Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Bu & Kos Tobacco " SH.P.K.
" PREMIUM TOBACCO GROUP " SH.P.K.
" Capital Invest " Sh.p.k.
" Kapitall " SH.P.K.
"Gucija" SH.P.K.
,,BINA" SH.P.K.
D.P.T. " ABM "
E " AMERICAN TOBACCO " Sh.p.k.
N. T.SH. "Kosovarja"
N.P.Sh,,Hekurani Co"
N.P.T "Kamell"
N.P.T. "Getoari"
N.T.P. " AUTO - SERVIS "
N.T.P. " LACERTA ENTERPRISES "
N.T.P. " NORA "
N.T.P. " DONILI "
N.T.P. " Bozi "
N.T.P. " KOMPAKT COM "
N.T.P. "Ceni"
N.T.P. "Laki"
N.T.P." OLTI "
N.T.P.SH. XOGI COMMERCE
Ndërmarja tregtare JETLUMI
Ndërmarrja për prodhim tregti dhe shërbime Viski
Ndërmarrja për tregti të brëndshme dhe të jashtme me mallra të konsumit të gjërë FAVORIT
Ndërmarrja private tregtare prodhuese sherbyese grumbulluese transportuese PASJAQA
Ndermarrja prodhuese tregëtare sherbyese GENTA EXP-IMP
Ndërmarrja Shërbyese Private " Mati"
Ndërmarrja Tregtare Private " Bony Trade"
Ndërmarrja tregtare prodhuese sherbyese Laki-Comm, Prishtinë
Ndermarrje prodhuese tregtare ASTON
Ndërmarrje tegtare prodhuese sherbyese Sadiku
P.P. " Marko "
P.T.P. " Euro Komerc "
Pimi Tobacco Sh.p.k.
Privatno Preduzeae Vaskom Novo Naselje Lipjan
S.T.R. " Bane "
SH.P.T."TONI A"
TRGOVINA DUNHILL

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik