Regionalni adresar firmi

Pretraga firmi


 

" Viski & Ardi Com " SH.P.K.
N.P.T. " Gollaku "
N.T.SH. KS - Cosmetic
,,Xheta Company" Sh.p.k.
D.P.T. " Si- Elektronike "
D.P.T."Mugni"
D.P.Z. " Menda "
Dyqani i pavarur tregëtar Burimi
N.P.T. " Fabico "
N.P.T. "Hasani"
N.P.T. "INTER - COM"
N.SH. "Leather -Holding"
N.SH.T. " Fatlumi "
N.T. " Duki"
N.T. " Lore Kommerc "
N.T. " Pakoso "
N.T. " Veco"
N.T.,,Leather - Com"
N.T.,,Riki"
N.T.P. Land - Holding
N.T.P. " Diarti Com "
N.T.P. " Marigona "
N.T.P. " DARDANI - COM "
N.T.P. " 4 Vëllezërit
N.T.P. " Albi Com "
N.T.P. " Altin "
N.T.P. " AR - IRA "
N.T.P. " DIJAMANTI "
N.T.P. " Donita "
N.T.P. " Donna "
N.T.P. " E & T "
N.T.P. " Gazi Commerce"
N.T.P. " Iliri "
N.T.P. " Mirimenta - Comerc "
N.T.P. " SHKELQI "
N.T.P. " Valoni - Commerce "
N.T.P. " Z C "
N.T.P. "Bajrami Com"
N.T.P.,,Fatosi Comerce"
N.T.SH. " BALLKAN -AS "
N.T.SH. " Grunaja "
N.T.SH. " Kosova Trade "
N.T.SH. "Maki"
N.T.Sh.,,Kusari"
Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese Karpa - 23
Ndërmarrja tregëtare me shumic pakic Tioni Company
Ndërmarrja tregëtare private Mergimi commerc
Ndërmarrja tregtare Export-Import Hotelieri dhe turizem SHKELZENI
Ndermarrja Tregtare Me Shumicë E Pakicë Export Import FERNETI
Ndërmarrja Tregtare Private Shërbyese " Daja Ruf"
Ndërmarrja Tregtare Prodhuese " LABI-CO "
Ndërmarrja tregtare prodhuese Metro
NPSH,,Tunxhaj"
NPT,,Liria"
NT,,Magnum"
P.P. " Derma Comerc "
P.P. " Skinkos "
P.P.,,Danni"
P.T.P. " Zedeks "
Ticaret ve et isleme sirketi BINBASI

 

Kompanije.net - Adresar firmi Srbije. - Prava koriscenja | Kontakt | Poslanik