicë e pakicë eks-imp BLENDA SH.O.
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare Shërbyese "Aga -Impex"
Ndërmarrja prodhuese tregtare sherbyese qarakulluese Beni
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare Transportuese Pasha-Impeks
Ndërmarrja Prodhuse Tregtare dhe Shërbyese Export- Import Euro-Commercë
Ndërmarrja shitje me shumicë dhe pakicë exp. -inp. AFIKU
Ndërmarrja tdregëtare private export-import Drini
Ndërmarrja tdregtare private me shumicë dhe pakicë Loni-Commerc
Ndërmarrja tregbtare prodhuese sherbyese Export-Import KELEMENTINA
Ndermarrja tregëtare me shumicë dhe pakicë Cufa Rahovec
Ndërmarrja tregëtare private Eksport Import Valoni
Ndermarrja tregëtare private EXPORT-IMPORT GËZIMI-SA
Ndërmarrja tregëtare shërbyese Exp - Imp Ilirija comercë
Ndërmarrja tregtare " Kujtimi "
Ndërmarrja Tregtare " Vlera"
Ndërmarrja Tregtare "Valmiri "
Ndërmarrja Tregtare ,,Agoni-K"
Ndërmarrja Tregtare ,,Ardi"
Ndërmarrja Tregtare ,,Menqo"
Ndermarrja tregtare Albin
Ndërmarrja tregtare dhe sherbyese Adri f.Lisnaje
Ndërmarrja tregtare dhe sherbyese Begi-com
Ndermarrja tregtare DRITA MTR
Ndermarrja tregtare export import Fructus
Ndërmarrja tregtare Export-Import EURO VITA Istog
Ndërmarrja tregtare Export-Import PAJTIMI COMERC
Ndërmarrja tregtare Flakremi
Ndërmarrja tregtare Luli Company export import
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë export-import BEÇUKU
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë export-import Prishtinë
Ndërmarrja tregtare me shumicë dhe pakicë GELI COMERC
Ndermarrja tregtare me shumice e pakice Belegu R Beleg
Ndermarrja tregtare me shumicë e pakicë exp-imp Vokshi
Ndermarrja tregtare me shumice e pakice Sefa-Commerce
Ndermarrja tregtare me shumicë e pakicë Tmava Komerc
Ndërmarrja Tregtare Private " Agroni "
Ndërmarrja Tregtare Private " Belinda "
Ndërmarrja Tregtare Private " Frenki Fruit"
Ndërmarrja Tregtare Private " Ideal "
Ndërmarrja Tregtare Private " Napolicafe"
Ndërmarrja Tregtare Private " SiIbel "
Ndërmarrja Tregtare Private "Cokram"
Ndërmarrja Tregtare Private "Eri Com "
Ndermarrja Tregtare Private "Euro 2000 "
Ndërmarrja Tregtare Private "Feta-i "
Ndërmarrja Tregtare Private "Niki Company"
Ndërmarrja Tregtare Private "Nisi Com "
Ndërmarrja Tregtare Private ,,Flamuco-Trading"
Ndërmarrja tregtare private Albani
Ndermarrja Tregtare Private Daja Zeq
Ndërmarrja tregtare private Eko
Ndërmarrja tregtare private export-import Ballkan export-import
Ndermarrja tregtare private HYSI --COMM EXPORT - IMPORT
Ndërmarrja tregtare private Labi-com Prishtinë
Ndërmarrja tregtare private Lami Komerc
Ndërmarrja Tregtare Private Loes Eksport - Import
Ndërmarrja Tregtare Private Maki
Ndërmarrja tregtare private me shuic dhepakic Altini
Ndermarrja Tregtare Private me Shumic dhe Pakic Export Import Kamlen Prishtinë
Ndermarrja tregtare private me shumic dhe pakic Marigona export - import
Ndërmarrja tregtare private me shumic dhe pakic NUSHI-COMMERC exp-imp
Ndermarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë Dardani export import
Ndërmarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë exp-imp ADELINA
Ndërmarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë exp-imp KORABI
Ndërmarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë export import Baki Prishtinë
Ndërmarrja tregtare private me shumicë dhe pakicë PAN FRUIT
Ndermarrja tregtare private me shumice dhe pakicë Profiti export-Import
Ndërmarrja tregtare private Nika - Comerc
Ndërmarrja tregtare private PARIMI - IMPEX - EXP-IMP -
Ndërmarrja tregtare private SHENA
Ndermarrja tregtare private VMB
Ndërmarrja tregtare prodh.Frut Commerc
Ndermarrja tregtare prodhuese
Ndërmarrja tregtare prodhuese Abi
Ndërmarrja tregtare prodhuese Alba - comerc
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese Private " Abea"
Ndërmarrja tregtare prodhuese Saranda Komerc
Ndërmarrja tregtare prodhuese sherbyese Export-Import NEKTARINA-AG
Ndërmarrja tregtare prodhuese sherbyese TINI-KOMERC
Ndërmarrja tregtare prodhuese, exp-imp SKENDERAJ
Ndermarrja tregtare prodhueser Fan Bros
Ndërmarrja tregtare sherbese PALMA Export-Import
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese " AXHI "
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese ,,Tina"
Ndërmarrja tregtare sherbyese export import Meti trade
Ndërmarrja tregtare shërbyese me shumic e pakic ,exp-imp FATOSI COMMERC
Ndërmarrja tregtare shërbyese me shumicë e pakicë exp.imp.ARTA COMMERC
Ndermarrja tregtare sherbyese Mim - Commerce exp.imp
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese Vëllëzrit Ademaj
Ndërmarrja Tregtare Shërbyese West Bank Resources
Ndërmarrja Tregtare Transportuese "Kosmonte FooD^S"
Ndërmarrja Tregtare" Besa Xh.N"
Ndërmarrja Tregtare,,Filori"
Ndërmarrja Tregtare,,Geni"
Ndërmarrjatregtare private export - import Rioni
NdërmarrjaTregtare Private Shërbyese " Albaniku "
Ndërmarrje pri.treg.sherbyese transportu.hoteljere me shumicë dhe pakicë export import Edon-Trade
Ndërmarrje Private Tregtare " Art-Dina "
Ndërmarrje private trgtare VËLLEZRIT DESKU
Ndërmarrje Tergtare Noli
Ndermarrje tregëtare private më shumicë dhe pakicë Exp Imp Atalanta
Ndërmarrje Tregtare E Pavarur Shërbyese Exp. - Imp. Me Shumicë E Pakicë FONTANA -S
Ndërmarrje tregtare me shumicë e pakicë export import Kushtrimi
Ndërmarrje Tregtare Private " Inter Adria ,,
Ndërmarrje Tregtare Private " Orana "
Ndërmarrje tregtare shërbyese QELA-TRADING Exp-imp
Ndermarrje tregtare transportuese SARACOM
Ndërmarrje tregtare,shërbyese exp-imp KENEDI
Ndërmasrrja tregtare private prodhuese, VIKTORIA COMMERCE Gumansellë - Lipjan
Ndërrm.për tregti të jashtme dhe të mbrendshme AZA SH.P.K. Prishtinë
Nderrmarja trgtare Export-Import Ananas
Nermarrja tregtare private me shumicë Doni Impex
NPT,,Fitimi Impex"
NT,, Hubertus "
NT,, Moni Commerc "
NT.P. " Alfiri 2000 "
NTH,,Arditi-B "
NTP " Dema"
NTP ,, Baba Dem "
NTP ,, Edi "
NTP ,, Gazi - Trade "
NTP ,, Riza "
NTP ,, Seli "
NTP ,, Tili "
NTP,, Arlindi -M "
NTP,, Burim - Commerce "
NTP,, Dimeks "
NTP,, G-Arbëri "
NTP,, Pan - Fruit "
NTP,,Beci-Niki Komerc "
NTP,,Kosmante Internacional"
NTP,,Rudina"
NTP,,Sfarça "
NTP,,Toni Impex "
NTSh ,, En - Sihal "
NTSH,, Puna "
Orgtaeko drustvo za proizvodnju trgovinu i usluge Euro trade Eaglavica -Pristina
P.P. " DEJAN "
P.P. " Brnjak "
P.P. " Jefimija "
P.P. " Jošanica "
P.P. " Kod Brke "
P.P. " Kokos 2 "
P.P. "Gajia Kom"
P.P. "Sokobau"
P.P."Mali Raj"
P.P.,, Omega "
P.P.,,Džongi"
P.P.U. ,,Obnova"
P.T.P. " Dad 2000 "
PPU ,, Struma "
Preduzeae za Proizvodnju Promet Uslige i Inzinjering Bojada Laplje Selo
Privatno Preduzeae "Dino"
Privatno Preduzeae ,,Branjež -Komerc"
Privatno Preduzeae ,,Neša"
Privatno preduzeae Grand Lešak
Privatno preduzeee Badza komerc Graeanica
Privatno Preduzeee Ceki-Capa Lešak
Privatno Produzeae " Mali Komerc"
Privatno produzece export import kristal Kos. Mitrovica
Privatno Trgovinsko Preduzeae " Tane ,,
Privatno Trgovinsko Preduzeee " ALTIN "
Privatno Trgovinsko usluzno preduyece Djole
Privatno Trgovinsko Uslužno Preduzeae ,,Golac Komerc"
Privatno Trgovinsko Uslužno Proizvodno Preduzeae "Soko"
Privatno Trgovinsko Uslužno Proizvodno Preduzeae Jasna
PTP,, Age Komerc "
S.T.R. " Bane "
S.T.R.." Vanja"
S.T.R.LIDIJA
Samostalna Trgovinska Radnja JELENA
Samostalna Trgovinska Radnja Nesa
Samostalno trgovinska radnja PIJAC Leposavia
STR,, Santos 1-2 "
T.P. " BONIS -R "
T.P." Italia"
T.P.P. " M.N. KOM "
T.P.P. ,,Sokolica "
Trgovino na Veliko i Malo Codex
Trgovinsko preduzeee AS Silovo Gnjilane
V.P.T. " 333 - Rinor "
Veprimtari e pavarur tregtare lokacion 57
Veprimtarija e pavarur tregtare stenda nr 54

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik